Az alkalmazások újratöltése az Android TV Boxon

>

Ebben az útmutatóban bemutatom, hogyan lehet az Android TV Boxokon alkalmazásokat újratölteni. Külön módszereket szolgáltattam a valódi Android TV OS dobozokhoz és az Android TV TV dobozokhoz. Az Android dobozok közötti különbséget a bejegyzés első szakasza ismerteti. 

Az Android TV dobozok széles választékát találja a piacon. Mindazonáltal csak két széles kategória létezik, amelyekbe ezeket a dobozokat helyezheti - Valódi Android TV OS dobozok és Stock Android TV dobozok.

Mindkét típusú doboz támogatja a Google Play Áruházat. Letölthet egy csomó hivatalos alkalmazást a Play Áruházból, például a Netflix, a Hulu, a Plex stb., De a streaming eszközök valódi potenciálját a harmadik fél által készített alkalmazásokkal fedezzük fel, amelyek nem érhetők el a hivatalos áruházban. Az ilyen alkalmazásokat oldalról kell letölteni vagy manuálisan telepíteni a készülékre. Pontosan erről szól ez az útmutató.

Az alábbiakban tárgyaljuk ezt a posztot:

- Ismeretlen forrás engedélyezése (az oldalsó betöltés engedélyezéséhez)
- Az Android TV-dobozok különféle típusainak megértése
- Hogyan telepíthetünk alkalmazásokat valódi Android TV OS dobozokba
- Hogyan lehet az alkalmazásokat oldalra betölteni az Android TV-dobozokban
- Hogyan telepíthetünk alkalmazásokat az Android Box-ra számítógép segítségével (mindkét típusú doboz esetén működik)

Megjegyzés: Az „igaz” Android TV operációs rendszer nem hivatalos kifejezés. Az „igaz” szót használtam annak érdekében, hogy világosan megkülönböztesse a két doboztípust. 

Engedélyezze az Ismeretlen forrás alkalmazások letöltése az Android TV Boxon

Igen, nem telepíthet harmadik alkalmazást az Android dobozába, amíg nem engedélyezte az Ismeretlen forrásokat a biztonsági beállításokban. Ez igaz mindkét típusú dobozra - valódi Android TV OS dobozokra és Stock Android dobozokra.

A következő képek a Mi Boxból készültek. Az Ismeretlen források engedélyezésének lépései azonban nagyjából megegyeznek mindkét típusú Android TV dobozban. Itt van, amit meg kell tennie:

1- Kattintson Beállítások az Android TV Box kezdőképernyőjén (a Mi Box jobb felső sarkában)

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

2- Görgessen le és kattintson a gombra Biztonság & korlátozások (egyes eszközök csak azt mondhatják Biztonság)

letöltő alkalmazás android tv dobozban

3 - Kattintson a gombra Ismeretlen források

Megjegyzés: Ha az eszköz egy régebbi Android operációs rendszeren fut, akkor ezen a képernyőn egy kapcsolót talál, amely lehetővé teszi az ismeretlen források univerzális használatát az összes alkalmazás számára. Csak kapcsolja BE az ismeretlen forrásokat. Kattintson az IGEN gombra a következő kérdésben. Nem kell követnie a következő lépéseket.

telepítse a letöltőt Android TV-re

4- Most engedélyezheti az Ismeretlen források külön-külön minden alkalmazását, amelyet oldalsó betöltése céljából kíván használni.

Ebben az útmutatóban például a Downloader, a böngésző és a fájlkezelő alkalmazásokat használtuk

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

Az Android TV-dobozok különféle típusainak megértése

Fontos, hogy megértsük az Android TV dobozok különféle típusait, hogy meghatározzuk az egyes terhelési módszereket. Csak kétféle Android doboz létezik, amelyekkel aggódnunk kell:

1. Igazi Android TV operációs rendszer
2. Stock Android doboz

Tanuljunk egy kicsit többet róluk:

1. Igazi Android TV operációs rendszer: Ezek az eszközök az Android operációs rendszeren futnak, a TV-élményhez teljesen testreszabva. A True TV operációs rendszer általában az intelligens TV-kben található, a beépített Android felülettel. Általánosak az Android TV dobozokat értékesítő népszerűbb márkák között, például a Mi Box és az Nvidia Shield.

