Käyttöehdot

>

Käyttöehdot

Nämä ”Ehdot” sääntelevät ja hallitsevat pääsyäsi ja käyttöäsi www.firesticktricks.com -verkkosivustolle, pääsyäsi tai käyttämistäsi tällä verkkosivustolla, katsotaan olevan sinun ainoa hyväksymäsi näihin ”Käyttöehtoihin” ja ”Tietosuojakäytäntöihimme”.

Suosittelemme, että luet seuraavat ”käyttöehdot” ennen tämän sivuston käyttöä. Jos et ole samaa mieltä näistä ”käyttöehdoista”, suosittelemme, että et käytä verkkosivustoamme “Fire Stick Tricks”.

Minkä tahansa termin, kuten "Me", "Meidän", "Me" jne., Käyttö tässä "käyttöehdossa" katsotaan edustavan "Tulitikku temppuja”. Ja minkä tahansa termin, kuten "sinä", "sinun" jne., Käyttö tässä "käyttöehdossa" katsotaan edustavan "Tulitikku temppuja”.

Yleinen käyttö:

Tulitikku temppuja”On online-blogi, joka kirjoittaa pääasiassa“ Amazon Fire TV ”,“ Amazon Fire TV Stick ”,“ Virtual Private Networks (VPN) ”ja“ Kodi ”-sovelluksesta sekä monista kolmansien osapuolien lisäosista, jotka voidaan asentaa Kodi-sovellus ja käyttäjät voivat suoratoistaa online-elokuvia, TV-ohjelmia ja urheilua näiden lisäosien avulla ilmaiseksi. “Fire Stick temppuja” tarjoaa vain opetus- tai ohjeartikkelin tällaisten lisäosien ja sovellusten asentamisesta ja käytöstä, mutta missään tapauksessa ”Fire Stick Tricks” ei ole sidoksissa tällaisiin “Kodi” -sovelluksiin tai mihinkään lisäosaan, joka on saatavana tai liitetty tuotteeseen “Kodi”. ”Sovellus ja “Fire Stick temppuja” ei linkitä ja ylläpidä blogissaan mitään tekijänoikeuksien alaista sisältöä.

Jos päätät käyttää tai käydä “Fire Stick Tricks” (“Sivusto”) ja millä tahansa verkkosivuston ominaisuuksista, se katsotaan olevan sinun ainoa hyväksyntä noudattaa kaikkia näiden ”Käyttöehtojen” ehtoja..

Voimme muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa näiden osia Käyttöehdot milloin tahansa, joka tulee voimaan heti lähettämisen yhteydessä. Käyttäjän tulisi olla huolestunut tarkistamaan nämä Käyttöehdot ennen jokaista verkkosivuston käyttöä ja jatkuvaa käyttöä “Fire Stick temppuja” sen katsotaan olevan ainoa hyväksyntänne tällaisiin muutoksiin.

Copyright:

Kaikki sisältö mukaan lukien, mutta rajoittumatta, logo, kuva, tavaramerkki, palvelumerkki, muotoilu, kuvake, grafiikat, video, artikkelit, sisältö ja kaikki muut sivustolla käytetyt tiedot ovat alkuperäisiä teoksia “Fire Stick temppuja” ja joita suojaa Intian tekijänoikeuslaki 1957 ja muut sovellettavat immateriaalioikeudet.

“Fire Stick temppuja” ei millään tavoin tue, edistä tai rohkaise laittomia tai rikollisia toimia. Tekijänoikeussisällön suoratoisto / lataaminen on laitonta, eikä sitä saa harjoittaa. Mahdollisen laittoman / laittoman sisällön mainitseminen verkkosivustolla tapahtuu, ja sitä tulisi sitten tulkita suppeasti koulutuksellisiin ja informatiivisiin tarkoituksiin. Pidämme piratismia voimakkaasti ja suosittelemme lukijamme ehdottomasti välttämään sitä hinnalla millä hyvänsä.

