Termenii serviciului

>

Termeni si conditii

Acești „Termeni și condiții” reglementează și controlează accesul și utilizarea site-ului www.firesticktricks.com, accesarea dvs. sau utilizarea acestui site, consideră a fi singura dvs. acceptare a acestor „Termeni și condiții” și „Politica noastră de confidențialitate”..

Vă recomandăm să citiți următoarele „Termeni și condiții” înainte de a utiliza acest site. Dacă nu sunteți de acord cu acești „Termeni și condiții”, vi se recomandă să nu utilizați site-ul nostru „Fire Stick Tricks”..

Utilizarea oricărui termen de genul „Noi”, „Noi”, „Noi” etc., în acest „Termeni și condiții” va fi considerată a fi o reprezentare a „Trucuri Stick Stick“. Iar utilizarea oricărui termen precum „Voi”, „Dvs.” etc. în acești „Termeni și condiții” va considera reprezentarea utilizatorilor „Trucuri Stick Stick“.

Uz general:

Trucuri Stick Stick”Este un blog online care scrie în principal despre„ Amazon Fire TV ”,„ Amazon Fire TV Stick ”,„ Rețele virtuale private (VPN) ”și aplicația„ Kodi ”împreună cu multe suplimente terțe care pot fi instalate pe aplicația „Kodi”, iar utilizatorii pot transmite filme online, emisiuni TV, Sport, folosind aceste suplimente gratuit. „Fire Trucuri” oferă doar un tutorial sau un articol de instrucțiuni cu privire la modul de instalare și utilizare a acestor complement-uri și aplicații, dar în niciun fel „Fire Stick Tricks” nu are nicio afiliere cu astfel de aplicații „Kodi” sau cu orice add-on-uri disponibile sau asociate cu „Kodi ”Și aplicația „Fire Trucuri” nu face legătura și găzduiește niciun conținut protejat de copyright pe blogul nostru.

Dacă alegeți să utilizați sau să vizitați „Fire Stick Tricks” („Site-ul”) și oricare dintre caracteristicile site-ului, acesta va considera că este singura dvs. acceptare de a respecta toți termenii acestor „Termeni și condiții”..

Putem modifica, modifica, adăuga sau elimina orice porțiune din acestea Termeni si conditii în orice moment, care va deveni efectiv imediat după înregistrare. Utilizatorul ar trebui să fie preocupat să examineze aceste aspecte Termeni si conditii înainte de fiecare utilizare a site-ului web și prin utilizarea continuă a site-ului „Trucuri pentru bătaie”, va considera că este singura dvs. acceptare la astfel de modificări.

Drepturi de autor:

Toate conținuturile, dar fără a se limita la logo, imagine, marcă comercială, marcă de serviciu, design, pictogramă, grafică, video, articole, conținut și toate celelalte informații utilizate pe acest site web sunt opera originală a „Fire Trucuri” și protejată prin The Indian Copyright Act din 1957 și prin alte legi de proprietate intelectuală aplicabile.

„Fire Trucuri” nu aprobă, promovează sau încurajează în niciun fel o activitate ilegală sau infracțională. Transmiterea / descărcarea conținutului drepturilor de autor este ilegală și nu trebuie practicată. Menționarea oricăror conținuturi ilegale / piratate de pe site, dacă există, și ar trebui interpretată strict în scopuri educaționale și informative. Descurajăm în mod extrem pirateria și sfătuim cu strictețe cititorii noștri să o evite cu orice preț.

Trucuri Stick Stick”Nu poate fi făcută responsabilă pentru consecințele legale pe care le-ar putea confrunta utilizatorii din cauza transmiterii / descărcării ilegale sau a altor activități. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice legile lor locale cu privire la streamingul de conținut piratat și recomandăm cititorilor noștri să respecte cu strictețe legile teritoriale respective.

„Fire Trucuri” dezvălui și sunt de acord că Amazon este proprietarul de drept al drepturilor de autor Fire TV Stick. Alte instrumente / aplicații sau elemente grafice menționate / utilizate pe acest site sunt drepturile de autor ale dezvoltatorilor / proprietarilor respectivi. „Fire Trucuri” nu pretindeți să dețineți drepturi de autor și proprietate asupra Amazon Fire TV Stick sau a altor instrumente / aplicații menționate pe site-ul web.

Nici un conținut nu poate fi modificat, copiat, distribuit, încadrat, reprodus, republicat, descărcat, afișat, postat, transmis sau vândut sub nici o formă sau prin orice mijloc, integral sau parțial, fără permisiunea noastră. Puteți descărca sau tipări o copie a oricărei porțiuni a conținutului, inclusiv Tutoriale și articole de pe site-ul nostru web, numai pentru uz personal sau non-comercial sau educațional. Nu puteți republica conținutul nostru pe niciun alt loc al internetului sau extranetului sau să încorporați informațiile în alte baze de date sau compilații. Orice altă utilizare a conținutului este strict interzisă.

