A Kodi telepítése az Amazon FireStick webhelyen

>

Ebben a lépésről lépésre bemutatom, hogyan kell 2 percen belül telepíteni a Kodi 18.5 Leia fájlt a FireStick-en. Ugyanez az útmutató a Firestick 4K, a Fire TV és a Fire TV Cube esetén is működik. Mielőtt elkezdenénk a telepítési lépéseket, kezdjük egy rövid bevezetéssel.

Hogyan telepítsük a Kodi a tűzoltóraAz Amazon Fire TV / Stick már viharral vette át a video streaming piacot. A színpadon való megjelenése óta hihetetlenül egyszerű használatának és olyan népszerű szórakoztató szolgáltatásoknak, mint a Netflix, a BBC iPlayer, a Hotstar, az Amazon Prime Video és még sok más támogatásának köszönhetően értékesít süteményeket, mint a sütemények. Mindemellett az Amazon FireStick az Alexa támogatással rendelkezik. Tehát feküdjön le a kanapén, és kezdje el mindent navigálni, csak a hangja segítségével. Most már nem is kell felemelnie az ujjait. Hát nem nagyon jó!!!

Bármennyire csábító is lehet, csak egy apró probléma merül fel. Bár nagy mennyiségű multimédiás tartalom elérhető ingyenesen, a prémium tartalomhoz prémium árcédulák kerülnek. Ez egyértelműen zavaró a legtöbb felhasználó számára, és a legnagyobb ok, amiért a felhasználók telepítik a Kodi-t a Firestick-re. A Kodi az egyik legjobb Amazon Fire Stick alkalmazás, amely új multimédiás tartalmak új világát nyitja meg, amelyek esetleg még nem érhetők el az Ön régiójában, vagy túlzott árat tartalmaz..

Ha már használja a Kodi-t a Fire TV-n vagy a Fire Stick-en, és csak egy egyszerű frissítést keres a 18.5 Leia-hez, akkor olvassa el ezt - Hogyan frissítsük a Kodi-t a FireStick-en.

Jegyzet: Nem javasoljuk, hogy bármilyen szoftvert / hardvert / szolgáltatást használjon az illegális tartalomhoz. Kérjük, legyen jó bírója a tetteiért.

A Kodi telepítése a FireStick-en

A Kodi for Fire Stick sok streaming lehetőséget kínál. A Kodi által kínált multimédiás tartalom valóban megdöbbentő. Ha úgy döntöttél jailbreak Amazon Fire Stick, éppen a megfelelő helyen vagy. Most tanulni akarsz Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re a lehető legtöbb módon.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvas:
A legjobb VPN for FireStick telepítése és használata

1. LÉPÉS: Készítse elő FireStickjét a Kodi telepítéséhez

Mindenekelőtt, ha most vásárolta meg a Fire TV-jét vagy a FireStick-jét, akkor a következőképpen állíthatja be a Fire Stick-et először. Most, hogy sikeresen beállította a Stick-et, készítse elő a Kodi telepítésére. Négy csípést kell tennie. Engedélyezze az ADB hibakeresést, kapcsolja be az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból, kapcsolja ki az eszközhasználati adatokat, és kapcsolja ki az alkalmazáshasználati adatok gyűjtését. Mindezt könnyedén megteheti a következő lépések végrehajtásával:

# 1: Csak keresse meg Beállítások a Fire TV-n / Stick-en. Ezután válassza a lehetőséget Saját Tűz TV / eszköz és válasszon Fejlesztői beállítások

Hogyan telepítsük a Kodi a tűzoltóra

# 2: Most két dolgot kell tennie. Először is, engedélyezze az ADB hibakeresést (opcionális), majd kapcsolja be Alkalmazások ismeretlen forrásokból (kötelező)

firestick kodi

# 3: Most keresse meg Beállítások és nyitva preferenciák > Adatvédelmi beállítások. Most csak kapcsolja ki a Készülékhasználati adatok és Gyűjtse össze az alkalmazáshasználati adatokat

amazon firestick kodi

Az Amazon Fire TV most már készen áll. Most egy lépéssel közelebb állunk a Kodi installációhoz.

