A Firestick pufferolással kapcsolatos problémák megoldása

>Ebben a bejegyzésben a FireStick pufferelésének javításának különféle lehetőségeit tárgyaljuk. Az útmutatóban található hibaelhárítási lépések a FireStick 4K, Fire TV Cube, valamint a régebbi Fire TV készülékeken működnek.

hogyan javíthatjuk a pufferelést a tűzoltónA FireStick az egyik legnépszerűbb streaming eszköz világszerte. Hihetetlenül könnyű beállítani és használni. Támogatja a sok fantasztikus alkalmazást az Amazon Store-ból, valamint számos harmadik féltől származó alkalmazást. Mindent összevetve, a FireStick csodálatos streaming élményt nyújt.

Sok felhasználónak azonban pufferelési problémái is vannak a FireStick-rel. Az ilyen felhasználók százaléka kicsi. Mivel azonban a felhasználók milliói rendelkeznek FireStick-kel, ez a kis százalék jelentős számot jelent.

Ha a FireStick folyamatosan pufferel, a cikk különféle lehetséges okokat és megoldásokat tárgyal.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Olvas: Hogyan telepítsünk és használjunk VPN-t a Fire Stick-en

Mi okozza a pufferolást a FireStick-en

Számos tényező okozhatja a pufferolást. Íme néhány a leggyakoribb ok, amiért a pufferelés megtörténik a FireStick segítségével:

 • Lassú internet kapcsolat: Ajánlott legalább 10 Mbps sebességű 1080p és 20 Mbps sebességű 4K streaming. Ha az internet-kapcsolat lassú, pufferelési problémákat tapasztalhat
 • ISP fojtószelep: Az internetszolgáltató időnként lelassíthatja a kapcsolat sebességét, ha túl sok streaming tevékenységet észlelnek
 • A FireStick-től távoli modem: Ha a FireStick túl messze van a Wi-Fi modemtől, akkor a jelerőssége gyenge lesz, és pufferproblémákat okoz
 • Kevés a RAM: Nem ritka, hogy a FireStick számára kifogy a RAM. Lehet, hogy sok szükségtelen alkalmazás fut a háttérben
 • Kevés a tárhely: Ismét a FireStick felhasználók körében gyakori. Az eszköznek mindössze 8 GB hely van, amelynek nagy részét az operációs rendszer már felhasználta
 • A FireStick túlmelegedése: Ha a FireStick túlmelegszik, ez valószínűleg pufferelési problémákat okoz
 • Elavult Firestick operációs rendszer: Pufferelési problémákat tapasztalhat a FireStick, ha az elavult operációs rendszeren fut

A FireStick pufferelési problémák kijavítása

Most, hogy áttekintettük azokat a leggyakoribb tényezőket, amelyek pufferelést okoznak a FireStick segítségével, keressük meg a megoldásokat. Itt jönnek.

1. Indítsa újra a FireStick alkalmazást

Ha nem igazán tudja ujjba helyezni a FireStick pufferelési problémáját okozó pontos okot, megoldás lehet egy olyan egyszerű trükk, mint az újraindítás..

Valójában az újraindítás az egyik legalapvetőbb hibaelhárítási módszer, és ennek az elsőnek kell lennie. Ez sok problémát megoldhat.

Ez a lépés:

 • Ugrás a FireStick oldalra Beállítások

Tűzoltó puffer kérdés

 • kettyenés My Fire TV

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • kettyenés Újrakezd

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • kettyenés Újrakezd megerősítéséhez

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

2. Vigyázzon az Internet sebességére

Valószínűleg nagy sebességű szélessávú internettel rendelkezik, és az internet sebessége nem jelent problémát az Ön számára. Mégis azt javaslom, hogy ellenőrizze az internet sebességét az első hibaelhárítási lépésként.

Ha kiderül, hogy valóban kívánatos internetsebességet ér el a FireStick segítségével, akkor ezt az aggodalmat az útból kiiktatta.

És ha ez a lassú internetkapcsolat a pufferelési problémák mögött, akkor mindig felveheti az internetszolgáltatót, hogy kiderítse az okát, vagy esetleg akár új kapcsolatot is kaphat..

Bármely sebesség, amely meghaladja a 10 Mbps-ot, elég jó akár 1080p felbontásban történő streaminghez

Ha 4K videókat közvetít, akkor legalább 20 Mbps ajánlott.

Így ellenőrizheti az internet sebességét a Firestick segítségével

Ha a Firestick nem kapja meg a kívánt internetes sebességet, akkor ezt kell tennie a következő lépésben-

Ellenőrizze és javítsa a Wi-Fi jel erősségét

A jel erőssége kulcsszerepet játszik a zökkenőmentes streaming élményben. A jelerősség erősebb, ha a modem a FireStick közelében van, és gyengébb, ha messze van.

