Cum se instalează și se utilizează Stremio pe FireStick / Android Box

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați Stremio pe FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K și Android TV Box.

Stremio este un serviciu de streaming media care vă permite să vizionați filme, emisiuni și o varietate de alte tipuri de conținut online. Acest serviciu este compatibil cu o gamă largă de platforme de dispozitive, inclusiv computere, telefoane mobile, dispozitive TV și multe altele. Cu toate acestea, este posibil să nu fie neapărat disponibil prin canale oficiale pe anumite dispozitive.

De exemplu, puteți obține Stremio oficial de pe Google Play Store pe telefoanele mobile Android și casetele TV Android care funcționează pe sistem de operare Android. Pe de altă parte, trebuie să fie instalat manual (reîncărcat) pe FireStick și Android TV Box cu Android TV OS (cum ar fi Mi Box și Nvidia Shield)

Am considerat că Stremio este o aplicație simplă, mult mai ușor de utilizat decât Kodi. Deși este posibil să nu fie la fel de versatil. Nu contează cu adevărat atât de mult pentru că mă permite să privesc tot ce îmi place. Mai mult, suplimentele Stremio sunt instalate online și nu pe spațiul de stocare local. Aceasta este o veste bună pentru dispozitivele cu stocare redusă, cum ar fi FireStick și majoritatea caselor TV Android. De asemenea, instalarea online înseamnă că trebuie doar să instalez un addon Stremio pe un singur dispozitiv și este disponibil pe toate dispozitivele pe care folosesc acest serviciu.

Să începem cu procesul de instalare.

Cum se instalează Stremio pe FireStick

Chiar dacă Stremio este disponibil pe Google Play Store, acesta nu este încă inclus în Amazon Store. Prin urmare, această aplicație va fi încărcată pe dispozitivul dvs. FireStick și alte dispozitive Fire TV. Instalarea manuală a aplicației. Nu e greu. Te voi ajuta cu asta.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Pentru a încărca aplicațiile terțe de pe dispozitivul FireStick, Aplicații din surse necunoscute setarea trebuie să fie activată. Iată cum se face:

1- Accesați ecranul de start al FireStick-ului dvs. și selectați Setări opțiune din meniul de sus

cum se instalează stremio pe firestick

2- Acum navigați spre dreapta și faceți clic pe Televizorul meu de foc (dacă mai aveți versiunea veche, faceți clic Dispozitiv in schimb)

stremio pe baton

3- Acum ar trebui să vedeți următorul set de opțiuni. Clic Opțiuni pentru dezvoltatori

cum se instalează stremio apk pe firestick

4- Pe acest ecran activează sau pornește Aplicații din surse necunoscute (este dezactivat implicit)

cum să instalați aplicația stremio pe firestick

5- Puteți respinge următorul mesaj de avertizare și faceți clic pe Aprinde. Stremio este o aplicație sigură

stremio stift de foc 4k

Pașii de mai sus au configurat FireStick-ul pentru instalarea Stremio. Să începem cu procesul de instalare.

Stremio pe pașii de instalare FireStick

Iată pașii pentru instalarea aplicației Stremio pe FireStick:

1- Primul lucru de care aveți nevoie este aplicația Downloader, care este un instrument de reîncărcare pentru FireStick. Nu puteți descărca Stremio APK direct dintr-un browser web.

Aplicația de descărcare este disponibilă pe Amazon Store. O puteți căuta folosind opțiunea de căutare de pe ecranul de pornire. Pentru a afla mai multe despre aplicația Downloader, citiți ghidul nostru detaliat despre cum să reîncărcați aplicațiile pe FireStick.

  Cum să reporniți / reporniți FireStick sau Fire TV

stremio de pompier

2- Lansați acum aplicația Downloader și faceți clic pe butonul Browser fila din partea stângă

