A legújabb HD HD filmek telepítése a FireStick-en

>

Ebben az oktatóanyagban megtanulja a legújabb filmek HD APK telepítését a FireStick eszközre. A Legújabb filmek HD egy szórakoztató alkalmazás igény szerinti filmekhez és TV-műsorokhoz.

Addigra már nagy esély van, hogy már tudja, hogy a Terrarium TV már nem érhető el hivatalosan. Használhatja a Terrarium TV javított változatát, de soha nem frissül az új tartalommal. Ez egy hihetetlen alkalmazás hirtelen és szomorú halála volt. De semmi sem elveszett. Arra törekedtem, hogy jó Terrarium TV alternatívákat keressek, és felfedeztem egy csomó életképes lehetőséget.

A legújabb filmek HD filmek és TV-műsorok széles skáláját kínálja. Ez egy könnyű alkalmazás, amely könnyű marad a FireStick-en. Ezért gondoltam, hogy lehetőséget adok neki egy terarium TV-alternatívaként. Az alkalmazás nem teljesen kompatibilis a FireStick távirányítóval. Ha azonban az egérkapcsolóval használja, akkor tisztességes tapasztalata lesz. Most nézzük meg, hogyan telepítsük a Legújabb Filmek HD-t a FireStick-re.

Legújabb HD filmek: A FireStick telepítési útmutatója

Mielőtt bármilyen alkalmazást telepíthetne a FireStick oldalra az Amazon Store-ból, engedélyeznie kell a Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Tehát a Legújabb filmek HD alkalmazás telepítéséhez az alábbiakat kell tennie:

1. Kapcsolja be a FireStick készüléket, és amikor feltölti, válassza a lehetőséget Beállítások opció a tetején lévő menüsorból (a FireStick kezdőképernyőjén)

A legújabb HD HD filmek telepítése a FireStick-en

2. Most keresse meg a lehetőséget Eszköz és nyisd ki

Telepítse a legújabb filmek HD-jét a FireStick-re

3. Ezután kattintson a gombra Fejlesztői beállítások 

A legújabb HD filmek a FireStick készüléken

4. Ha a Alkalmazások ismeretlen forrásokból jelenleg ki van kapcsolva, akkor be kell kapcsolnia. Kattintson a lehetőségre a bekapcsoláshoz

Kattintson az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokra a tűzoltón

5. Most válassza ki Bekapcsol amikor megjelenik a következő ablak, azzal a figyelmeztetéssel, hogy az ismeretlen forrásokból származó harmadik féltől származó alkalmazások kárt okozhatnak az eszközön. Ez igaz azokra az alkalmazásokra, amelyeket még nem teszteltünk, de a Legújabb filmek HD-vel nem. Ez egy biztonságos alkalmazás.

hogyan lehet a legújabb filmeket HD-ről létrehozni a FireStick-en

Sikeresen beállította a FireStick eszközt, hogy engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó harmadik féltől származó alkalmazásokat. Most kezdjük el a telepítési folyamatot.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Bármely alkalmazás oldalsó betöltése a FireStick-en elsősorban két részből áll: az első részben letölti az alkalmazás APK-ját, a második részében telepíti azt. A következő lépések mind a két részt együtt lefedik a Legújabb filmek HD APK számára.

Essünk neki:

6. Folytassa és telepítse a Downloader alkalmazás az Amazon Store-ból. Szüksége van erre az alkalmazásra, mert segít letölteni és letölteni a legújabb filmek HD APK-ját FireStick eszközére. Nem tölthet le APK-t közvetlenül egy Fire TV vagy FireStick böngészőből.

Csak néhány percig tart az alkalmazás telepítése. Csak válassza ki a keresési lehetőséget a FireStick kezdőképernyőjén, és keresse meg a Downloader alkalmazást

7. Futtassa a Downloader alkalmazást, ha telepítette. Így néz ki ennek az alkalmazásnak a kezdőképernyője.

Mint látja, a bal oldali oldalsáv egy csomó lehetőséggel rendelkezik. A legjobb lehetőség itthon már ki van választva. Egyszerűen navigálnia kell a jobb oldalra, és kattintson az URL szövegmezőjére

töltse le a legújabb filmeket a firestickről

8. Most megjelenik egy új ablak betűkkel és számokkal. Ezzel a billentyűzettel írja be a következő URL-t: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Ha kész, nyomja meg a MEGY gombot, vagy egyszerűen csak nyomja meg a Play / Pause gombot a FireStick távvezérlőjén

legújabb filmek hd apk letöltés

9. A letöltő elkezdi létrehozni a kapcsolatot azzal a szerverrel, amelyre az URL mutat. Néhány pillanat alatt elindul a legújabb filmek HD APK letöltése a FireStick-re

legújabb filmek hd apk letöltés a tűzoltón

A letöltés csak egy percet vehet igénybe, mivel a Legújabb filmek HD egy kicsi alkalmazás.

10. Ezután kattintson a gombra Telepítés az alkalmazás telepítésének elindításához a FireStick-en

hogyan telepítsd a legújabb filmeket a firestick-re

A Legújabb filmek HD alkalmazás telepítésekor a következő ablak jelenik meg: Az alkalmazás telepítve van

Az alján két lehetőség van. Ahogy az várható volt, a Nyisd ki gomb elindítja a Legújabb filmek HD alkalmazást. Bár kattintani fogok Kész. Ez lehetővé teszi, hogy elmenjek a Downloader alkalmazásba, és töröljem a Legújabb filmek HD APK fájlt.

