Hogyan telepítsük a TeaTV-t a FireStick-re

>

Amikor először futottam be a TeaTV-be, tetszett az alkalmazás, de nem sokat figyeltem oda, mivel a Terra TV-t már a Fire TV Stick-én használtam. Százszázal elégedett voltam a Terrarium TV-vel, és ezért kevés igényt éreztem bármilyen más lehetőség iránt. Mindezek mellett mindazonáltal hallottam a Tea TV-ről a barátaimtól és az online fórumokon.

Míg a TeaTV zavartalanul működött az Android okostelefonokon, nem volt pontosan FireStick távoli barát. Ez valószínűleg az egyik legnagyobb oka annak, hogy nem ragaszkodtam hozzá. Néhány nappal ezelőtt, amikor megtudtam, hogy a Terrarium TV a végső adieut ajánlja, azonnal elkezdtem alternatívákat keresni. Nem tartott sokáig, hogy emlékezzem a TeaTV-re, és örülök, hogy megismertem.

Telepítettem a TeaTV legújabb verzióját a FireStick-re, és örömmel fedeztem fel, hogy az alkalmazást módosítottuk, és most már teljesen kompatibilis a távirányítóval. A TeaTV professzionális megjelenésű felületet, navigációs folyamatosságot és hihetetlen egyszerű használatot kínál. Az alkalmazásnak mindig volt szilárd médiakönyvtára, és most örülök annak, hogy Terrarium TV alternatívaként tudom használni.

A TTV-t a FireStick-en javaslom az egyik legmegfelelőbb TTV-alternatívaként. Ez egy teljes médiaház. Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan telepítheti a TeaTV-t FireStick vagy Fire TV vagy Fire TV Cube-ra. Olvass tovább!

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvassa el: Hogyan telepítsük a legjobb VPN-t a FireStick-re

TeaTV on FireStick: Telepítési módszerek

A Tea TV egy harmadik féltől származó alkalmazás, és nem része az Amazon Store-nak. Töltse le a FireStick eszközére. A szokásos Android mobiltelefonoktól vagy táblagépektől eltérően a FireStick nem engedélyezi az alkalmazások APK-jainak letöltését közvetlenül a népszerű böngészőkön keresztül. A FireStick oldalra történő feltöltése speciális alkalmazásokat igényel. Ez a két alkalmazás, amelyet ebben az útmutatóban fogunk használni:

 1. Downloader
 2. ES File Explorer

Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

Folytatom a telepítési módszert. De ezt megelőzően engedélyeznie kell a FireStick számára, hogy elfogadja a harmadik féltől származó alkalmazásokat az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások bekapcsolásával. Itt van, amit meg kell tennie:

1. Nyissa meg a Beállítások a FireStick kezdőképernyőjén (a menüsor tetején)

hogyan telepíthető a teatv a tűzoltóra

2. Kattintson a gombra MyFireTV vagy Eszköz

Hogyan telepítsük a TeaTV-t a FireStick-re

3. Nyissa meg Fejlesztői beállítások

fejlesztői lehetőségek a tűzoltón

4. Ha Alkalmazások ismeretlen forrásokból le van tiltva / ki, kapcsolja BE, ha rákattint

hogyan szerezzük a teatv-t a tűzoltóra

5. Kattintson a gombra Bekapcsol hogy figyelmen kívül hagyja ezt a figyelmeztető üzenetet, és megerősítse a műveletet.

engedélyezze az ismeretlen forrásokat a tűzhelyen

Az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások bekapcsolása csak akkor teszi ki az eszközt, ha egy rossz APK-t oldalra töltenek. A Tea TV APK forrása, amellyel megosztom veled, biztonságos. Személyesen telepítettem az alkalmazást erről a forrásból.

Telepítse a Tea TV-t a FireStick-re a Downloader használatával

A Downloader egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti a letöltést a FireStick oldalra. Ezt a FireStick egyik alapvető fontosságúnak tartom, és ez az egyik első alkalmazás, amelyet az eszköz telepítésekor telepítek.

Az alkalmazás letöltéséhez keresse fel a FireStick kezdőképernyőjét. A kezdőképernyőn válassza a lehetőséget Keresés bal felső sarokban. Most keresse meg az alkalmazást, és telepítse.

Miután megszerezte az alkalmazását, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Futtassa a Downloader alkalmazást, és kattintson a kezdőképernyő jobb oldalán található URL mezőre (az alkalmazás megnyílik, és az alapértelmezés szerint kiválasztja a bal oldali Kezdőlapot)

teatv a tűzön

2. lépés: Írja be a következő URL-t, amikor a képernyő-billentyűzet megjelenik, majd kattintson a gombra MEGY:

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv a tűzön

3. lépés: A Downloader alkalmazás csatlakozik a szerver URL-jére, amelyre mutat, és elkezdi letölteni a TeaTV APK-t a FireStick-en

teatv a tűzön

4. lépés: Az APK letöltésének befejezése után a Downloader alkalmazás elindítja a telepítést. Most azt látnia kell, hogy a következő üzenet kéri, hogy erősítse meg, ha a TeaTV-t telepíteni akarja a FireStick-en.