Tulitikku temppuja”Ei voida pitää vastuussa oikeudellisista seurauksista, joita käyttäjille saattaa aiheutua laittomasta suoratoistosta / lataamisesta tai muusta toiminnasta. Käyttäjiä kehotetaan tarkistamaan laittoman sisällön suoratoistoa koskevat paikalliset lait ja suosittelemme lukijamme noudattamaan tiukasti alueellisia lakejaan.

“Fire Stick temppuja” paljasta ja hyväksy, että Amazon on Fire TV Stick -tekijänoikeuksien laillinen omistaja. Muut tällä sivustolla mainitut / käytetyt työkalut / sovellukset tai grafiikat ovat niiden kehittäjien / omistajien tekijänoikeuksia. “Fire Stick temppuja” älä väitä omistavansa tekijänoikeuksia tai omistamia Amazon Fire TV Stick -sovelluksia tai muita verkkosivustolla mainittuja työkaluja / sovelluksia.

Mitään sisältöä ei saa muokata, kopioida, jakaa, kehystää, toistaa, julkaista uudelleen, ladata, näyttää, lähettää, lähettää tai myydä missä tahansa muodossa tai millään tavalla kokonaan tai osittain ilman lupaamme. Voit ladata tai tulostaa kopion mistä tahansa sisällön osasta, mukaan lukien oppaat ja artikkelit, verkkosivustoltamme, vain henkilökohtaiseen tai ei-kaupalliseen tai opetuskäyttöön. Et saa julkaista mitään sisältöämme missään muussa Internet- tai ekstranet-tilassa tai sisällyttää tietoja mihinkään muuhun tietokantaan tai kokoelmaan. Sisällön muu käyttö on ehdottomasti kielletty.

Minkä tahansa tämän sivuston sisällön, kuvan, mallin, logon, videoiden, tavaramerkin, palvelumerkin tai muun tiedon henkilökohtainen tai kaupallinen käyttö on ehdottomasti kielletty luvattomalta käytöltä. Tällaisen sisällön, kuvan, tavaramerkin, palvelumerkin, logon, kuvakkeen, graafisen kuvan, ohjelmiston ja kaiken muun luvattoman käytön, joka esiintyi tällä verkkosivustolla www.firesticktricks.com, katsotaan rikkovan vuoden 1957 Intian tekijänoikeuslakia tai muuta soveltuvaa teollis- ja tekijänoikeuksia Intiassa ja käyttäjän alueellista immateriaalioikeutta tai muuta sovellettavaa kansainvälistä lakia .

yksityisyys:

Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme, joka on linkitetty jokaisen sivun alalaitaan. Käyttämällä verkkosivustoa tai BLOGia, kaikki sinua tai ketään verkkosivustomme käyttäjiä koskevat käytännöt toteutetaan verkkosivustomme alaosaan lisätyn "Tietosuojakäytännön" avulla..

Kielletyt toiminnot:

Verkkosivumme käyttöä käytettäessä sinun on käyttäytyvä jatkuvasti rauhallisesti, siviili-, varovaisesti ja kunnioittavasti. Lisäksi et halua ja se on ehdottomasti kiellettyä:

Käytä tietyllä tavalla toimimalla muun muassa minkä tahansa henkilön kanssa; a) häiritä tai vahingoittaa mitä tahansa muuta ”Fire Stick Tricks” -sivuston jäsentä tai käyttäjää; b) levitä ”roskapostia”; c) ”kehys” tai ”peili” mikä tahansa verkkosivuston osa; d) muokata, mukauttaa, alilisensoida, kääntää, myydä, yhdistää tai muuten purkaa mitä tahansa "Tulitikku temppujaTai sen sisältöä tai verkkosivustolla käytettyä ohjelmistoa tai motivoida muita tekemään niin. e) Käytä, siirrä tai jaa suoraan tai epäsuorasti (esim. näytön kaavin) millä tahansa tavalla tai välittämällä sivustolta www.firesticktricks.com saatua sisältöä tai tietoa. Osallistu toimintaan, jota minkä tahansa lain nojalla pidetään mitättömänä tai laittomana.

Vastuun rajoitus:

”Fire Stick Tricks” -vastuu on rajoitettu sinulle tai muulle henkilölle kaikista suorista, epäsuorista tai erityisistä vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat verkkosivustomme käytöstä.

