A FireStick vagy a Fire TV újraindítása / újraindítása

>

Ebben az útmutatóban megismerheti a FireStick és más Amazon Fire TV eszközök újraindítását.

Számos oka lehet annak, hogy miért szeretné újraindítani a FireStick fájlt. Például, ha teljesítményproblémákat tapasztal még az eszköz tárolásának tisztítása után is, a FireStick / Fire TV újraindítása nagy segítség lehet..

Időnként a FireStick alkalmazások lefagynak, és nem engedik vissza a kezdőablakhoz. Ebben az esetben az újraindítás az egyetlen lehetőség, hogy az eszköz újra normál módon működjön.

Lehetséges, hogy telepített egy frissítést, vagy valószínűleg egy új alkalmazást, amelynek érvénybe lépése előtt újra kell indítani.

Tehát, bármi is legyen az oka, hadd segítsen neked a FireStick újraindításának különféle módjain.

Fontos jegyzet!! Ha VPN-t használ a FireStick-en, az eszköz újraindítása ezt okozza kikapcsolni. Ezért győződjön meg róla connect Indítás után ismét a VPN-hez.

hogyan lehet újraindítani a tűzoltót

1. módszer: A FireStick újraindítása a Beállításokkal

A FireStick beállításai között van egy Restart lehetőség, amely lehetővé teszi az eszköz gyors újraindítását. Valószínűleg ez a legkönnyebb módszer az Amazon FireStick újraindítására. Ahhoz azonban, hogy ez a módszer működjön, a távvezérlőnek működnie kell, és képesnek kell lennie arra, hogy navigáljon a FireStick készülékén.

Ha az eszköz fagyott vagy elakadt, és nem reagál a szokásos távoli parancsokra (például a vissza-gomb megnyomására), akkor használhatja a másik két módszert, amelyet később adtam meg ebben az útmutatóban.

Feltéve, hogy a távvezérlő normál módon működik, és az eszköz nincs lefagyva, kövesse az alábbi lépéseket a FireStick újraindításához:

1- A FireStick kezdőablakában a felső menüpontok találhatók (nyomja meg a távvezérlőn lévő Kezdőlap gombot a kezdőablakhoz lépéshez)

választ Beállítások

hogyan lehet újraindítani a tűz tv-t

2- Most menj tovább és keresse meg My Fire TV és kattintson rá

hogyan lehet újraindítani az Amazon Firestick-et

3- Most lapozzon egy kicsit le és válassza a lehetőséget Újrakezd

indítsa újra a tűzoltót

4- Amikor a rendszer kéri, kattintson a gombra Újrakezd újra

Hogyan indítsuk újra a tűz tv-stábot

5- A FireStick most újraindul. A „Kikapcsolás” üzenet szintén megjelenik a képernyőn

Így lehet újraindítani a FireStick-et a Beállítások opciók segítségével.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvassa el: Hogyan kell telepíteni & használjon VPN-t a Fire Stick eszközön

2. módszer: Indítsa újra a FireStick készüléket közvetlenül a távirányítóval

Ha a FireStick képernyője beragadt, megakadályozva ezzel a megfelelő navigációt és a beállítások elérését, akkor a gombok kombinációjával közvetlenül újraindíthatja a távirányítót. Ez egy kemény újraindítás, amely kényszeríti az összes futó alkalmazás bezárását. Csak akkor használja ezt a módszert, ha az első módszer nem működik.

Így csinálod:

- Tartsa lenyomva a választ és Lejátszás / Szünet együttesen kb. 5 másodpercig nyomja meg a távvezérlő gombjait

távoli parancsikon a tűzjel újraindításához

- A FireStick közvetlenül elindul, anélkül, hogy megerősítést kérne a képernyőn, mint az első módszernél

3. módszer: Húzza ki a hálózati csatlakozót a FireStick újraindításához

Ez a FireStick újraindításának újabb módja. Csak akkor használja, ha az első két módszer nem működik.

Ez a FireStick újraindítási módszer akkor hasznos, ha a FireStick képernyője lefagy, és nem válaszol semmilyen távoli parancsra. Ez akkor is hasznos, ha az Amazon FireStick távirányító egyáltalán nem működik.

Csak annyit kell tennie, hogy húzza ki a FireStick vagy Fire TV készüléket az áramforrásból. Nagyon jó lenne kb. Egy percet várni, mielőtt visszahúzza az eszközt a tápegységbe.

Ez lehet a legegyszerűbb módszer a FireStick újraindítására, ha az áramforrás könnyen elérhető helyen van.

Csomagolás fel

Szóval, így lehet újraindítani a FireStick szoftvert. A módszerek hihetetlenül könnyen követhetők. Az újraindítás után a FireStick bekapcsolása néhány percet igénybe vesz.

Összefüggő:

Az Amazon Fire Stick beállítása
A nem működő FireStick Remote javítása
Hogyan állíthat vissza Kodi-t a FireStick-en
A legjobb FireStick beállítások
A legjobb tippek és trükkök a Fire Stick-hez

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me