2. LÉPÉS: Töltse le a Downloader alkalmazást

Ez messze a legnépszerűbb, legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a Kodi telepítéséhez a Fire TV Stick eszközre. Ha gondosan követi az összes lépést, az nem tart több, mint 2 perc. A Downloader egy csodálatos alkalmazás, és ingyenesen elérhető az Amazon App Store-ban. Ezáltal a Kodi telepítési folyamata nagyon sima és kényelmes.

Csak lépjen az Amazon App Store-ba, és keresse meg a “Downloader" érte. Az Amazon Store-ba való belépéshez válassza a lehetőséget Keresés opciót a FireStick kezdőképernyőjének bal felső sarkában.

Hogyan telepítsük a Kodi az Amazon tűzoltóra

Miután letöltötte és telepítette a Downloader alkalmazást a Fire TV-hez vagy a Fire Stick-hez, csak egy lépés van a Kodi telepítéséhez..

3. LÉPÉS: Telepítse a Kodi-t a FireStick-re

Ebben a lépésben megtanuljuk letölteni és telepíteni a Kodi 18.5 Leia eszközt az Amazon Fire TV Stick eszközére. Azok számára, akik nem tudják, a Leia 18.5 a legfrissebb stabil verzió, a dátum szerint.

# 1. Indítsa el az éppen telepített Downloader alkalmazást, majd kattintson az URL mezőre (ahol az szerepel) http: //)

A KODI TELEPÍTÉSE A FIRESTICK -EN

# 2: Most megjelenik egy felbukkanó billentyűzet

Üzembe helyezni Kodi Leia 18.5, belép https://www.firesticktricks.com/kapk kattintson a 'GO'.

# 3: Ezzel megkezdődik a letöltési folyamat.

Hogyan telepítsük a Kodi a tűzoltóra

# 5: A letöltés befejezése után kattintson a „Telepítés

indítson kodi 18.o-t a tűzoltón

# 6: Várja meg, amíg a letöltés befejeződik

Hogyan telepítsük a kodi 18.0-t a tűzoltóra

# 7: A Kodi telepítése után megjelenik az App Installed üzenet. kettyenés NYISD KI a Kodi alkalmazás elindításához. Ha később szeretné megnyitni, kattintson a gombra KÉSZ

telepítse a kodi a tűzoltóra

A kezdőképernyőn nem fogja megtalálni a Kodi alkalmazást, szóval csak megy Beállítások -> Alkalmazások -> Telepített alkalmazások kezelése -> Kodi -> Dob

A gombot is lenyomhatja itthon gombot / gombot a távirányítón 5 másodpercre, majd kattintson a gombra Alkalmazások a felbukkanó képernyőn a Kodi eléréséhez.

Hogyan kell használni a Kodi-t a FireStick-en

Most, hogy telepítette a Kodi-t, itt az ideje, hogy tudja, hogyan kell használni a Fire Stick-en a biztonságos és hangos szórakozás érdekében. A Kodi-val hozzáférhet az ingyenes tartalom hatalmas világához, a filmektől a TV-műsorokig és még sok mindenig.

De mielőtt elkezdené használni a Kodi-t a Tűz TV-n / Stickjén, szeretném figyelmeztetni, hogy bármi, amit a Kodi-on közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ha szerzői joggal védett tartalmat (ingyenes filmeket, TV-műsorokat, sportot) néz, akkor komoly jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy módja annak, hogy továbbra is élvezze kedvenc tartalmát a Kodi-n keresztül anélkül, hogy aggódnia kellene azért, aki esetleg keres. Használnia kell egy megbízható VPN szolgáltatást, amely elrejti az összes internetes tevékenységet az internetes snoopoktól. A VPN segít megkerülni az internetes fojtást, az online megfigyelést és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN. Ez a leggyorsabb VPN, amely a legfontosabb dolog a zökkenőmentes streaming élmény érdekében.

