Az egérkapcsoló telepítése a FireStick / Fire TV-n

>

Egyes Android-alkalmazások érintőeszközöknek szólnak, és nem működnek megfelelően a távirányítású Fire TV Stick eszközön. Ez megfosztja a FireStick felhasználóit néhány jó alkalmazástól. Az elsődleges ok, amiért nem használhatja az ilyen alkalmazásokat, az az, hogy azok nem kompatibilisek az Amazon FireStick távirányítójával. Ha azonban volt mód arra, hogy az egeret a FireStick használatával használhassa, akkor ezek közül néhány működhet.

Az egérmutatót a FireStick felületén kaphatja anélkül, hogy fizikai egérhez csatlakozna. Minden amire szükséged van az Egér Toggle alkalmazásra. Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan telepítheti az Egér Toggle-t a FireStick-re. Az egérmutatót a távvezérlő navigációs gombjaival mozgathatja. Egy tárgyra kattintáshoz vigye a mutatót rá, és nyomja meg a gombot választ gombot a távirányítón.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvas:
Hogyan telepítsünk és használjunk VPN-t a FireStick-en

Egér Toggle alkalmazás a Fire TV Stickhez: Telepítési útmutató

Először állítsuk be a FireStick eszközt, hogy lehetővé tegye a harmadik féltől származó alkalmazások telepítését. A Mouse Toggle alkalmazás, amelyet telepíteni fogunk, szintén harmadik féltől származó alkalmazás. Kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Kapcsolja be a FireStick készüléket és nyissa meg Beállítások a kezdőképernyőn (a Beállítások opció a képernyő tetején található menüsorban található)

egérkapcsoló tűz tv-hez

2. lépés: Keresse meg a Eszköz és nyissa meg a következő képernyőn

egér váltás a tűzoltón

3. lépés: Most nyitva Fejlesztői beállítások

az egérkapcsoló telepítése a tűzoltóra

4. lépés: Nézze meg Alkalmazások ismeretlen forrásokból KI vagy BE. Ha KI van, kattintson rá, hogy bekapcsolja.

Firestick egér váltás

5. lépés: Figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely tájékoztatja Önt az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások engedélyezésének kockázatáról. Hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet. Telepíteni fogja az Egér Toggle alkalmazást, amelyet én személyesen használtam. Ez egy biztonságos alkalmazás.

kettyenés Bekapcsol

ismeretlen forrásokból származó alkalmazások a tűz tv-eszközön

A FireStick most telepíti a harmadik féltől származó alkalmazásokat. Kezdjük az egér átkapcsolásával.

6. lépés: A legelső dolog, amire szüksége van, egy oldalrakodó alkalmazás. A FireStick nem engedélyezi a fájlok letöltését a böngészőben. ajánlom Downloader alkalmazást. Ez egy nagyon hatékony oldalsó betöltő eszköz a FireStick számára. Telepítse a Downloader alkalmazást a FireStick fájlra, és indítsa el. Könnyen megszerezheti ezt az alkalmazást az Amazon Store-ban

7. lépés: A Downloader főképernyője így néz ki. Mint láthatja, a itthon a bal oldali opcióra már kattintott. A jobb oldalon van egy mező, ahol beírhatja a forrás URL-jét, ahonnan az Egér átkapcsolása letölthető.

Kattintson erre az URL-mezőre

letöltő alkalmazás

8. lépés: A képernyőn megjelenő billentyűzet megjelenésekor írja be a következő URL-t (eszközénként): (nézze meg az alábbi képet):

Fire Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube számára - https://www.firesticktricks.com/mouse

Ha van FireStick 4K, Fire TV 3 vagy Fire TV Edition, használja ezt a linket - http://bit.ly/mousefire

Találat MEGY az URL megadása után

egér kapcsoló tűz tv apk

9. lépés: Hagyja, hogy a Downloader alkalmazás letöltje az Egér váltó APK fájlt. Ez pár percet vehet igénybe.

Töltse le az egérbillentyűt apk-ra a tűzoltón

10. lépés: A Downloadernél jó az, hogy nem kell manuálisan végrehajtania a letöltött APK-t. Futtatja a fájlt, és automatikusan elindítja a telepítést. Most látnia kell a következő parancsot.

kettyenés Telepítés

firestick egér

11. lépés: Várja meg, amíg az Egér váltó APK telepítésre kerül az eszközre

12. lépés: A telepítés megerősítését megkapja a App telepítve azonnali, hogy megjelenik.

Amikor rákattint Nyisd ki itt azonnal elindítja az Egér Toggle alkalmazást. De később futtatjuk és használjuk az alkalmazást.

Először kattintson a gombra Kész és térjen vissza a Downloader alkalmazáshoz. Megmutatom, hogyan lehet törölni az éppen letöltött Egér Toggle APK-t. Az APK fájlok nem szükségesek a telepítés után. Szabadítsunk fel helyet.

egérkapcsoló a tűzoltóhoz

13. lépés: kettyenés Töröl

egér váltás

14. lépés: kettyenés Töröl még egyszer

egér váltás apk

Sikeresen eltávolította az APK fájlt a FireStick alkalmazásból.