Így ellenőrizheti a jel erősségét a FireStick eszközön, és ennek megfelelően járhat el:

 • Menj a Beállítások a FireStick kezdőképernyőjén

Tűzoltó puffer kérdés

 • kettyenés Hálózat a következő ablakban

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • Jelölje ki Wi-Fi címét / nevét
 • A jobb oldalon az alább látható az állapot Jelerősség

Tűzoltó puffer kérdés

Ha ez nagyon jó, akkor megfelelő Wi-Fi jeleket kap. Ha azt mondja, gyenge vagy gyenge, akkor probléma van.

A legjobb jelerősség elérése érdekében a modem általában 20-30 láb távolságra van az eszköztől. Ha a modem ennél messzebb van, érdemes megfontolnia egy Wi-Fi-bővítő megvásárlását. Ahogy a neve is sugallja, a Wi-Fi Extender kibővíti a modem lefedettségi területét, lehetővé téve a nagyobb területen való hatékonyságát..

Azt is ellenőriznie kell, hogy a modem közelében nincs-e túl sok olyan elektromos eszköz, amely zavarhatja a jelet.

És ha lehetséges, helyezze a modemet egy kicsit magasabbra (6 láb vagy magasabb) a jobb jel lefedettség érdekében.

Használjon Ethernet kábelt a vezetékes csatlakozáshoz

Használjon amazon ehternet adaptert a tűzoltó pufferolásának megakadályozásáraA vezetékes kapcsolat általában sokkal gyorsabb, mint a vezeték nélküli kapcsolat. Először is, nem kell támaszkodnia a router és az eszköz közelségére. Az Ethernet vezetéket közvetlenül a FireStick-hez csatlakoztatják.

Másodszor, az útválasztó és az eszköz között nincs akadály. Számos elektromos és bizonyos mechanikai akadály általában gyengíti a Wi-Fi jelet.

A vezetékes kapcsolat segítségével ellenőrizheti vagy akár javíthatja a FireStick pufferelését. A FireStick vezetékes csatlakoztathatóságához megvásárolhatja az Amazon Ethernet adaptert az Amazon Fire TV készülékekhez az Amazon.com webhelyről..

Az Internet / LAN vezeték és a FireStick hálózati adapter tápkábele az Ethernet adapterbe kerül. Ezután az Ethernet adapter egyetlen kábelét csatlakoztatja a FireStick-hez.

Ne feledje, hogy nem kell megvásárolnia az Ethernet adaptert, ha a Wi-Fi kapcsolaton keresztül már jelentős hálózati sebességet ér el.

3. Használjon VPN-t a pufferelés megakadályozásához

A jobb sebesség, valamint az adatvédelem érdekében ajánlott

privát streaming

Az internetszabályozás az internetszolgáltatók körében általános gyakorlat. Internet szolgáltatója lelassíthatja internetkapcsolatát, ha egy bizonyos szintet meghaladó streaming tevékenységeket észlel. Ennek eredményeként pufferelést tapasztalhat a FireStick alkalmazásban.

Szerencsére ezt könnyen el lehet kerülni a FireStick VPN használatával. Egy jó  A VPN nem csak megakadályozza az internetszolgáltatót a fojtószeleptől, hanem több szempontból is előnyös, például:

 • A streaming tevékenységek elrejtése a kormányzati megfigyelés és az internetszolgáltató számára
 • Névtelen torrent letöltések
 • Védi a hackerek személyes adatait
 • A földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása (beleértve a Netflix, a BBC iPlayer, a Prime Video, a Hulu, a HBO stb.)

Tapasztalataim szerint az ExpressVPN a legjobb VPN a FireStick számára. A legjobb titkosítási technológiát használja, és a leggyorsabb VPN is.

Jelenleg az ExpressVPN 49% -os árengedményt kínál éves tervében. Ráadásul 3 hónapot ingyen kapsz ezzel a tervvel. Ezenkívül feltétel nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál.

Az alábbiakat teheti meg az ExpressVPN eléréséhez és a FireStick pufferelésének elkerüléséhez:

 • Kattintson ide az ExpressVPN feliratkozáshoz
 • Miután megszerezte ExpressVPN fiókját, kapcsolja be a FireStick készüléket, és válassza ki a keresési lehetőséget a kezdőképernyő bal felső sarkában

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

 • Keresse meg az ExpressVPN-t, és kattintson rá a keresési javaslatokban. Az ExpressVPN telepítéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

Tűzoltó puffer kérdés

 • Nyissa meg az ExpressVPN-t, és jelentkezzen be a regisztráció során létrehozott fiókjának bejelentkezési adataival

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • Csatlakozzon egy VPN szerverhez, és indítsa el az adatfolyamot

Hogyan javíthatjuk a tűzoltó pufferelést?