Láthatjuk a Következő gomb a jobb alsó sarokban. Keresse meg ezt a gombot a FireStick távvezérlőjével

telepítse a teatv apk-t a tűzoltóra

5. lépés: A Next gombra vált Telepítés gomb. Tehát kattintson most Telepítés

telepítse a teatvot a tűz tv-ről

6. lépés: A TeaTV telepítése a FireStickre néhány percet vesz igénybe. Amikor kész, a következő ablak jelenik meg a App telepítve megerősítés

A TeaTV telepítve van. Ha szeretne, akkor kattinthat Nyisd ki a jobb alsó sarokban, és futtassa. De azt javaslom, kattintson Kész hogy visszatérhessen a Downloader alkalmazáshoz, és törölje a TeaTV APK-t.

Miért törölje az APK-t? Mivel az APK az alkalmazás telepítése után nincs haszna. Tisztítsa meg a FireStick tárolóhelyét felesleges fájlok törlésével.

tűzálló teatv útmutató

 7. lépés: kettyenés Töröl

Firestick teatv app

8. lépés: kettyenés Töröl újra

telepítse a teatv-t a tűzhelyre

Így használhatja a Downloader alkalmazást a TeaTV oldalra történő töltéséhez a FireStick eszközön.

Hogyan kell a FireStick-et biztonságosan használni a TeaTV-vel

Mielőtt elkezdené a TeaTV-vel való streaming-t a Fire Stick-en, szeretném figyelmeztetni, hogy mindent, amit a TeaTV-en közvetít, láthatja az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett tartalom (ingyenes filmek és TV-műsorok) streamingje jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére elrejtheti online streaming / böngészési tevékenységeit egy VPN segítségével. A VPN a.k.a virtuális magánhálózat segít megkerülni az ISP fojtását, a kormányzati felügyeletet és a tartalom földrajzi korlátozásait..

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

használom ExpressVPN a Fire Stick, mobil és PC-n. Miután kipróbáltam több fizetett és ingyenes VPN-t, elmondhatom, hogy az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Így kezdheti el az ExpressVPN használatát a FireStick készüléken, és tartsa rejtett streaming tevékenységeit a kíváncsiskodó szemektől.

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Search” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

A biztonságos adatfolyamhoz használja az expressvpn fájlt a tűzoltón

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

teatv alkalmazás a kandallón

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

Hogyan szerezzük expressvpn a tűz tv-stáb

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Olvassa el részletesebb információt az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

TeaTV on Fire TV Stick az ES File Explorer használatával

Az ES File Explorer egy másik alkalmazás, amelyet széles körben használnak a FireStick oldalsó betöltőjeként. Ismét letöltheti ezt az alkalmazást az Amazon Store-ból. Csak keresse meg a FireStick kezdőképernyőn a Keresés menüpont alatt.

: Az ES File Explorer már nem nyújtja az oldalfeltöltés funkcióját ingyen. Havonta 9,99 dollárt kell fizetnie. Használja a Downloader alkalmazást, ha az elérhető a régiójában. Ingyen van.

Az ES File Explorer telepítése után kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Indítsa el az ES File Explorer programot. A bal oldalon megjelenik egy menüsáv, kibontható lehetőségekkel. Görgessen le és kattintson a gombra Eszközök. A kattintással kibővítheti. Most kattintson az első opcióra Letöltéskezelő

Töltse le a teatv-t a tűzhelyen az es file explorer segítségével

2. lépés: Most keresse meg az ES Explorer jobb oldalát, és kattintson az aljára +Új

A teatv telepítési útmutatója

3. lépés: A következő párbeszédpanelnek meg kell jelennie a két mezővel

 • Pálya
 • Név

teatv a tűzoltóhoz

4. lépés: Írja be a következőt a fenti mezőkbe:

 • Pálya: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Név: teatv

Valójában a Név mezőbe bármilyen nevet megadhat. Nem lesz következménye. kettyenés Letöltés most

Töltse le a teatv-t a tűzoltóhoz

5. lépés: Várja meg, amíg az ES File Explorer csatlakozik a szerverhez, és töltse le a TeaTV APK-t a Fire TV Stick-en vagy a Cube-on.