Orice utilizare personală sau comercială a oricăror conținut, imagine, design, logo, videoclipuri, marcă comercială, marcă de serviciu sau orice alte informații introduse pe acest site web este strict interzisă pentru orice utilizare neautorizată. Orice utilizare neautorizată a unui astfel de conținut, imagine, marcă comercială, marcă de serviciu, logo, pictogramă, grafică, software și toate celelalte informații apărute pe acest site web www.firesticktricks.com, vor considera o încălcare a Legii privind dreptul de autor indian din 1957 sau a altor aplicații aplicabile. legea proprietății intelectuale din India și legislația teritorială a proprietății intelectuale a utilizatorului sau a altor drepturi internaționale aplicabile .

Confidențialitate:

Puteți vedea Politica noastră de confidențialitate care este legată în partea de jos a fiecărei pagini. Prin utilizarea site-ului sau a BLOG-ului, toată politica referitoare la dvs. sau la oricare dintre utilizatorii site-ului nostru web va fi realizată de „Politica noastră de confidențialitate” introdusă în partea de jos a site-ului nostru web.

Activități interzise:

În utilizarea site-ului nostru web trebuie să vă comportați într-un mod pașnic, civil, prudent și respectuos. În plus, nu veți face acest lucru și este strict interzis să:

Acționați într-o manieră specifică, între altele, prin implicarea oricărei persoane; a) Hărțuiți sau tulpinați orice alt membru sau utilizator al site-ului „Fire Stick Tricks”; b) Distribuie „spam”; c) „cadru” sau „oglindă” orice parte a site-ului; d) Modificați, adaptați, sublocați, traduceți, vindeți, decompilați sau dezasamblați altfel orice porțiune din „Trucuri Stick Stick”Site-ul web sau conținutul său sau orice software utilizat pe site-ul web, sau îi motivează pe alții să facă acest lucru. e) Utilizați, transmiteți sau distribuiți, direct sau indirect, (de exemplu, racletarea ecranului) în orice mod sau media orice conținut sau informații obținute de pe www.firesticktricks.com. Participați la orice activitate care în orice mod este considerată nulă sau ilegală în temeiul oricărei legi.

Limitare a răspunderii:

Răspunderea pentru „Fire Stick Tricks” va fi limitată la dvs. sau la orice altă persoană pentru orice daune directe, indirecte sau speciale sau pierderi, rezultate din utilizarea site-ului nostru web.

Răspunderea noastră pentru încălcarea acestor „Termeni și condiții” va fi limitată la dvs., dacă această încălcare este legată de utilizarea generală a site-ului nostru web și de acesteaTermeni si conditii.

În legătură cu utilizarea site-ului nostru web:

  1. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau limita accesul sau vizibilitatea sau accesul oricăror utilizatori în orice moment.
  2. În niciun caz, niciuna dintre părți nu este în pericol și nici nu se angajează la următoarea adunare, inclusiv terți pentru orice beneficii de pierdere, oportunitate, afaceri, bunăvoință sau reputație, indiferent de contract, infracțiune, indiferent de faptul că a fost educat de probabilitatea vreunui astfel de dăunează înainte de timp.
  3. Răspunderea pentru „Fire Stick Tricks” va fi limitată la dvs. sau la orice altă persoană pentru orice daune directe, indirecte sau speciale sau pierderi, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul web.
  4. AcesteTermeni si conditii se limitează la, în cazul în care orice pierdere sau pagubă apare din cauza vreunui furt de proprietate aparținând utilizatorilor sau pentru orice pierdere sau pagubă, în care Utilizatorii au o contribuție la o astfel de pierdere sau pagubă.
  5. Recunoașteți și sunteți de acord că „Trucuri cu stick de foc ” nu este răspunzător sau răspunzător pentru conținutul sau conduita amenințătoare, defăimătoare, obscene, ofensatoare sau ilegale a oricărei alte părți sau pentru orice încălcare a drepturilor oricărei alte persoane, inclusiv drepturile de autor. Dacă nu sunteți nemulțumit de oricare dintre termenii „Termenilor și condițiilor noastre” și „Politica de confidențialitate”, singurul și exclusivul remediu disponibil vă este să renunțați la utilizarea site-ului nostru web.
  6. „Fire Stick Tricks” își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a investiga și de a lua măsuri legale adecvate împotriva oricui care încalcă „Termenii și condițiile” și „Politica de confidențialitate”..

Limitări legale:

Deoarece unele jurisdicții nu permit unele dintre excluderi sau limitări, așa cum sunt stabilite în acești „Termeni și condiții”, unele dintre aceste excluderi sau limitări nu se pot aplica. În acest caz, răspunderea va fi limitată, pe cât posibil legal, în conformitate cu legislația aplicabilă. „Fire Stick Tricks” poate pleda acești „Termeni și condiții” într-un bar cu privire la orice cerere, acțiune, procedură sau acțiune adusă de dumneavoastră, împotriva noastră pentru orice problemă care rezultă din orice reclamație sau altfel în privința acestor „Termeni și condiții”..

