Cum se instalează Kodi pe Amazon FireStick

>

În acest ghid pas cu pas, vă voi arăta cum să instalați Kodi 18.5 Leia pe FireStick în 2 minute. Același ghid va funcționa și pentru Firestick 4K, Fire TV și Fire TV Cube. Înainte de a începe pașii de instalare, să începem cu o scurtă introducere.

cum se instalează kodi pe firestickAmazon Fire TV / Stick a preluat deja piața de streaming video de furtună. De când a apărut pe scena, a vândut ca hotcakes, datorită ușurinței sale incredibile de utilizare și suport pentru servicii de divertisment populare precum Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video și multe altele. Pentru a încheia totul, Amazon FireStick vine cu suport Alexa. Așa că pur și simplu culcați-vă pe canapeaua dvs. și începeți să navigați prin toate folosind doar vocea. Nici acum nu va trebui să vă ridicați degetele. Nu este super mișto!!!

Cu toate acestea, oricât de atrăgător ar părea, există doar o mică problemă. Deși o cantitate mare de conținut multimedia este disponibilă gratuit, conținuturile premium vin cu etichete de preț premium. Acesta este cu siguranță un deranj pentru majoritatea utilizatorilor și cel mai mare motiv pentru care utilizatorii instalează Kodi pe Firestick. Kodi este una dintre cele mai bune aplicații Amazon Fire Stick, care va deschide o nouă lume de conținut multimedia gratuit care s-ar putea să nu fie chiar disponibil în regiunea dvs. sau să vină cu o etichetă de preț exorbitantă.

Dacă utilizați deja Kodi pe Fire TV sau Fire Stick și căutați doar o actualizare simplă la 18.5 Leia, ar trebui să citiți acest lucru - cum să actualizați Kodi pe FireStick.

Notă: Nu încurajăm să utilizăm niciun software / hardware / serviciu pentru accesarea conținutului ilegal. Vă rugăm să fiți un bun judecător al acțiunilor voastre.

Cum se instalează Kodi pe FireStick

Kodi for Fire Stick oferă multe oportunități de streaming. Conținutul multimedia oferit de Kodi este într-adevăr uluitor. Dacă ați decis jailbreak Amazon Fire Stick, esti exact la locul potrivit. Ești pe cale să înveți cum se instalează Kodi pe FireStick în cât mai multe moduri.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citit:
Cum se instalează și se utilizează Best VPN pentru FireStick

PASUL 1: Pregătiți-vă FireStick-ul pentru instalarea Kodi

În primul rând, dacă tocmai ați achiziționat Fire TV sau FireStick, iată cum puteți configura Fire Stick pentru prima dată. Acum că ați configurat cu succes Stick-ul dvs., pregătiți-l pentru instalarea Kodi. Va trebui să efectuați patru modificări. Activați depanarea ADB, activați aplicațiile din surse necunoscute, dezactivați datele de utilizare a dispozitivului și dezactivați colectarea datelor de utilizare a aplicației. Puteți face cu ușurință toate acestea urmând acești pași:

# 1: Navigați până la Setări pe Fire TV / Stick. Apoi selectați Dispozitivul meu de incendiu / dispozitiv și alege Opțiuni pentru dezvoltatori

cum se instalează kodi pe firestick

# 2: Acum, vi se va cere să faceți două lucruri. Pentru inceput, activați depanarea ADB (opțional) și apoi Porniți Aplicații din surse necunoscute (obligatoriu)

kodi de foc de foc

# 3: Acum navigați la Setări și deschis Preferințe > Setările de confidențialitate. Acum, dezactivați doar funcția Date de utilizare a dispozitivului și Colectați datele de utilizare a aplicației

amazon firestick kodi

Televizorul dvs. Amazon Fire este acum setat. Acum suntem cu un pas mai aproape de instalarea Kodi.

PASUL 2: Obțineți aplicația Downloader

Aceasta este de departe cea mai populară, mai ușoară și mai rapidă metodă pentru instalarea Kodi pe Fire TV Stick. Dacă urmați cu atenție toți pașii, nu vor dura mai mult de 2 minute. Downloader este o aplicație uimitoare și este disponibilă gratuit în Magazinul de aplicații Amazon. Face procesul de instalare Kodi foarte lin și convenabil.

