10 FireStick-tip og -tricks til snorskærende begyndere

>

I denne guide giver jeg de bedste FireStick-tip og -tricks til snøreskærere. Disse tricks fungerer på alle Fire TV-enheder, herunder Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K og Fire TV Cube.

bedste firestick tip og tricksFireStick er sandsynligvis den bedste streaming-enhed i øjeblikket. Det er omkostningseffektivt, hurtigt og ekstremt brugervenligt. Enheden fungerer med en lang række streamingplatforme, herunder Netflix, Hulu, Disney + og mere. Desuden giver det dig nemt at downloade, installere og bruge forskellige tredjeparts applikationer.

Alligevel er der mange måder, du kan forbedre den samlede oplevelse med nogle små og nyttige tip og tricks. Det er det, vi skal tale om i dette indlæg.

Jeg har brugt Fire TV-enheder i flere år. Jeg er en snorskærer, og tipene, jeg har afsluttet i denne artikel, har hjulpet mig med at få mest muligt ud af min enhed. Jeg håber, det ville hjælpe dig på samme måde.

Bedste FireStick-tip og -tricks til snørere

Så her kommer min liste over de bedste tip til FireStick. Disse er enkle, sikre og lette at anvende.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick-tip og -tricks til snorskærende begyndereJailbreak din FireStick for at få mest muligt ud af det. Vi taler dog ikke om den konventionelle jailbreak-proces, som du gør med din telefon. Jailbreaking FireStick er en enkel, risikofri proces. Alt hvad du skal gøre er at indlæse nogle tredjeparts-jailbreak-apps.

Når du jailbreak din FireStick, tillader du dig ubegrænset adgang til film, shows, sport, nyheder og meget mere.

Du kræver ingen teknisk viden for at jailbreak din enhed. Selv en lægmand som jeg kan gøre det inden for få minutter.

Gå gennem vores trin-for-trin-guide om, hvordan du jailbreak din FireStick og udforsk den uendelige streaming af verden.

2. Brug din telefon som en fjernbetjening til FireStick

Hvis du ejer en Android- eller iOS-telefon, kan du bruge den som en fjernbetjening til din FireStick. Du skal bare downloade appen Amazon Fire TV fra Google Play Store eller Apple App Store.

firestick-tricks og tip til snorer

Amazon Fire TV-fjernbetjeningsapp har de samme kontroller som din fysiske fjernbetjening (undtagen lydstyrke og tænd / sluk-knapper til dit tv). I stedet for navigationsringen og knappen Select / OK har den eksterne app til mobiltelefoner en berøringsplade. Du kan stryge pegefeltet op / ned eller til venstre / højre for at navigere i FireStick såvel som alle installerede apps. For at klikke skal du bare trykke et vilkårligt sted på pegefeltet.

Hvis din FireStick-fjernbetjening ikke fungerer, eller du blot ønsker en alternativ fjernbetjening, kan Fire TV-fjernappen være ganske effektiv. Det fungerer med FireStick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K samt Fire TV Cube.

3. Installer museskift for at navigere i bestemte apps

bedste apps til brand tv-stickNogle APK'er er ikke beregnet til tv eller din FireStick. De er designet til berøringsenheder, f.eks. Din mobiltelefon. Du kan stadig sidelægge dem på din FireStick / Fire TV-enhed. Det ville dog være vanskeligt - endda umuligt - at navigere i sådanne apps. Din fjernnavigation når bare ikke bestemte sektioner, uanset hvor meget du prøver.

I sådanne tilfælde kan du installere en tredjepartsapp kaldet Mouse Toggle. Denne app viser en musemarkør på din FireStick. Du kan navigere i denne markør med din fjernbetjening. Denne markør kan bruges til at nå og klikke på de sektioner i de forskellige apps, hvor din FireStick-fjernbetjening ikke når.

Jeg anbefaler Mouse Toggle som en af ​​de must-have apps. Faktisk er det også på vores liste over bedste apps til FireStick.

