A Stremio telepítése és használata a FireStick / Android Boxon

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Stremio-t a FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K és Android TV Boxokhoz..

A Stremio egy olyan média streaming szolgáltatás, amely filmeket, műsorokat és számos más típusú online tartalmat nézhet. Ezt a szolgáltatást számos eszközplatform támogatja, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, TV-eszközöket és még sok más. Ez azonban nem feltétlenül érhető el hivatalos csatornákon keresztül bizonyos eszközökön.

Például hivatalosan megszerezheti a Stremio-t a Google Play Áruházból az Android mobiltelefonokon és az Android TV-dobozokon futó Android TV-boxokon. Másrészt azt manuálisan kell telepíteni (oldalra tölteni) a FireStick és az Android TV operációs rendszerű Android TV Boxokhoz (például a Mi Box és az Nvidia Shield).

Úgy találtam, hogy a Stremio egy egyszerű alkalmazás, sokkal könnyebben használható, mint a Kodi. Bár nem biztos, hogy sokoldalú. Nem igazán számít, mert lehetővé teszi, hogy szinte mindent figyeljem, amit szeretek. Ezenkívül a Stremio kiegészítőket online telepítik, és nem a helyi tárolóra. Ez jó hír az olyan alacsony tárhelyű eszközökhöz, mint a FireStick és a legtöbb Android TV Box. Az online telepítés azt is jelenti, hogy csak egy eszközre kell telepítenem a Stremio kiegészítőt, és az elérhető minden eszközén, amelyen ezt a szolgáltatást használom..

Kezdjük meg a telepítési folyamatot.

A Stremio telepítése a FireStick-en

Annak ellenére, hogy a Stremio elérhető a Google Play Áruházban, még mindig nem szerepel az Amazon Store-ban. Ezért ezt az alkalmazást oldalra töltik a FireStick és más Fire TV eszközökre. Az oldalsó betöltés az alkalmazás kézi telepítése. Ez nem nehéz. Segítek benne.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Harmadik féltől származó alkalmazások újratöltéséhez a FireStick készülékre, a Alkalmazások ismeretlen forrásokból a beállítást engedélyezni kell. Így történik:

1- Nyissa meg a FireStick kezdőképernyőjét és válassza a lehetőséget Beállítások lehetőséget a felső menüből

Hogyan telepítsük a stremio-t a tűzoltóra

2- Most navigáljon jobbra és kattintson a gombra My Fire TV (Ha továbbra is megvan a régi verzió, kattintson a Eszköz helyette)

sztremio a tűzhelyen

3- Most látnia kell a következő lehetőségeket. kettyenés Fejlesztői beállítások

Hogyan telepítsük a Stremio apk-t a Firestick-re

4- Ezen a képernyőn engedélyezze vagy kapcsolja be Alkalmazások ismeretlen forrásokból (alapértelmezés szerint KI van kapcsolva)

Hogyan telepítsük a Stremio alkalmazást a tűzoltóra

5- Elutasíthatja a következő figyelmeztető üzenetet, és rákattinthat Bekapcsol. A Stremio egy biztonságos alkalmazás

stremio tűzoltó 4k

A fenti lépések beállították a FireStick programot a Stremio telepítéséhez. Kezdjük meg a telepítési folyamatot.

Stremio a FireStick telepítési lépésein

Az alábbiakban bemutatjuk a Stremio alkalmazás telepítését a FireStick alkalmazásra:

1- Az első dolog, amire szükséged van a Downloader alkalmazás, amely egy oldalbetöltő eszköz a FireStick számára. A Stremio APK nem tölthető le közvetlenül a webböngészőből.

A Downloader alkalmazás elérhető az Amazon Store-ban. A kezdőképernyőn a keresési opció segítségével keresheti meg. Ha többet szeretne megtudni a Downloader alkalmazásáról, olvassa el az alkalmazásokat a FireStick oldalra töltésének részletes útmutatóját.

firestick stremio

2- Most indítsa el a Downloader alkalmazást, és kattintson a böngésző fül a bal oldalon

3- Írja be a következő URL-címet a címsorba: https://strem.io

kettyenés MEGY

4- Amikor az oldal betöltődik, kattintson a hamburger menü ikonjára a jobb felső sarokban

lépések a Stremio telepítéséhez a tűzoltóra

5- Görgessen le és kattintson a gombra Letöltések a legördülő menüből

Hogyan telepítsük a stremio-t az Amazon Firestick-re

6- A következő weblapon görgessen lefelé az Android szakaszhoz, és kattintson az APK linkre (az ARM APK feliratú linkre)

Töltse le a Stremio fájlt

7- Várja meg, amíg a Stremio APK letöltődik. Ez általában kevesebb, mint egy percig tart, de a hálózat sebességétől függ

