act de renunțare

>

Ultima actualizare: 15 februarie 2023

Informațiile conținute pe site-ul https://www.firesticktricks.com/ („Serviciul”) sunt destinate doar informațiilor generale..

Fire Stick Tricks nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori, omisiuni sau exactitatea completă a conținutului Serviciului.

În niciun caz, Fire Stick Tricks nu va fi răspunzător pentru daune speciale, directe, indirecte, consecințe sau incidentale sau pentru orice alte daune, indiferent dacă sunt într-o acțiune a unui contract sau o altă infracțiune, inclusiv neglijență, care rezultă din sau în legătură cu utilizarea a Serviciului sau conținutul Serviciului. Fire Stick Tricks își rezervă dreptul de a efectua adăugări, ștergeri sau modificări ale conținutului de pe Serviciu în orice moment ulterior de la data publicării sale originale pe site-ul web, fără nicio notificare prealabilă.

Fire Stick Tricks nu garantează faptul că site-ul web nu conține viruși, malware sau alte componente dăunătoare. Site-ul utilizează cookie-uri pentru o experiență lină, iar Fire Stick Tricks nu va fi în niciun fel răspunzător în cazul în care orice malware / ransomware sau alt atac se întâmplă în urma utilizării site-ului..

Fire Stick Tricks își rezervă dreptul de a reține orice informații pe care le consideră potrivite și nu va fi în niciun fel răspunzător pentru daunele cauzate de nedivulgarea informațiilor respective. În plus, Fire Stick Tricks nu este responsabil pentru daune pentru informațiile sau serviciile furnizate, chiar dacă Fire Stick Tricks a fost informat despre posibile daune..

Nimic găzduit la Fire Stick Tricks nu trebuie interpretat ca o încercare de a oferi sau de a oferi o opinie sau un serviciu legal. Site-ul nu oferă nici o garanție de validitate și nu deține nicio responsabilitate pentru autenticitatea sau veridicitatea conținutului publicat pe acesta.

Uneori, site-ul web poate găzdui conținut care nu este potrivit pentru toate categoriile de public, inclusiv pentru copii. În aceste cazuri, este recomandată discreția spectatorilor.

Utilizarea conținutului piratat / copyright

Noi (Fire Strick Tricks) nu aprobăm, promovăm sau încurajăm nicio activitate ilegală sau criminală. Transmiterea / descărcarea conținutului drepturilor de autor este ilegală și nu trebuie practicată. Menționarea oricăror conținut ilegal / piratat de pe site, dacă există, atunci acesta ar trebui interpretat strict în scopuri educaționale și informative. Descurajăm în mod extrem pirateria și sfătuim cu strictețe cititorii să o evite cu orice preț.

Tutorialele găsite pe trucurile de la Fire Stick sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale și sunt destinate conținutului disponibil în domeniul public. Aceste ghiduri / tutoriale NU TREBUIE SĂ să fie utilizat pentru orice activități neautorizate sau ilegale.

Fire Stick Tricks nu poate fi făcută responsabilă pentru consecințele legale pe care utilizatorii le-ar putea confrunta din cauza transmiterii / descărcării ilegale sau a altor activități. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice legile lor locale cu privire la streamingul de conținut piratat și recomandăm cititorilor noștri să respecte cu strictețe legile municipale respective.

Fire Stick Tricks NU găzduiește sau conectează conținut de copyright.  

expressvpn

Produse / Logouri Copyrights

Amazon este proprietarul de drept al drepturilor de autor Fire TV Stick. Kodi este un software open-source care este listat și întreținut de dezvoltatorii săi oficiali de pe site-ul web Kodi.tv. Nu suntem în niciun fel afiliați cu Amazon sau Kodi (anterior XBMC). Alte instrumente / aplicații sau elemente grafice menționate / utilizate pe acest site sunt drepturile de autor ale dezvoltatorilor / proprietarilor respectivi. „Fire Stick Tricks” nu pretind să dețină drepturi de autor și proprietatea asupra Amazon Fire TV Stick, Kodi sau a altor instrumente / aplicații menționate pe site-ul web..

Disclaimer legături externe

https://www.firesticktricks.com/ site-ul web poate conține legături către site-uri web externe care nu sunt furnizate sau întreținute de sau în orice fel afiliate la Fire Stick Tricks.

Aceste link-uri sunt furnizate ca comoditate și numai în scopuri informaționale; ele nu constituie o aprobare sau o aprobare de la Fire Stick Tricks pentru niciunul dintre produsele, serviciile sau avizele corporației sau organizației sau ale unei persoane fizice. Fire Stick Tricks nu poartă nicio responsabilitate pentru acuratețea, legalitatea sau conținutul site-ului extern sau pentru legăturile ulterioare. Vă rugăm să contactați site-ul extern pentru răspunsuri la întrebări referitoare la conținutul acestuia.

Vă rugăm să rețineți că trucurile Fire Stick nu garantează acuratețea, relevanța, actualitatea sau completitudinea informațiilor de pe aceste site-uri web externe.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me