Sådan installeres Mouse Toggle på FireStick

4. Kalibrer tv-skærmen, så den passer til videoerne

Hvis du mener, at videoerne ikke er korrekt kalibreret til størrelsen på din tv-skærm, er der en måde at løse det på. Uanset om videoerne er krympet eller overspilning af skærmen, vil kalibrering hjælpe dig med at matche skærmstørrelsen. Heldigvis behøver du ikke gøre det, hver gang du vil se noget; du skal bare gøre det en gang.

Her er trinene til kalibrering af FireStick-skærmen med dit tv:

 1. Åbn Indstillinger på din FireStick (vælg den i menulinjen øverst)
 2. Klik Skærm & Lyde
 3. Klik Skærm
 4. Klik Kalibrer skærm
 5. Tryk på op- eller ned-knapperne på fjernbetjeningen for at justere skærmen

bedste firestick-tricks og tip til cordcutters

5. Brug en VPN til en sikrere og bedre streamingoplevelse

privat streamingJeg tror, ​​at en VPN er et must-have for snorerne. For det første holder det dig sikker. Det skjuler din online identitet under streaming og holder dig væk fra de nysgerrige øjne fra regeringsovervågning, hackere, tredjeparter og endda din internetudbyder. En VPN bliver desto vigtigere, når du streamer gratis indhold fra apps som Cinema APK og Kodi.

For det andet hjælper en VPN dig med at få ubegrænset adgang til det geo-blokerede indhold på de populære streamingplatforme som Netflix, Hulu osv..

Og meget vigtigt, med en VPN kan du undgå hurtighedsregulering og nyde bufferfri streaming.

Jeg bruger altid ExpressVPN på min Firestick og andre streaming-enheder. Det er en top-klassificeret VPN og fungerer fejlfrit med fjernstyrede enheder. Hvis du ikke allerede bruger en VPN, vil jeg varmt anbefale dig at prøve det. ExpressVPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan bruge den frit de første 30-dage og få en fuld refusion, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Takket være den specielle ferieaftale er den også tilgængelig med 49% rabat i forhold til den normale pris.

Læs: Sådan installeres og bruges en VPN på Amazon Firestick og Fire TV

6. Brug Alexa til stemmestyring og stemmesøgning

firestick fjernstemme-knapDette kan være et praktisk FireStick-trick for snorerne. Du ved sandsynligvis allerede, at din FireStick leveres med en indbygget, søde-talende AI kaldet Alexa. Det kan besvare en masse af dine spørgsmål, såsom "hvordan er vejret i Manhattan" eller "Find mig bedst bedømte bagerier i Cincinnati".

Dog kan det gøre meget mere end blot at besvare dine spørgsmål. Alexa kan også åbne streaming-apps til dig - se endda efter en titel. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge din FireStick-fjernbetjening hele tiden.

Bemærk, at Alexa kun fungerer med de officielle apps fra Amazon Store. Det åbner ikke tredjeparts apps for dig.

7. Tilslut Bluetooth-hovedtelefoner / højttalere til FireStick

Du kan tilslutte en Bluetooth-hovedtelefon eller højttaler til din FireStick. Hvis du vil se en film sent om aftenen og ikke ønsker, at andre omkring dig er forstyrrede, kan du tilslutte en Bluetooth-hovedtelefon. Eller, hvis du leder efter en lidt filmisk lydoplevelse, kan du parre dine Bluetooth-kompatible eksterne højttalere med dig FireStick.

Her er trinnene til at gøre det:

 • Tænd din hovedtelefon eller højttaler. Tænd for Bluetooth, og sørg for, at den er i 'synlig' -tilstand
 • Åbn FireStick Indstillinger fra startskærmen
 • Klik på indstillingen Controllere & Bluetooth-enheder
 • Klik Andre Bluetooth-enheder
 • Klik Tilføj Bluetooth-enheder
 • Vent mens FireStick scanner efter de tilgængelige Bluetooth-enheder
 • Din enhed vises på dit tv om få sekunder. Klik på din enhed for at parre den med dit FireStick / Fire TV

firestick-tip til snorer

8. Nulstil apps (ryd data / ryd cache)

Som en snorskærer har du måske oplevet, at visse apps begynder at opføre sig uberettiget uden nogen åbenbar grund. Dette kan ske med Amazon Store-apps såvel som tredjepartsapps.