3- Introduceți următoarea adresă URL în bara de adrese: https://strem.io

Clic MERGE

4- Când se încarcă pagina, faceți clic pe pictograma meniului hamburger din colțul din dreapta sus

pași pentru instalarea stremio-ului pe firestick

5- Derulați în jos și dați clic Descărcări din meniul derulant

cum se instalează stremio pe amazon firestick

6- Pe următoarea pagină web, derulați în jos în secțiunea Android și faceți clic pe legătura APK (cea care spune ARM APK)

descărcați stremio pe firestick

7- Așteptați descărcarea APK Stremio. Acest lucru durează de obicei mai puțin de un minut, dar depinde de viteza rețelei

stremio apk pe firestick 4k

8- Fereastra de instalare va apărea când APK-ul a fost descărcat. Derulați un pic în jos

instalarea aplicației stremio firestick

9- Faceți clic pe Instalare când apare în colțul din dreapta jos

cum să obții stremio pe stick tv tv

10- Instalarea va dura și un minut sau probabil mai puțin

instalați stremio pe stick tv tv

11- Când vezi Aplicația instalată fereastră, nu faceți clic Deschis inca. În schimb, faceți clic pe Terminat deocamdată și reveniți la aplicația Downloader

instalați stremio pe firestick

12- Continuați și faceți clic Șterge

stremio apk

13- Faceți clic pe Șterge din nou

Motivul pentru care ștergem fișierul APK este acela că nu mai este necesar și economisim spațiu în spațiul dvs. limitat de stocare FireStick

șterge stremio apk

Ați instalat cu succes Stremio pe FireStick. Continuați să citiți pentru a afla cum să începeți să folosiți Stremio pe dispozitiv.

Cum se utilizează Stremio pe FireStick

Acum că ați instalat Stremio pe Fire TV Stick, a venit timpul să știți cum să scoateți maximul din dispozitiv.

Cu toate acestea, înainte de a începe să folosiți Stremio, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți online este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că transmiterea de filme gratuite, emisiuni TV, Sportul vă poate pune în dificultate legală.

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun pentru Fire Stick. Un VPN vă ajută să ocoliți supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. Este prietenos Stremio și foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe să folosiți Stremio pe Fire Stick, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii indurerați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți Fire TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

instalați Expressvpn pe carul de foc jailbroken

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Acum că sunteți securizat, este timpul să începeți să folosiți Stremio pe Fire TV / Stick. Următoarea secțiune a ghidului arată cum se instalează Stremio pe Android TV Box. Dar puteți sări direct la secțiunea în care am arătat cum să începeți să o utilizați pe dispozitiv.

Cum se instalează Stremio pe Android TV Box

Dacă aveți un Android Box care rulează pe stocul de sistem de operare Android (similar cu cel utilizat în telefoanele mobile Android), puteți instala Stremio direct de pe Google Play Store.

  Cum se instalează Morpheus TV pe FireStick

Dacă aveți un Android Box cu sistem de operare Android TV adevărat (cum ar fi Mi Box și Nvidia Shield), va trebui să reîncărcați aplicația Stremio, deoarece nu este disponibilă pe Google Play Store. Vom folosi aplicația Downloader pentru a instala Stremio.

Iată pașii pentru a reîncărca Stremio pe Android TV Box:

1- Deschide Magazin Google Play (dacă nu este pe ecranul de start, executați-l din sertarul aplicației făcând clic Aplicații pictograma din stânga)

cum se instalează stremio pe Android TV box

3- Căutați Play Store cu aftvnews pentru a căuta aplicația Descărcător (este posibil să nu o găsiți tastând numele aplicației Downloader)

Clic Downloader când îl vedeți în rezultatele căutării

Aplicația stremio pe Android TV

4- Faceți clic pe Instalare în fereastra următoare

descărcați stremio pe Android TV box

5- Faceți clic pe Deschis pentru a rula Downloader (îl puteți rula și din sertarul aplicației accesând secțiunea Aplicații)

cum se instalează stremio pe Android TV box

6- Faceți clic pe Permite când aplicația Downloader solicită acces la fișier și la media

Aplicația stremio pe Android TV

7- Faceți clic pe O.K în acest prompt (apare doar prima dată când executați Downloader)

instalați stremio pe Android TV box

8- Faceți clic pe MERGE după introducerea adresei URL următoare: https://www.firesticktricks.com/st

cum se instalează stremio pe Android TV box

9- Așteptați în timp ce aplicația Downloader descarcă fișierul APK Stremio în spațiul dvs. de stocare Android Box