Gestionarea litigiilor:

Toate litigiile, revendicarea sau reclamația sau implicarea utilizării site-ului nostru web vor fi gestionate mai întâi de centrul nostru de asistență. În cazul în care problemele progresează într-o etapă legală, atunci avocatul nostru va aranja un timp pentru a discuta cu utilizatorul.

În măsura în care, orice reclamație, dispută sau controversă cu privire la utilizarea site-ului „Fire Stick Tricks” sau cu privire la încălcarea proprietății intelectuale a oricărei persoane sau a oricărei companii, nu este arbitrară în conformitate cu legile aplicabile sau în alt mod, dvs. și „Fire Stick Tricks”. ”Ambii sunt de acord că orice reclamație sau dispută cu privire la site-ul nostru web va fi soluționată exclusiv în conformitate cu acești„ Termeni și condiții ”.

Dreptul guvernamental și jurisdicția:

Acești „Termeni și condiții” vor fi guvernate și vor fi interpretate în conformitate cu legile indiene relevante și cu alte drepturi internaționale care și acolo unde este aplicabil și trebuie să aplice acești „Termeni și condiții” și „Politica noastră de confidențialitate”.

Dacă orice parte din acești „Termeni și condiții” este considerată ilegală, nulă sau neexecutabilă, atunci acea parte va fi considerată comasabilă și nu va afecta validitatea și executarea părților rămase..

Despăgubiri:

Toți utilizatorii trebuie să despăgubească, să apere și să dețină „Trucuri de bătaie” inofensivă și reprezentanții săi, partenerii, angajații sau succesorii și atribuirile permise de la și împotriva oricăreia dintre toate revendicările, pierderile, cheltuielile, daunele, datoriile și costurile care rezultă din orice revendicare , acțiune, investigație sau procedură făcută sau instituită de către o terță parte din cauza sau în legătură cu utilizarea dvs. de „Trucuri Stick Stick”Site-ul web cu încălcarea acestui„ Termeni și condiții ”și / sau orice altă încălcare a acestor„ Termeni și condiții ”de către dvs. și / sau orice încălcare a reprezentărilor și garanțiilor dvs. prevăzute în aceste„ Termeni și condiții ”.

Diverse:

Aceste prevederi diverse fac parte din aproape fiecare „Termeni și condiții” online pentru a asigura aplicabilitatea acesteia. Sunteți de acord că nu există niciun parteneriat, parteneriat, angajare sau relație de agenție între dvs. și „Fire Stick Tricks”, ca urmare a „Termenilor și condițiilor”.

Avem discreția absolută, de a transfera sau de a atribui toate sau orice parte din drepturile noastre în temeiul acestor „Termeni și condiții” și vom avea dreptul de a delega sau de a folosi contractori terți pentru a ne îndeplini obligațiile și obligațiile noastre în temeiul acestor „Termeni și condiții”. în legătură cu utilizarea site-ului nostru web / Blog.

Link de la terți:

Site-ul „Fire Trucuri” poate conține legături către site-uri sau resurse terțe părți. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că nu suntem responsabili sau responsabili pentru disponibilitatea sau exactitatea acestor site-uri sau resurse sau pentru conținutul, produsele sau serviciile de pe sau disponibile de pe alte site-uri sau resurse.

Legarea cu acel tip de site-uri sau resurse nu intenționează nicio afiliere cu noi de astfel de site-uri sau resurse sau conținutul, produsele sau serviciile disponibile de pe aceste site-uri sau resurse. Responsabilitatea dvs. exclusivă pentru și vă asumați toate riscurile care decurg din utilizarea de către dvs. a acestor site-uri sau resurse sau a Conținutului, produselor sau serviciilor de pe sau disponibile de pe aceste site-uri sau resurse.

Modificare sau modificare:

„Fire Stick Tricks” își rezervă dreptul de a modifica, actualiza și / sau revizui oricare și toate politicile enumerate pe site-ul web. Aceste modificări și revizii sunt eficiente imediat după publicarea sau publicarea în zonele relevante ale site-ului. Utilizarea dvs. continuă a acestui site indică acceptarea dvs. de astfel de modificări și revizuiri. De asemenea, putem modifica sau întrerupe accesul nostru cu sau fără notificare pentru dvs. și fără răspundere față de dvs. sau de orice terț. Vă rugăm să vă asigurați că verificați politicile noastre frecvent.

Chestionare și Pentru a ne contacta:

„Fire Stick Tricks” au competența unică de a oferi explicația acestor „Termeni și condiții”. Simțiți-vă liber dacă aveți întrebări cu privire la acești „Termeni și condiții”. Pentru a ne contacta, utilizați adresa de e-mail menționată mai jos:

E-mail: [Email protected]

website: www.firesticktricks.com

FYI: Vă rugăm să rețineți că conținutul acestei pagini poate fi modificat fără o notificare prealabilă.

Acești Termeni de serviciu au fost actualizați ultima dată duminică, 8 iulie 2018

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me