Amazon spionerer på dig med ny Fire TV Stick-opdatering

>

Amazon introducerede nye opdateringer til FireStick og Fire TV-serien med enheder for ikke så længe siden. Helt ærligt havde jeg måske ikke engang kendt til, at min FireStick blev opdateret, havde jeg ikke lagt mærke til, at indstillingen 'Enhed' i Indstillingerne var blevet omdøbt til 'Min Fire TV.' Men det er ikke den ændring, vi er her for at tale om.

Opdateringen foretog nogle ændringer i fortrolighedsindstillingerne, som standard tillader Amazon at indsamle enheds- og appbrugsdata til, hvad virksomheden siger, "Marketing og produktforbedringsformål." Opdateringen lader også Amazon overvåge dataforbruget på din FireStick og Fire TV-enheder. Med andre ord, uden at det ikke er bekendt med at intetanke dig, har Amazon tilladt sig selv at spionere på dig.

Opdateringen påvirker alle de for nylig opdaterede eksisterende FireStick-enheder, mens de nye enheder leveres med opdateringen forudinstalleret.

Jeg er ikke sikker på, hvordan disse data ville blive brugt, og om jeg kunne stole på Amazon med min enhedsbrugsstatistik. Hvad jeg er sikker på, er, at jeg ikke har det godt med at dele mine data med nogen organisation uanset deres status eller omdømme.

Der er dog gode nyheder. Amazon har muligvis roligt glip disse indstillinger forbi dig, men de lader dig også slå dem fra. Du kan deaktivere disse privatlivsindstillinger og forhindre, at dataene deles med Amazon. Jeg vil fortælle dig hvordan.

Bemærk: Mens du kan forhindre Amazon i at indsamle dine brugsoplysninger, udsættes dine online-aktiviteter stadig for din internetudbyder, regeringen og flere tredjepartsenheder. Få en VPN og nyd hundrede procent privatliv.

amazon firestick spionage

Kontroller om FireStick-opdateringen (hvis ikke allerede er opdateret)

Som jeg sagde før, påvirker de nye privatlivsindstillinger kun enten enhederne med de seneste opdateringer eller de splinternye enheder (f.eks. Fire TV Stick 4K).

Du ønsker at kontrollere, om din enhed er opdateret med den nyeste firmwareversion. Sådan gør du:

 • Gå til FireStick Indstillinger

amazon spionerer på dig

 • Klik Apparat (eller Min Fire TV)

firestick spionering brugere

 • Klik Om

spionering firesick

 • Vælg Kontroller for systemopdatering

amazon spionerer på dig

Hvis en ny opdatering er tilgængelig, skal du gå videre og installere den. Ja, gør det, selvom det tilføjer de nye Privacy Settings til din enhed. Vi vil alligevel deaktivere disse indstillinger. Det anbefales at have de nyeste opdateringer installeret på dit FireStick eller Fire TV.

Undgå at Amazon spionerer på dig

Lad os nu deaktivere fortrolighedsindstillingerne og forhindre, at Amazon samler brugsdata:

 • Åben Indstillinger fra FireStick-startskærmen
 • Klik Indstillinger

stop amazon fra at spionere på dig

 • Når du ser følgende muligheder, skal du klikke på Privatindstillinger

varmt til at ændre indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger på firestick

 • Du skal nu se de to muligheder - Data om enhedsbrug og Saml data om brug af apper. Tur AF begge disse indstillinger

sluk for privatlivets fred på ildsten

 • Klik nu bare på tilbage-knappen på din FireStick-fjernbetjening enkelt gang for at gå tilbage til den forrige skærm
 • Klik Dataovervågning

deaktiver dataovervågning på ildsted

 • Klik Dataovervågning igen og sluk det (hvis det er TIL)

sluk dataovervågning

Hold dine streamingaktiviteter private

Selvom du har deaktiveret enheds- / appbrugsdata og dataovervågning, er dine online-aktiviteter stadig ikke private. Din internetudbyder og din regering kan let finde ud af, hvad du streamer og får adgang til online via din Fire Stick eller enhver anden enhed. Jeg tilslutter ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN på datoen. Det har dedikerede apps til alle enheder inklusive Amazon Fire TV / Stick. Sådan kan du få ExpressVPN hurtigt på dit Fire TV / Stick.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn firestick

Trin 3: Klik på "Hent" for at downloade og installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

få expressvpn på ildsted

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut ExpressVPN på FireStick

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Afvikler

Jeg ønsker, at Amazon var lidt forestående om disse ændringer. Men hvorfor ville privatlivets fred være en bekymring for os, hvis disse virksomheder var så kommunikative om at hente vores personlige oplysninger lige fra næsen. Heldigvis, når du på en eller anden måde har opdaget, at du bliver spioneret på, giver Amazon dig muligheden for at forhindre, at det sker. Jeg vil gerne høre, hvordan du har det med disse ændringer. Du er velkommen til at fortælle os det gennem kommentarfeltet nedenfor.

Populære guider

Sådan Jailbreak en FireStick
Bedste Kodi Addons
Bedste Kodi Builds
Biograf APK
Bedste apps til FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me