Stremio apk a 4k tűzhelyen

8- A telepítési ablak akkor jelenik meg, amikor az APK letöltött. Görgessen le egy kicsit

a Stremio Firestick alkalmazás telepítése

9 - Kattintson Telepítés gomb, amikor megjelenik a jobb alsó sarokban

hogyan lehet stremio a tűz tv-stáb

10 - A telepítés egy percig is tart, vagy valószínűleg kevesebb is

telepítse a stremio-t a tv-csatornára

11- Amikor meglátja a Az alkalmazás telepítve van ablak, ne kattintson Nyisd ki még. Ehelyett kattintson a gombra Kész most, és térjen vissza a Downloader alkalmazáshoz

telepítse a Stremio-t a tűzoltóra

12- Haladj, és kattints Töröl

Stremio apk

13 - Kattintson Töröl újra

Az APK fájl törlésének az az oka, hogy már nincs rá szüksége, és helyet takarít meg a korlátozott FireStick tárhelyen

törölni a stremio apk

A Stremio sikeresen telepítette a FireStick alkalmazást. Olvassa el tovább és tanulja meg, hogyan kezdje el használni a Stremio készüléket.

Hogyan kell használni a Stremio-t a FireStick-en

Most, hogy telepítette a Stremio-t a Fire TV Stick-jére, ideje tudni, hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni eszközéről.

Mielőtt elkezdené használni a Stremio-t, szeretném figyelmeztetni Önt, hogy minden, amit online közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány számára. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes filmek, TV-műsorok és sport közvetítése jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges a Fire Stickhez. A VPN segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Stremio-barát és nagyon könnyen telepíthető a Fire TV / Stick-re.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Stremio használatát a Fire Stick-en, nézzük meg, hogyan használhatjuk az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Keresés” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn fájlt a jailbroken firestick-re

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Most, hogy biztonságban van, itt az ideje, hogy elkezdje használni a Stremio készüléket a Fire TV / Stick készüléken. Az útmutató következő része bemutatja, hogyan kell telepíteni a Stremio-t az Android TV Box-ra. De közvetlenül ugorhat arra a szakaszra, ahol megmutattam, hogyan kezdje el használni a készüléken.

A Stremio telepítése az Android TV Boxon

Ha van egy olyan Android Box, amely az Android operációs rendszeren fut (hasonló az Android mobiltelefonokhoz használthoz), telepítheti a Stremio programot közvetlenül a Google Play Áruházból.

Ha van egy Android Box valódi TV-operációs rendszerrel (például Mi Box és Nvidia Shield), akkor újra kell töltenie a Stremio alkalmazást, mivel az nem érhető el a Google Play Áruházban. A Stremio telepítéséhez a Downloader alkalmazást fogjuk használni.

A következő lépések vannak a Stremio oldalra történő feltöltésére az Android TV Boxon:

1- Nyissa meg Google Play Áruház (ha az nem a kezdőképernyőn található, futtassa az alkalmazásfiókból, ha rákattint Alkalmazások ikon a bal oldalon)

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

3 - Keressen a Play Áruházban a aftvnews hogy keresse meg a Downloader alkalmazást (nem biztos, hogy megtalálja a Downloader alkalmazás nevét)

kettyenés Downloader amikor megjelenik a keresési eredmények között

Stremio alkalmazás az Android TV-n

4- Kattintson a gombra Telepítés a következő ablakban

letöltés stremio android tv dobozban

5- Kattintson a gombra Nyisd ki a Downloader futtatásához (az Alkalmazások szakasz elérésével az alkalmazásfiókból is futtathatja)

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

6- Kattintson a gombra Lehetővé teszi amikor a Downloader alkalmazás hozzáférést kér a fájl- és médiahozzáféréshez

Stremio alkalmazás az Android TV-n

7- Kattintson a gombra rendben ezen a prompton (ez csak a Downloader első futtatásakor jelenik meg)

telepítse a stremio-t az android tv dobozba

8- Kattintson MEGY a következő URL beírása után: https://www.firesticktricks.com/st

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

9 - Várjon, amíg a Downloader alkalmazás letölti a Stremio APK fájlt az Android Box tárolójára

Stremio alkalmazás az Android TV-n

10- Ha nem engedélyezte a telepítést az ismeretlen forrásokból a Downloader számára, akkor a következő üzenet jelenik meg. kettyenés Beállítások

telepítse a stremio-t az android tv dobozba

11- Kapcsolja BE a kapcsolót a Downloader mellett, és nyomja meg a távvezérlő Vissza gombját

