Resurser för skärning av Amazon FireStick-sladdar

>

Om du är en befintlig FireStick-användare eller planerar att köpa en är detta den enda resurs du någonsin kommer att behöva. I den här guiden tar jag dig igenom varje trick som du kan behöva för att strömma filmer, live-tv, program, sport eller andra saker.

firestick

Amazon FireStick är en liten men ändå oerhört användbar mediaenhet som omvandlar omedelbart alla vanliga TV till en smart TV. Den ansluts till HDMI-porten på din TV och låter dig strömma ditt favoritinnehåll via Wi-Fi. FireStick är en bärbar enhet som du kan glida i fickan och bära den överallt. Så länge du har tillgång till en TV med HDMI-ingång och Wi-Fi, kan du använda FireStick var du än vill.

FireStick är ett kostnadseffektivt sätt att öppna upp hela världen av streamingmöjligheter för dig. Den senaste FireStick 4K kostar 49,99 dollar. Den nya enheten har 4K-strömningsfunktioner, en betydande uppgradering från sin föregångare som endast erbjuder Full HD (1080) streaming.

FireStick körs på en modifierad version av Android-operativsystemet och använder Amazon Store som den officiella app-butiken. Det finns dussintals appar och spel att ladda ner och använda.

Förutom de populära, prenumerationsbaserade underhållningstjänsterna som Netflix, Hulu, Prime Videos, ger FireStick dig också tillgång till obegränsad gratis streaming via tredjepartsappar och Kodi media player. Med FireStick kan du enkelt ladda tredjepartsappar som inte finns i Amazon Store.

Bokmärk denna sida för att alltid hålla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen på FireStick, Kodi och andra streamingappar.

FireStick: Komma igång

Anslut din FireStick till strömkällan och anslut den till din TV via HDMI-porten. Låt den slå på. Om det är första gången kör enheten dig genom en enkel installationsprocess. Du behöver ett Amazon-konto och Wi-Fi för installationen. Du kan lära dig hela installationsprocessen med länken nedan.

Hur du ställer in FireStick för första gången

Se gratis filmer, TV-program, sport

Nu när din FireStick är klar är nästa sak du vill börja titta på gratis filmer, TV-program, sport och annat innehåll du väljer. Så i nästa del av artikeln kommer jag att dela intressanta guider för att ladda din FireStick. Fortsätt läsa!

Jailbreak Fire Stick

De flesta användare jailbreakar sin FireStick för att strömma gratis innehåll på deras enhet. Termen "jailbreak" här är ingenting som att spela med din hårdvara utan bara installera en app med namnet “Kodi” som inte är tillgänglig på Amazon App Store. Så kan du vara säker på att jailbreaking av din FireStick är helt säker och att garantin inte upphävs. Du kan använda länken nedan för enkel att förstå steg-för-steg-guide.

Hur man Jailbreak FireStick

Håll dig ifrån trubbel

Innan du börjar använda din Jailbroken FireStick vill jag varna dig om att du måste använda en bra Fire Stick VPN så att dina streamingaktiviteter förblir privata. Din regering, din internetleverantör och till och med vissa tredje part kan hålla koll på alla dina online-aktiviteter (inklusive de som är relaterade till FireStick-användning).

När du jailbreak FireStick eller använder tredjepartsunderhållningsappar för gratis strömning kan du landa i lagliga problem. Även om jag aldrig kondenserar strömningen av upphovsrättsskyddat innehåll, tror jag starkt att din integritet aldrig får äventyras. Därför rekommenderar jag att du använder ett VPN.

Jag använder ExpressVPN på mina strömningsenheter och föreslår att du gör samma sak. Du kan installera det snabbt med länken nedan.

Hur man installerar och använder ett VPN på FireStick

Kodi: En one-stop-shop för alla dina strömningsbehov

Jag tror att du har fängslad din FireStick med Kodi efter länken ovan. Men du måste veta att Kodi är en mediaspelare utan eget innehåll. Men med Kodi-addons och builds öppnar du dig för oändliga strömningsmöjligheter på FireStick.

För att komma igång med Kodi på din FireStick, behöver du några tillägg. Här är några användbara resurser:

För nybörjare - Hur man använder Kodi

Min kompletta samling av Addons - Bästa Kodi Addons

En Must-Know Guide - Hur du installerar alla tillägg på Kodi

Populära tillägg

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7 av 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Du behöver bara tillägg för att börja strömma ditt favoritinnehåll. Kodi builds är inte väsentliga, men rekommenderas. En build förbättrar din upplevelse med en visuell uppgradering till gränssnittet och genom att lägga till fler interaktiva element till gränssnittet. Byggnader kommer vanligtvis också med förinstallerade tillägg. De högst rankade byggnaderna håller sig uppdaterade med de senaste och populära tillägg.

