Cum se instalează Kodi Collusion Build pe Kodi

>

În acest ghid, vă voi arăta cum să instalați Kodi Collusion build pe Kodi 18 Leia. Pașii de instalare din ghid se aplică tuturor dispozitivelor acceptate de Kodi, inclusiv FireStick, Windows / Mac PC, Android și altele.

Unul dintre motivele pentru care prefer construirile Kodi este că vin cu suplimente preinstalate și îmi scutesc eforturile de a le instala separat. Clădiri precum Kodi Collusion sunt echipate cu cele mai bune suplimente pentru conținut la cerere, precum și TV live. Am discutat cu câteva construcții în ultima vreme și pare că am găsit un portar.

Kodi coluzion build build-uri de tone de suplimente populare și adaugă multe funcții noi pentru Kodi. Adăugă, de asemenea, viață vizuală nouă la o interfață implicită, bland, implicită a lui Kodi. Coluzia este, de asemenea, partea dintre cele mai bune noastre Kodi construiește și merită acest lucru. Designul minim și viteza rapidă au fost tragerea instantanee și se pare că mă voi lipi de Kodi Collusion cel puțin pentru o perioadă.

Kodi Collusion Build a fost întreruptă. Puteți încerca una dintre celelalte versiuni din lista noastră.

Ghid de instalare a coluziei kodi

Kodi Collusion este o construcție ușoară, ceea ce o face perfectă pentru FireStick și alte dispozitive de streaming cu stocare limitată. Acum voi împărtăși pașii pentru instalarea Kodi Collusion build. Continua să citești!

Ghid de instalare Kodi Collusion Build

Primul lucru pe care veți dori să îl faceți este să îi permiteți lui Kodi să instaleze build-uri terțe precum Kodi Collusion. Aceasta necesită efectuarea unor modificări la setările de securitate. Iată pașii:

# 1. Deschideți meniul „Setări” din ecranul de pornire Kodi. Este pictograma cog plasată sub sigla Kodi din stânga sus. Acum, faceți clic pe Setări sistem pe ecranul următor

cum se instalează kodi build collusion

# 2. Selectați „Adăugări” din coloana din stânga de pe ecranul următor, apoi faceți clic pe „Surse necunoscute” pentru a comuta în dreapta

surse necunoscute de kodi

# 3. Iată mesajul de avertizare pe care îl veți vedea. Ignorați acest mesaj și faceți clic pe „Da”. Vom instala Kodi Collusion Build, care este 100% sigur

avertizare surse necunoscute de kodi

Acum Kodi este gata să instaleze Kodi collusion build. Vom împărți procesul de instalare în următorii trei pași:

  1. Adăugați sursa la Kodi pentru a instala One Nation Portal Repository
  2. Instalați depozitul One Nation Portal din sursa adăugată
  3. Instalați Kodi Collusion Build din depozitul Portal One Nation

Să parcurgem fiecare parte una câte una

Atenţie: Kodi Builds aduce conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea pune și într-o problemă juridică. Utilizatorii Kodi trebuie să folosească un VPN pentru a-și ascunde identitatea în timp ce transmite filme / emisiuni TV / sport. Mai mult, multe Addons populare sunt geo-blocate și vor necesita un VPN pentru a funcționa.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN care este cel mai bun VPN pentru Kodi. Puteți obține gratuit 3 luni și puteți economisi 49% din planurile sale anuale.

Pasul 1: Adăugați sursa la Kodi pentru a instala depozitul One Nation Portal

Acum vom adăuga URL-ul în Kodi, care îl va îndrepta către server de unde vom instala ulterior repoziția One Nation Portal. Urmați pașii de mai jos:

# 1. Faceți clic pe pictograma „Setări” de pe ecranul de pornire Kodi încă o dată

setări kodi

# 2. De data aceasta, pe ecranul următor, faceți clic pe opțiunea „Manager fișiere” din Setări

setări de sistem pe kodi

# 3. Acum mergeți mai departe și faceți clic pe „Adăugare sursă”. Este posibil să fie nevoie să derulați puțin în jos pentru a găsi această opțiune

construire de coluzie kodi

# 4. Faceți clic pe „Niciunul” când vedeți fereastra intitulată „Adăugați sursa fișierului”

Depozitul de coluzie kodi

# 5. Introduceți adresa URL http://www.onenation.info/Portal/ așa cum se arată în imaginea de mai jos și faceți clic pe OK.