teatv apk

6. lépés: Ha kész, kattintson a gombra Fájl megnyitása amikor megkérdezi

teatv a tűz tévén és a tűz télen

7. lépés: Ezután kattintson a gombra Telepítés

hogyan telepíthető a teatv a tűzoltóra

8. lépés: Most megmutatja a telepítési prompthoz. Görgessen le a jobb alsó sarokba, amíg Következő gombra vált Telepítés. kettyenés Telepítés A folytatáshoz

szerezzen teatv tűzoltóhoz

Most csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a FireStick telepíti a TeaTV-t, ami nem haladhatja meg egy-két percet. A következő megerősítő üzenetet fogja látni, amikor az alkalmazás telepítve van

9. lépés: kettyenés Nyisd ki és futtassa az alkalmazást. kettyenés Kész hogy visszatérjen az ES File Explorerbe. Az alkalmazást később futtathatja a Saját alkalmazásokból & Csatornák (ezt a következő szakaszban fogom megmondani)

tea tv tűzoltó alkalmazás

A TeaTV használata a Fire TV Stick-en

Minden alkalmazásod benne van Az Ön alkalmazásai & Csatornák. Így lehet meglátogatni ezt a részt:

 • Tartsa nyomva a itthon gombot néhány másodpercre a távvezérlőn
 • Amikor megjelenik az előugró menü, kattintson a gombra Alkalmazások
 • Ez megnyílik Az Ön alkalmazásai & Csatornák

Amikor itt van, görgessen lefelé, válassza ki a TeaTV alkalmazás ikont, és kattintson rá az alkalmazás megnyitásához. Így érheti el az alkalmazásokat a Saját alkalmazásokból & Csatornák.

Gyorsabban elérheti a TeaTV-t, ha annak ikonja a FireStick kezdőképernyőjén volt. Az ikon áthelyezéséhez a kezdőképernyőre a következőket kell tennie:

 • Lépjen az Alkalmazások oldalra & Csatornák
 • Jelölje ki a TeaTV alkalmazást
 • Tartsa nyomva a választ gombot néhány másodpercig, vagy nyomja meg a távvezérlő menü gombját, majd kattintson a gombra Mozog a TV-n megjelenő menü jobb alsó sarkában
 • Most mozgassa a TeaTV ikont a két felső sor egyikére
 • A ikon megnyomásával dobja el a kívánt helyet az ikonra választ gombot a FireStick távvezérlőn
 • Menjen vissza a FireStick kezdőképernyőjére, és a Saját alkalmazások alatt megtalálja a TeaTV ikont & Csatorna kategória

Futtassuk a TeaTV alkalmazást a FireStick-en.

Az alkalmazás első megnyitásakor a következő nyilatkozat jelenik meg. kettyenés Elfogad A folytatáshoz.

hogyan kell használni a teatv-t a tűzoltón

Most felkérjük, hogy válassza ki a kívánt felirat nyelvét. A folytatáshoz kattintson a választott nyelvre. Később megváltoztathatja az alkalmazásbeállításokban.

hogyan lehet a teatv-t használni a tűzoltóhoz

Ha feliratkozni szeretne a TeaTV Subreddit elemre, kattintson a Látogatás más linkre, kattintson a Mégse gombra

fedezze fel a tüzet a tűzön

Így jelenik meg a TeaTV kezdőképernyője a FireStick-en. Mint láthatja, a TeaTV sima, könnyen kezelhető felületet kínál. A nyitó képernyőn megtalálja a felkapott tartalmat. További nézéshez a szűrő opcióval választhat a különféle műfajok és kategóriák közül. Használhatja a bal felső sarokban található keresési funkciót bármilyen film névre, előadóra, rendezőre stb. Való kereséséhez. Tévéműsorokat és epizódokat is kereshet.

hogyan telepíthető és használható a teatv a tűzoltón

Tekerje fel

A TeaTV hihetetlenül népszerű szórakoztató alkalmazás, amely ingyenes filmek és műsorok sorozatát kínálja Önnek. Valószínűleg az a alkalmazás, amely a legjobban veszi a helyszín felvételét. A Terrarium TV bezárása után nyitva maradt. A TeaTV rengeteg aktív lehúzót kínál kiváló minőségű szerverekből. Ez a könnyű alkalmazás csak a megfelelő megoldás minden igényének. Ebben az útmutatóban megtanulta a TeaTV telepítését a FireStick-re. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, nyugodtan értesítsen minket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

A Morph TV telepítése a FireStick-en
Hogyan kell börtönbe dobni a Fire TV Stick-et
Hogyan telepíthetem a Mobdro-t a FireStick-re
Hogyan telepíthetem a Kodi-t a Fire Stick-re

Kattintson ide, ha a titkos vezetékvágási trükköket közvetlenül a postaládájába szeretné megkapni.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me