Min kompletta samling byggs - Bästa Kodi Builds

Populära byggnader

Titanium Kodi Build

No Limits Magic Builds

Xanax Build

Effektivisera byggandet

Ibland kan du möta problem med Kodi. I så fall finns nedan några resurser som kan komma till nytta.

Hur du återställer Kodi på FireStick

Hur man slutar buffra på Kodi

Hur du åtgärdar felet "Det gick inte att installera ett beroende" på Kodi

För att ta din Kodi-upplevelse till en helt ny nivå rekommenderar jag att du registrerar dig för Real Debrid. Denna tjänst lägger till dussintals premiumströmningslänkar av hög kvalitet när du begär videouppspelning. Dessa länkar erbjuder Full HD-strömning och har den högsta uppspelningshastigheten. Real Debrid är den bästa multi-hostor för Kodi och ser till att du stöter på den minsta mängden buffring när du tittar på din favoritvideo.

Hur man använder Real Debrid med Kodi

Bästa Streaming-appar för FireStick

Det finns gott om appar för högkvalitativ streaming i Amazon Store. FireStick låter dig också prenumerera på olika kanaler eller välja betal-per-view-strömning. Toppen. Men det kostar dig pengar, ibland mycket.

Firesticks verkliga potential ligger i förmågan att stödja tredjepartsappar som låter dig utforska obegränsade filmer, shower, live-TV, sport och mycket mer gratis. Att använda tredjepartsappar för gratis strömning har ofta kallats 'Jailbreaking'.

Det finns gott om appar där ute. Men inte alla är lämpade för FireStick. Det finns bara ett gäng Android-appar som anpassar sig till TV-skärmen. För en bra upplevelse måste appen vara fjärrvänlig.

Här är våra resurser och rekommendationer:

Cinema APK (HD-filmer) - Den här appen har snabbt flyttat upp stegen och är kanske den bästa gratis streaming-appen i stan.

Titanium TV - Denna app är känd som Terrarium TV-klon och låter dig titta på alla dina favoritfilmer och program gratis.

Mobdro - Detta är den perfekta appen för sladdar som vill titta på direkt-TV på FireStick

CyberFlix TV - En annan klon av Terrarium TV, den här appen för filmer och program har gjort ett stort intryck på mycket kort tid

UnlockMyTV - Denna on-demand-app ger dig ett stort bibliotek med filmer och show för oändliga timmar av binge-tittande

Här är vår lista över alla populära och bästa FireStick-appar som du kan prova.

Andra populära resurser för FireStick

Hur man installerar Downloader på FireStick

Hur man installerar Mouse Toggle på FireStick

Hur man installerar MX Player

Hur du installerar FileLinked på FireStick

Hur du åtgärdar FireStick-fjärrproblem

Fire TV / Stick Varianter

För närvarande finns fyra varianter av Fire TV tillgängliga att köpa enligt följande:

Fire TV Stick 4K: Den senaste versionen i Fire TV Stick-serien, den här tredje generationens enhet stöder uppspelning av 4K (UHD) och den helt nya Alexa Voice Remote.

Fire TV Stick (eller helt enkelt FireStick): Denna andra generationens streamingenhet är fortfarande den mest populära i Fire TV-serien.

Fire TV Generation 3: Med lite mer processoreffekt, dubbelt så mycket RAM och 4K-stöd är denna Fire TV-enhet en betydande förbättring jämfört med Fire TV Stick

Fire TV Cube: Utrustat med Echo Dot och Far-Field Voice Recognition, Fire TV Cube är den mest avancerade av alla. Det ger inte bara en otrolig underhållningsupplevelse, det bevisar också dess användbara värde genom att låta dig styra alla dina smarta apparater hemma med din röst.

Fire TV StickFire TV Stick 4KFire TV (tredje generationen)Fire TV Cube
Pris $ 39.99 $ 49.99 $ 69.99 $ 119,99
4K Ultra HD Nej Ja Ja Ja
HDR-10 Nej Nej Ja Ja
Inbyggd högtalare Nej Nej Nej Ja
Fjärrstyrd röstkontroll Nej Nej Nej Ja
Alexa Voice Remote Ja Ja Ja Ja
Processor (fyrkärna) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Lagring 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
Bagge 1 GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Understödd ljud Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet-adapter Köpt separat Köpt separat Köpt separat inkluderad

Slutsats

Så här är allt du behöver för att komma igång med din FireStick. Jag skulle gärna höra från dig. Låt mig veta hur din erfarenhet av FireStick har varit via kommentarerna nedan.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me