Amazon FireStick kábelvágó erőforrások

>

Ha már létezik FireStick felhasználó, vagy vásárolni szeretne, ez az egyetlen erőforrás, amelyre valaha szüksége lesz. Ebben az útmutatóban bemutatom minden egyes trükköt, amelyre szüksége lehet filmek, élő TV-műsorok, műsorok, sport vagy egyéb dolgok közvetítéséhez..

FIRESTICK

Az Amazon FireStick egy kicsi, de hihetetlenül hasznos médiaeszköz, amely bármilyen szokásos TV-t azonnal konvertál intelligens TV-vel. Csatlakozik a TV-készülék HDMI-portjához, és lehetővé teszi a kedvenc tartalmak streamingjét Wi-Fi-n keresztül. A FireStick egy hordozható eszköz, amelyet becsúsztathat a zsebébe, és bárhová hordozhatja. Mindaddig, amíg hozzáférhet egy HDMI bemenettel és Wi-Fi-vel felszerelt TV-hez, bárhol használhatja a FireStick készüléket.

A FireStick egy költséghatékony módszer a streaming lehetőségek teljes világának megnyitására. A legújabb FireStick 4K 49,99 dollárba kerül. Az új eszköz 4K streaming képességeket foglal magában, ami jelentős előrelépést jelent az elődeihez képest, amely csak a Full HD (1080) streaming-et kínálja.

A FireStick az Android operációs rendszer módosított verzióján fut, és az Amazon Store-ot használja hivatalos alkalmazás-áruházként. Több tucat alkalmazás és játék tölthető le és használható.

A népszerű, előfizetésen alapuló szórakoztató szolgáltatások mellett, mint például a Netflix, Hulu, a Prime Videos, a FireStick korlátlan ingyenes streaminghez is hozzáférést biztosít harmadik féltől származó alkalmazásokon és a Kodi médialejátszón keresztül. A FireStick lehetővé teszi azon harmadik féltől származó alkalmazások egyszerű letöltését, amelyek nem találhatók az Amazon Store-ban.

Jelölje meg ezt az oldalt könyvjelzővel, hogy mindig naprakész legyen a FireStick, Kodi és más streaming alkalmazások legújabb fejleményeiről.

FireStick: Az első lépések

Csatlakoztassa a FireStick készüléket az áramforráshoz, és csatlakoztassa a TV-hez a HDMI porton keresztül. Hagyja bekapcsolni. Ha ez az első alkalom, az eszköz egy egyszerű beállítási folyamaton keresztül végigvezeti Önt. Szüksége lesz egy Amazon-fiókra és Wi-Fi-re a beállításhoz. Az alábbi link segítségével megtanulhatja a teljes beállítási folyamatot.

A FireStick első beállítása

Nézze meg ingyenes filmeket, TV-műsorokat, sportot

Most, hogy a FireStick készen áll, a következő dolog, amit szeretne, az ingyenes filmek, TV-műsorok, sport és egyéb választott tartalmak nézése. Tehát a cikk következő részében érdekes útmutatásokat fogok megosztani a FireStick feltöltésére. Olvass tovább!

Jailbreak Fire Stick

A felhasználók többsége jalbreak-e FireStick-jén azért, hogy ingyenes tartalmakat streaming eszközükön. A „jailbreak” kifejezés itt nem olyan, mint a hardverrel való játék, hanem csupán egy „Kodi” nevű alkalmazás telepítése, amely az Amazon App Store-ban nem érhető el. Tehát biztos lehetsz benne, hogy a FireStick törésével teljesen biztonságos, és a garancia nem jár. Használhatja az alábbi linket a könnyebben megérthető lépésről lépésre.

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni

Ne keveredj bajba

Mielőtt elkezdené a Jailbroken FireStick használatát, figyelmeztetni szeretném, hogy jó Fire Stick VPN-t kell használnia, hogy az streaming tevékenységei továbbra is privátak legyenek. Előfordulhat, hogy kormánya, internetszolgáltatója és még bizonyos harmadik fél szervezete nyomon követi az összes online tevékenységet (beleértve a FireStick használatával kapcsolatos tevékenységeket is)..

A FireStick böngészésével vagy harmadik féltől származó szórakoztató alkalmazások ingyenes streaming használatával jogi problémákba ütközhet. Annak ellenére, hogy soha nem bíztam el a szerzői jogok által védett tartalmak streamingjével, határozottan hiszem, hogy az Ön adatvédelmét soha nem szabad veszélyeztetni. Ezért javaslom egy VPN használatát.

Az ExpressVPN-t használom streaming készülékeimre, és azt javaslom, tedd meg ugyanezt. Az alábbi link segítségével gyorsan telepítheti.

Hogyan telepítsünk és használjunk VPN-t a FireStick-en

Kodi: Egyablakos rendszer minden streaming-igényéhez

Úgy gondolom, hogy eleget tett a FireStick-nek a Kodi-val a fenti link követésével. De tudnod kell, hogy Kodi médialejátszó, nincs saját tartalma. A Kodi kiegészítésekkel és verziókkal azonban végtelen streaming lehetőségeket nyithat meg a FireStick alkalmazásban.

Ahhoz, hogy elinduljon a Kodi-val a FireStick-en, szükséged van néhány kiegészítőre. Íme néhány hasznos forrás:

Kezdőknek - Hogyan kell használni a Kodi-t?

A kiegészítők teljes gyűjteménye - A legjobb Kodi kiegészítők

Kell tudni - Hogyan telepítsünk minden kiegészítőt a Kodi-ra

Népszerű kiegészítők

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7/9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Csak a kiegészítőkre van szüksége a kedvenc tartalmak streamingjének elindításához. A Kodi építések nem nélkülözhetetlenek, de ajánlottak. A build javítja élményét a felület vizuális frissítésével és interaktív elemek hozzáadásával a felülethez. Az épületek általában előre telepített kiegészítőkkel is szállnak. A legmagasabb szintű építmények naprakészek a legújabb és népszerű kiegészítőkkel.

