Cum se instalează TeaTV pe FireStick

>

Când am intrat pentru prima dată pe TeaTV cu ceva timp în urmă, mi-a plăcut aplicația, dar nu am dat mare atenție, deoarece deja folosisem Terrarium TV pe Fire TV Stick. Am fost sută la sută mulțumit de TV-ul Terrarium și, prin urmare, nu am avut nevoie de nici o altă opțiune. Totuși, în tot acest timp, am continuat să aud despre Tea TV de la prietenii mei și pe forumurile online.

În timp ce TeaTV a funcționat fără probleme pe smartphone-urile Android, nu a fost tocmai foarte prietenoasă cu distanța FireStick. Acesta este probabil unul dintre cele mai mari motive pentru care nu m-am lipit. În urmă cu câteva zile, când am aflat că Terrarium TV licita ultimele idei, am început imediat să caut alternative. Nu mi-a luat mult timp să-mi amintesc TeaTV și mă bucur că am făcut-o.

Am instalat cea mai recentă versiune a TeaTV pe FireStick și am fost încântat să descopăr că aplicația a fost modificată și acum este complet compatibilă cu telecomanda. TeaTV oferă o interfață cu aspect profesionist, fluiditate de navigare și ușurință incredibilă de utilizare. Aplicația a avut întotdeauna o bibliotecă media solidă și acum sunt fericită că o pot folosi ca o alternativă TV Terrarium.

Recomand TeaTV pe FireStick ca una dintre cele mai potrivite alternative TTV. Este o casă media completă. În acest ghid, învățăm să instalăm TeaTV pe FireStick sau Fire TV sau Fire TV Cube. Continua să citești!

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citește și: Cum se instalează cel mai bun VPN pe FireStick

TeaTV pe FireStick: Metode de instalare

Tea TV este o aplicație terță parte și nu face parte din Amazon Store. Trebuie să fie încărcat pe dispozitivul dvs. FireStick. Spre deosebire de telefoanele sau tabletele Android obișnuite, FireStick nu vă permite să descărcați APK-urile aplicațiilor direct prin browserele populare. Reîncărcarea pe FireStick necesită aplicații speciale. Iată cele două aplicații pe care le vom folosi în acest ghid:

 1. Downloader
 2. ES File Explorer

Activați aplicații din surse necunoscute

Voi continua cu metoda de instalare. Dar, înainte de aceasta, trebuie să activați FireStick pentru a accepta aplicațiile terților activând aplicațiile din surse necunoscute. Iată ce trebuie să faceți:

1. Deschideți butonul Setări din ecranul de pornire FireStick (bara de meniu din partea de sus)

cum se instalează teatv pe firestick

2. Faceți clic pe MyFireTV sau Dispozitiv

Cum se instalează TeaTV pe FireStick

3. Deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori

opțiuni pentru dezvoltatori pe firestick

4. Dacă Aplicații din surse necunoscute este dezactivat / oprit, activați-l făcând clic pe acesta

cum să obții teatv pe baton

5. Faceți clic pe Aprinde să ignorăm acest mesaj de avertizare și să vă confirmăm acțiunea.

activați surse necunoscute pe firestick

Activarea aplicațiilor din surse necunoscute expune dispozitivul la amenințări numai atunci când încercați să încărcați lateral un APK rău. Sursa APK a Tea TV pe care o voi împărtăși este sigură. Am instalat personal aplicația din această sursă.

Instalați Tea TV pe FireStick folosind Downloader

Downloader este o aplicație care facilitează descărcarea de sarcini pe FireStick. Îl consider unul dintre elementele esențiale FireStick și este una dintre primele aplicații pe care le instalez în timpul configurarii dispozitivului meu.

Pentru a descărca această aplicație, accesați ecranul de start al FireStick. Din ecranul de start selectați Căutare în extremitatea stângă în vârf. Acum căutați aplicația și instalați-o.

După ce aveți aplicația, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Rulați Downloader și faceți clic pe câmpul URL din partea dreaptă a ecranului de start (aplicația se deschide cu fila Acasă stânga selectată implicit)

teatv pe baton

Pasul 2: Introduceți următoarea adresă URL când apare tastatura de pe ecran și faceți clic pe MERGE:

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv pe baton

Pasul 3: Aplicația de descărcare se va conecta la adresa URL a serverului indicând și începe să descarce APK-ul TeaTV pe FireStick

teatv pe baton

Pasul 4: Când descărcarea APK este finalizată, aplicația Downloader începe instalarea. Ce trebuie să vedeți acum este următorul prompt care vă solicită să confirmați dacă doriți să instalați TeaTV pe FireStick.