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

12 - Kattintson Telepítés

Stremio alkalmazás az Android TV-n

13 - Kattintson Telepítés ismét ezen az ablakon

telepítse a stremio-t az android tv dobozba

14- Amint a Stremio telepítve van az Android Boxra, kattintson a gombra Nyisd ki az alkalmazás futtatásához. Először töröljük a Stremio APK fájlt a tárolóból. kettyenés Kész

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

15- Kattintson Töröl

Stremio alkalmazás az Android TV-n

16- Kattintson Töröl újra

telepítse a stremio-t az android tv dobozba

17- Most megnyitjuk a Stremio alkalmazást. Az oldalra letöltött alkalmazások nem jelennek meg az alkalmazásfiókban. Ezért nem érheti el a Stremio alkalmazást az Alkalmazások szakaszból. Ehelyett kattintson a gombra Beállítások

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

18- Kattintson Alkalmazások

Stremio alkalmazás az Android TV-n

19 - Görgessen le és kattintson a Stremio app

telepítse a stremio-t az android tv dobozba

20 - Kattintson Nyisd ki a Stremio futtatásához az Android TV Boxon

Hogyan telepítsük a stremio android tv boxra

Hogyan regisztrálj a Stremio-ra

A regisztráció folyamata valóban nagyon egyszerű. Regisztrálhat számítógépen, mobilon vagy akár a FireStick-en is. Ez nagyjából úgy néz ki, mint a regisztráció / bejelentkezés képernyő az összes eszközön:

Hogyan kell használni a Stremio-t a tűzoltón

Kétféle módon regisztrálhat egy Stremio-fiókot. Az első út az Jelentkezz be facebookal és hitelesítse a Facebook hitelesítő adataival. Ilyen módon nem kell átvinnie a regisztrációs folyamatokat.

Ez a legkevésbé anonim módszer, mivel az adatfolyam-naplókat összekapcsolják a Facebook-fiókoddal. Ha nem tervezi harmadik fél Stremio kiegészítőinek használatát, akkor a Facebook regisztrációja rendben van. Ha azonban ilyen kiegészítőket kíván használni, regisztráljon e-mailben.

Regisztráció e-mailben fenntartja az Ön személyes adatait és névtelenségét a VPN-sel együtt. Ne feledje a következő pontokat:

  • Használjon új e-mail fiókot a Stremio regisztrációhoz. Nem akarja összekapcsolni streaming tevékenységeit egy e-mail címmel, amely visszakereshető Önnel
  • Az új e-mail cím létrehozása közben tartsa BE a VPN-t

Az e-mail regisztráció folyamata hihetetlenül gyors és egyszerű. Csak be kell írnia az e-mail címét és ki kell választania a jelszót. Igen ez az! Így kezdheti el. Még az e-mail címét sem kell igazolnia.

Miután feliratkozott, jelentkezzen be az e-mail címmel és jelszóval.

Hogyan kell használni a Stremio-t a FireStick-en & Android TV Box

Miután feliratkozott, jelentkezzen be eszközén a Stremio-ba. Itt van a bejelentkezési képernyő

Hogyan kell használni a stremio-t a tűzoltón és az android tv-dobozon

Ez a Stremio alkalmazás fő képernyője, amely alapértelmezés szerint a Tábla szakasz. Ezen a helyen találja meg a Legutóbbi & Ajánlott tartalom.

hogyan állítsd be a stremio-t az Android TV-dobozban

További kutatáshoz kattintson a hamburger menü ikonjára a Stremio FireStick felület bal felső sarkában. Kattints a Felfedez kategória, amely tovább bővül a Filmek, Sorozat, Csatornák és TV Csatornák alkategóriákban.

Ha egy kategóriára kattint, ez lehetővé teszi a rendelkezésre álló tartalom felfedezését. Tegyük fel, hogy a Filmek lehetőséget választja, a Stremio elviszi a filmoldalra. Itt rendezheti és szűrheti a filmeket katalógus vagy műfaj szerint. Íme néhány katalóguskategória a filmek rendezéséhez:

- tetejére
- Év szerint
- Minősítés szerint

A Műfaj kategóriában szűrhet olyan általános műfajok alapján, mint Akció, Kaland, Animáció, Dokumentumfilm, Bűncselekmény stb..

A könyvtáram A Stremio FireStick alkalmazás egy szakasza tartalmazza azokat a filmeket és műsorokat, amelyeket kedvencként megjelöltél. Az alkalmazás lehetővé teszi a Trakt integrációját. A Trakt szinkronizált elemei a Saját könyvtárban is megjelennek.

Most eljutunk a Stremio alkalmazás legfontosabb szakaszához - Kiegészítői. Ez a legördülő menü alján található. A kiegészítők lehetővé teszik a tartalom továbbítását. Kiegészítők nélkül ezt nem lehet megtenni.

A Stremio kiegészítők megértése érdekében az alábbiakban egy teljesen más részt hoztam létre.