Aplicația stremio pe Android TV

10- Dacă nu ați activat instalarea din Surse necunoscute pentru Downloader, va fi afișat următorul prompt. Clic Setări

instalați stremio pe Android TV box

11- Porniți comutatorul de lângă Downloader și apăsați butonul din spate al telecomenzii

cum se instalează stremio pe Android TV box

12- Faceți clic pe Instalare

Aplicația stremio pe Android TV

13- Faceți clic pe Instalare din nou pe această fereastră

instalați stremio pe Android TV box

14- După ce Stremio este instalat pe Android Box, faceți clic pe Deschis pentru a rula aplicația. Cu toate acestea, să ștergem mai întâi fișierul APrem Stremio din stocare. Clic Terminat

cum se instalează stremio pe Android TV box

15- Faceți clic pe Șterge

Aplicația stremio pe Android TV

16- Faceți clic pe Șterge din nou

instalați stremio pe Android TV box

17- Acum vom deschide aplicația Stremio. Aplicațiile sideloaded nu sunt afișate în sertarul aplicației. Prin urmare, nu puteți accesa Stremio din secțiunea Aplicații. În schimb, faceți clic pe Setări

cum se instalează stremio pe Android TV box

18- Faceți clic pe Aplicații

Aplicația stremio pe Android TV

19- Derulați în jos și faceți clic pe butonul Stremio aplicaţia

instalați stremio pe Android TV box

20- Faceți clic pe Deschis pentru a rula Stremio pe Android TV Box

cum se instalează stremio pe Android TV box

Cum să vă înscrieți la Stremio

Procesul de înscriere este într-adevăr foarte ușor. Vă puteți înscrie pe un computer, mobil sau chiar pe FireStick. Cam așa arată ecranul de înscriere / autentificare pe toate dispozitivele:

cum se folosește stremio pe firestick

Există două modalități prin care vă puteți înscrie pentru un cont Stremio. Primul mod este să Logheaza-te cu Facebook și autentificați-vă cu datele de autentificare Facebook. În acest fel, nu va trebui să parcurgeți niciun proces de înregistrare.

Aceasta este cea mai puțin anonimă metodă, deoarece jurnalele de streaming vor fi legate de contul dvs. de Facebook. Dacă nu intenționați să folosiți suplimente Stremio terțe, înregistrarea pe Facebook este în regulă. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați astfel de suplimente, înregistrați-vă cu e-mail.

Înregistrare prin e-mail vă va menține confidențialitatea și anonimatul împreună cu un VPN. Rețineți următoarele puncte:

  • Utilizați un nou cont de e-mail pentru înregistrarea Stremio. Nu doriți să legați activitățile de streaming cu o adresă de e-mail care vă poate fi urmărită
  • În timp ce creați noua adresă de e-mail, mențineți VPN-ul pornit

Procesul de înregistrare prin e-mail este incredibil de rapid și ușor. Trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă. Da asta e! Așa puteți începe. Nici nu trebuie să vă verificați adresa de e-mail.

După ce v-ați înscris, conectați-vă cu adresa de e-mail și parola.

Cum se utilizează Stremio pe FireStick & Cutie TV Android

După ce v-ați înscris, conectați-vă la Stremio pe dispozitiv. Iată ecranul de autentificare

cum să folosești stremio pe firestick și Android TV box

Acesta este ecranul principal al aplicației Stremio, care implicit se deschide la Bord secțiune. Acesta este locul unde veți găsi Recența & Conținut recomandat.

cum să setați stremio pe caseta de televiziune android pentru firestick

Pentru a explora în continuare, faceți clic pe pictograma meniului hamburger din colțul din stânga sus al interfeței Stremio FireStick. Apasă pe Descoperi categorie, care se extinde în continuare la subcategoriile Filme, serii, canale și canale TV.

Când faceți clic pe o categorie, vă permite să descoperiți conținutul disponibil. Să presupunem că alegeți filme, Stremio vă va duce la pagina filmelor. Aici, puteți sorta și filtra filmele după Cataloage sau Genuri. Iată câteva dintre categoriile de catalog pentru a sorta filme după:

  Cum se instalează Plex pe FireStick și Android TV Box

- Sus
- Pe an
- După Rating

În categoria Genuri, puteți filtra după genuri comune, cum ar fi Acțiune, aventură, animație, documentare, criminalitate etc..

Biblioteca mea secțiunea din aplicația Stremio FireStick este locul în care veți găsi filmele și emisiile pe care le-ați marcat drept preferate. Aplicația permite, de asemenea, integrarea Trakt. Elementele sincronizate de Trakt vor apărea și în Biblioteca mea.

Ajungem acum la cea mai importantă secțiune a aplicației Stremio - Add-on-uri. Se află în partea de jos a meniului derulant. Complementele care vă permit să transmiteți fluxul de conținut. Nu puteți face asta fără suplimente.