4. Tisztítsa meg a FireStick RAM-ot

A FireStick RAM mérete - 1 GB a FireStick 2nd Gen-en és 1,5 GB a FireStick 4K-n. Ez nem egészen sok, de elegendő egy streaming eszközhöz. Az ilyen kis memória azonban általában túl gyorsan veszi igénybe.

Az alacsony RAM hely a FireStick által tapasztalt pufferolás egyik bűnösje. Meglepődni fog, ha tudomásul veszi, hogy egyes alkalmazások továbbra is a RAM memóriáját tartalmazzák, még akkor is, ha bezárja őket.

A RAM-terület megtisztításához egyszerűen bezárhatja a háttér-alkalmazásokat. De hogyan találná meg, hogy mely alkalmazások működnek a háttérben? Az összes telepített alkalmazás külön-külön történő bezárása unalmas és időigényes.

Szerencsére van egy alkalmazás, amellyel megismerheti a háttér alkalmazásokat és bezárhatja azokat. Ezt nevezik Háttér alkalmazások és folyamatlista. Ezt az ingyenes alkalmazást az Amazon Store-ból szerezheti be.

A háttér-alkalmazások letöltésének lépései: & Folyamatlista alkalmazás, és annak használatához zárja be a háttér alkalmazásokat:

 • Menj a Keresés opció a FireStick kezdőképernyőjén

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

 • Keresse meg a Háttér alkalmazások és folyamatlista alkalmazást, és telepítse a képernyőn megjelenő utasításokat

Hogyan javíthatjuk a tűzoltó pufferelést?

 • Nyissa meg az alkalmazást. Ez a prompt jelenik meg első alkalommal.
 • Ha nem akarja, hogy az alkalmazás automatikusan megnyíljon a FireStick minden egyes újraindításakor, akkor törölje az "Open app on boot" lehetőséget.
 • kettyenés Megvan! gomb

Puffer az amazon tűzhelyen

 • Látni fogja a háttérben futó összes alkalmazás listáját. kettyenés Zárja be az összes alkalmazást a bal felső sarokban

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • A lista első alkalmazásának következő ablaka jelenik meg. Menj, és kattints Force Stop
 • Ha kész, nyomja meg a távvezérlő Vissza gombját.

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

 • Ugyanezek a lehetőségek láthatók a listán következő alkalmazáshoz is. kettyenés Force Stop újra.
 • Addig ismételje ezt, amíg meg nem ölte az összes háttér-alkalmazást

Megjegyzés: Ne erőltesse a háttérben futó ExpressVPN (vagy bármely más VPN) alkalmazását. A VPN a háttérben fut, miközben biztonságot nyújt. A VPN kényszer bezárása elveszítheti a biztonságos VPN-kiszolgálóhoz való kapcsolódási lehetőséget. A VPN-alkalmazások egyébként nem sok helyet foglalnak el.

5. Törölje a gyorsítótár / a streaming alkalmazás adatait

A streaming alkalmazások gyorsítótárának törlése segíthet a FireStick pufferolásában. Sok felhasználó arról számolt be, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások, például a Cinema APK, a Cyberflix TV, az Ola TV, a BeeTV stb. Jobban teljesítettek, miután kitörölték a gyorsítótárat.

Törölheti az alkalmazás adatait is az alkalmazás alapértelmezett gyári beállításainak visszaállításához.

Ez a lépés:

 • Ugrás a FireStick oldalra Beállítások a kezdőképernyőn

a tűzoltó pufferolással kapcsolatos problémák megoldása

 • kettyenés Alkalmazások

tűzoltó puffer

 • Nyisd ki Telepített alkalmazások kezelése

tűzoltó puffer kérdés javítása

 • Most látnia kell a telepített alkalmazások listáját
 • Haladj tovább, és kattints a pufferproblémákkal rendelkező streaming alkalmazásra

Kattintson az alkalmazásra a tűzoltó puffer kiadásával

 • Az alkalmazás és a gyorsítótár adatait az ablak jobb oldalán találja meg

A következők egyikét teheti meg:

 • Adatok törlése: Törli az alkalmazáshoz kapcsolódó összes adatot (beleértve a bejelentkezési információkat), és visszaállítja az alkalmazást a gyári alapértékekre. A gyorsítótár törlődik
 • Tiszta gyorsítótár: Ha csak ki szeretné üríteni a gyorsítótárat, és a megmaradt adatokat sértetlenül hagyja, akkor inkább ezt a lehetőséget válassza

törölje a gyorsítótárat, hogy megállítsa a pufferolást a tűzhelyen

6. Cserélje ki az adatvédelmi beállításait

Az Amazon figyeli és összegyűjti az Ön adatait a marketing és a fejlesztés ürügyén. Ez valószínűleg veszélyezteti a magánéletét. De ez nem csak az.