Trebuie doar să vă îndreptați către Amazon App Store și să căutați „Downloader" pentru aceasta. Pentru a accesa Amazon Store, selectați Căutare opțiune în colțul din stânga sus al ecranului de pornire FireStick.

cum se instalează kodi pe stivuitorul amazon

După ce ați descărcat și instalat aplicația Downloader pe Fire TV sau Fire Stick, suntem la doar un pas pentru a instala Kodi.

PASUL 3: Instalați Kodi pe FireStick

În acest pas, vom învăța să descărcăm și să instalăm Kodi 18.5 Leia pe Amazon Fire TV Stick. Pentru cei care nu știu, Leia 18.5 este cea mai recentă versiune stabilă la data.

# 1. Lansați aplicația Downloader pe care tocmai ați instalat-o și faceți clic pe caseta URL (unde se spune http: //)

INSTALAȚI KODI PE FIRESTICK

# 2: Acum va apărea o tastatură pop-up

A instala Kodi Leia 18.5, introduce https://www.firesticktricks.com/kapk faceți clic pe „GO”.

# 3: Acest lucru va începe procesul de descărcare.

cum se instalează kodi pe firestick

# 5: După terminarea descărcării, faceți clic pe „Instalare

lansați kodi 18.o pe firestick

# 6: Așteptați finalizarea descărcării

cum se instalează kodi 18.0 pe firestick

# 7: Veți vedea mesajul instalat pentru aplicații odată instalat Kodi. Clic DESCHIS pentru a porni aplicația Kodi. Dacă doriți să-l deschideți mai târziu, faceți clic pe TERMINAT

instalați Kodi pe firestick

Nu veți găsi aplicația Kodi pe ecranul de domiciliu, așa că pur și simplu mergeți la Setări -> Aplicații -> Gestionați aplicațiile instalate -> Kodi -> Lansa

De asemenea, este posibil să apăsați tasta Acasă tasta / butonul de pe telecomandă timp de 5 secunde și faceți clic Aplicații pe ecranul pop-up pentru a accesa Kodi.

Cum să utilizați Kodi pe FireStick

Acum, când ați instalat Kodi, este momentul în care știți cum să îl folosiți pe Fire Stick pentru un divertisment sigur și sonor. Cu Kodi, veți avea acces la lumea uriașă de conținut gratuit, de la filme la emisiuni TV și multe altele.

Dar, înainte de a începe să utilizați Kodi pe Fire TV / Stick, aș dori să vă avertizez că orice difuzați pe Kodi este vizibil pentru ISP și guvern. Dacă sunteți surprins să vizionați conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport), puteți ajunge la unele probleme legale grave.

Din fericire, există o modalitate de a vă bucura în continuare de conținutul preferat prin Kodi, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru cine ar putea căuta. Ceea ce trebuie să utilizați este un serviciu VPN de încredere, care vă va masca toate activitățile de pe internet de la snoops-urile web. Un VPN vă ajută să ocoliți accesul la internet, supravegherea online și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN. Este cel mai rapid VPN, care este cel mai important lucru pentru o experiență de streaming lină.

Nu promovăm sau încurajăm încălcările drepturilor de autor. Dar nici nu dorim să ajungeți la problemele legale. Mai mult, credem în dreptul la confidențialitate și suntem susținătorii săi puternici.

Așadar, înainte de a începe să utilizați Kodi pe Fire TV / Stick, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii induriști.

Pasul 1: Clic AICI pentru a vă abona la serviciul ExpressVPN. Există o garanție de returnare a banilor înapoi, completă, fără întrebări de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit (nu văd niciun motiv pentru care), puteți solicita rambursarea completă în primele 30 de zile.

Pasul 2: Porniți Fire TV / Stick și navigați la lupă (pictograma Căutare). O vei găsi în stânga extremă. Acum începeți să tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

instalați expressvpn firestick

Pasul 3: Faceți clic pe „Obține” pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe Fire TV / Stick

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Odată instalat, lansați aplicația ExpressVPN și conectați-vă cu ID-ul / parola pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN.

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Acum faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN (consultați imaginea de mai jos). De asemenea, puteți modifica locația preferată făcând clic pe „Alegeți locația”, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

Puteți citi mai multe despre utilizarea ExpressVPN cu FireStick.

