Hvordan installere TeaTV på FireStick

>

Da jeg først møtte TeaTV for en tid tilbake, likte jeg appen, men betalte den ikke så mye da jeg allerede brukte Terrarium TV på Fire TV Stick. Jeg var hundre prosent fornøyd med Terrarium TV og følte følgelig lite behov for noe annet alternativ. Alt dette mens jeg hørte om te-tv fra vennene mine og på nettfora.

Mens TeaTV fungerte greit på Android-smarttelefoner, var det ikke akkurat veldig FireStick-fjernvennlig. Det er sannsynligvis en av de største grunnene til at jeg ikke holdt meg til det. For noen dager siden, da jeg fikk vite at Terrarium TV hadde bud på endelig adieu, begynte jeg umiddelbart å lete etter alternativer. Det tok ikke lang tid å huske TeaTV, og jeg er glad jeg gjorde det.

Jeg installerte den siste versjonen av TeaTV på FireStick og var glad for å oppdage at appen er endret og nå er helt kompatibel med fjernkontrollen. TeaTV tilbyr et profesjonelt grensesnitt, navigasjonsflytighet og utrolig brukervennlighet. Appen hadde alltid et solid mediebibliotek, og nå er jeg glad jeg kan bruke den som et Terrarium TV-alternativ.

Jeg anbefaler TeaTV på FireStick som et av de mest passende TTV-alternativene. Det er et komplett mediehus. I denne guiden lærer vi å installere TeaTV på FireStick eller Fire TV eller Fire TV Cube. Fortsett å lese!

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Les: Slik installerer du den beste VPN-en på FireStick

TeaTV på FireStick: Installasjonsmetoder

Tea TV er en tredjeparts-app og ikke en del av Amazon Store. Den må sidelastes til din FireStick-enhet. I motsetning til vanlige Android-mobiler eller nettbrett, lar FireStick deg ikke laste ned APK-er til appene direkte gjennom populære nettlesere. Sideloading på FireStick krever spesielle apper. Her er de to appene vi vil bruke i denne guiden:

 1. Downloader
 2. ES File Explorer

Aktiver apper fra ukjente kilder

Jeg vil fortsette med installasjonsmetoden. Men før det, må du aktivere FireStick til å godta tredjepartsappene ved å slå på appene fra ukjente kilder. Dette er hva du trenger å gjøre:

1. Åpne innstillinger fra FireStick-startskjermen (menylinjen øverst)

hvordan du installerer teatv på ildsted

2. Klikk på MyFireTV eller Enhet

Hvordan installere TeaTV på FireStick

3. Åpne Utviklermuligheter

utvikleralternativer på ildsted

4. Hvis Apper fra ukjente kilder er deaktivert / av, slå den på ved å klikke på den

hvordan få teatv på ildsted

5. Klikk Slå på å ignorere denne advarselen og bekrefte handlingen din.

aktiver ukjente kilder på ildsted

Å slå på apper fra ukjente kilder utsetter enheten din for trusler bare når du prøver å laste inn en dårlig APK. APK-kilden til te-TV jeg skal dele med deg er trygg. Jeg har personlig installert appen fra denne kilden.

Installer te-TV på FireStick ved å bruke Downloader

Downloader er en app som letter sidelading på FireStick. Jeg anser det som et av FireStick-nødvendighetene, og det er en av de første appene jeg installerer mens jeg konfigurerer enheten.

For å laste ned denne appen, gå til startskjermen til FireStick. Fra startskjermen velger du Søk helt til venstre på toppen. Se nå opp for appen og installer den.

Når du har appen, følg trinnene nedenfor:

Trinn 1: Kjør Downloader og klikk URL-feltet på høyre side av startskjermen (appen åpnes med den venstre Hjem-fanen valgt som standard)

teatv på ildsted

Steg 2: Skriv inn følgende URL når skjermtastaturet vises og klikk :

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv på ildsted

Trinn 3: Downloader-appen vil koble seg til server-URL-en peker på og begynne å laste ned TeaTV APK på FireStick

teatv på ildsted

Trinn 4: Når APK-nedlastingen er ferdig, starter Downloader-appen installasjonen. Det du nå skal se er følgende ledetekst som ber deg om å bekrefte om du ønsker å installere TeaTV på FireStick.

