Cum se instalează Equinox Build pe Kodi

>

Acest ghid vă va conduce prin procesul de instalare a Equinox Build pe Kodi. Instrucțiunile vor funcționa pe toate dispozitivele Kodi, inclusiv Windows, Mac, Android TV & Cutiile, Amazon FireStick, Fire TV Cube, Android & Mobilele iOS și multe altele.

Equinox Kodi Build este una dintre cele mai puține construcții care au stat la pământ încă de la represiunea pe care au fost adăugate și construite Kodi. Această construcție este de câteva luni și continuă să fie actualizată în mod regulat. Acest lucru îmi spune că această construcție este aici pentru a rămâne.

Această construcție simplă, fără probleme, oferă o mulțime de suplimente video preîncărcate pentru ore de streaming. Indiferent dacă doriți să vizionați live TV sau filme la cerere & arată, Equinox Kodi Build are totul. Veți găsi, de asemenea, o secțiune specială pentru sport și documentare.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi Disclaimer-ul nostru înainte de a continua.

Cum se instalează Equinox Kodi Build

Equinox Kodi build este instalat dintr-o sursă externă, care nu face parte din Repository-ul oficial Kodi Add-on. Asemenea construcții terțe pot fi instalate numai atunci când setarea de securitate numită Surse necunoscute este activată.

Deci, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să activăm această opțiune dacă este dezactivată. Iată cum o faceți:

Activați surse necunoscute

1. Ecranul de pornire al lui Kodi are Setări pictograma din stânga sus. Faceți clic pe această pictogramă.

construi echinocțiul de kodi

2. Următorul meniu conține următoarele opțiuni. Faceți clic și deschideți butonul Setarile sistemului

cum se instalează echinox build pe kodi

3. Pe ecranul următor, veți găsi Surse necunoscute în Add-on-uri fila din stânga. Deci, faceți clic pe Add-on-uri

Când faceți acest lucru, vedeți Surse necunoscute în dreapta. Are un comutator. Dacă întrerupătorul este oprit, trebuie să-l mutați la dreapta și să-l porniți.

construi echinocțiul de kodi

4. Kodi va arunca următorul mesaj pe ecran. Este un avertisment care vă spune că păstrarea surselor necunoscute activate poate provoca rău dispozitivului. Însă, nu este o problemă când instalați un echilibrat și testat Equinox Kodi Build.

Deci, mergeți mai departe și dați clic da 

cum să obții echinoxul kodi

Când opțiunea Surse necunoscute este activată, puteți instala cât mai multe suplimente terțe și creații care doriți. Deci, să începem cu Equinox Build pe Kodi.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Equinox Build: Pași de instalare

Pasul 1: Deschis Setări de pe ecranul de start al lui Kodi

setarea kodi

Pasul 2: Din opțiunile de pe fereastra următoare, deschideți Manager de fișiere

manager de fișiere

Pasul 3: Clic Add-source urmează așa cum vedeți în imaginea următoare

adăugați sursa pe kodi

Pasul 4: Acesta este ecranul pe care îl vedeți în continuare. Trebuie să introduceți calea sursă pentru Equinox Kodi Build. Clic

echinox kodi build

Pasul 5: Când este afișată următoarea fereastră, tastați calea sursă http://genietv.co.uk/repo/

Aveți grijă în timp ce tastați acest link. Dacă există o dactilografie, compilarea nu se va instala. Clic O.K oricând ești gata

instalați echinox build pe kodi

Pasul 6: Când reveniți pe această fereastră, introduceți un nume pentru sursa adăugată la pasul anterior. Ar putea fi orice nume cu care doriți să identificați sursa.

Să alegem genie. Clic O.K

echinox construi

Ați adăugat sursa. Acum instalăm depozitul GenieTV de la sursă.

Pasul 7: Clic Add-on-uri pe ecranul de start al lui Kodi

echinocțiul se bazează pe kodi

Pasul 8: Deschis Instalator de pachete sau pictograma care arată ca o cutie deschisă

instalator de pachete kodi

Pasul 9: Alege Instalați din fișierul zip

instalați din fișierul zip

Pasul 10: Clic genie pe ecranul următor (sau faceți clic pe numele pe care l-ați adăugat într-unul din pașii de mai sus)

construi kodi

Pasul 11: Deschideți fișierul zip repository.GenieTV.zip

cum să descărcați echinox build pe kodi

Pasul 12: Așteaptă pentru A fost instalat suplimentul GenieTV Repo notificare. Va apărea în partea dreaptă sus a ecranului Kodi

adăugați echinocțiul pe kodi

Ați instalat GenieTV Repo. Să instalăm acum Genie Wiz.

Pasul 13: Clic Instalați din depozit în timp ce stai pe aceeași fereastră

echinox construi

Pasul 14: Clic GenieTV Repo în fereastra următoare

construi echinocțiul de kodi

Pasul 15: Deschis Completarea programelor

echinocțiul se bazează pe kodi

Pasul 16: Clic GENIE WIZ

echinoxul construiește kodi

Pasul 17: Apasă pe Instalare buton (este în partea dreaptă jos)

cum se instalează genie wiz

Pasul 18: Genie Wiz este acum instalat. Acest lucru durează de obicei câteva minute. Deci, ai răbdare. Veți vedea progresul instalării pe ecranul dvs. Kodi. Când Wiz este instalat, A fost instalat suplimentul Genie Wiz notificarea este afișată (din nou în colțul din dreapta sus)

instalați echinox build

În momentul în care Wiz este instalat, veți vedea trei pop-up-uri înapoi. Trebuie să ignorăm și să scăpăm de aceste ferestre.

