Hogyan telepítsük a Morpheus TV-t a FireStick-re

>

A terrárium TV-fejlesztők bejelentették a napok végét erre a hihetetlen alkalmazásra, amelybe annyira szerettünk. Ez egy csapás, amellyel még foglalkozunk. A streaming világban azonban az alkalmazás megszüntetése nem valami új. Számos alkalmazás kerül a figyelem középpontjába, népszerűvé válik, és egy nap lekerülnek. A terrárium TV lemenése egyelőre nagy veszteség, de biztos vagyok benne, hogy találunk egy utat a továbblépéshez.

Szerencsére számos terarium TV-alternatíva létezik, amelyekkel kedvenc epizódjait és filmjeit nézheted. Ebben az útmutatóban megtanuljuk telepíteni a Morpheus TV-t a FireStick / Fire TV / Fire TV Cube-ra; az egyik legjobb terrárium TV-alternatíva.

A Morpheus TV egy igény szerinti alkalmazás, hasonlóan a Terrarium TV-hez. Egy lenyűgöző médiakönyvtárral büszkélkedhet, és van néhány szilárd, kiváló minőségű kaparó, amely a legjobb sztrámadarab linkeket kínálja Önnek. Ez a könnyű alkalmazás könnyű a FireStick erőforrásokon, sima teljesítményt nyújt, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

Jogi nyilatkozat: A Morpheus TV fejlesztője bejelentette az alkalmazás támogatásának végét. Amikor az alkalmazást a telepítés utáni első futtatásakor látja, a Projekt megszűnt értesítés jelenik meg. Ugyanakkor azt is mondja, hogy a meglévő filmeket és műsorokat tovább lehet streamálni, amíg rendelkezésre állnak a kaparók. 

Ha nem akarja elhagyni az elhagyott alkalmazást, azt javaslom, szerezze be a Morph TV nevű klónját, amelyet rendszeresen frissítenek a friss tartalom és a zavartalan streaming élmény érdekében.. 

A Morpheus TV telepítésének lépései a FireStick eszközön

A Morpheus TV telepítése csak néhány percet vesz igénybe a FireStick, Fire TV vagy Fire TV Cube telepítésére. Az első dolog, amit meg kell tennie, az Alkalmazások ismeretlen forrásokból be van kapcsolva az eszközbeállításokban, hogy elfogadja a harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Morpheus TV alkalmazásokat. Ez a lépés:

1. Kapcsolja be a FireStick készüléket, és válassza ki a főképernyőn Beállítások a tetejére.

Hogyan telepítsük a Morpheus TV-t a tűzoltóra

2. Amikor a következő lehetőségeket látja, folytassa és nyissa meg Eszköz

eszköz a beállításokban: morpheus tv

3. Ezután kattintson a gombra Fejlesztői beállítások

fejlesztői lehetőségek a tűzoltón

4. Ha Alkalmazások ismeretlen forrásokból ki van kapcsolva, kattintson rá, hogy bekapcsolja

Morpheus TV

Most megkezdheti a telepítést. Hadd mutassam meg, hogyan.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.

Ne felejtse el, hogy az APK fájlokat nem töltheti le és nem töltheti be közvetlenül a FireStick böngészőjén keresztül, ahogy az más Android-eszközökkel is történt. Ezért szüksége van egy alkalmazásra, amely megkönnyíti az ilyen letöltést.

A Downloader a legjobb oldalsó letöltési alkalmazás a FireStick számára. Tehát folytassa és telepítse először a Downloader eszközt. Ezt megteheti az Amazon Store-ból (a FireStick kezdőképernyőn a keresési funkció használatával).

Ha van Downloader, nyissa meg azt, és kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Amit most látnod kell, a Downloader kezdőképernyője a itthon fül a bal oldalon.

Kattintson a jobb oldalon található URL mezőre

Hogyan juthat el a Morpheus TV-hez letöltő alkalmazás segítségével

2. lépés: Most írja be a következő URL-t http://bit.ly/morp166 és kattintson a gombra MEGY 

morpheus tv a tűzhelyen

3. lépés: Akkor kerül átirányításra a Downloader alkalmazás Böngésző szakaszához, ahol a következő weboldal nyílik meg. Görgessen le és kattintson a gombra MORPHEUS TV.APK letöltése gomb.

letöltés morpheus tv apk a firestick-en

4. lépés: Várja meg, amíg a Morpheus TV APK letöltődik a FireStick oldalra

a morpheus tv apk telepítése a tűzoltóra

5. lépés: Amikor az APK fájl letöltésre került, a Downloader alkalmazás önmagában kezdeményezi a telepítést. Itt van a következő ablak, amelyet látnia kell. Görgessen le a képernyő jobb alsó sarkába, és nyomja meg Telepítés

Hogyan telepítsük a morpheus tv-t a tűzoltóra

Körülbelül egy percig tart, amíg a Morpheus TV telepítésre kerül a FireStick-re. Amikor kész, App telepítve értesítés jelenik meg.