Mivel az Android TV operációs rendszert kifejezetten TV-képernyőkhöz fejlesztették ki, a Google Play Áruház saját verziója is van. Letöltheti a népszerű streaming szolgáltatások, például a Netflix és a Hulu TV-verzióját.

Az valódi Android TV operációs rendszerrel rendelkező eszközök nyilvánvalóan drágábbak. Kiváló minőségű tervezőanyagokat használnak, teljes mértékben reagálnak a távirányítóra, és felhasználóbarátabb felhasználói felületük van.

2. Stock Android doboz: Ez az a típusú doboz, amely az Android OS-en fut, hasonlóan (vagy akár ugyanolyan), mint amelyet az Android mobiltelefonokban és táblagépekben használnak. A Nougat, az Oreo és a legfrissebb pite néhány olyan kódnév, amelyeket az Android OS különféle verziójaihoz rendeltek.

Ha Android telefont és egy Android TV dobozt használ, ne lepődj meg, ha mindkettő ugyanazon az Android OS verzión fut. A TV-dobozok azonban általában nem a legújabb verziókat használják.

Csak néhány eszköz érkezik a legújabb Android 9 Pie verzióhoz. Valójában az Android 8 Oreo szintén nagyon ritka. A legtöbb tv-készülék az Android 7 Nuga-on fut, mivel ezt írok.

A legtöbb Android Box az Android OS módosított verzióját használja a jobb tájoláshoz a tévékészülék nagyobb képernyőjén. Alapvető fontosságúak ugyanakkor.

Noha ezek a dobozok elvégzik az alapvető feladatokat, gyakran rosszul vannak megtervezve olcsó anyagokból. Az interfész szintén nem olyan érzékeny a távirányítóra, mint szeretné. Nem felelnek meg azoknak sem, akik szeretnék streamálni olyan népszerű és hivatalos streaming szolgáltatásokon keresztül, mint a Netflix, Hulu stb. Ennek oka, hogy letöltik ezen alkalmazások mobil verzióját a Google Play Áruházból. A mobilalkalmazások az érintőeszközök számára készültek. Nem túl távoli-barát.

Ennek ellenére alacsony költség és könnyű rendelkezésre állás miatt ezek még mindig meglehetősen népszerűek.

Figyelem: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha a készüléken szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat talál, akkor súlyos bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen egy jó VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

  • A VPN telepítése a FireStick / Fire TV-n
  • A VPN telepítése más streaming eszközökre

Hogyan tölthetjük be az alkalmazásokat valódi Android TV OS dobozokba

Először egy kicsit bevezető.

Mind a True TV, mind az Android TV Box támogatja a Google Play Áruházat. Ugyanakkor mindkettőnek a Store különböző verziói vannak.

Számos alkalmazás nem jellemző a két eszköz között. Az egyik a következő:

Downloader

A Downloader egy olyan oldalletöltő eszköz, amelyet olyan Android eszközökhöz terveztek, mint például az Android TV Boxok, a FireStick stb..

Ez NEM elérhető a Stock Androidon, beleértve az Android Android TV eszközöket, mobilokat és táblagépeket. Stock Android TV-készülékek esetében a böngésző telepítési módszerét külön jelentem meg ebben az útmutatóban.

Most telepíteni fogjuk a Downloader alkalmazást, és felhasználhatjuk egy alkalmazás letöltésére egy Android TV operációs rendszer dobozába. Kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: A következő képeket készítették a Mi Boxon 

1- Kapcsolja be az Android TV Box-ot, és várja meg, amíg a kezdőképernyő feltöltődik

2- Válassza ki és nyissa meg Google Play Áruház

telepítse a letöltőt Android TV-re

3- Kattintson a bal felső sarokban található Keresés opcióra (nagyító)

oldal letöltése az Android TV dobozban

4- Használja a hangfunkciót és keresse meg AFTVNEWS

Vagy egyszerűen írja be az AFTVNEWS elemet a keresőmezőbe

Megjegyzés: valamilyen okból a TV-készülék nem keresi az alkalmazással az alkalmazást