A teljes építési gyűjteményem - A legjobb Kodi épít

Népszerű épületek

Titanium Kodi Build

No Limits Magic Builds

Xanax Build

Korszerűsítse az építést

Időnként problémák merülhetnek fel a Kodi-lal. Ebben az esetben az alábbiakban felsorolunk néhány forrást, amelyek hasznosak lehetnek.

Hogyan állíthat vissza Kodi-t a FireStick-en

Hogyan lehet abbahagyni a Kodi pufferolását?

Hogyan javíthatom a "Nem sikerült telepíteni a függőséget" hibát a Kodi-on

Ahhoz, hogy a Kodi tapasztalatait teljesen új szintre állítsa, azt javaslom, hogy jelentkezzen a Real Debrid-ra. Ez a szolgáltatás tucatnyi kiváló minőségű, prémium streaming hivatkozást ad hozzá, amikor a videó lejátszását kéri. Ezek a linkek Full HD streaming-et kínálnak, és a legnagyobb lejátszási sikerességgel bírnak. Az Real Debrid a legjobb multi-host a Kodi számára, és gondoskodik arról, hogy a lehető legkevesebb pufferrel találkozzon a kedvenc videó megtekintésekor..

Hogyan kell használni a Real Debrid-ot a Kodi-val

A legjobb streaming alkalmazások a FireStick számára

Az Amazon Store-ban rengeteg alkalmazás található a jó minőségű streaminghez. A FireStick lehetővé teszi különféle csatornák előfizetését vagy a pay-per-view streaming választását. Nagyszerű. De ez pénzbe kerül, néha sokat.

A Firestick valódi lehetősége abban rejlik, hogy olyan harmadik féltől származó alkalmazásokat tudunk támogatni, amelyek lehetővé teszik korlátlan filmek, műsorok, élő TV, sport és még sok minden más ingyenes felfedezését. A harmadik féltől származó alkalmazások ingyenes streaming használatát általában „Jailbreaking” néven ismerték.

Rengeteg alkalmazás található odakint. Ugyanakkor nem mindegyik alkalmas a FireStick-hez. Csak egy csomó Android-alkalmazás van, amelyek alkalmazkodnak a TV-képernyőhöz. A jó élmény érdekében az alkalmazásnak távoli környezetben is barátságosnak kell lennie.

Itt vannak források és ajánlások:

Mozi APK (HD filmek) - Ez az alkalmazás gyorsan felment a létrán, és valószínűleg a legjobb ingyenes streaming alkalmazás a városban.

Titán TV - A Terrarium TV klón néven ismertető alkalmazás segítségével ingyenesen nézheti meg kedvenc filmjét és műsorát..

Mobdro - Ez a tökéletes alkalmazás a kábelvágók számára, akik élő TV-t szeretnének nézni a FireStick-en

CyberFlix TV - A Terrarium TV egy újabb klónja, ez az alkalmazás filmekhez és show-khoz nagyszerű benyomást kelt egy nagyon rövid időtartam alatt

UnlockMyTV - Ez az igény szerinti alkalmazás filmek és műsorok nagy könyvtárát kínálja Önnek, amely végtelen órákig zajlik

Itt található az összes népszerű és legjobb FireStick alkalmazás listája, amelyet kipróbálhat.

Más népszerű források a FireStick számára

A Downloader telepítése a FireStick-re

Az Egér Toggle telepítése a FireStick-en

Az MX Player telepítése

A FileLinked telepítése a FireStick-en

Hogyan javítsuk ki a FireStick távoli problémákat

Tűz TV / Stick variánsok

Jelenleg a Fire TV négy változata megvásárolható, az alábbiak szerint:

Tűz TV Stick 4K: A Fire TV Stick sorozat legújabb verziója, ez a harmadik generációs eszköz támogatja a 4K (UHD) lejátszást és a vadonatúj Alexa Voice Remote készüléket.

Fire TV Stick (vagy egyszerűen FireStick): Ez a második generációs streaming készülék továbbra is a legnépszerűbb a Fire TV sorozatban.

Tűz TV 3. generáció: Kicsit több processzorteljesítménnyel, kétszer annyi RAM-mal és 4K támogatással ez a Fire TV készülék jelentős javulást jelent a Fire TV Stick-hez képest.

Tűz TV-kocka: Echo Dot és távoli hangfelismeréssel felszerelt Fire Fire Cube a legfejlettebb. Ez nem csupán hihetetlen szórakoztató élményt nyújt, hanem bebizonyítja utilitárius értékét azáltal, hogy hanggal otthon vezérelheti az összes okos készüléket otthon.

Tűz TV StickTűz TV Stick 4KTűz TV (3. generáció)Tűz TV-kocka
Ár $ 39.99 $ 49.99 $ 69.99 $ 119.99
4K Ultra HD Nem Igen Igen Igen
HDR-10 Nem Nem Igen Igen
Beépített hangszóró Nem Nem Nem Igen
Távoli hangvezérlés Nem Nem Nem Igen
Alexa Voice Remote Igen Igen Igen Igen
Processzor (négymagos) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Tárolás 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
RAM 1GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Támogatott hang Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet adapter Külön vásároltam Külön vásároltam Külön vásároltam Beleértve

Következtetés

Tehát itt van minden, amire szükség van a FireStick elindításához. Szeretnék hallani rólad. Az alábbi megjegyzés szakasz alatt tudassa velem a FireStick tapasztalatait.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me