Vastuumme näiden ”käyttöehtojen” rikkomisesta on rajoitettu sinulle, jos tällainen rikkomus liittyy verkkosivustomme ja näidenKäyttöehdot.

Verkkosivumme käytön suhteen:

  1. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai rajoittaa sen käyttöä tai näkyvyyttä tai pääsyä käyttäjille milloin tahansa.
  2. Kumpikaan osapuoli ei missään tapauksessa ole vaarassa tai sitoutunut seuraavaan tapaamiseen, mukaan lukien kolmannet osapuolet, mahdollisista menetyksistä, mahdollisuuksista, liiketoiminnasta, liikearvosta tai maineesta riippumatta siitä, onko sopimus vahinkoa aiheuttava, riippumatta siitä, että koulutettaisiin sellaisen todennäköisyydestä. vahingoittaa etukäteen.
  3. ”Fire Stick Tricks” -vastuu on rajoitettu sinulle tai muulle henkilölle kaikista suorista, epäsuorista tai erityisistä vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat verkkosivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä..
  4. NämäKäyttöehdot on rajoitettu, jos menetyksiä tai vahinkoja aiheutuu käyttäjille kuuluvan omaisuuden varkauksista tai menetyksistä tai vahingoista, joissa Käyttäjät osallistuvat tällaiseen menetykseen tai vahinkoon.
  5. Ymmärrät ja suostut siihen, ettäTulitikun temppuja ” ei ole vastuussa minkään muun osapuolen uhkaavasta, loukkaavasta, säädytöntä, loukkaavasta tai laittomasta sisällöstä tai käyttäytymisestä tai minkään muun oikeuden, mukaan lukien tekijänoikeuksien, loukkauksista. Jos et ole tyytyväinen mihinkään ”Käyttöehtomme” ja ”Tietosuojakäytäntömme” ehtoihin, ainoa käytettävissä oleva keino on lopettaa verkkosivustomme käyttö..
  6. ”Fire Stick Tricks” pidättää oikeuden harkinnan mukaan tutkia ja ryhtyä asianmukaisiin oikeustoimiin ketään vastaan, joka rikkoo käyttöehtojamme ja yksityisyydensuojakäytäntöämme.

Lakisääteiset rajoitukset:

Koska jotkut lainkäyttöalueet eivät salli joitain näissä ”käyttöehdoissa” määriteltyjä poissulkemisia tai rajoituksia, jotkut näistä poissulkemisista tai rajoituksista eivät ehkä koske sinua. Tällöin vastuuta rajoitetaan niin pitkälle kuin se on laillisesti mahdollista sovellettavan lainsäädännön nojalla. "Fire Stick Tricks" voi vedota näihin "Ehtoihin" palkissa minkä tahansa kanteesi, kanteen, oikeudenkäynnin tai kanteen johdosta, joita olette vastaan ​​meitä vastaan, kaikista asioista, jotka johtuvat valituksista tai muista tämän "Ehdot".

Riitojen hallinta:

Kaikki riidat, valitukset tai valitukset verkkosivustomme käytöstä tai siihen liittyvästä käytöstä, hoidetaan ensin tukikeskuksessa. Jos asiat etenevät oikeudelliseen vaiheeseen, asianajajamme järjestää aikaa puhua käyttäjän kanssa.

Siltä osin kuin mikään valitus, kiista tai kiista "Fire Stick Tricks" -verkkosivuston käytöstä tai minkään henkilön tai yrityksen immateriaalioikeuksien loukkaamisesta, ei ole sovellettavan lain tai muun mukaan mielivaltainen, sinä ja “Fire Stick Tricks "Molemmat sopivat, että verkkosivustomme koskevat väitteet tai riidat ratkaistaan ​​yksinomaan näiden" käyttöehtojen ".

Sovellettava laki ja toimivalta:

Näitä "ehtoja" säännellään ja tulkitaan asiaankuuluvan Intian lakien ja muun kansainvälisen oikeuden mukaisesti, jotka ja milloin ne ovat sovellettavissa ja jotka on pantava täytäntöön näiden "ehtojen" ja "tietosuojakäytäntömme" mukaisesti.