Miért törölöm ezt a fájlt? Mivel az alkalmazás telepítve van. Az APK fájl nem használható. Jó gyakorlat a FireStick tárhelyének tisztítása, amikor csak lehetősége van. Ilyen módon nem szennyezett.

hogy a legújabb filmeket hd a tűzön

Amikor a következőt látja a FireStick képernyőn, kattintson a gombra Töröl

firestick legújabb filmek hd

Kattintson ismét Töröl

legújabb filmek hd fire tv

Nesze! A legújabb filmek HD APK alkalmazását sikeresen telepítették a FireStick eszközre. Ezután megtanuljuk, hogyan lehet elérni és használni ezt az alkalmazást.

A legújabb HD-filmek a FireStick-en: Hogyan lehet elérni

Valószínűleg már ismeri a készüléke körüli útját és az utoljára telepített alkalmazások elérésének módját. Nagyon sok olvasóm gondjai vannak az alkalmazások telepítés utáni megtalálásával. Tehát hadd röviden ismertessem a legújabb filmek HD (vagy bármely alkalmazás) elérésének módját a FireStick segítségével.

Az összes telepített és felhőalapú alkalmazás elérhető az úgynevezett szakaszból Az Ön alkalmazásai & Játékok. Hogy odajusson, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Hosszan nyomja meg a Kezdőlap gombot a készülék távvezérlőjén (kb. 3-4 másodperc)
 • Amikor megjelenik a felbukkanó ablak, kattintson az első opcióra Alkalmazások
 • Itt van az összes telepített FireStick alkalmazás listája
 • Lépjen a lista aljára és futtassa a Legújabb filmek HD alkalmazást

Észrevetted, hogy a Legújabb filmek HD alkalmazás, amelyet éppen telepített, a Saját alkalmazások alján található & Játéklista? Ez az oka annak, hogy nem találja az alkalmazást a FireStick kezdőképernyőjén.

A felső 2-3 sorban lévő alkalmazások megjelennek a kezdőképernyőn. Tehát, ha a kezdőképernyőn szeretné elérni a Legújabb filmek HD alkalmazást, akkor itt kell tennie:

 • Válassza a Legújabb filmek HD alkalmazást az Ön alkalmazásai közül & Játékok
 • Hosszan nyomja meg a választ gombot a távvezérlőn, vagy egyszerűen nyomja meg a menü gombot a távvezérlőn, majd kattintson a gombra Mozog opció, amely megjelenik a képernyő jobb alsó sarkában lévő felbukkanó menüben
 • Vigye az alkalmazást a felső sorba (vagy az első három sor bármelyikébe)
 • Az alkalmazás kiadásához nyomja meg ismét a Választ gombot
 • Most térjen vissza a FireStick kezdőképernyőjére, és indítsa el innen a Legújabb filmek HD alkalmazást

A legújabb filmek HD alkalmazásának használata

A Legújabb filmek HD alkalmazásának rendszeresen megjelenő, ismerős felülete van. Ez a fajta felület az ilyen alkalmazások között. Tehát, ha Terrarium TV-t vagy hasonlót használt, akkor ennek az alkalmazásnak egyáltalán nem szabad gondot okoznia.

Futtassa az alkalmazást, és ezt látja. Ha az alkalmazás új verziója elérhető, az alkalmazás kezdőképernyőjének felső felén jól láthatóan megjelenik az új verzió telepítésére vonatkozó prompt. Azt javaslom, hogy gyorsan telepítse a frissítést, mivel ez nem csak megszabadulhat a bosszantó utasításoktól, hanem az alkalmazás legfrissebb verzióját is biztosítja..

Hogyan használjuk a Legújabb Filmek HD-t a FireStick-en

Az alkalmazás kezdőképernyőjén megjelennek a legújabb hozzáadott címek, valamint a különféle kategóriákban szereplő kiemelt címek. Az alapértelmezett képernyő a TV műsorok képernyőre nyílik.

A bal felső sarokban található egy menü, amellyel válthat a filmek között & TV műsorok. A menünek más lehetőségei is vannak, például az Új frissítés, Rajzfilmek, Figyelőlista, Legfrissebb kiadás, Előzmények és így tovább.

A menüből az Alkalmazás beállításai menüpontot is megkeresheti

hogyan lehet használni a legújabb filmeket hd alkalmazás tűz tv-stick

Az alkalmazás jobb felső sarkában található a keresési lehetőség (lencse ikon). Kattintson erre az ikonra, ha filmeket vagy műsorokat keres kulcsszavakkal. Beírhatja például egy film vagy színész nevét, hogy megkeresse a kapcsolódó videotartalmat

A legújabb filmek HD egy Amazon FireStick távirányítóval kompatibilis alkalmazás. De észrevettem, hogy néha nem reagál jól a távoli parancsokra. A frusztráció elkerülése és a dolgok simábbá tétele érdekében azt javaslom, hogy használja az Egérgombot ezzel az alkalmazással. Az Egér váltás sokkal könnyebbé teszi az életed a Legújabb Filmek HD-vel.

Befejezéskor

A Legújabb Filmek HD nem a legjobb igény szerinti alkalmazás a FireStick számára, mivel a távirányítóval nem igazán jó. Van szilárd filmek és műsorok gyűjteménye, és rendben van, ha egérgombot használ. Ezért a Terrarium TV egyik alternatívájává tettem. Ha nem tetszik ez az alkalmazás, akkor még néhányat kipróbálhat. Itt található az ajánlott lista:

 • FreeFlix HQ
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Showbox alternatívák

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me