Pasul 19: Primul pop-up este o notă a dezvoltatorului. Citiți-l dacă doriți sau pur și simplu faceți clic destitui

echinox kodi build

A doua fereastră afișează o listă cu anumite setări. Dacă sunteți interesat de modificarea oricărei setări, selectați-o. Sau, puteți alege să nu schimbați nicio setare.

Pasul 20: Clic Continua la următorul pop-up

construi echinocțiul de kodi

Pasul 21: Clic Ignora

Notă: nu am făcut clic pe Build Meniu pentru că îți voi arăta cum să mergi la lista de compilări Genie Wiz din ecranul principal al Kodi 

instalați echinox build pe kodi

Pasul 22: Acum, să revenim la ecranul de pornire Kodi. De acolo, mergeți la Add-on-uri > Completarea programelor. După cum puteți vedea, pictograma suplimentară Genie Wiz este aici. Faceți clic pe acest asistent și deschideți-l.

cum să obții echinoxul kodi

Pasul 23: Clic (Genie Wiz) Construiește pe fereastra următoare

cum să instalați codul echinox build

Pasul 24: În Krypton Builds, faceți clic pe Equinox V1 (v2.8 3/5/18)

Notă: Aceasta este versiunea în timp ce scriu acest ghid. Este posibil să vedeți o versiune diferită mai târziu. Nu contează. Doar faceți clic pe el!

descărcați echinox build

Pasul 25: Acum, trebuie să decideți dacă doriți să mergeți Instalare proaspătă sau Instalare standard

Folosesc Kodi de câțiva ani și am experimentat că Fresh Install oferă performanțe mai bune atunci când instalația este instalată. Da, șterge toate datele Kodi existente și returnează aplicația la configurația implicită, dar aceasta este cea mai bună. Construcțiile funcționează cel mai bine atunci când li se oferă Kodi curate pentru instalare.

Cu toate acestea, puteți încerca Instalarea standard și puteți vedea cum funcționează pentru dvs..

Să mergem Instalare proaspătă deocamdata

proaspata instalați echinox kodi build

Pasul 26: Întrucât restabiliți Kodi la setările implicite, Genie Wiz vrea să se asigure că asta este ceea ce intenționați să faceți.

Clic Continua

echinox construi

Genie Wiz va începe să descarce și să instaleze Equinox Kodi build. Aceasta s-ar putea sa dureze cateva minute. Tot ce trebuie să faceți este să așteptați finalizarea instalării.

De asemenea, asigurați-vă că dispozitivul dvs. rămâne conectat la internet în timp ce se descarcă Kodi Equinox Build

descărcați echinocțiul pe codi

Pasul 27: După câteva minute, când construirea este instalată în cele din urmă, Genie Wiz aruncă un mesaj care vă solicită dacă doriți să închideți sau să reîncărcați profilul

Vom merge cu Forța Închide

Profilul de reîncărcare oricum va bloca Kodi

echinox kodi build

Păi, așa instalați Equinox Build pe Kodi.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Un pic de renunțare la echinox Kodi Build

După ce ați instalat Equinox Build, poate doriți să începeți să îl utilizați imediat. Mergeți înainte și redeschideți Kodi. Când faceți asta, în locul temei obișnuite pe care o vedeți întotdeauna, acesta este ecranul de pornire Kodi cu care sunteți întâmpinat

echinoxul Kodi construiește pielea

Această temă pare mult mai întâmplătoare decât pielea obișnuită a estuarului de Kodi, care folosește doar combinația de albastru și negru.

Notă: Dacă construirea este prea lentă, s-ar putea să fie actualizarea suplimentelor. Acest lucru se întâmplă, de regulă, în prima cursă. Va fi mai rapid odată ce toate completările sunt actualizate. Deci, cel mai bine este să aștepți un timp înainte de a începe să folosești Equinox Build.

Să vorbim mai întâi despre interfață.

Layout-ul Equinox Kodi build pare familiar, deoarece are, de asemenea, bara de meniu care se derulează pe toată lățimea ecranului. Dar, există o diferență remarcabilă. Bara de meniu afișează un singur element la un moment dat.

După cum vedeți în imaginea de mai sus, opțiunea implicită la lansare este GenieTV, serviciul TV intern integrat al build-ului. Sub meniul principal se află submeniul. Acest submeniu prezintă opțiuni legate de elementul ales în meniul principal.

Puteți parcurge bara de meniu principală apăsând tastele de navigare stânga sau dreapta (sau glisând spre stânga sau spre dreapta dacă utilizați un dispozitiv tactil)

Când apăs pe tasta de navigare din dreapta (sau glisează spre dreapta), următoarea opțiune Filme este afișată în meniul principal împreună cu opțiunile aferente din submeniu.

Mergeți mai departe și veți vedea mai multe opțiuni.

cum arată echinoxul kodi build

Explorați diversele opțiuni de pe ecranul de start al Equinox Build pentru a vedea tot ce are de oferit.

Haideți să aruncăm o privire asupra addonurilor preîncărcate. Veți găsi opțiunea Componente video în submeniul meniului Addons. Faceți clic pe el și aici este lista cu suplimentele pe care le veți descoperi

cum să folosiți echinocțiul construit pe kodi

Puteți derula în jos și găsiți mai multe. Pot vedea că există suplimente pentru filme și emisiuni la cerere, sport, muzică, conținut pentru adulți și multe altele.

rezumat

Cred că v-am dus prin aproape tot ce am putea lega de Equinox Kodi Build. O mulțime de loturi este descoperită atunci când explorezi singur construirea. Deci, mergeți mai departe și dați-i o lovitură. Puteți găsi mai multe versiuni și în lista noastră cu cele mai bune construcții Kodi.

Legate de:

Cum să încarceri un incendiu
Cum să actualizați Kodi pe Firestick
Cum să remediați tamponarea Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me