Cum se instalează Morpheus TV pe FireStick

>

Dezvoltatorii TV Terrarium au anunțat sfârșitul zilelor pentru această aplicație incredibilă de care ne-am iubit atât de mult. Este o lovitură cu care ne confruntăm în continuare. Dar, în lumea de streaming, o aplicație care se întrerupe nu este ceva nou. Multe aplicații intră în centrul atenției, devin populare și într-o zi sunt dărâmate. Coborârea TV Terrarium este o pierdere mare deocamdată, dar sunt sigur că vom găsi o modalitate de a merge mai departe.

Din fericire, există multe alternative TV Terrarium pe care le puteți utiliza pentru a viziona episoadele și filmele preferate. În acest ghid, vom învăța să instalăm Morpheus TV pe FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; una dintre cele mai bune alternative TV Terrarium.

Morpheus TV este o aplicație la cerere, la fel ca Terrarium TV. Se mândrește cu o impresionantă bibliotecă media și are niște raclete solide și de înaltă calitate pentru a vă oferi cele mai bune linkuri transmise. Această aplicație ușoară este ușor pe resursele dvs. FireStick, oferă performanțe bune și are o interfață prietenoasă.

Disclaimer: Dezvoltatorul TV Morpheus a anunțat sfârșitul asistenței pentru aplicație. Când rulați aplicația prima dată după instalare, veți vedea avizul Proiect întrerupt. Cu toate acestea, se mai spune că puteți transmite filme și emisiuni existente atât timp cât sunt disponibile răzuitoarele. 

Dacă nu doriți să mergeți cu aplicația abandonată, vă sugerez să primiți clona sa numită Morph TV, care este actualizată regulat pentru conținutul proaspăt și experiența de streaming. 

Pași pentru instalarea Morpheus TV pe FireStick

Morpheus TV durează doar câteva minute pentru instalarea pe FireStick, Fire TV sau Fire TV Cube. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri Aplicații din surse necunoscute este activat în setările dispozitivului pentru a accepta APK-ul terț al aplicațiilor precum Morpheus TV. Iată pașii:

  Cum să vizionezi Hotstar în SUA / Marea Britanie (Deblocare în afara Indiei)

1. Porniți FireStick și selectați ecranul principal Setări deasupra.

cum se instalează Morpheus TV pe firestick

2. Când vedeți următorul set de opțiuni, mergeți înainte și deschideți Dispozitiv

dispozitiv în setări: morpheus tv

3. Apoi, faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori

opțiuni pentru dezvoltatori pe firestick

4. Dacă Aplicații din surse necunoscute este oprit, faceți clic pe el pentru a-l activa

Morpheus TV

Acum puteți începe cu instalarea. Permiteți-mi să vă arăt cum.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN FireStick bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.

Rețineți că nu puteți descărca și reîncărca fișierele APK direct printr-un browser web de pe FireStick, așa cum se întâmplă în cazul altor dispozitive Android. Prin urmare, aveți nevoie de o aplicație care să faciliteze o astfel de descărcare.

Downloader este cea mai bună aplicație de reîncărcare pentru FireStick. Deci, mergeți mai departe și instalați mai întâi Downloader pe dispozitivul dvs. Puteți face acest lucru din Amazon Store (utilizând funcția de căutare pe ecranul de start FireStick).

Când aveți Downloader, deschideți-l și urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Ceea ce ar trebui să vedeți acum este ecranul de pornire cu Downloader Acasă fila din stânga.

  Cum se testează viteza internetului pe Amazon FireStick / Fire TV Cube

Faceți clic pe câmpul URL din dreapta

cum să obțineți Morpheus TV folosind aplicația de descărcare

Pasul 2: Acum, introduceți următoarea adresă URL http://bit.ly/morp166 și faceți clic pe MERGE 

morpheus tv pe firestick

Pasul 3: Vei fi redirecționat către secțiunea Browser din aplicația Downloader unde se deschide următoarea pagină web. Derulați în jos și dați clic DESCARCĂ MORPHEUS TV.APK buton.

descărcare Morpheus tv apk pe firestick

Pasul 4: Așteptați descărcarea APK Morpheus TV pe FireStick

instalarea morpheus tv apk pe firestick

Pasul 5: Când fișierul APK s-a descărcat, aplicația Downloader va iniția singură instalarea. Iată următoarea fereastră pe care trebuie să o vezi. Derulați în jos în partea dreaptă jos a acestui ecran și apăsați Instalare

cum se instalează morpheus tv pe firestick

Durează aproximativ un minut pentru instalarea Morpheus TV pe FireStick. Cand e gata, Aplicația instalată este afișată notificarea.

