ontkenning

>

Laatst bijgewerkt: 15 februari 2018

De informatie op https://www.firesticktricks.com/ website (de "Service") is alleen voor algemene informatiedoeleinden.

Fire Stick Tricks aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten, weglatingen of de volledige nauwkeurigheid van de inhoud van de Service.

In geen geval is Fire Stick Tricks aansprakelijk voor enige speciale, directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade of welke andere schade dan ook, hetzij in een contractuele actie, of andere onrechtmatige daad met inbegrip van nalatigheid, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Service of de inhoud van de Service. Fire Stick Tricks behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de Service op elk later tijdstip vanaf de oorspronkelijke publicatie op de website..

Fire Stick Tricks garandeert niet dat de website vrij is van virussen, malware of andere schadelijke componenten. De website maakt gebruik van cookies voor een soepele ervaring en Fire Stick Tricks is op geen enkele manier aansprakelijk als malware / ransomware of andere aanvallen zich voordoen als gevolg van het gebruik van de website.

Fire Stick Tricks behoudt zich het recht voor om informatie achter te houden die zij geschikt acht en is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet vrijgeven van die informatie. Bovendien is Fire Stick Tricks niet verantwoordelijk voor enige schade voor informatie of geboden service, zelfs als Fire Stick Tricks op de hoogte is gebracht van de mogelijke schade.

Niets gehost op Fire Stick Tricks mag worden opgevat als een poging om een ​​juridisch advies of dienst aan te bieden of te geven. De website biedt geen garantie voor geldigheid en is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit of juistheid van de inhoud die erop wordt gepubliceerd.

De website kan soms inhoud hosten die niet geschikt is voor alle doelgroepen, inclusief kinderen. De discretie van kijkers wordt in deze gevallen geadviseerd.

Gebruik van illegale / auteursrechtelijke inhoud

Wij (Fire Strick Tricks) ondersteunen op geen enkele manier illegale of criminele activiteiten. Het streamen / downloaden van auteursrechtelijke inhoud is onwettig en mag niet worden uitgevoerd. De vermelding van illegale / illegale inhoud op de website, indien van toepassing, moet strikt worden opgevat voor educatieve en informatieve doeleinden. We raden piraterij ten zeerste af en adviseren onze lezers om het koste wat kost te vermijden.

Tutorials gevonden op Fire Stick Tricks zijn puur voor educatieve doeleinden en bedoeld voor de inhoud die beschikbaar is in het publieke domein. Deze handleidingen / tutorials MOET NIET worden gebruikt voor ongeautoriseerde of illegale activiteiten.

Fire Stick Tricks kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele juridische gevolgen die gebruikers kunnen ondervinden vanwege hun illegale streaming / downloaden of andere activiteiten. Gebruikers wordt geadviseerd om hun lokale wetgeving te controleren met betrekking tot het streamen van illegale inhoud en wij adviseren onze lezers zich strikt te houden aan hun respectieve gemeentelijke wetten.

Fire Stick Tricks host of linkt GEEN copyright-inhoud.  

expressvpn

Producten / logo's auteursrechten

Amazon is de rechtmatige eigenaar van Fire TV Stick-auteursrechten. Kodi is een open-source software die wordt vermeld en onderhouden door de officiële ontwikkelaars op de website van Kodi.tv. We zijn op geen enkele manier verbonden met Amazon of Kodi (voorheen XBMC). Andere tools / apps of afbeeldingen die op deze site worden vermeld / gebruikt, zijn het auteursrecht van hun respectieve ontwikkelaars / eigenaren. 'Fire Stick Tricks' claimen geen auteursrechten en eigendom van Amazon Fire TV Stick, Kodi of andere tools / apps die op de website worden vermeld.

Externe links disclaimer

https://www.firesticktricks.com/ website kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze verbonden zijn met Fire Stick Tricks.

Deze links worden uitsluitend voor uw gemak en voor informatieve doeleinden verstrekt; ze vormen geen goedkeuring of goedkeuring door Fire Stick Tricks voor een van de producten, diensten of meningen van het bedrijf of de organisatie of individu. Fire Stick Tricks draagt ​​geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, wettigheid of inhoud van de externe site of voor die van daaropvolgende links. Neem contact op met de externe site voor antwoorden op vragen over de inhoud ervan.

Houd er rekening mee dat de Fire Stick Tricks niet instaan ​​voor de nauwkeurigheid, relevantie, tijdigheid of volledigheid van informatie op deze externe websites.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me