Hogyan telepítsünk kiegészítőket a Stremio-ra

Csakúgy, mint Kodi, akkor is szüksége lesz a kiegészítőkre, hogy megnézze kedvenc tartalmát. A Kodival ellentétben a Stremio kiegészítőket online telepítik, és nem a helyi tárolóra.

Ez egy nagyszerű elrendezés az olyan alacsony tárhelyű eszközökhöz, mint a FireStick és az Android TV Boxes. Telepíthet több kiegészítőt anélkül, hogy a hely miatt aggódnia kellene.

A Stremio kiegészítők online telepítésének másik előnye, hogy csak egy eszközre kell telepítenie őket, és szinkronizálva lesz az összes olyan eszközön, amelyen ugyanazt a Stremio fiókot használja, amelyen a Stremio készüléket használja. Különleges hátránya, hogy a Stremio hozzáféréssel rendelkezik az összes streaming-tevékenységéhez. Ezért döntő jelentőségű a Stremio használata a VPN.

A Stremio kétféle kiegészítőt támogat:

- Hivatalos
- Közösségi

A közösségi kiegészítők lehetővé teszik az ingyenes filmek és műsorok közvetítését. Ezek a független fejlesztők által létrehozott külső gyártók kiegészítői. Ebben az útmutatóban a közösségi kiegészítőkre összpontosítunk.

A Juan Carlos 2, a Popcorn Time és a RARBG a legkedveltebb közösségi kiegészítők a Stremio számára, mivel ezt az útmutatót írok. A következő lépések vannak a kívánt kiegészítők telepítéséhez:

# 1- Kattintson a Stremio fő képernyő bal felső sarkában található menüikonra, és válassza a lehetőséget Kiegészítői a legördülő menüből

hogyan kell kiegészítőket telepíteni a Stremio-ra

# 2 - Észre fogja venni, hogy a kiegészítőket kiszűri Hivatalos alapértelmezés szerint. Kattintson a kategóriára, és válassza a lehetőséget Közösség

Megjegyzés: A kiegészítőket a tartalom típusa szerint is szűrheti. Kattintson az első menüre, ahol az szerepel Összes és szűrhet filmek, sorozatok, csatornák vagy mások szerint

hogyan kell telepíteni a kiegészítőket a Stremio alkalmazásban

# 3 - Amikor megjelenik a következő kategóriák listája, görgessen le a telepíteni kívánt kiegészítőhöz, majd kattintson a gombra Telepítés

Stremio kiegészítők a firestickhez és az android tv dobozhoz

# 4 - Ha erre figyelmeztetést kér, kattintson a gombra Telepítés újra

# 5- Néhány másodpercen belül megjelenik a Telepített kiegészítő értesítés.

Ez lesz minden! Most már készen áll a kedvenc tartalmak streamingjére a Stremio segítségével a FireStick-en. Menjen vissza a menübe, ahol a Közösségi elemre kattintott. Ezúttal kattintson telepített helyette. A képernyőn megjelenik az összes telepített kiegészítő.

Hogyan indítsuk el a Stremio streaming-et a FireStick-en & Android TV Box

Miután telepítette a kiegészítőket, készen áll az adatfolyamra. Az indulás hihetetlenül egyszerű. Így csinálod:

# 1- Válassza ki a megtekinteni kívánt tartalmat, mondjuk egy filmet vagy egy epizódot

# 2 - A Stremio most elkezdi keresni a streaming linkeket. Ha a linkek megtalálhatók, a jobb oldalon vannak felsorolva. Kattintson a streaming linkre, és kezdje el megnézni kedvenc tartalmát. Mint mondtam, 'hihetetlenül egyszerű'!

Ítélet

A Stremio egyszerűen az egyik legjobb online streaming szolgáltatás, amely manapság elérhető. Ez az alkalmazás könnyedén közvetítheti kedvenc tartalmait, beleértve filmeket, műsorokat, élő TV-t és szinte mindent. Lehet, hogy nem olyan sokoldalú, mint a Kodi, de sokkal könnyebben használható. És annak ellenére, hogy csak néhány jó kiegészítő van, még mindig elég ahhoz, hogy megnézhesse, mit szeret.

A legjobban tetszik a Stremio-nál, hogy lehetővé teszi az addonok online telepítését. Ez helyet takarít meg az alacsony tárhelyű készülékeken. Ezenkívül egy kiegészítő eszközre telepíti a kiegészítőt, és az elérhető minden eszközén. A Stremio a Kodi egyik legjobb alternatívája.

Összefüggő:

Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
Hogyan telepítsük a Kodi-t a FireStick-re
Hogyan frissítsük a Kodi-t a FireStick-en
A Cinema APK telepítése a FireStick-en

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me