Jos jotakin näistä ”käyttöehdoista” pidetään laittomina, pätemättöminä tai täytäntöönpanokelvottomina, kyseistä osaa voidaan pitää irrotettavana eikä se vaikuta muiden osien pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

korvaus:

Kaikkien käyttäjien on korvattava, puolustettava ja pidettävä hallussaan vaarattomia ”Fire Stick Tricks” ja sen edustajia, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä tai seuraajia sekä sallittuja luovutuksia kaikista vaatimuksista, tappioista, kuluista, vahingoista, vastuista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat kaikista vaatimuksista , toiminta, tutkinta tai menettely, jonka jokin kolmas osapuoli on tehnyt tai aloittanut johtuen tai joka liittyy käyttäjän käyttämään ”Tulitikku temppuja”Verkkosivustolle, joka rikkoo tätä” käyttöehtoja ”ja / tai mitä tahansa muuta näiden” käyttöehtojen ”rikkomusta sinä ja / tai mikä tahansa näissä” käyttöehdoissa ”esitettyjen edustajesi ja takuusi rikkominen.

Muuta:

Nämä sekalaiset säännökset ovat osa melkein jokaista online-sopimusehtoa, jotta voidaan varmistaa sen täytäntöönpano. Hyväksyt, että sinun ja Fire Fire Stick Tricks -yrityksen välillä ei ole yhteisyritystä, kumppanuutta, työllisyyttä tai edustajasuhdetta "Käyttöehtojen" seurauksena.

Meillä on ehdoton harkintavalta siirtää tai siirtää kaikki näiden ehtojen mukaiset oikeutemme tai osa niistä, ja meillä on oikeus siirtää tai käyttää ulkopuolisia urakoitsijoita näiden "ehtojen" mukaisten velvollisuuksien ja velvollisuuksien täyttämiseen. verkkosivustomme / blogin käytön yhteydessä.

Kolmannen osapuolen linkki:

Sivu “Fire Stick temppuja” voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai resursseihin. Hyväksyt ja hyväksyt, että emme ole vastuussa tällaisten verkkosivustojen tai resurssien saatavuudesta tai oikeellisuudesta tai kyseisillä muilla verkkosivustoilla tai resursseissa olevasta sisällöstä, tuotteista tai palveluista..

Linkittäminen tämän tyyppisiin verkkosivustoihin tai resursseihin ei merkitse minkäänlaista yhteydenpitoa tällaisiin verkkosivustoihin tai resursseihin tai tällaisten verkkosivustojen tai resurssien saatavilla olevaan sisältöön, tuotteisiin tai palveluihin. Sinun yksin vastuu ja vastuu kaikista riskeistä, jotka johtuvat tällaisten verkkosivustojen tai resurssien tai tällaisten verkkosivustojen tai resurssien sisällön, tuotteiden tai palveluiden käytöstä,.

Muutos tai muokkaus:

”Fire Stick Tricks” pidättää oikeuden muokata, päivittää ja / tai korjata mitä tahansa ja kaikkia verkkosivustolla lueteltuja käytäntöjä. Tällaiset muutokset ja muutokset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ​​tai postitetaan verkkosivuston asiaankuuluville alueille. Jatkuva tämän sivuston käyttö osoittaa, että olet hyväksynyt muutokset ja muutokset. Voimme myös muuttaa tai lopettaa käyttöoikeuden joko ilmoittamalla siitä sinulle tai ilman sitä ja ilman vastuuta sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Muista tarkistaa politiikkamme säännöllisesti.

Kyselylomakkeet ja yhteyttä:

”Fire Stick Tricks” on yksinomainen toimivalta antaa selitys näille ”Käyttöehdoille”. Voit vapaasti kysyä näitä ehtoja koskevista kysymyksistä. Ota yhteyttä meihin käyttämällä alla mainittua sähköpostiosoitetta:

Sähköposti: [Email protected]

Verkkosivusto: www.firesticktricks.com

FYI: Huomaa, että tämän sivun sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Nämä palveluehdot päivitettiin viimeksi sunnuntaina 8. heinäkuuta 2018

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me