Introduceți întotdeauna adresa URL corectă pentru a evita probleme în timpul instalării în etapele ulterioare

un depozit național

# 6. Acum introduceți numele sursei în câmpul „Introduceți un nume pentru această sursă media” și faceți clic pe „OK”. Ar putea fi orice nume ales la care doriți să identificați această sursă. Pentru a-l face relevant pentru sursă, îl numesc OneNation în acest ghid.

codi collusion un singur link de descărcare

Pasul 2: Instalați depozitul One Nation Portal din sursa adăugată

# 1. Sursa a fost astfel adăugată. Acum, reveniți la ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe „Adaosuri” din coloana din stânga

meniul codi addons

# 2. Acum evidențiați și faceți clic pe opțiunea „Instalator de pachete” din colțul din stânga sus al ecranului următor

instalator kodi addon

# 3. Continuați și faceți clic pe „Instalare din fișierul zip”

cum se instalează kodi build collusion

# 4. Faceți clic pe „OneNation” (sau pe numele ales pentru sursa anterioară)

Ghid de instalare pentru construirea de coluzii kodi

# 5. Faceți clic pe „plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip” fișier. Aici, numerele 1.0.7 din numele fișierului zip reprezintă numărul versiunii. Aceasta poate varia dacă versiunea nouă va fi lansată pe viitor.

instalați un vrăjitor națiune

# 6. Așteptați notificarea „Adăugarea unui portal național instalată”. Poate dura 1-2 minute să apară

un portal de națiuni addon

# 7. Acum ar trebui să vedeți următoarea fereastră care vă întreabă dacă doriți să activați oricare dintre Setările enumerate. Dacă doriți să activați o setare, mergeți mai departe și verificați-o. După ce ați ales ce doriți să activați, faceți clic pe butonul „Continuați” din partea de jos. Voi lăsa totul în mod implicit și voi face clic pe „Continuați” imediat.

setările portalului unei națiuni

# 8. O altă fereastră va apărea. Puteți accesa direct meniul Construire sau Ignorați-l și accesați meniul mai târziu. Apuc „Ignorare” deocamdată, pentru a vă arăta cum să mergeți la ecranul de pe ecranul de pornire Kodi.

meniu de construire a coluziei kodi

Va trebui să faceți clic pe „Continuați” și „Ignorați” din nou pentru a scăpa de aceste ferestre pop-up.

Ați instalat cu succes depozitul One Nation Portal. Acum, vom învăța să instalăm Kodi Collusion Build din acest repo.

Pasul 3: Instalați Kodi Collusion Build din depozitul Portal One Nation

Singurul lucru care vă rămâne este instalarea lui Kodi Collusion Build. Urmați acești pași pentru a instala această compilare:

# 1. Întoarceți-vă pe ecranul de pornire al lui Kodi și navigați la suplimente> Componente de program. Veți vedea aici pictograma portalului One Nation (vedeți imaginea de mai jos). Faceți clic pe această pictogramă pentru a continua

deschide portalul unei națiuni

# 2. Faceți clic pe opțiunea „(OneNation Portal) Builds

se construiește un portal al unei națiuni

# 3. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Kodi Collusion build a fost deja lansat pentru viitoarea versiune Kodi 18 Leia. Cu toate acestea, versiunea stabilă a lui Kodi Leia nu a fost lansată încă. Dacă sunteți unul dintre puținii care au acces la versiunea Leia, mergeți mai departe și faceți clic pe build-ul Kodi Collusion pentru această versiune. Dacă nu, treceți la pasul următor

cum se instalează codi collusion pe kodi 18 leia

# 4. Derulați în jos și faceți clic pe versiunea Kodi-Collusion sub Krypton Builds (imaginea de mai jos)

cum se instalează codi collusion pe kodi 17.6 krypton

# 5. Vi se vor prezenta două opțiuni de instalare - Fresh și Standard.

Alegerea Fresh va reseta mai întâi Kodi la setările implicite din fabrică și va elimina toate addonurile, setările, etc. Instalarea standard va păstra unele suplimente și setări. O să aleg „Proaspăt”, deoarece nu am nimic de reținut. Dar, este total alegerea ta.

Ghid de instalare proaspăt codi collusion

# 6. Kodi vă va întreba acum dacă doriți să restaurați configurația Kodi la setările implicite. Dați clic pe „Continuați”

restaurați kodi pentru instalarea de construire

# 7. Acum va începe instalarea Kodi Collusion build. Pentru instalarea acestei versiuni poate dura 3-4 minute.

descărcați codi collusion build

# 8. Când versiunea este instalată, veți vedea următorul mesaj. Opțiunea „Reîncărcare Profil” nu prea face multe. Deci, voi face clic pe „Forță închidere”.

forțați închiderea aplicației kodi

Kodi se va închide acum. Ați instalat Kodi Collusion Build cu succes. Relansați Kodi și ecranul de pornire al lui Kodi se vor schimba

așa arată pielea de coluzie kodi

Îmi place foarte mult această interfață. Arată mișto! Continuați și explorați această construcție. Veți găsi aici o mână de suplimente preinstalate, inclusiv Deceit, Seren, Limitless.

Faceți clic pe „Filme” și veți vedea următoarele opțiuni (imaginea de mai jos). În același mod, puteți explora alte elemente de meniu.

cum se utilizează construirea de coluzii kodi

Așa se face că instalăm Kodi Collusion build pe Kodi.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Concluzie

Kodi Collusion build pune la dispoziție o mână de suplimente populare, astfel încât nu trebuie să le instalați separat. Acest ghid este o încercare de a vă ajuta să instalați această construcție rapid și ușor. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne informați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cum se instalează OneNation Portal Kodi Builds
Cum se instalează No Limits Magic Build
Cum se instalează Titanium Build
Cum se instalează Kodi
Cel mai bun VPN Kodi
Cum se instalează Addons peste Build-uri

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me