Az Amazon kémked téged az új Fire TV Stick frissítéssel

>

Az Amazon új frissítéseket dobott be a FireStick és a Fire TV eszközök sorozatához nem nagyon régen. Őszintén szólva, talán nem is tudtam arról, hogy a FireStick frissül, és nem is vettem észre, hogy a Beállítások „Eszköz” opcióját „Saját tűz TV-nek” nevezték át, de ez nem az a változás, amelyről itt beszélünk..

A frissítés néhány módosítást végzett az adatvédelmi beállításokban, amelyek alapértelmezés szerint lehetővé teszik az Amazon számára az eszköz- és alkalmazáshasználati adatok gyűjtését a vállalat „Marketing és termékjavítási célok” kifejezésében. A frissítés lehetővé teszi az Amazon számára, hogy figyelemmel kíséri a FireStick adatfelhasználását. és Tűz TV készülékek. Más szavakkal, az ismeretlen és a gyanútlan téged illetően az Amazon megengedte magának, hogy kémkedjen rád.

A frissítés az összes nemrégiben frissített meglévő FireStick eszközt érinti, míg az új eszközök előre telepítve vannak a frissítéssel.

Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket az adatokat hogyan használják fel, és tudtam-e megbízni az Amazon-ban az eszközhasználati statisztikáimban. Biztos vagyok abban, hogy nem szívesen osztom meg adataimat egyetlen szervezettel sem, függetlenül annak méretétől vagy hírnevétől.

Van jó hír. Lehet, hogy az Amazon csendben elcsúsztatta ezeket a beállításokat ön előtt, de ezek lehetővé teszik a kikapcsolást is. Kikapcsolhatja ezeket az adatvédelmi beállításokat, és megakadályozhatja az adatok megosztását az Amazon-szal. Elmondom, hogyan.

Jegyzet: Noha megakadályozhatja az Amazonot abban, hogy összegyűjtse felhasználási adatait, online tevékenységei továbbra is ki vannak téve az internetszolgáltatónak, a kormánynak és számos harmadik fél szervezetének. Szerezzen VPN-t, és élvezze a száz százalékos adatvédelmet.

amazon tűzoltó kémkedés

Keresse meg a FireStick frissítést (ha még nem frissítette)

Mint már korábban mondtam, az új adatvédelmi beállítások csak a legfrissebb frissítésekkel rendelkező eszközöket érintik, vagy a vadonatúj eszközöket (például Fire TV Stick 4K).

Ellenőrizze, hogy készüléke naprakész-e a legújabb firmware-verzióval. Így teheti meg ezt:

 • Ugrás a FireStick oldalra Beállítások

amazon kémked téged

 • kettyenés Eszköz (vagy My Fire TV)

tűzoltó kémkedés felhasználók

 • kettyenés Ról ről

kém tűzálló

 • választ Ellenőrizze a rendszerfrissítést

amazon kémked téged

Ha elérhető új frissítés, akkor folytassa és telepítse. Igen, tedd ezt akkor is, ha hozzáadja az új adatvédelmi beállításokat az eszközéhez. Egyébként ezeket a beállításokat inaktiváljuk. Javasoljuk, hogy telepítse a legújabb frissítéseket a FireStick vagy a Fire TV készülékre.

Akadályozza meg, hogy az Amazon kémkedjen rád

Most deaktiváljuk az adatvédelmi beállításokat, és akadályozzuk meg az Amazonot, hogy gyűjtsön bármilyen felhasználási adatot:

 • Nyisd ki Beállítások a FireStick kezdőképernyőjén
 • kettyenés preferenciák

ne az amazon kémkedjen rád

 • A következő lehetőségek megjelenésekor kattintson a gombra Adatvédelmi beállítások

forró, hogy megváltoztassa a tűzjel adatvédelmi beállításait

 • Most látnia kell a két lehetőséget - Készülékhasználati adatok és Gyűjtse össze az alkalmazáshasználati adatokat. Kapcsolja KI mindkét lehetőség

kapcsolja ki az adatvédelmet a tűzoltón

 • Most kattintson a Vissza gombra a FireStick távvezérlőjén egyszer hogy visszatérjen az előző képernyőhöz
 • kettyenés Adatfigyelés

tiltsa le az adatfigyelést a tűzoltón

 • kettyenés Adatfigyelés ismét kapcsolja ki és kapcsolja ki (ha be van kapcsolva)

kapcsolja ki az adatfigyelést

Tartsa privát streaming tevékenységeit

Annak ellenére, hogy kikapcsolta az eszköz / alkalmazás használati adatait és az adatok figyelését, az online tevékenységek még mindig nem nyilvánosak. Az internetszolgáltató és a kormány könnyen megismerheti, hogy mit közvetít és miközben online fér hozzá a Fire Stick vagy bármely más eszköz segítségével. Az összes streaming eszközhöz csatlakoztatom az ExpressVPN-t, és azt javaslom, hogy tegye ezt meg.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN a dátumon. Minden eszköz számára dedikált alkalmazásokat tartalmaz, beleértve az Amazon Fire TV / Stick készüléket. Így lehet gyorsan elérni az ExpressVPN fájlt a Fire TV / Stick eszközön.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Search” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn tűzoltót

3. lépés: Kattintson a „Get” elemre az ExpressVPN Fire Tv / Stick alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.

kap expressvpn a tűzoltó

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az ExpressVPN-t a FireStick-en

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Befejezéskor

Bárcsak az Amazon egy kicsit előkerült ezekről a változásokról. Miért lenne számunkra a magánélet védelme, ha ezek a társaságok olyan kommunikatívak, hogy személyes adataikat az orrunk alól felveszik. Szerencsére, miután valahogy észlelték, hogy kémkednek, az Amazon lehetőséget ad arra, hogy megakadályozzák ezt. Szeretném hallani, hogy érzi magát ezekben a változásokban. Nyugodtan értesítsen minket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Népszerű útmutatók

Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
A legjobb Kodi kiegészítők
A legjobb Kodi épít
Mozi APK
A legjobb alkalmazások FireStick számára

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me