Hogyan telepítsük a SportsDevil programot a Kodi-ra

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a SportsDevil kiegészítőt a Kodi 18 Leia és Kodi Krypton 17.6 rendszerekre. Az itt megadott utasítások felhasználhatók a SportsDevil összes Kodi támogatott eszközre történő telepítésére, ideértve, de nem kizárólag az Amazon FireStick, iOS rendszert. & Android mobiltelefonok, Windows & Mac. 

A SportsDevil-t egykor a sport szerelmeseinek és rajongóinak Szent Grálának tartották. Legyen az NFL, NBA, NHL, az angol Premier League, a krikett, a foci, a jégkorong, az UFC vagy bármely más fontos sport, a SportsDevil mindent tovább közvetített. Mindenkinek volt valami. Az addon most csak a múlt dicsőségének emlékeit él. Mégis előfordulhat, hogy elegendő sportforrás található a ragasztáshoz. A Kodi kiegészítő segítségével szinte bármilyen jelentős sporteseményt élőben közvetíthetsz. Különböző képminőségű videókat nézhet meg, például 480p, 720p, 1080p.

Lehetséges, hogy az Internet szolgáltató blokkolja a SportsDevil webhelyének sokaságát, tehát jó VPN-re lenne szükség Kodi számára, hogy megkerülje azt (Felhívjuk figyelmét, hogy soha nem ösztönözzük olvasóinkat illegális dolgok elérésére, tehát a saját felelősségükre férhetnek hozzá. itt olvashat bővebben a Kodi-val kapcsolatos jogi kérdésekről.)

A SporstDevil telepíthető a Kodi-ra akár a repónak a forrás elérési útján történő telepítésével, akár a ZIP-fájl letöltésével. Mindkét módszert leírták ebben az útmutatóban.

: Számos videó nem streaming különböző kategóriákban. Sokan még mindig játszanak. 

Jogi nyilatkozat: Ez az oktatóprogram szigorúan oktatási célokat szolgál, és nem ösztönözzük kiegészítők használatát illegális felhasználásra, semmilyen módon sem a jogosulatlan tartalmakhoz való hozzáférést. Ezért tanácsos az olvasók mérlegelési jogköre.

A SportsDevil Kodi Addon telepítése a FireStick és PC-re

A SportsDevil továbbra is nagyon népszerű Kodi kiegészítő, és sok tárolóból letölthető. Ebben az oktatóanyagban a SportsDevil programot az EzzerMacs repo használatával telepítjük, de bármilyen.

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

Telepítés előfeltétele

Engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokat a Kodi beállításokban, hogy engedélyezze a SportsDevil telepítését, amely egy harmadik fél kiegészítője. Kovesd ezeket a lepeseket:

  • Kattintson a Kodi elemre Beállítások a kezdőképernyőn (bal felső rész)
  • kettyenés Rendszer ha Kodi Leia-t vagy Rendszerbeállítások a Kodi Krypton-on
  • választ Kiegészítői balra és jobbra kapcsolja be Ismeretlen források
  • kettyenés Igen hogy az opció be legyen kapcsolva

Ha ez megtörtént, kövesse az alábbi lépéseket a SportsDevil Kodi Addon telepítéséhez.

1. LÉPÉS: Indítsa el a Kodi-t a számítógépen vagy az Amazon Fire TV-n, és nyissa meg a Beállítások menü az alábbi képen látható módon.

Kodi sportsdevil

2. LÉPÉS: Most menj tovább Fájl kezelő.

kodi sportsdevil

3. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Add Source.

sportsdevil repo

4. LÉPÉS: Amint rákattint a nyitásra Add Source, megjelenik egy felbukkanó ablak. kettyenés  az ablakon. A következő ablakban írja be a következő URL-t, ahogy az az alábbi képen látható: - http://www.lvtvv.com/repo/

Használja a linket http://ezzer-mac.com/repo

A Kodil forrás már nem érhető el

sportsdevil kodi addon

5. LÉPÉS: A következő felbukkanó menüben megkérdezi a médiaforrás nevét. Csak írja be Kodil az alábbiak szerint. Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen helyezte-e el a szavakat, mivel ez nagyon fontos, majd kattintson az rendben.

Hogyan telepítsük a sportsdevil addon a Kodi-ra

6. LÉPÉS: Most a lerakat letöltésre kerül. Most térjen vissza a Kodi főmenüjéhez, ha néhányszor megnyomja a Backspace-t, és nyissa meg Kiegészítői menü.

kodi sportsdevil

7. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Csomagtelepítő (a bal felső sarokban lévő nyitott doboz ikon az alább látható módon).

SportsDevil Kodi

8. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Telepítés Zip fájlból.

Kodi sportsdevil

9. LÉPÉS: Most válassza ki Kodil vagy bármely más forrásnév, amelyet korábban választott, amelyet követ repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

10. LÉPÉS: Ezzel elindul az EzzerMacs lerakat telepítése. A telepítés néhány másodpercet vesz igénybe. Most térjen vissza az előző menübe, és válassza ezt az időt Telepítés a tárházból ahelyett  Telepítés Zip fájlból.

Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a Kodi-ra

11. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Kodil Repository EzzerMacs varázsló tároló majd válassza a Video-kiegészítőket. Itt sok kiegészítő jelenik meg, tehát csak görgessen lefelé, amíg meg nem találja a SportsDevil alkalmazást.

SportsDevil Kodi

12. LÉPÉS: Kattintson a megnyitott SportsDevil elemre. A következő menüben válassza a lehetőséget Telepítés. Néhány figyelmeztetés felbukkanhat, de ezeket figyelmen kívül hagyhatja. Ha még nem kapcsolta be a telepítést az Ismeretlen forrásokból, akkor a beállítások menübe kerül, csak kapcsolja BE és térjen vissza ide. Amint rákattint a telepítésre, megkezdődik a telepítés.

kodi sportsdevil

(Csak Kodi Leia) A Telepítés gombra kattintás után rá kell kattintania rendben a következő felbukkanó képernyőn

13. LÉPÉS: Ezzel megkezdődik a telepítés. A telepítés után csak lépjen a Kiegészítők menübe, és ott keresse meg a SportsDevil-t a videó kiegészítők részben. Most csak nyissa meg, és élvezze a Sportvilágot a SportsDevil segítségével a számítógépen vagy az Amazon Fire TV-n.

kodi sportsdevil

Ez volt az egyik módszer a SportsDevil Kodi telepítésére. Ez a legnépszerűbb módszer. Van még egy módszer a kiegészítők telepítésére a Kodi-on. Ez egy közvetlen és rövidebb, de nem fog működni a FireStick-en.

Mielőtt elkezdené a streaming a Kodi Addons / Builds szolgáltatással, figyelmeztetném Önt, hogy mindent, amit a Kodi-en keresztül közvetítesz, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy streaming közben csatlakoztasson egy VPN-t. A Kodi VPN-je megkerüli az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a népszerű kiegészítők földrajzi korlátozását. Mindig csatlakozom ExpressVPN az összes streaming eszközön, és azt javaslom, hogy tedd meg ugyanezt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

JEGYZET: Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené a Kodi-on történő streaming-ot, itt megtudhatja, hogyan lehet 3 egyszerű lépésben megszerezni a VPN-védelmet.

1. lépés: Szerezze be az ExpressVPN előfizetést ITT.

2. lépés: kettyenés ITT letöltheti és telepítheti az ExpressVPN alkalmazást az eszközére.

3. lépés: Kattintson a Power ikonra a VPN szerver csatlakoztatásához. Ez minden. A kapcsolat most biztonságos, a leggyorsabb és legjobb VPN-vel a Kodi számára.

csatlakoztassa az expressvpn-t a kodi számára

Hogyan telepítsük a SportsDevil programot a Kodi-ra (PC)

Használja a fenti módszert a SportsDevil PC-re való beolvasásához, valamint a következő módszer már nem működik.

1. LÉPÉS: Ez a módszer magában foglalja a lerakat letöltését egy Zip-fájlból. Töltse le ezt a Zip fájlt erről a linkről http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip és emlékezzen arra a könyvtárra, ahová mentette a ZIP fájlt.

2. LÉPÉS: Most indítsa el a Kodi-t a számítógépen vagy a Fire TV-n, és nyissa meg Kiegészítői Az alábbi képen látható menü.

Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a Kodi-ra

3. LÉPÉS: Most menj a Csomagtelepítő (a bal oldali nyitott doboz ikon az alább látható módon), és nyissa meg.

SportsDevil Kodi

4. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Telepítés ZIP-fájlból és lépjen a könyvtárba, ahová mentette a ZIP fájlt, és válassza ki azt. Ez automatikusan telepíti a Kodil lerakatot a Kodi-ra. A telepítés befejezése után a jobb felső sarokban egy felbukkanó üzenet jelenik meg, amely szerint a kiegészítő frissült.

SportsDevil Kodi

5. LÉPÉS: Most térjen vissza a 3. lépéshez és nyissa meg Csomagtelepítő. Ezúttal kattintson a Megnyitás gombra Telepítés a tárházból.

Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a Kodi-ra

6. LÉPÉS: Most kattintson a nyitásra Kodil raktár majd válassza a lehetőséget Videó kiegészítők. 

Kodi SportsDevil

7. LÉPÉS: Most görgessen az alábbiakban, amíg meg nem találja a SportsDevil szoftvert, és telepítse a fenti módszer szerint, a képernyőn megjelenő utasítások követésével.

kodi SportsDevil

8. LÉPÉS: Voila, Sports Devil sikeresen telepítve lett a Kodi-ra. Most hátradőljön, és élvezze az NFL, NBA, krikett, jégkorong, UFC vagy bármilyen más fontos sport sportolását az Amazon Fire TV vagy PC-n..