Soha nem reklámozzuk és ösztönözzük a szerzői jogok megsértését. De nem akarjuk, hogy a jogi nehézségekbe is belekerüljön. Ezenkívül hisszünk a magánélethez való jogban, és erõs támogatói vagyunk.

Tehát, mielőtt elkezdenénk használni a Kodi-t a Fire TV / Stick-en, nézzük meg, hogyan használhatjuk az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: kettyenés ITT előfizetni az ExpressVPN szolgáltatásra. Van egy 30 napos, teljes, kérdés nélküli pénz-visszafizetési garancia. Ha nem elégedett vele (ami nem látom okát), az első 30 napon belül kérheti a teljes visszatérítést..

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és keresse meg a nagyítót (Keresés ikon). A bal szélső oldalán találja meg. Most kezdje el beírni az „Expressvpn” (idézetek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn tűzoltót

3. lépés: Kattintson a „Get” elemre az ExpressVPN alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez a Fire TV / Stick eszközön

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: A telepítés után indítsa el az ExpressVPN alkalmazást, és jelentkezzen be e-mail azonosítóval / jelszóval, amelyet az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre..

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Most kattintson a Power ikonra a VPN szerverhez való csatlakozáshoz (lásd az alábbi képet). A kívánt helyet megváltoztathatja az alábbi képen látható „Hely kiválasztása” gombra kattintással is. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

További információ az ExpressVPN és a FireStick használatáról.

Most, hogy online tevékenységei magántulajdonban vannak, itt az ideje megtanulni, hogy mit tegyünk a következővel Kodival a Fire TV Stick-en. Mint már korábban említettem, nem fogsz találni tartalmat a Kodi-n, mivel ez egy egyszerű médialejátszó. A filmek, TV-műsorok vagy sport közvetítéséhez különféle Kodi kiegészítőket / épületeket kell telepítenie. Ha teljesen újszülött vagy, itt olvashat lépésről lépésre a Kodi használatához.

Kíváncsi, hogyan lehet a legjobb Kodi kiegészítéseket vagy épületeket beszerezni a Tűz TV-jére / Stickjére? Nézze meg az alábbi linkeket, amelyek segítenek telepíteni a népszerű kiegészítőket és verziókat, amelyek jól működnek és minőségi adatfolyamokat vonzanak.

 • Az Exodus Redux telepítése
 • A Venom Addon telepítése
 • A FEN Addon telepítése
 • A Titanium Build telepítése
 • A No Limits Magic Build telepítése

Olvassa el még: FireStick kábelvágó útmutató ingyenes filmekhez, TV-hez, sporthoz & Több

Videó útmutató a Kodi telepítéséhez az Amazon FireStick webhelyen

Sikeresen telepítette a Kodi-t a Fire Stick-re. Ha ez a módszer nem működik, akkor kipróbálhatja az alábbi módszereket.

Hogyan lehet beszerezni a Kodi-t a FireStick használatával Alternatív módszerek

A Downloader egy megbízható alkalmazás, és általában nem szabad nehézségekbe ütköznie a Kodi telepítésén keresztül a FireStick-en. De ha történt prémium előfizetése a népszerű ES File Explorer nevű fájlkezelő alkalmazásnak, érdemes ezt használni.

Az ES File Explorer már nem támogatja a harmadik féltől származó alkalmazások ingyenes letöltését. Szüksége van egy prémium előfizetésre, amely havi 9,99 dollárba kerül. Másrészt a Downloader száz százalékban ingyenes. Ha már telepítette a Kodi-t a FireStick-re a Downloader módszerrel (a fentiek szerint), kihagyhatja ezt a részt).

