Vastuuvapauslauseke

>

Viimeksi päivitetty: 15. helmikuuta 2018

Https://www.firesticktricks.com/ verkkosivustolla (”Palvelu”) olevat tiedot ovat vain yleisiä tietoja varten.

Fire Stick Tricks ei vastaa virheistä, puutteista tai palvelun sisällön täydellisestä tarkkuudesta.

Fire Stick Tricks ei missään tapauksessa ole vastuussa erityisistä, suorista, epäsuorista, välillisistä, satunnaisista vahingoista tai muista vahingoista, riippumatta siitä, onko kyse sopimuksesta tai muusta vahingosta, mukaan lukien huolimattomuus, joka johtuu käytöstä tai sen yhteydessä. Palvelun tai Palvelun sisällön. Fire Stick Tricks pidättää oikeuden tehdä lisäyksiä, poistoja tai muutoksia Palvelun sisältöön milloin tahansa myöhemmin sen alkuperäisestä julkaisemisesta verkkosivustolla ilman erillistä ilmoitusta.

Fire Stick Tricks ei takaa, että verkkosivustolla ei ole viruksia, haittaohjelmia tai muita haitallisia komponentteja. Verkkosivusto käyttää evästeitä sujuvan kokemuksen saamiseksi, ja Fire Stick Tricks ei ole millään tavoin vastuussa, jos verkkosivuston käyttöön tapahtuu haittaohjelmia / lunastusohjelmia tai muita hyökkäyksiä..

Fire Stick Tricks pidättää oikeuden pidättää kaikki tiedot, joita se pitää tarpeellisina, eikä missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat näiden tietojen paljastamatta jättämisestä. Lisäksi Fire Stick Tricks ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista tiedoille tai suoritetuille palveluille, vaikka Fire Stick Tricks -yrityksille olisi ilmoitettu mahdollisista vaurioista..

Mitään Fire Stick temppuja ylläpitävää ei pitäisi tulkita yrittämiseksi tarjota tai tarjota laillista lausuntoa tai palvelua. Verkkosivusto ei takaa pätevyyttä eikä ole vastuussa sivustolla julkaistun sisällön aitoudesta tai todenmukaisuudesta..

Verkkosivusto voi toisinaan isännöidä sisältöä, joka ei sovellu kaikille yleisöille, myös lapsille. Näissä tapauksissa suositellaan katsojien harkintavaltaa.

Laittoman / tekijänoikeussisällön käyttö

Me (Fire Strick Tricks) ei millään tavoin tue, edistä tai kannusta laittomia tai rikollisia toimia. Tekijänoikeussisällön suoratoisto / lataaminen on laitonta, eikä sitä saa harjoittaa. Mahdollisen laittoman / laittoman sisällön mainitseminen verkkosivustolla tapahtuu, mikäli sellaista on, sitä tulee tulkita suppeasti koulutuksellisiin ja informatiivisiin tarkoituksiin. Pidämme piratismia voimakkaasti ja suosittelemme lukijamme ehdottomasti välttämään sitä hinnalla millä hyvänsä.

Fire Stick-temppuista löydetyt oppaat ovat puhtaasti koulutustarkoituksia varten ja tarkoitettu julkisesti saatavilla olevalle sisällölle. Nämä oppaat / oppaat EI SAA saa käyttää mihinkään luvattomaan tai laittomaan toimintaan.

Fire Stick-temppuja ei voida pitää vastuussa oikeudellisista seurauksista, joita käyttäjille saattaa aiheutua laittomasta suoratoistosta / lataamisesta tai muusta toiminnasta. Käyttäjiä kehotetaan tarkistamaan laittoman sisällön suoratoistoa koskevat paikalliset lait ja suosittelemme lukijamme noudattamaan tiukasti kunnan lakeja.

Fire Stick temppuja EI SAA isännöidä tai linkittää tekijänoikeussisältöä.  

expressvpn

Tuotteet / logot tekijänoikeudet

Amazon on Fire TV Stick -tekijänoikeuksien laillinen omistaja. Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka viralliset kehittäjät listaavat ja ylläpitävät Kodi.tv-verkkosivustolla. Emme ole millään tavalla sidoksissa Amazoniin tai Kodiin (entinen XBMC). Muut tällä sivustolla mainitut / käytetyt työkalut / sovellukset tai grafiikat ovat niiden kehittäjien / omistajien tekijänoikeuksia. ”Fire Stick Tricks” ei väitä omistavansa tekijänoikeuksia tai omistamia Amazon Fire TV Stick, Kodi tai muita verkkosivustolla mainittuja työkaluja / sovelluksia..

Ulkoisten linkkien vastuuvapauslauseke

https://www.firesticktricks.com/ verkkosivusto voi sisältää linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, joita Fire Stick Tricks ei tarjoa tai ylläpidä tai millään tavalla liity niihin..

Nämä linkit tarjotaan mukavuutena ja vain tiedoksi; ne eivät ole Fire Stick Tricksin hyväksymiä tai hyväksymiä mistään yrityksen, organisaation tai yksityishenkilön tuotteista, palveluista tai mielipiteistä. Fire Stick Tricks ei ole vastuussa ulkoisen sivuston tai sitä seuraavien linkkien oikeellisuudesta, laillisuudesta tai sisällöstä. Ota yhteyttä ulkoiseen sivustoon saadaksesi vastauksia sen sisältöä koskeviin kysymyksiin.

Huomaa, että Fire Stick Tricks ei takaa näiden ulkoisten verkkosivustojen tietojen tarkkuutta, tarkoituksenmukaisuutta, ajantasaisuutta tai täydellisyyttä.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me