Du kan se neste knappen nede til høyre. Naviger til denne knappen med FireStick-fjernkontrollen

installer teatv apk på ildstedet

Trinn 5: Neste knapp endres til Installere knapp. Så, klikk nå Installere

installer teatv på brann tv-pinne

Trinn 6: Det vil ta noen få øyeblikk å installere TeaTV på FireStick. Når det er gjort, vises følgende vindu med App installert bekreftelse

TeaTV er installert. Hvis du vil, kan du klikke Åpen i nedre høyre hjørne og kjør den. Men jeg foreslår at du klikker Ferdig slik at du kan gå tilbake til Downloader-appen og slette TeaTV APK.

Hvorfor slette APK? Fordi APK ikke har noen nytte etter installasjonen av appen. Rydd opp FireStick-lagring ved å slette unødvendige filer.

firestick teatv guide

 Trinn 7: Klikk Slett

firestick teatv-app

Trinn 8: Klikk Slett en gang til

installer teatv på ildsted

Slik bruker du Downloader-appen til å laste TeaTV på FireStick.

Hvordan bruke FireStick med TeaTV ‘trygt’

Før du begynner å streame med TeaTV på din Fire Stick, vil jeg advare deg om at alt du streamer på TeaTV er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av copyright-innhold (gratis filmer og TV-serier) kan føre til juridiske problemer.

Heldigvis kan du skjule dine online streaming / surfeaktiviteter med en VPN. Et VPN a.k.a virtuelt privat nettverk hjelper deg med å omgå ISP-throttling, myndighetsovervåking og geo-begrensninger for innhold.

Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

jeg bruker ExpressVPN på min Fire Stick, mobil og PC. Etter å ha prøvd flere betalte og gratis VPN-er, kan jeg si at ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN-en. Slik begynner du å bruke ExpressVPN på FireStick og holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick og gå til "Søk" alternativet ytterst til venstre. Skriv nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

bruk expressvpn på ildsted for sikker strømming

Trinn 3: Klikk "Last ned" for å installere ExpressVPN-appen for Fire TV / Stick.

teatv-app på ildsted

Trinn 4: Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

hvordan få expressvpn på brann tv-pinne

Trinn 5: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

TeaTV on Fire TV Stick Bruker ES File Explorer

ES File Explorer er en annen app som er mye brukt som sidelaster for FireStick. Igjen, du kan laste ned denne appen fra Amazon Store. Bare se opp etter det i søkealternativet på FireStick-startskjermen.

: ES File Explorer tilbyr ikke sideladingsfunksjonen gratis lenger. Du må betale $ 9,99 per måned. Bruk Downloader-appen hvis den er tilgjengelig i regionen din. Det er gratis.

Etter installering av ES File Explorer, følg trinnene nedenfor:

Trinn 1: Start ES File Explorer. Du vil se en menylinje til venstre med utvidbare alternativer. Bla ned og klikk Verktøy. Ved å klikke utvides det. Nå, klikk på det første alternativet Nedlastingsbehandler

last ned teatv på ildstedet ved å bruke es file explorer

Steg 2: Naviger nå til høyre side av ES Explorer og nederst klikk +Ny

teatv installasjonsveiledning

Trinn 3: Følgende dialogboks må vises med de to feltene

 • Sti
 • Navn

teatv for ildsted

Trinn 4: Skriv inn følgende i feltene ovenfor:

 • Sti: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Navn: teatv

I feltet Navn kan du faktisk oppgi hvilket som helst navn du vil. Det vil være ubetydelig. Klikk Last ned nå

last ned teatv for ildsted

Trinn 5: Vent til ES File Explorer kobler seg til serveren og last ned TeaTV APK på Fire TV Stick eller Cube.