Poti vedea Următor → buton din dreapta jos. Navigați la acest buton folosind telecomanda FireStick

instalați teatv apk pe firestick

Pasul 5: Butonul Următorul se modifică la Instalare buton. Deci, faceți clic pe acum Instalare

instalați teatv pe stick tv tv

Pasul 6: Va fi nevoie de câteva momente pentru a instala TeaTV pe FireStick. Când s-a terminat, următoarea fereastră este afișată împreună cu Aplicația instalată confirmare

TeaTV este instalat. Dacă doriți, puteți da clic Deschis în colțul din dreapta jos și executați-l. Dar, sugerez clic Terminat pentru a putea să vă întoarceți la aplicația Downloader și să ștergeți APK-ul TeaTV.

De ce ștergeți APK? Deoarece APK nu are niciun folos după instalarea aplicației. Curățați stocarea FireStick ștergând fișierele inutile.

ghid pentru teatv de foc

 Pasul 7: Clic Șterge

aplicație firestick teatv

Pasul 8: Clic Șterge din nou

instalați teatv pe baton

Așa utilizați aplicația Downloader pentru a reîncărca TeaTV pe FireStick.

Cum se utilizează FireStick cu TeaTV „în siguranță”

Înainte de a începe difuzarea cu TeaTV pe Fire Stick, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe TeaTV este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că transmiterea de conținut protejat de drepturi de autor (filme și emisiuni TV gratuite) vă poate aduce probleme legale.

Din fericire, vă puteți ascunde activitățile de streaming / navigare online cu un VPN. O rețea VPN a.k.a rețea privată virtuală vă ajută să evitați accelerarea ISP, supravegherea guvernului și geo-restricțiile de conținut.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

eu folosesc ExpressVPN pe Fire Stick, mobil și PC. După ce am încercat mai multe VPN plătite și gratuite, pot spune că ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Iată cum să începeți să folosiți ExpressVPN pe FireStick și să vă păstrați ascunse activitățile de streaming de ochii indurerați.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Porniți focul TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

utilizați expresvpn pe firestick pentru streaming în siguranță

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

aplicație teatv pe firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

cum să obții expresvpn pe stick tv tv

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

TeaTV pe Fire TV Stick folosind ES File Explorer

ES File Explorer este o altă aplicație utilizată pe scară largă ca și încărcător lateral pentru FireStick. Din nou, puteți descărca această aplicație de pe Amazon Store. Caută-l în opțiunea Căutare de pe ecranul de start FireStick.

: Exploratorul de fișiere ES nu mai oferă funcția de reîncărcare gratuită. Trebuie să plătiți 9,99 USD pe lună. Utilizați aplicația Downloader dacă este disponibilă în regiunea dvs. Este gratis.

După instalarea ES File Explorer, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Lansați ES File Explorer. Veți vedea o bară de meniu în partea stângă cu opțiuni extensibile. Derulați în jos și dați clic Unelte. Făcând clic o va extinde. Acum, faceți clic pe prima opțiune Administrator de descărcări

descărcați teatv pe firestick folosind esploratorul de fișiere

Pasul 2: Acum navigați în partea dreaptă a ES Explorer și faceți clic pe partea de jos +Nou

ghid de instalare teatv

Pasul 3: Următoarea casetă de dialog trebuie să apară cu cele două câmpuri

 • cale
 • Nume

teatv pentru lovitura de foc

Pasul 4: Introduceți următoarele în câmpurile de mai sus:

 • Cale: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Nume: teatv

De fapt, în câmpul Nume, puteți introduce orice nume doriți. Va fi lipsit de importanță. Clic Descarcă acum

descărcați teatv pentru firestick

Pasul 5: Așteptați ca ES File Explorer să se conecteze la server și să descarce APK-ul TeaTV pe Fire TV Stick sau Cube.