Hogyan telepítsük a sportsdevil-t a Kodi-ra

A fenti két módszer bármelyikével telepítheti a Sportsdevil programot a Kodi 18 Leia vagy a Kodi 17.6 Krypton eszközre. Amint ez megtörtént, a sportesemények óceánja lesz az Ön rendelkezésére. Csak üljön le a kanapén, és élvezze kedvenc sportát. De mindezek során fontolóra kell vennie a Kodi VPN-nek a prioritást.

Bármely szoftverhez hasonlóan, a Kodi szintén nem mentes a hibáktól. A felhasználók által leggyakoribb problémák a pufferolás és a lassú adatfolyam. Ha bármilyen problémával szembesül, a következőképpen javíthatja a Kodi pufferelését.

Videó: Hogyan telepítsük a Sportsdevil Kodi Addont

Ha bármilyen problémája merül fel a Sportsdevil kiegészítő Kodi telepítésével kapcsolatban, nézze meg az alábbi videót.

A SportsDevil telepítése sikertelen

Néhány oka van annak, hogy miért nem sikerül a kiegészítő telepítése, és mindegyiket egyenként kell megnéznünk, az alaptól kezdve.

A hibaelhárítás legalapvetőbb szempontja a helyi problémák meghatározása és kiküszöbölése. Tehát ellenőrizze, hogy az eszköz rendelkezik-e internet-hozzáféréssel. Próbáljon meg futtatni minden más, az internetet használó alkalmazást, vagy nyisson meg egy webhelyet egy böngészőben. Ha nincs kapcsolat, a SportsDevil telepítésének folytatása előtt oldja meg az internettel kapcsolatos problémákat. Ha az internet rendben működik, és a kiegészítő még mindig nem települ, akkor más megoldásokat kell megvizsgálnunk.

Gyakran a probléma annak a kiszolgálónak a problémája, ahol a lerakat található. Megtanultuk a Sports Devil telepítését az EzzerMacs lerakatból, amely manapság messze az egyik legszélesebb körben használt lerakat. De ismert, hogy leállások is vannak. Tehát, ha a telepítés során nem tudja hozzáadni az EzzerMacs lerakat forrásként, akkor valószínűleg probléma van a kiszolgálóval. És ha vannak szerverproblémák, a legjobb, amit megtehetsz, ha megvárja, amíg újra működőképes lesz.

Azt is javaslom, hogy indítsa újra az eszközét, amely szintén újraindítja a Kodi-t, és frissíti a rendszerfájlokat. Sokszor egy egyszerű újraindítás megoldja a problémát.

Ha úgy tűnik, hogy semmi nem működik, és biztos benne, hogy a szerver jól működik, akkor lehet, hogy újra kell állítania a Kodi-t és újra kell telepítenie a Sports Devil kiegészítőt. A Kodi alaphelyzetbe állítása törli az összes adatot és kiegészítőt. Ennek részét azonban megmentheti a Kodi-adatok biztonsági mentésével.

A SportsDevil nem működik

A SportsDevil az EzzperMacs lerakatban található, és ehhez a forráshoz általában vannak megbízható kiegészítők. De minden Kodi-kiegészítésnek lehetősége van problémákba ütközni, bármennyire is ritka.

Ha a SportsDevil nem működik a telepítés után, ismét az első dolog, amelyet ellenőrizni szeretne, az, hogy eszközén továbbra is van internet-hozzáférés.

Ha az internet valóban működik, és a SportsDevil nem, akkor ismét szerverprobléma merülhet fel. És amint már említettem, ha a szerver a bűnös, akkor az egyetlen megoldás a várakozás.

Ha elég sokáig várt, hogy valószínűleg nem lenne szerverprobléma, akkor kipróbálhatja a helyi hibaelhárítást.

Lépjen ki a Kodi-ból, és indítsa újra az eszközt. Az újraindítás sok problémát old meg, és valószínűleg kijavítja a SportsDevil-t is.

Ha ez nem működik, akkor távolítsa el a SportsDevil programot a Kodi kezdőképernyőn > Kiegészítői > Videó kiegészítők, majd telepítse újra. Lehet, hogy egyes fájlok sérültek vagy megsérültek. A kiegészítő telepítéséhez kövesse ugyanazt a telepítési folyamatot, amelyet a fentiekben vázoltam.

És ha egyik sem működik, a Kodi visszaállítása lehet az utolsó lehetőség.

Ha bármilyen konkrét hibaüzenetet kap, azt javaslom, hogy tegye a képernyőképet, és ossza meg azt a megjegyzések szakaszban. Minden tőlem telhetőt megteszek a probléma megoldására. Érdemes lehet megnézni és megosztani a Kodi naplófájlt is. Ez segít meghatározni a probléma pontos okát.

Összefüggő:

  • A legjobb Kodi épít
  • Az Amazon FireStick börtönbe helyezése
  • Az Exodus Redux telepítése a Kodi-n

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me