teatv apk

Trinn 6: Når det er gjort, klikker du Åpen fil når du blir bedt om det

TV-pinne og brann-tv-kube

Trinn 7: Klikk deretter Installere

hvordan du installerer teatv på ildsted

Trinn 8: Nå blir du guidet til installasjonsmeldingen. Bla ned til nedre høyre hjørne til neste endres til Installere. Klikk Installere å fortsette

få teatv for brannstokk

Nå, alt du trenger å gjøre er å vente på at FireStick installerer TeaTV, som ikke skal ta mer enn et minutt eller to. Følgende bekreftelsesmelding vil du se når appen er installert

Trinn 9: Klikk Åpen og kjør appen. Klikk Ferdig for å gå tilbake til ES File Explorer. Du kan kjøre appen senere fra appene dine & Kanaler (som jeg vil fortelle deg hvordan i neste avsnitt)

te tv firestick app

Slik bruker du TV på Fire TV Stick

Alle appene dine holdes inne Appene dine & kanaler. Slik kan du besøke denne delen:

 • Trykk og hold nede Hjem knappen på fjernkontrollen i noen sekunder
 • Når du ser hurtigmenyen, klikker du på Apps
 • Dette åpnes Appene dine & kanaler

Når du er her, bla ned, velg TeaTV-appikonet og klikk på det for å åpne appen. Slik får du tilgang til appene fra appene dine & kanaler.

Du kan få raskere tilgang til TeaTV hvis ikonet var på startskjermen til FireStick. Hvis du vil flytte ikonet til startskjermen, er det du trenger å gjøre:

 • Gå til appene dine & kanaler
 • Uthev TeaTV-appen
 • Trykk og hold nede Plukke ut knappen på fjernkontrollen i noen sekunder eller trykk på menyknappen på fjernkontrollen og klikk Bevege seg nederst til høyre i menyen som vises på TV-en
 • Flytt nå TeaTV-ikonet til en av de to øverste radene
 • Slipp ikonet på ønsket sted ved å trykke på Plukke ut knappen FireStick-fjernkontrollen
 • Gå tilbake til skjermen til FireStick, så finner du TeaTV-ikonet under Dine apper & Kanaler kategori

La oss nå kjøre TeaTV-appen på FireStick.

Når du åpner appen for første gang, vises følgende ansvarsfraskrivelse. Klikk Aksepterer å fortsette.

hvordan du bruker teatv på ildsted

Du blir nå bedt om å velge ønsket språk for undertekst. Klikk språket du velger for å fortsette. Du kan endre det senere i appinnstillingene.

hvordan du bruker teatv til ildsted

Hvis du ønsker å abonnere på TeaTV Subreddit, klikk Besøk ellers, klikk Avbryt

utforske teatv på brannstokk

Slik ser startskjermen til TeaTV ut på FireStick. Som du ser tilbyr TeaTV et glatt, brukervennlig grensesnitt. Du finner det trendende innholdet på åpningsskjermen. For å se mer, kan du bruke filteralternativet til å velge mellom forskjellige sjangre og kategorier. Du kan også bruke søkefunksjonen i øverste venstre hjørne for å lete etter film etter navn, artist, regissør osv. Du kan også se etter TV-serier og episoder.

hvordan du installerer og bruker teatv på ildsted

Pakk sammen

TeaTV er en utrolig populær underholdnings-app som gir deg verten av on-demand filmer og show gratis. Det er sannsynligvis appen som er nærmest å ta stedet Terrarium TV har forlatt åpen etter nedleggelse. TeaTV tilbyr mange aktive skrapere fra noen servere av høy kvalitet. Denne lette appen er akkurat den rette løsningen for alle dine behov. I denne guiden lærte du å installere TeaTV på FireStick. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du gjerne gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Slik installerer du Morph TV på FireStick
Hvordan jailbreak Fire TV Stick
Slik installerer du Mobdro på FireStick
Hvordan installere Kodi på Fire Stick

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me