Acum, când activitățile dvs. online sunt private, este timpul să aflați ce să faceți mai departe cu Kodi pe Fire TV Stick. După cum am menționat anterior, nu veți găsi niciun conținut pe Kodi, deoarece este un simplu media player. Pentru a transmite filme, emisiuni TV sau sport, va trebui să instalați diferite Add-uri / Build Kodi. Dacă sunteți total începător, iată ghidul meu pentru începători cu pas cu pas pentru utilizarea Kodi.

Vă întrebați cum să obțineți cele mai bune Kodi Addons sau Build-uri pe Fire TV / Stick? Consultați legăturile de mai jos, care vă vor ajuta să instalați Addons-uri populare și care funcționează bine și atrag fluxuri de calitate.

 • Cum se instalează Exodus Redux
 • Cum se instalează Venom Addon
 • Cum se instalează FEN Addon
 • Cum se instalează Titanium Build
 • Cum se instalează No Limits Magic Build

Citiți și: Ghid de tăiere a cablurilor FireStick pentru filme gratuite, TV, sport & Mai Mult

Ghid video pentru instalarea Kodi pe Amazon FireStick

Ați instalat cu succes Kodi pe Fire Stick. Dacă această metodă nu funcționează, puteți încerca alte metode prezentate mai jos.

Cum să obțineți Kodi pe FireStick folosind Metode alternative

Downloader este o aplicație de încredere și, în mod normal, nu trebuie să întâmpinați dificultăți în instalarea Kodi pe FireStick prin intermediul acesteia. Dar, dacă aveți un abonament premium al aplicației populare manager de fișiere numită ES File Explorer, poate doriți să o utilizați în loc.

ES File Explorer nu mai acceptă anularea gratuită a aplicațiilor terților. Aveți nevoie de un abonament premium care vă va costa 9,99 USD pe lună. Pe de altă parte, Downloader este sută la sută gratuit. Dacă ați instalat deja Kodi pe FireStick folosind metoda Downloader (așa cum este prevăzut mai sus), puteți săriți această secțiune).

Instalați Kodi pe FireStick folosind ES File Explorer

Puteți afla mai multe despre aplicația ES File Explorer din ghidul nostru Cum se instalează & Utilizați ES File Explorer pe FireStick.

Iată pașii pentru instalarea Kodi pe Amazon Fire TV Stick:

 1. Porniți-vă pe Amazon Fire TV Stick
 2. Mergi la Setări > Televizorul meu de foc
 3. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori
 4. Aprinde Aplicații din surse necunoscute
 5. Accesați pagina de pornire Fire Stick și navigați la „CăutarePictograma ”din stânga sus a ecranului.
 6. Tip "ES File Explorer”Și faceți clic pe el când apare în rezultatele căutării.
 7. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala aplicația ES File Explorer pe FireStick
 8. După ce aplicația este instalată, lansați-o. Acum, accesați secțiunea din dreapta unde vedeți mai multe pictograme. Selectați și faceți clic pe pictograma Downloader
 9. Clic +Nou în partea de jos
 10. Va apărea un pop-up. introduce https: // www.firesticktricks.com/kapk în secțiunea Calea și orice nume ales la secțiunea Nume
 11. Clic Descarcă acum
 12. Așteptați în timp ce Kodi este descărcat pe FireStick
 13. Clic Deschide fișierul
 14. Clic Instalare când vi se solicită
 15. Clic Instalare din nou
 16. Asta e tot. Kodi este acum instalat pe FireStick / Fire TV.

Cum se instalează Kodi pe FireStick folosind AppStarter

Dacă nu puteți să instalați Kodi APK pe Amazon Fire TV Stick folosind metodele menționate mai sus, ar trebui să încercați pe acesta. AppStarter permite instalarea de aplicații terțe și face astfel procesul de instalare Kodi destul de simplu și lin.

Inutil să spun, vi se va cere din nou să porniți aplicațiile din surse necunoscute și să dezactivați Colectați datele de utilizare a aplicațiilor, așa cum se menționează în prima metodă. După ce ați făcut acest lucru, instalați aplicația Downloader așa cum se arată mai sus în prima metodă.

După aceea, urmați acești pași pentru a instala cu ușurință Kodi pe Fire Stick folosind AppStarter:

PASUL 1: Lansați aplicația Downloader

PASUL 2: Faceți clic pe caseta URL unde se spune http: //

firestick kodi ajutor

PASUL 3: Acum va apărea o nouă fereastră. introduce https: //firesticktricks.com/as4.apk și faceți clic pe MERGE

cum să descărcați kodi pe firestick

PASUL 4: Odată descărcat AppStarter, faceți clic pe „Instalare.“

cum se instalează kodi 18 leia pe firestick

PASUL 5: După instalarea AppStarter, lansați-o.