Telepítse a Kodi fájlt a FireStick fájlra az ES File Explorer használatával

Az ES File Explorer alkalmazásáról további információkat a Telepítés útmutatóban talál & Használja az ES File Explorer alkalmazást a FireStick eszközön.

Ez a lépés a Kodi telepítéséhez az Amazon Fire TV Stick eszközre:

 1. Kapcsolja be az Amazon Fire TV Stick eszközét
 2. Menj Beállítások > My Fire TV
 3. Nyisd ki Fejlesztői beállítások
 4. Bekapcsol Alkalmazások ismeretlen forrásokból
 5. Lépjen a Fire Stick honlapjára, és keresse meg a „Keresés”Ikonra a képernyő bal felső sarkában.
 6. Típus "ES File ExplorerÉs kattintson rá, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között.
 7. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az ES File Explorer alkalmazás telepítéséhez a FireStick fájlra
 8. Az alkalmazás telepítése után indítsa el. Most ugorjon a jobb részre, ahol több ikont lát. Válassza és kattintson a Downloader ikonra
 9. kettyenés +Új az alján
 10. Megjelenik egy felugró ablak. Belép https: // www.firesticktricks.com/kapk az Út szakaszban, és a választott név a Név részben
 11. kettyenés Letöltés most
 12. Várjon, amíg a Kodi letöltődik a FireStick oldalra
 13. kettyenés Fájl megnyitása
 14. kettyenés Telepítés amikor megkérdezi
 15. kettyenés Telepítés újra
 16. Ez minden. A Kodi telepítve van a FireStick / Fire TV-n.

A Kodi telepítése a FireStickre az AppStarter használatával

Ha valahogy nem tudja telepíteni a Kodi APK-t az Amazon Fire TV Stick-re a fent említett módszerekkel, akkor meg kell próbálnia ezt. Az AppStarter lehetővé teszi harmadik féltől származó alkalmazások telepítését, és ezáltal a Kodi telepítési folyamata meglehetősen egyszerű és zökkenőmentes.

Mondanom sem kell, hogy ismét be kell kapcsolnia az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat, és ki kell kapcsolnia az Alkalmazáshasználati adatok gyűjtését az első módszer szerint. Miután ezt megtette, telepítse a Downloader alkalmazást a fentebb bemutatott módon az első módszernél.

Ezt követően csak kövesse ezeket a lépéseket, hogy az AppStarter használatával könnyen telepítse a Kodi fájlt a Fire Fire Stickre:

1. LÉPÉS: Indítsa el a Downloader alkalmazást

2. LÉPÉS: Kattintson az URL mezőre, ahol az szerepel http: //

firestick kodi help

3. LÉPÉS: Most új ablak jelenik meg. Belép https: //firesticktricks.com/as4.apk és kattintson a gombra MEGY

hogyan lehet letölteni a Kodi-t a tűzoltón

4. LÉPÉS: Miután letöltötte az AppStarter programot, kattintson a „Telepítés.”

Hogyan telepítsük a kodi 18 leia-t a tűzoltóra

5. LÉPÉS: Az AppStarter telepítése után indítsa el.

6. LÉPÉS: A Kodi telepítéséhez először lépjen a „Frissítés”Az AppStarter bal oldali menüjében. Most kattintson a „TelepítésA jobb oldalon, ahol a Kodi látható.

Hogyan telepítsük a Kodi az Amazon Fire TV-re

Kudos, amint sikeresen lebontotta az Amazon Fire Stick-et, és telepítette rá a Kodi-t az AppStarter segítségével. Ha azonban ez a trükk sem működik, és nem tudod megsemmisíteni az Amazon Fire Stick-et, akkor ugorj a következő módszerre.

Telepítse a Kodi-t az Amazon Fire TV Stick fájlra a FileLinked segítségével

A FileLinked egy hatékony fájlmegosztó eszköz, amelyet alkalmazások oldalra töltésére is használhat a FireStick oldalra. Így telepítheti a Kodi fájlt a FireStick fájlra a FileLinked alkalmazás segítségével.