5- Jelölje ki a sort, amely megjeleníti az alkalmazásokat a keresési eredmények között. Válassza a Downloader lehetőséget a sorban, és kattintson rá

Megjegyzés: Lehet, hogy a Downloader nem az első alkalmazás a keresési eredmények között. Ha nem, navigáljon jobbra, amíg meg nem találja

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

6- Kattintson a gombra Telepítés a következő ablakban

telepítse a letöltőt Android TV-re

7- Várjon, amíg a Downloader alkalmazást letölti és telepíti az eszközére

8- Kattintson Nyisd ki a Downloader futtatásához

Megjegyzés: később a Alkalmazások szakasz az Android TV Box kezdőablakában

oldal letöltése az Android TV dobozban

9 - Amikor a Downloader alkalmazást először nyitja meg, engedélyt kérhet tőled. kettyenés Lehetővé teszi

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

10. A Downloader alkalmazás főablaka most betöltődik. Ha az első futtatáskor felugró képet jelenít meg, nyomja meg a Vissza gombot, hogy elutasítsa
Észre fogja venni, hogy a bal oldalon található Kezdőlap fül van alapértelmezés szerint kiválasztva
A jobb oldalon egyszerűen be kell írnia a kívánt URL és kattintson a gombra MEGY

Fontos!!! Győződjön meg arról, hogy az URL közvetlenül az APK fájlra mutat, nem pedig egy weboldalra. A böngészőalapú letöltéseket az Android TV OS Boxok nem támogatják

11. Töltse le demonstrációs célokra a Cinema HD APK-t. Írja be az URL-t https://www.firesticktricks.com/cinema és kattintson a gombra MEGY

letöltő alkalmazás android tv dobozban

Megjegyzés: Beírhatja az URL rövidebb változatát is, amely firesticktricks.com/cinema

oldal letöltése az Android TV dobozban

12- Várjon, amíg a Cinema HD APK letöltésre kerül az Android TV készülékre

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

13 - Kattintson Telepítés a jobb alsó sarokban, amikor a rendszer kéri

letöltő alkalmazás android tv dobozban

14 - Várja meg a App telepítve értesítés

kettyenés KÉSZ

Megjegyzés: Visszatérünk a Downloader alkalmazás ablakai a Cinema APK fájl törléséhez, amelyre már nincs szükség. Az alkalmazást később az Alkalmazások szakaszból futtatjuk. Ha azonban most szeretné futtatni az alkalmazást, kattintson az OPEN gombra

oldal letöltése az Android TV dobozban

15- Kattintson Töröl

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

16- Kattintson Töröl újra

letöltő alkalmazás android tv dobozban

17- Lépjen ki a Downloader alkalmazásból, és térjen vissza az Android TV Box kezdőlapjába. kettyenés Alkalmazások

Megjegyzés: A Mi Boxban a bal részben, a felső sorban található. Ha nem ugyanazon a helyen található a készüléken, keresse meg. Nem lesz nehéz megtalálni.

telepítse a letöltőt Android TV-re

18- Most nyissa meg a Cinema APK alkalmazást, és kezdje el kedvenc tartalmainak megtekintését

oldal letöltése az Android TV dobozban

Tehát így töltheti be az alkalmazásokat az Android TV OS Boxba.

Hogyan tölthetjük be az alkalmazásokat az Android TV-dobozok készletbe

Mint már említettem, a Downloader alkalmazás nem érhető el a Google Play Áruházon keresztül az Android mobil platformon. Ezért nem érhető el a Stock Android TV dobozokban.

Szerencsére a televíziókészülékek lehetővé teszik a böngésző letöltését (mint az Android mobiltelefonok és táblagépek esetében).

Az alkalmazások oldalra történő feltöltéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy használja az előtelepített böngészőt, vagy töltse le az egyik népszerűt, például a Google Chrome vagy a Firefox a Google Play Áruházból..