PASUL 6: Pentru a instala Kodi, mai întâi, accesați „Actualizări”Din meniul din stânga al AppStarter. Acum faceți clic pe „Instalare”În partea dreaptă unde se afișează Kodi.

cum se instalează kodi pe amazon fire tv

Kudos, întrucât ai închis cu succes Amazon Fire Stick și l-ai instalat pe Kodi folosind AppStarter. Cu toate acestea, dacă acest truc nu funcționează și nu puteți jailbreak Amazon Fire Stick, puteți trece la următoarea metodă.

Instalați Kodi pe Amazon Fire TV Stick cu FileLinked

FileLinked este un instrument eficient de partajare a fișierelor, pe care îl puteți utiliza și pentru a reîncărca aplicațiile pe FireStick. Iată cum puteți instala Kodi pe FireStick folosind aplicația FileLinked.

PASUL 1: Primul lucru pe care doriți să îl faceți este să instalați FileLinked pe FireStick

PASUL 2: Lansați fișierul legat

PASUL 3: Când vedeți următorul ecran, introduceți codul 54780130 și faceți clic pe Continua

codi codate filelinked pentru firestick

PASUL 4: Apasă pe Descarca pictogramă de lângă versiunea Kodi pe care doriți să o instalați

instalarea kodi pe firestick

PASUL 5: Când descărcarea este terminată, faceți clic pe butonul Redare de lângă versiunea fișierului descărcat. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Kodi pe FireStick

cum se instalează kodi pe firestick

Întrebări frecvente

Este Kodi în siguranță & legal?

Kodi este sută la sută sigur și legal în sine. Puteți descărca Kodi din magazinele de aplicații oficiale pe diverse dispozitive, precum Google Play Store pentru Android și Microsoft Store pentru Windows 10. Aceste magazine de aplicații nu vor găzdui niciodată o aplicație nesigură și ilegală. Cu toate acestea, rețineți că Kodi permite anumite suplimente terțe care pot transmite conținut protejat de drepturi de autor. Transmiterea unui astfel de conținut nu este legală.

Ce poți urmări pe Kodi?

Puteți viziona filme, emisiuni TV, sport, TV în direct, documentare, conținut pentru copii, anime și aproape orice puteți crede.

Nu uitați că Kodi nu găzduiește niciun conținut propriu. Vi se solicită sursa de conținut prin suplimente Kodi. Există literalmente sute de suplimente pentru toate tipurile de videoclipuri pe care doriți să le transmiteți. Kodi acceptă atât addonuri oficiale, cât și suplimente terțe. Puteți utiliza, de asemenea, Kodi builds pentru o experiență îmbunătățită.

Puteți instala Kodi pe Fire TV Cube?

Da, puteți instala Kodi pe Fire TV Cube. Toate dispozitivele Fire TV (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K și Fire TV Cube) au aceeași interfață și sistem de navigație. Instrucțiunile de instalare pentru Kodi utilizate în acest ghid se aplică și la Fire TV Cube.

Care este cea mai recentă versiune de Kodi pentru Firestick?

Kodi Leia 18.5 este cea mai recentă versiune a lui Kodi. Această versiune a fost lansată în noiembrie 2019 și a oferit unele mici remedieri de erori și modificări cosmetice.

Concluzie

Asta este. Sper că ai avut o experiență lină cu instrucțiunile menționate mai sus. Acum stai pe loc și bucură-te de multitudinea de conținut multimedia uimitor oferit de Kodi. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă feriți de accesarea conținutului piratat sau ilegal. Dacă sunteți nou la Kodi, iată ghidul începătorului meu despre cum să utilizați Kodi. De asemenea, verificați cum se utilizează real-debrid pentru a trage link-uri de streaming de calitate și pentru a evita problemele de buffering Kodi. Dacă vi se confruntă cu erori în viitor, puteți reseta Kodi pe FireStick și va fi la fel de bun ca nou.

Toate aceste metode de instalare a Kodi au fost încercate de mine și funcționează perfect.

Dacă cunoașteți vreun alt mod mai bun de a face instalați Kodi pe FireStick sau aveți probleme în urma oricăruia dintre acești pași, nu ezitați să lăsați întrebările din comentariile de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me