Du vil ofte få forslaget om at afinstallere og geninstallere problemappen for at løse problemet. Faktisk fungerer denne fejlfindingsteknik ofte. Før du går igennem den længe trækkede proces med at afinstallere og geninstallere appen, kan du muligvis nulstille appen først (eller endda rydde cache). Dette sparer muligvis noget tid.

Når du nulstiller appen, gendanner du den til de originale fabriksindstillinger. Sådan kan du gøre det:

 • Gå til FireStick Indstillinger fra startskærmen
 • Klik Applikationer
 • Åbn indstillingen Administrer installerede applikationer
 • Vælg problemappen fra listen over de apps, der vises på den næste skærm
 • Klik Ryd cache (hvis du kun vil rydde cachen og ikke nulstille appen)
  Klik Slet data hvis du vil nulstille appen (dette vil også rydde cachen)
 • Klik Slet data igen (hvis du valgte Ryd data i det forrige trin)

amazon firestick tip og tricks

9. Cast / spejlvideoer på FireStick

Du kan caste / spejle indhold fra andre enheder til FireStick. Spejling fungerer med mobiltelefoner, tablets og computere.

Den platform, som du spiller videoen på, skal understøtte cast-funktionen for at dette kan fungere. Din FireStick og casting-enheden skal også være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

For eksempel understøtter YouTube cast eller spejling. Hvis du spiller en YouTube-video på din computer eller mobil, skal du klikke på cast-indstillingen og vælge din FireStick. Videoen begynder at afspille på dit tv.

støbt til ildsted

Ja, det er alt hvad du skal gøre. Jeg nyder denne funktion som et snøreskærer. Jeg kan afspille mange videoer på forskellige platforme, som jeg ikke kan få på min FireStick.

10. Få et IPTV-abonnement

Dette er sandsynligvis et af de bedste FireStick-tricks til en ledningsskærer på udkig efter en måde at streame kabel-tv-kanaler til en overkommelig pris.

Der er nogle top-rangerede IPTV-tjenester derude, der giver dig adgang til hundreder af satellitkanaler for et betalt abonnement. Disse tjenester tilbyder en omkostningseffektiv IPTV-løsning sammenlignet med de andre udbydere af kabletjenester.

Se på listen over de bedste IPTV-tjenesteudbydere, vi har udarbejdet. Du finder også linket til installationsvejledningerne for hver service.

Bemærk, at vi ikke har bekræftet ægtheden af ​​disse tjenesteudbydere. Vær en god dommer over dine handlinger og strøm kun fra de juridiske kilder. Brug altid en VPN til at bevare dit privatliv og anonymitet.

BONUS: Få rigtig Debrid og Trakt

Real Debrid og Trakt er to forskellige tjenester. Real Debrid er et premium-hoster, der fungerer med forskellige tredjepartsapps og et antal Kodi-tilføjelser. Det giver dig adgang til flere nye og høj kvalitet streaming links, når du anmoder om videoafspilning (film og episoder). Efter min mening er Real Debrid et must for ledningsskærene.

Læs: Sådan konfigureres og bruges Real Debrid

Trakt fungerer også med en masse tredjepartsapps og Kodi-tilføjelser. Denne service giver dig mulighed for at synkronisere dine streamingdata på forskellige medieplatforme. Det synkroniserer din urhistorik, ønskeliste (eller videoer, du har markeret for at blive set senere) og mere. Hvis du bruger flere streamingplatforme på flere enheder, er Trakt en god mulighed at have.

Læs: Sådan konfigureres og bruges Trakt

Afslutter

Så dette er min liste over de bedste FireStick-tip og -tricks til snørere. Hvis jeg støder på et nyt stort trick, vil jeg sørge for, at det straks føjes til listen. Hvis du tilfældigvis har opdaget noget fantastisk, og det ikke allerede er på denne liste, er du velkommen til at fortælle mig det via kommentarfeltet nedenfor. Jeg vil sætte stor pris på det.

Flere interessante emner:

Firestick-indstillinger, du skal ændre nu
Sådan konfigureres Firestick for første gang
Sådan opdateres Kodi på Firestick
Sådan installeres Kodi på Firestick
Sådan installeres Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me