Pentru a înțelege suplimentele Stremio, am creat mai jos o secțiune complet diferită.

Cum se instalează suplimente pe Stremio

La fel ca Kodi, aveți nevoie de suplimente pentru a urmări conținutul preferat. Cu toate acestea, spre deosebire de Kodi, suplimentele Stremio sunt instalate online și nu pe spațiul de stocare local.

Acesta este un aranjament excelent pentru dispozitivele cu stocare redusă, cum ar fi FireStick și Android TV Boxes. Puteți instala mai multe suplimente fără să vă faceți griji pentru spațiu.

Celălalt avantaj al instalării online a suplimentelor Stremio este că trebuie să le instalați doar pe un dispozitiv și acestea sunt sincronizate pe toate dispozitivele pe care utilizați Stremio cu același cont Stremio. Dezavantajul distinct este că Stremio are acces la toate activitățile de streaming. Prin urmare, devine crucială utilizarea Stremio cu un VPN.

Stremio acceptă două tipuri de suplimente:

- Oficial
- Comunitate

Complementele comunitare sunt cele care vă permit să difuzați filme și emisiuni gratuite. Acestea sunt suplimente terțe create de dezvoltatorii independenți. Ne vom concentra asupra suplimentelor comunitare din acest ghid.

Juan Carlos 2, Popcorn Time și RARBG sunt cele mai populare suplimente comunitare pentru Stremio în timp ce scriu acest ghid. Iată pașii următori pentru instalarea suplimentelor dorite:

# 1- Faceți clic pe pictograma meniu din colțul din stânga sus al ecranului principal Stremio și selectați Add-on-uri din picătură

cum să instalați suplimente pe stremio

# 2- Veți observa că suplimentele sunt filtrate de Oficial în mod implicit. Faceți clic pe categorie și selectați Comunitate

Notă: Puteți filtra suplimentele în funcție de tipul de conținut. Faceți clic pe primul meniu unde se spune Toate și puteți filtra după filme, serii, canale sau altele

cum să instalați suplimente în aplicația stremio

# 3- Când vedeți următoarea listă de categorii, derulați în jos până la suplimentul pe care doriți să îl instalați și faceți clic Instalare

suplimente stremio pentru firestick și android tv box

# 4- Dacă vi se solicită acest avertisment, faceți clic pe Instalare din nou

# 5- În câteva secunde, veți vedea notificarea suplimentară instalată.

Asta va fi tot! Acum sunteți gata să începeți să transmiteți conținutul preferat cu Stremio pe FireStick. Reveniți la meniul în care ați făcut clic pe Comunitate. De data asta faceți clic instalat in schimb. Ecranul va afișa toate suplimentele instalate.

Cum să începeți fluxul cu Stremio pe FireStick & Cutie TV Android

După ce ați instalat suplimentele, sunteți gata să faceți flux. Începutul este incredibil de ușor. Iată cum o faceți:

# 1- Alegeți conținutul pe care doriți să îl vizionați, spuneți un film sau un episod

# 2- Stremio va începe acum să caute link-urile de streaming. Odată găsite linkurile, acestea sunt aliniate în partea dreaptă. Faceți clic pe un link de streaming și începeți să vizionați conținutul preferat. Așa cum am spus, „incredibil de ușor”!

Verdict

Stremio este unul dintre cele mai bune servicii de streaming online disponibile în aceste zile. Această aplicație oferă un mod necomplicat de a transmite conținutul preferat, inclusiv filme, emisiuni, TV în direct și aproape orice altceva. Este posibil să nu fie la fel de versatil ca Kodi, dar mi s-a părut mult mai ușor de utilizat. Și, chiar dacă există doar o mână de aditivi buni, există încă suficiente pentru a urmări ce vă place.

Ceea ce îmi place cel mai mult la Stremio este că permite instalarea online a suplimentelor. Acest lucru economisește spațiu pe dispozitivele dvs. cu stocare redusă. În plus, instalați addon-ul pe un singur dispozitiv și este disponibil pe toate dispozitivele. Stremio este, de asemenea, una dintre cele mai bune alternative la Kodi.

Legate de:

Cum să închideți Jailbreak un FireStick
Cum se instalează Kodi pe FireStick
Cum să actualizați Kodi pe FireStick
Cum se instalează Cinema APK pe FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me