A következő képeket készítettem az X96 Mini Android TV Boxból. Lehet, hogy eszközének ugyanaz, hasonló vagy eltérő felhasználói felülete van. Ennek ellenére a módszer nagyjából megegyezik.

1- Nagy esély van arra, hogy már van beépített böngészője. Ez általában az eszköz kezdőképernyőjén érhető el. Ha nem a kezdőképernyőn, akkor a Alkalmazások fiók szakasz

2- Néhány eszköz előre telepítve van egy vagy több népszerű böngészővel, például a Chrome vagy a Firefox.

Ha nem akarja használni a beépített böngészőt, és a kívánt böngésző nincs előre telepítve, kattintson a kezdőablakban a Google Play Áruház elemre, keresse meg a böngészőt és telepítse azt.

3- Menj a Alkalmazások szakasz, és futtassa a böngészőt

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

4- Válassza ki a böngésző címsort és írja be az URL-t https://www.firesticktricks.com/cinema

Néhány böngésző elfogadja az URL rövidített változatát is firesticktricks.com/cinema

oldal letöltése az Android TV dobozban

5- Várja meg, amíg az APK letöltésre kerül

6- Az APK letöltését követően, ha a böngésző felszólítja Önt az APK futtatására, azonnal elindíthatja a telepítést. Ha nincs ilyen gyors üzenet, ugorjon a következő lépésre

7- A legtöbb Android doboz (mind az állomány, mind az Android TV operációs rendszer) előre telepítve van egy fájlkezelő (vagy fájlböngésző) alkalmazásmal. Megtalálhatja a kezdőképernyőn, vagy léphet az Alkalmazások szakaszba.

Ha még nincs fájlkezelő alkalmazás, telepítheti azt a Google Play Áruházból

8- Indítsa el a fájlkezelő alkalmazást, és nyissa meg a belső tárolójában lévő mappát, ahonnan az APK letöltésre került. Általában az APK fájlokat töltik le a Letöltések mappa alapértelmezés szerint

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

9- A telepítés elindításához egyszerűen futtassa az APK fájlt

letöltő alkalmazás android tv dobozban

10 - Kattintson Telepítés

telepítse a letöltőt Android TV-re

11- Amikor a telepítés befejeződött, kattintson a gombra NYISD KI és futtassa az alkalmazást. Később az Alkalmazások fiókból is elérheti az alkalmazást

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

Így töltheti le az Android TV dobozokon található alkalmazásokat böngészővel.

Telepítse az alkalmazásokat az Android TV Box számítógépre

Ha az URL közvetlenül az APK-ra mutat, akkor könnyedén letöltheti alkalmazásokat az igazi Android TV operációs rendszer dobozaiba. Ha azonban az URL megnyit egy weboldalt, ahol rá kell kattintania egy linkre az APK letöltéséhez, akkor az nem működik az Android TV operációs rendszerű eszközön. Ennek oka az, hogy ezek az eszközök nem támogatják a böngésző letöltését.

Ebben az esetben az alkalmazásokat számítógéppel oldalról töltheti be a TV OS Boxba. Ehhez a következő követelményeknek kell teljesülni:

- Az Android TV OS Boxnak és a számítógépnek ugyanarra a Wi-Fi hálózatra kell csatlakoznia
- Az Android TV Boxon rendelkeznie kell egy fájlkezelő alkalmazásnak, amely rendelkezik PC-kapcsolat funkcióval

A következő lépések vannak az alkalmazások oldalra történő töltésére a számítógépen:

1- Nyissa meg a számítógép böngészőjében található URL-t, ahonnan le szeretné tölteni az APK fájlt, és töltse le az APK fájlt

2- Győződjön meg arról, hogy az Android TV Box és a számítógép ugyanahhoz a Wi-Fi-hoz csatlakozik

3- Nyissa meg a TV-dobozban a Google Play Áruházot, és keressen egy fájlkezelő segédprogramot a PC-kapcsolati funkcióval (például Fájlparancsnok)