Az adatok folyamatos figyelemmel kísérése és gyűjtése érdekében a FireStick OS-nek bizonyos folyamatokat a háttérben kell tartania. Ez lelassíthatja a FireStick-et, és pufferelési problémákat okozhat.

Az adatok figyelését és az adatgyűjtést letilthatja a következőképpen:

 • Nyissa meg a Firestick-t Beállítások a kezdőképernyőn

Tűzoltó puffer kérdés

 • kettyenés preferenciák a következő képernyőn

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • kettyenés Adatvédelmi beállítások

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

 • Kapcsolja ki a következő lehetőségeket: Készülékhasználati adatok és Gyűjtse össze az alkalmazáshasználati adatokat

Hogyan javíthatjuk a tűzoltó pufferelést?

 • Most nyomja meg egyszer a Vissza gombot, majd kattintson a gombra Adatfigyelés

Puffer az amazon tűzhelyen

 • Kikapcsolni Adatfigyelés

Tűzoltó puffer kérdés

7. Ellenőrizze és frissítse a FireStick operációs rendszert

Ez ritka, de nem hallhatatlan. Az elavult FireStick OS lehet az oka annak, hogy pufferelési problémákat tapasztal.

Általában a FireStick automatikusan frissíti magát, amikor az új operációs rendszer verziója elérhető. Néha azonban nem.

Tehát, itt van az operációs rendszer frissítéseinek ellenőrzéséhez és telepítéséhez szükséges lépések:

 • Ugrás a FireStick oldalra Beállítások

Tűzoltó puffer kérdés

 • Nyisd ki My Fire TV

Hogyan erősíthetjük meg a pufferelést a tűzoltón

 • kettyenés Ról ről

Javítsa ki a tűzoltó pufferelést

 • kettyenés Frissítések keresése

Puffer az amazon tűzhelyen

 • Várjon néhány másodpercet. A FireStick megmondja, szükség van-e frissítésre, vagy az eszköz már naprakész

Hogyan javíthatjuk a tűzoltó pufferelést?

8. Kerülje a FireStick túlmelegedését

A túlmelegedés a készülék hibás működését okozhatja. Pufferolással vagy adatfolyamokkal kapcsolatos problémákat is okozhat a FireStick alkalmazásban. Ezért fontos, hogy a FireStick ne kerüljön túlmelegedésre.

Itt található a részletes útmutató a FireStick fűtési probléma megoldásáról.

Míg a FireStick több órán keresztül probléma nélkül működhet, javaslom, hogy időnként nyugodjon meg.

Ne hagyja bekapcsolva éjjel. Húzza ki a tápkábelt.

Ha úgy gondolja, hogy a FireStick túlzottan dolgozott, húzza ki a tápkábelt és hagyja lehűlni legalább 30 percig.

9. Használja a Real-Debrid szoftvert harmadik féltől származó alkalmazásokhoz

A Real Debrid egy prémium házigazda, amely külső gyártótól származó FireStick alkalmazások széles választékával, valamint a Kodi kiegészítőkkel működik együtt..

Általában az alkalmazások és a kiegészítők kapcsolódnak a nyilvános szerverekhez. Az ilyen szerverek szinte bárki számára hozzáférhetnek. Ennek eredményeként nagy a forgalom beáramlása. Ez viszont szerver lelassulást, leállást és pufferelési problémákat okoz a FireStick-en.

A Real-Debrid viszont fizetős szolgáltatás. Ez korlátozza a szerver hozzáférését a prémium felhasználók számára. Ezért a Real Debridból származó patak sokkal gyorsabb és megbízhatóbb.

Integrálhatja a Real-Debrid szinte az összes népszerű alkalmazással, mint például a Cinema HD APK, a CyberFlix TV, a BeeTV és még sok más..

Olvassa el: A Real Debrid beállítása és használata

Csomagolás fel

Remélem, hogy ez a cikk segít, ha pufferelési problémákat tapasztal a FireStick. Megpróbáltuk beépíteni az összes lehetséges forgatókönyvet és megoldást. Ha azonban úgy érzi, hogy valami fontosat kihagytunk, nyugodtan ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakasz alatt.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me