1. LÉPÉS: Az első dolog, amit meg akar tenni, a FileLinked telepítése a FireStick-re

2. LÉPÉS: Indítsa el a FileLinked programot

3. LÉPÉS: Amikor megjelenik a következő képernyő, írja be a kódot 54780130 és kattintson a gombra Folytatni

bekapcsolt kodi kód a tűzoltóhoz

4. LÉPÉS: Kattints a Letöltés ikon a telepíteni kívánt Kodi verzió mellett

kodi telepítés a tűzoltóra

5. LÉPÉS: Amikor a letöltés befejeződött, kattintson a letöltött fájl verziója melletti Lejátszás gombra. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Kodi telepítéséhez a FireStick fájlra

Hogyan telepítsük a Kodi a tűzoltóra

GYIK

Kodi biztonságban van & jogi?

A Kodi önmagában száz százalékban biztonságos és legális. A Kodi letölthető a különféle eszközök hivatalos alkalmazás-áruházaiból, például a Google Play Áruházból az Androidra és a Microsoft Store a Windows 10 rendszerre. Ezek az alkalmazásüzletek soha nem tárolnának egy nem biztonságos és illegális alkalmazást. Ne feledje azonban, hogy a Kodi engedélyezi bizonyos harmadik fél által létrehozott kiegészítőket, amelyek továbbadhatják a szerzői joggal védett tartalmat. Az ilyen tartalom közvetítése nem törvényes.

Mit nézhet a Kodi-n??

Megnézheti filmeket, TV-műsorokat, sportokat, élő TV-t, dokumentumfilmeket, gyermekek tartalmait, anime-jeit és bármit, amire gondolhat..

Ne felejtse el, hogy a Kodi nem tartalmaz saját tartalmat. A tartalmat a Kodi-kiegészítők segítségével kell forrnia. Szó szerint több száz kiegészítők vannak mindenféle videóhoz, amelyet streamálni szeretne. A Kodi támogatja mind a hivatalos kiegészítőket, mind a harmadik féltől származó kiegészítőket. A továbbfejlesztett élmény érdekében a Kodi építményeket is használhatja.

Telepítheti a Kodi-t a Fire TV Cube-ra?

Igen, telepítheti a Kodi-t a Fire TV Cube-ra. Az összes Fire TV eszköz (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K és Fire TV Cube) ugyanazzal a felülettel és navigációs rendszerrel rendelkezik. A Kodi telepítési útmutatója, amely ebben az útmutatóban található, a Fire TV Cube-ra is vonatkozik.

Mi a Kodi legújabb verziója a Firestick számára?

A Kodi Leia 18.5 a Kodi legújabb verziója. Ezt a verziót 2019 novemberében adták ki, és kisebb hibajavításokat és kozmetikai változtatásokat kínáltak.

Következtetés

Ez az. Remélem, zökkenőmentes tapasztalatai voltak a fent említett utasításokkal kapcsolatban. Most hátradőljön, és élvezze a Kodi által kínált csodálatos multimédiás tartalmak sokaságát. Azt javasoljuk azonban, hogy vigyázzon a kalóz vagy illegális tartalmak elérésére. Ha még nem ismeri a Kodi-t, itt található a kezdő útmutatóm a Kodi használatához. Ezenkívül nézd meg, hogyan lehet a real-debrid-t használni a minőségi streaming hivatkozások húzásához, és elkerüljék a Kodi pufferelési kérdéseit. Ha a jövőben bármilyen hibával szembesül, akkor visszaállíthatja a Kodi-t a FireStick-re, és ez olyan jó lesz, mint új.

A Kodi telepítésének mindegyik módszerét kipróbáltam, és tökéletesen működik.

Ha tud valamilyen más jobb módszert telepítse a Kodi-t a FireStick-re vagy ha bármilyen kérdése van e lépések bármelyikét követően, nyugodtan hagyja el kérdéseit az alábbi megjegyzésekben.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me