Hogyan telepíthetem a Showboxot a FireStick-en

>

A Showbox az Android platformon az egyik legnépszerűbb igény szerinti, harmadik féltől származó alkalmazás. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít egy hatalmas filmek és TV-műsorok médiakönyvtárához. A Terrarium TV eltűnésével meg kell keresnie annak alternatíváit. A Showbox a legjobb terarium TV-alternatíváink része.

Ez az alkalmazás már egy ideje működik, és aktív fejlesztői csapat támogatja. Észre fogja venni, hogy az új tartalmat elég rendszeresen hozzáadják a Showbox-hoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a tartalom lejátszását SD, HD és Full HD minőségben. Ez egy könnyű alkalmazás, amelynek szinte nincs hatása az eszköz teljesítményére.

Van egy fontos dolog, amit tudnod kell a Showboxról. Úgy fejlesztették ki az Android mobil platformon, és nem igazán távoli-barát. Az alkalmazás zökkenőmentes navigálásához a FireStick alkalmazásban egérváltásra van szüksége. Ne aggódjon, ha zavarónak hangzik. Az egyes részeket külön fogom lefedni. Először megmutatom, hogyan kell telepíteni a Showboxot az Aptoide piactérről. Később elmondom neked, hogyan kell telepíteni az Egérkapcsolót. Lássunk neki!

UPDATE: A Showbox le lett állítva, és nem működik a FireStick vagy más Fire TV eszközökön. Kérjük, töltse le a hasonló alkalmazások egyikét a Legjobb showbox alternatívák listájából.

Showbox a FireStick-en: Telepítési útmutató

Először konfiguráljuk a FireStick / Fire TV / Cube-t, hogy lehetővé tegyék a harmadik féltől származó alkalmazások, például az Aptoide és a Showbox elfogadását. Csak egy apró változtatás szükséges a biztonsági beállításban.

Amikor bekapcsolja a FireStick készüléket, és a kezdőképernyőn van, válassza ki a távvezérlőt Beállítások a tetején lévő menüsorból

Hogyan telepítsük a showboxot a tűzoltóra

Most válassza ki és nyissa meg Eszköz a következő lehetőségek közül

showbox hd a tűzoltón

Nyisd ki Fejlesztői beállítások

showstick a tűzoltóhoz

Válassza ki és kattintson Alkalmazások ismeretlen forrásokból bekapcsolásához, ha le van tiltva

tűzoltó showbox alkalmazás

Haladjon tovább, és kattintson a gombra Bekapcsol. Ne aggódjon a figyelmeztető üzenet miatt. Mind a Showbox, mind az Aptoide biztonságos alkalmazások

showbox letöltés tűzoltó

FireStick készüléke készen áll. Telepítheti a kívánt harmadik féltől származó alkalmazásokat.

Telepítse az Aptoide-t a FireStick-re

Az Aptoide egy harmadik féltől származó alkalmazásbolt, amely alternatívájaként szolgál az Amazon Store számára a FireStick alkalmazásban. Ezen az alkalmazás-piacon több tucat jó alkalmazás található, amelyeket soha nem találna meg az Amazon Store-on.

Az első dolog, amit meg akar tenni, az Aptoide App Store telepítése a készülékre. Az Aptoide telepítésével beszerezheti a Showbox-ot és számos más fantasztikus alkalmazást a FireStick-en.

Az Aptoide egy Android alkalmazásbolt, amelyet elsősorban Android mobiltelefonokra terveztek. Előfordulhat, hogy az itt található alkalmazások nem települnek, vagy nem működnek megfelelően a FireStick rendszeren. De még mindig rengeteg alkalmazás van ehhez az eszközhöz.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Telepítse a Showboxot a FireStick-re az Aptoide Store használatával

Az alábbiakban bemutatjuk a Showbox gyors telepítését a FireStick-re az Aptoide piactéren:

1. Indítsa el az Aptoide programot, és az alapértelmezett képernyő megjelenik a A szerkesztők választása lehetőség a bal oldalon már kiválasztva. A jobb oldalon egy csomó kiemelt alkalmazást fog látni. Valószínű, hogy ebben az ablakban a Showbox alkalmazást találja

letöltés showbox apk a firestick

Ön is kattinthat Legnépszerűbb alkalmazások opció a bal oldalon. Ez a szakasz a legnépszerűbb Android-alkalmazásokat is tartalmazza.

tűzoltó showbox apk

Ha a két lehetőség egyikén sem található a Showbox, kattintson a gombra A szerkesztők választása lehetőséget ismét, és a bal felső sarokban megjelenik a keresési ikon. Kattintson erre a lehetőségre, és keresse meg az alkalmazást.