teatv apk

Pasul 6: După ce ați terminat, faceți clic pe Deschide fișierul când vi se solicită

teatv pe stick tv tv și foc tv cub

Pasul 7: Apoi, faceți clic pe Instalare

cum se instalează teatv pe firestick

Pasul 8: Acum sunteți ghidat la promptul de instalare. Derulați în colțul din dreapta jos până când Următor → butonul se schimbă la Instalare. Clic Instalare a inainta, a merge mai departe

primiți teatv pentru bătaie de foc

Acum, tot ce trebuie să faci este să aștepți ca FireStick să instaleze TeaTV, care nu ar trebui să dureze mai mult de un minut sau două. Când aplicația este instalată, veți vedea următorul mesaj de confirmare

Pasul 9: Clic Deschis și rulați aplicația. Clic Terminat pentru a reveni la ES File Explorer. Puteți rula aplicația mai târziu din Aplicațiile dvs. & Canale (despre care vă voi spune cum în secțiunea următoare)

aplicația de televiziune pentru foc de ceai

Cum se utilizează TeaTV pe Fire TV Stick

Toate aplicațiile dvs. sunt păstrate Aplicațiile dvs. & canale. Iată cum puteți vizita această secțiune:

 • Apăsați și mențineți apăsat butonul Acasă butonul de pe telecomandă pentru câteva secunde
 • Când vedeți meniul pop-up, faceți clic pe Aplicații
 • Aceasta se deschide Aplicațiile dvs. & canale

Când sunteți aici, derulați în jos, selectați pictograma aplicației TeaTV și faceți clic pe ea pentru a deschide aplicația. Așa accesați aplicațiile din aplicațiile dvs. & canale.

Puteți accesa mai rapid TeaTV dacă pictograma sa a fost pe ecranul de start FireStick. Pentru a muta pictograma pe ecranul de start, iată ce trebuie să faci:

 • Accesați aplicațiile dvs. & canale
 • Evidențiați aplicația TeaTV
 • Apăsați și mențineți apăsat butonul Selectați butonul de pe telecomandă pentru câteva secunde sau apăsați butonul meniu de pe telecomandă și faceți clic pe Mișcare în colțul din dreapta jos al meniului care apare pe televizor
 • Acum mutați pictograma TeaTV într-unul din primele două rânduri
 • Aruncați pictograma în locația dorită apăsând butonul Selectați butonul telecomenzii FireStick
 • Reveniți la ecranul de start FireStick și veți găsi pictograma TeaTV sub Aplicațiile dvs. & Categoria canalelor

Să rulăm acum aplicația TeaTV pe FireStick.

Când deschideți aplicația pentru prima dată, este afișată următoarea exonerare. Clic Accept a inainta, a merge mai departe.

cum se folosește teatv pe firestick

Acum vi se solicită să alegeți limba de subtitrare preferată. Dați clic pe limba dorită pentru a continua. Puteți să o modificați mai târziu în Setările aplicației.

cum se folosește teatv pentru baton

Dacă doriți să vă abonați la TeaTV Subreddit faceți clic pe Vizitați altfel, faceți clic pe Anulare

explorați teatv pe batonul de foc

Iată cum apare ecranul de start al TeaTV pe FireStick. După cum vedeți, TeaTV oferă o interfață simplă, ușor de utilizat. Veți găsi conținutul trending pe ecranul de deschidere. Pentru a viziona mai multe, puteți utiliza opțiunea de filtru pentru a alege din diverse genuri și categorii. Puteți utiliza, de asemenea, funcția de căutare din colțul din stânga sus pentru a căuta orice film după nume, artist, regizor etc. Puteți căuta, de asemenea, emisiuni TV și episoade..

cum să instalați și să folosiți teatv pe firestick

Învelire

TeaTV este o aplicație de divertisment incredibil de populară care îți aduce gazda de filme și emisiuni la cerere gratuit. Este probabil aplicația cea mai apropiată de a lua spotul Terrarium TV a rămas deschisă după închiderea sa. TeaTV oferă o mulțime de răzuitoare active de pe unele servere de înaltă calitate. Această aplicație ușoară este doar soluția potrivită pentru toate nevoile dvs. la cerere. În acest ghid, ați învățat să instalați TeaTV pe FireStick. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cum se instalează Morph TV pe FireStick
Cum să faci jailbreak Fire TV Stick
Cum se instalează Mobdro pe FireStick
Cum se instalează Kodi pe Fire Stick

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me