Telepítse a fájlkezelőt

oldal letöltése az Android TV dobozban

4- Nyissa meg az éppen telepített fájlkezelő alkalmazást. Keresse meg a PC-kapcsolat (vagy a PC-fájlátvitel) funkciót

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

5- Engedélyezze a fájlokhoz való hozzáférést a fájlkezelő alkalmazáshoz

6- PC-kapcsolat engedélyezése (egyes fájlkezelő alkalmazások automatikusan engedélyezik ezt a funkciót, amikor hozzáférnek a PC-kapcsolathoz)

telepítse a letöltőt Android TV-re

7- Most látnia kell egy http út vagy ftp elérési út az Android dobozán lévő fájlkezelőtől függően

Ezenkívül engedélyezze az alul lévő összes bejövő PC-kapcsolat engedélyezését

oldal letöltése az Android TV dobozban

8.1- Ha megjelenik a fájlkezelő http elérési utat, nyisson meg egy böngészőt a számítógépen, és nyissa meg az utat
Most már hozzáférhet az összes Android TV Box mappához a számítógép böngészőjében

Meg kell találnia a lehetőséget is feltöltés fájlok valahol a weboldalon

Keresse meg a számítógépére korábban letöltött APK fájlt. Töltse fel az Android TV Box egyik mappájába

Az alkalmazások újratöltése az Android TV Boxon

8.2- Ha a fájlkezelő megadott egy ftp elérési út Nyissa meg a számítógép bármely mappáját, és írja be a ftp elérési út a mappa címsorában

Most már megtekintheti az összes Android TV Box mappát a számítógépen

Most átmásolhatja a számítógépen lévő APK fájlt az Android Box mappák egyikébe

9 - Most térjen vissza Android TV-fiókjába

A fájlkezelő segítségével nyissa meg azt a mappát, amelybe az APK fájlt a számítógépről másolta

Tegyük fel, hogy a fájlt a Letöltések mappába másolta

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

10- Jelölje ki és kattintson az APK fájlra

Megjegyzés: Engedélyezze az Ismeretlen források használatát a fájlkezelő alkalmazásban az elején megadott módszer szerint. Ha még nem tette meg, látni fog néhány felszólítást, amelyek lehetővé teszik, hogy engedélyezze azt a telepítés előtt

telepítse a letöltőt Android TV-re

11- Kattintson Telepítés amikor megkérdezi

oldal letöltése az Android TV dobozban

12 - Várja meg, amíg az alkalmazás telepítésre kerül

hogyan lehet oldalról betölteni az alkalmazásokat az android tv dobozokba

Nos, így töltjük le az alkalmazásokat az Android TV Box alkalmazásból PC-vel

Csomagolás fel

Mivel az Android Box kétféle típusa van, eltérő oldalbetöltési technikákkal, a dolgok általában kissé trükkösek. Bár az Android készletdoboz lehetővé teszi a böngésző letöltését, az Android TV operációs rendszer dobozai, például a Mi Box és az Nvidia pajzs, semmilyen böngészőt nem támogatnak.

A Mi Boxon, az Nvidia pajzson vagy a beépített Android OS-vel felszerelt TV-jén telepítheti a Downloader alkalmazást a Google Play Áruházból. Ez az alkalmazás lehetővé teszi harmadik féltől származó alkalmazások letöltését az URL-ről, amely közvetlenül az APK-ra mutat.

Ha rendelkezik egy olyan weboldal URL-jével, amelyen az APK-ra mutató hivatkozás található, előbb letöltheti az APK-t a számítógépére. Később használhatja a File Manager eszközt az Android TV OS Boxon vagy az Android TV készüléken a számítógéphez való csatlakozáshoz és az APK fájl átviteléhez a készülékre. Ez kicsit bonyolultnak tűnik, de ennyiunk van, amíg a böngésző támogatását hozzáadjuk az Android TV operációs rendszer mezőihez.

A dolgok egy kicsit könnyebben elérhetőek az Android TV készlet dobozaival, mivel letöltheti a fájlokat közvetlenül a böngészőn keresztül, függetlenül attól, hogy az URL közvetlenül az APK-ra mutat-e vagy sem.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me