În timp ce puteți rula aplicația Morpheus TV imediat din această fereastră, dând clic DESCHIS, Vă sugerez să faceți clic TERMINAT și du-te înapoi la interfața Downloader pentru a șterge APK Morpheus TV.

Când aplicația este instalată, fișierul APK nu mai este necesar. Puteți economisi puțin spațiu ștergându-l.

cum să obțineți morpheus tv pe stick de foc

Clic Șterge

morpheus tv pentru filme

Clic Șterge din nou

ștergeți morpheus tv apk din firestick

Ați instalat cu succes Morpheus TV pe FireStick și ați șters fișierul APK.

Explorarea Morpheus TV

Continuați și deschideți aplicația. Dacă nu îl vedeți pe ecranul de start al FireStick, accesați Aplicațiile dvs. & Secțiunea de canale. Aplicația o vei găsi acolo.

Când rulați aplicația pentru prima dată după instalare, sunteți întâmpinat cu funcția Proiect întrerupt mesaj. După cum am spus deja, aplicația Morpheus TV a fost întreruptă. Dar, aceasta înseamnă doar că nu se vor adăuga noi fragmente și conținut. Cât timp funcționează răzuitoarele existente, puteți continua să vizionați filmele și emisiile disponibile în prezent.

Clic O.K

morpheus tv jos

Următoarea fereastră vă oferă un meniu cu opțiunile Filme, Emisiuni TV, Descărcări și Setări.

cum să folosești Morpheus TV

Când faceți clic pe Filme, vedeți un nou set de opțiuni: Tendințe, Populare, Căutare etc..

Continuați și săpați mai adânc făcând clic pe orice opțiune la alegere. Veți găsi aici toate titlurile de film pe care le găzduiește TV Morpheus.

  Cum se instalează Tubi TV pe FireStick / Kodi

cum să vizionezi filme la Morpheus TV

Dacă faceți clic pe Emisiuni TV pe ecranul principal al aplicației, apare următorul meniu.

vizionați emisiuni TV la Morpheus TV

Accesarea Morpheus TV de pe ecranul de start FireStick

Puteți accesa întotdeauna aplicațiile dvs. din aplicațiile dvs. & Zona canalelor, la care puteți accesa apăsând îndelung butonul Acasă butonul de pe telecomandă și apoi faceți clic Aplicații.

În aplicațiile dvs. & Secțiunea Canale, veți observa că pe ecranul de start apar doar aplicațiile din rândurile de sus. Aplicațiile care au fost instalate recent sunt plasate în rândul de jos. Deci, este posibil să nu apară pe ecranul de start.

Dacă doriți să mutați Morpheus TV pe ecranul de start FireStick, iată ce puteți face:

  • Selectați pictograma Morpheus TV în aplicațiile dvs. & canale
  • Apăsați butonul meniu de pe telecomanda FireStick. Este butonul cu trei linii orizontale
  • În partea din dreapta jos a ecranului televizorului, veți vedea acum un meniu. Clic Mișcare și mutați manual pictograma Morpheus TV într-unul din rândurile de sus. Sau faceți clic pe Mutați-vă în față pentru a plasa pictograma pe primul loc în primul rând.

Învelire

Morpheus TV este cu ușurință una dintre cele mai viabile alternative la Terrarium TV. Această aplicație la cerere vă aduce filmele și emisiile preferate cu doar câteva clicuri ale butoanelor. Am găsit Morpheus TV mai repede decât majoritatea celorlalte aplicații din aceeași categorie. De asemenea, preia legăturile mai repede. Din păcate, Morpheus TV a fost de asemenea întrerupt, deoarece dezvoltatorul său nu o mai poate susține. Dar, lucrul bun este că va continua să aducă fluxurile până când vor fi disponibile răzuitoarele. Cred că aplicația ar trebui să fie bună pentru alte câteva luni.

Legate de:

Cum să închideți Jailbreak un FireStick
Cele mai bune aplicații pentru FireStick
Cum se instalează Cinema APK
Cum se instalează Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me