Az egérváltás elérése és használata a FireStick-en

Az összes FireStick-re telepített alkalmazás elérhető a webhelyről Az Ön alkalmazásai & Csatornák szakasz. Így juthat el oda:

  • Tartsa nyomva a itthon gombot a FireStick távvezérlőjén körülbelül 5 másodpercig
  • Amikor megjelenik a menü képernyő, kattintson a gombra Alkalmazások
  • Itt vagy az Alkalmazásokban & Csatornák

Most görgessen lefelé az aljára és a távvezérlővel, ahol megtalálja az Egér váltó alkalmazást. Ne felejtse el, hogy amikor egy alkalmazást telepít, annak ikonja megjelenik az Alkalmazások alján & Csatornákon keresztül. A másik dolog, amelyet meg kell jegyezni, hogy a nemrég telepített alkalmazások nem jelennek meg a FireStick kezdőképernyőjén.

Bármely alkalmazás áthelyezéséhez a kezdőképernyőre válassza az alkalmazás ikonját az Ön alkalmazásai között & Csatornák részt, és nyomja meg a távvezérlő menü gombját. Most kattintson a Mozgatás elemre, és mozgassa az ikont a felső sorok egyikére.

Most megmutatom, hogyan kell használni az egérkapcsolót.

Először: ahhoz, hogy az Egér Toggle alkalmazás működjön, az ADB hibakeresésének BE kell lennie. Így kapcsolhatja be: FireStick kezdőképernyő > Beállítások > Eszköz > Fejlesztői beállítások > ADB hibakeresés

Nyissa meg az alkalmazást a Saját alkalmazások mappában & Csatornák szakasz. Így néz ki az alkalmazás. Csak egy képernyő van.

egérkapcsoló tűzjelző bothoz

Győződjön meg róla Engedélyezze az egér szolgáltatást opció be van kapcsolva. Ha azt szeretné, hogy az egérszolgáltatás a FireStick indításakor működjön, tartsa bekapcsoltan a második opciót. Azt javaslom, hogy tartsa tovább. Az Egér váltás csak egy 2 MB-os alkalmazás, és folyamatos tartása nem befolyásolja az eszköz teljesítményét.

Ha az egér szolgáltatás engedélyezve van, a Állapot a képernyő bal alsó részén kell mondani indult.

Ha az Állapot be van kapcsolva kiindulási akkor lehet, hogy ki kell kapcsolnia az ADB hibakeresést és újra. Kattintson az alkalmazáson belüli ADB BEÁLLÍTÁSOK gombra, hogy ki- és bekapcsolja. 

egérváltás az alkalmazás képernyőjén a tűzoltón

Nagyon ez a felületről. Hadd mutassam meg, hogyan lehet egérmutatót használni bármilyen alkalmazáshoz.

Például a Showbox HD-t fogom használni, mivel ezt az alkalmazást nem lehet navigálni a FireStick távirányítóval. Itt van a Showbox HD kezdőképernyője:

Hogyan kell használni az egérkapcsolót a tűzoltó tv-készülékhez

Mint látja, ott van a menü a bal felső sarokban. Nem tudok odajutni az egérbillentyű nélkül. De a TV-képernyőn még nincs egérmutató. Szóval, hogyan tudom megvalósítani??

Az egérmutató megjelenítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy gyorsan nyomja meg a gombot Lejátszás / Szünet gombot az Amazon FireStick távirányítóján kétszer.

Megtettem, és az egérmutatót a menü fölé mozgattam. Most csak meg kell nyomnom a választ gombot a távvezérlőn a menüre kattintáshoz.

hogyan kell használni az egeret a váltólapra

Megjelenik a következő menü. Most az egérmutatóval tudom mozgatni, és a menüben bármely elemre kattinthatom.

egérkapcsoló tűz tv-hez

Kattintottam a Filmek elemre, és a képernyőn átirányítottam a filmek listáját. Ismét felhasználhatom az egérmutatót bármilyen film megnyitásához.

Felhívjuk figyelmét arra is, hogy az egérmutató néhány másodperc múlva eltűnik, amikor üresen áll. Csak nyomja meg kétszer a Play / Pause gombot a távvezérlőn, hogy visszatérjen.

Oldalak görgetése az egér váltásával?

Az első lépés, amit meg kell hoznia, megjelenik az egér váltó kurzora a képernyőn a távvezérlő Play / Pause gombjának kétszer történő megnyomásával..

Most gyorsan nyomja meg egymás után a távvezérlő alábbi gombjait ugyanabban a sorrendben:

  • Lejátszás / Szünet
  • Lefelé navigálás

A kurzor nagyobb és gyorsabb lesz, és lehetővé teszi az oldalak görgetését.

Csomagolás fel

Az Egér váltás lehetővé teszi olyan alkalmazások használatát, mint a Showbox a FireStick-en, amelyek egyébként nem kompatibilisek. Amikor az egérmutató megjelenik a képernyőn, mozgathatja azt körül a távirányító navigációs gombjával. Elérheti azokat az elemeket egy nem kompatibilis alkalmazásban, amelyeket a szokásos távoli funkció nem képes. A Mouse Toggle egy könnyű alkalmazás, és azt hiszem, hogy minden FireStick felhasználónak rendelkeznie kell vele.

Összefüggő:

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni
Hogyan állíthat vissza Kodi-t a FireStick-en
Hogyan telepítsük a Catmouse APK-t a FireStick-re
Hogyan telepítsük a Morphix TV-t a FireStick-re
Az UnlockMyTV telepítése a FireStick-en

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me