Miközben a Morpheus TV alkalmazást azonnal megjelenítheti erről az ablaktól, kattintson a gombra NYISD KI, Azt javaslom, kattintson rá KÉSZ majd térjen vissza a Downloader felületre a Morpheus TV APK törléséhez.

Az alkalmazás telepítésekor az APK-fájlra már nincs szükség. Takarítson meg helyet törléssel.

hogyan lehet morpheus tv-t égni

kettyenés Töröl

morpheus tv filmekhez

kettyenés Töröl újra

törölje a morpheus tv apk fájlt

Sikeresen telepítette a Morpheus TV-t a FireStick-re, és törölte az APK fájlt.

A Morpheus TV felfedezése

Nyissa meg az alkalmazást. Ha nem látja a FireStick kezdőképernyőjén, lépjen a Saját alkalmazások oldalra & Csatornák szakasz. Megtalálja az alkalmazást ott.

Amikor az alkalmazást a telepítés után először futtatja, üdvözli a A projekt megszűnt üzenet. Mint már említettem, a Morpheus TV alkalmazás megszűnt. De ez csak azt jelenti, hogy nem kerülnek új karcolások és tartalmak hozzáadására. Amíg a meglévő kaparók működnek, folytathatja a jelenleg elérhető filmek és műsorok nézését.

kettyenés rendben

morpheus tv le

A következő ablak menüt kínál a Filmek, TV-műsorok, Letöltések és Beállítások menüpontokkal.

a Morpheus TV használata

Amikor a Filmek elemre kattint, új lehetőségeket talál: Trending, Popular, Search stb.

Haladjon tovább, és mélyítsen mélyebben, ha rákattint bármelyik választott lehetőségre. Itt találja a Morpheus TV házigazdáinak összes filmcímét.

hogyan lehet filmeket nézni a Morpheus TV-n

Ha az alkalmazás fő képernyőjén a TV műsorok elemre kattint, a következő menü jelenik meg.

tévénézéseket nézhet a Morpheus TV-n

A Morpheus TV elérése a FireStick kezdőképernyőn

Az alkalmazásokhoz mindig hozzáférhet a Saját alkalmazásokból & Csatornák területe, amelyhez a hosszú megnyomásával férhet hozzá itthon gombot a távirányítón, majd kattintson az OK gombra Alkalmazások.

Az Ön alkalmazásai között & A Csatornák szakaszban észreveheti, hogy csak a felső sorokban található alkalmazások jelennek meg a kezdőképernyőn. A közelmúltban telepített alkalmazások az alsó sorba kerülnek. Tehát előfordulhat, hogy nem jelennek meg a kezdőképernyőn.

Ha át akarja helyezni a Morpheus TV-t a FireStick kezdőképernyőjére, akkor itt teheti meg:

  • Válassza a Morpheus TV ikont az Ön alkalmazásaiban & Csatornák
  • Nyomja meg a FireStick távvezérlő menü gombját. Ez a gomb három vízszintes vonallal rendelkezik
  • A TV-képernyő jobb alsó sarkában most egy menü jelenik meg. kettyenés Mozog és kézzel helyezze át a Morpheus TV ikont az egyik felső sorba. Vagy kattintson a gombra Lépjen előre az ikon elhelyezése az első sor első pontjában.

Tekerje fel

A Morpheus TV egyszerűen az egyik legmegfelelőbb alternatíva a Terrarium TV-hez. Ez az igény szerinti alkalmazás hozza el kedvenc filmjeit és műsorát néhány gombnyomással. Gyorsabban találtam meg a Morpheus TV-t, mint az azonos kategóriába tartozó legtöbb alkalmazáshoz. A linkeket gyorsabban is lehozza. Sajnos a Morpheus TV-t is megszüntették, mivel fejlesztője már nem tudja támogatni. De jó az, hogy folytatja a patakok letöltését, amíg a kaparók nem állnak rendelkezésre. Úgy gondolom, hogy az alkalmazásnak jónak kell lennie még néhány hónapig.

Összefüggő:

Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
A legjobb alkalmazások FireStick számára
A Cinema APK telepítése
A Titanium TV telepítése

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me