2. Kattintson a Showbox ikonra

showbox apk

3. Most kattintson a Telepítés gomb

töltse le a showboxot a tűzoltón

4. Figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely szerint a Showbox függősége van a Google Szolgáltatásoktól, ezért előfordulhat, hogy nem működik a FireStick eszközén. Ne aggódj miatta. Ezt az alkalmazást az egérváltás használatával fogjuk működni.

kettyenés rendben

telepítse a showbox apk-t a tűzoltóra

Várja meg, amíg a letöltés befejeződik

showstick a tűzoltóhoz

5. Amikor az alkalmazás letöltött, a következő üzenet jelenik meg. Görgessen le a Következő gomb a jobb alsó sarokban. A navigálás a Next gombra a következőre vált Telepítés

Hogyan telepítsük a showboxot a tűz tv-ről

6. kettyenés Telepítés A folytatáshoz

telepítse a showboxot a tűz-tv-hez

Várja meg, amíg a Showbox alkalmazás települ a FireStick-re

hogyan lehet beszerezni a showboxot a tűzoltóra

7. Kicsivel később, App telepítve értesítés jelenik meg. kettyenés Nyisd ki az alkalmazás elindításához. Ha később szeretné futtatni az alkalmazást, kattintson a gombra Kész. Bármikor megnyithatja az alkalmazást Az Ön alkalmazásai & Csatornák.

adj hozzá showboxot a kandallóhoz

Ez lesz minden!

Fontos: Telepítse az egérváltást a Showbox használatához

Ne feledje, hogy az Aptoide figyelmeztető üzenetet a képernyőre dobta, mondván, hogy a Showbox függősége van a Google Services-től, és előfordulhat, hogy nem működik a FireStick-eszközön?

A Showbox nem elsősorban a FireStick számára lett kifejlesztve. Nem pontosan távoli-barát. Csak az Amazon FireStick távirányítóval navigálhat az alkalmazás körül. Az alkalmazás használatához amire szükséged van egy további alkalmazás, az úgynevezett Mouse Toggle.

Az Egér átkapcsolása alkalmazás segítségével egérkapcsoló jelenik meg a FireStick képernyőn. Ez a mutató a Showbox különféle elemeire kattintva használható, amelyeket a szokásos távoli funkció nem ér el. A mutatót a távirányító navigációs gombjaival lehet manőverezni. Haladjon tovább, és telepítse az Egér Toggle alkalmazást a FireStickre az alábbi link használatával.

Az egérkapcsoló telepítése a Fire TV Stick-re

Amikor az Egérváltó alkalmazás telepítve van, nyissa meg és engedélyezze az egérváltó szolgáltatást. Az egérmutató előhívásához csupán annyit kell tennie, hogy gyorsan megnyomja a gombot Lejátszás / Szünet gombot a távirányítón kétszer.

A Mouse Toggle funkcióval a FireStick készüléken a Showbox felhasználhatja az összes többi alkalmazást, amely nem távoli-barát.

Tekerje fel

Amikor a Terrarium TV életben volt, alig kellett keresnem minden más igény szerinti alkalmazást. Most, hogy a Terrarium TV már nem működik, kénytelem voltam más lehetőségek felkutatására. Igaz, hogy nem sok alkalmazás érkezik ehhez a kivételes szórakoztató platformhoz, amely jó ideje szolgált minket. Ennek ellenére még mindig vannak szórakoztatási igényeink, és ezeket teljesíteni kell.

Lehet, hogy a Showbox nem a FireStick legnagyobb választása, mivel a működéséhez további egérváltó alkalmazásra van szükség. De ez egy megvalósítható lehetőség, amely lehetővé teszi sok film és műsor nézését. A Showbox mellett fontolóra veheti a következő alkalmazásokat is:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Mozi APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me