Slik installerer du Covenant Addon på Kodi

>

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Covenant på Kodi 18.5 Leia og eldre versjoner. Addon er nå tilgjengelig for installasjon fra Covenant repo.

Covenant Kodi addon er oppdatert til den nyeste versjonen 1.1.33 fra januar 2020. Dette er den første oppdateringen på flere måneder. Ser ut som addon har blitt gjenopplivet av de nye utviklerne. Det fungerer bra akkurat nå. 

Dessuten er Covenant tilgjengelig via to lagringsplasser nå - Covenant og cy4Root. Jeg har gitt begge lenkene i guiden.

Exodus Kodi Addon regjerte verden for Kodi-tillegg for en god stund. Undergangen til Exodus resulterte i fremveksten av masse Exodus Forks. Av alle disse gaflene var den som skilte seg ut pakt. Det var den sanne arvingen og etterfølgeren til Exodus på mange måter som gjorde det til det beste Exodus-alternativet. Først av alt, både Exodus og Covenant hadde blitt utviklet av den samme utvikleren Lambda, som slags gjør det til en offisiell gaffel. Covenant sport til og med det samme brukergrensesnittet som forgjengeren.

Ikke bare fylte Covenant skoene til Exodus, men det var også bedre enn Exodus på veldig mange måter. Den var langt mer stabil og tilbød mange flere funksjoner. Lambda hadde til og med sluttet å oppdatere Exodus som gjorde Covenant til det beste alternativet til Exodus.

Utvandring ble senere gjenoppstått, og begge disse tilleggene fungerte sammen ganske lenge. De er ikke lenger så populære som de pleide å være, spesielt siden de mange nye og bedre ytelse-on-demand addons gyte. Likevel er det fortsatt mange Kodi-brukere som leter etter Covenant og Exodus. Den gode nyheten er at begge disse tilleggene bare er nylig oppdatert og fungerer bra for nå.

Hvis du har installert Kodi på din FireStick eller PC, vil jeg si at Covenant fremdeles er et must-try addon.

I denne opplæringen vil vi vise deg hvordan du installerer Covenant på Kodi 18 Leia i noen veldig enkle å følge trinnene. Vær oppmerksom på at du på samme måte kan installere et hvilket som helst annet videotillegg / eller et hvilket som helst annet Kodi-tillegg.

Slik installerer du Covenant på Kodi

Vi vil bruke Covenant repository for å installere Covenant addon på Kodi. Her er trinnene:

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

TRINN 1: Start Kodi og klikk på Åpne Innstillinger-menyen.

last ned Covenant Kodi

STEG 2: Klikk Systeminnstillinger (Kodi Leia-brukere klikker System)

kodi pakt addon

TRINN 3: På venstre klikk Add-ons

TRINN 4: Klikk på den samme skjermen Ukjente kilder veksle

installer pakt kodi addon

TRINN 5: Klikk Ja når du blir bedt om det

pakt addon på kodi

TRINN 6: Klikk nå på Åpne Filbehandling som vist på bildet nedenfor (i Kodi Leia er dette alternativet i øverste rad)

Pakt Kodi

TRINN 7: Klikk nå på Legg til kilde.

hvordan du installerer Covenant Kodi

TRINN 8: Når du klikker på Åpne Legg til kilde, vises en boks. Bare klikk . Nå vises en ny meny der du blir bedt om å angi banenavn / URL. Bare skriv https://covenant01.github.io/zip i boksen som vist på bildet nedenfor og klikk OK

Alternativ lenke (hvis koblingen ovenfor ikke fungerer): https://cy4root2.github.io/zip

pakt kodi addon

TRINN 9: I neste trinn, legg Covenant i mediekildenavnet som vist nedenfor (eller et hvilket som helst annet kildenavn du vil). Kryssjekk veldig nøye før du fortsetter videre. Klikk bare OK.

kodi pakt addon

TRINN 10: Klikk nå på Backspace flere ganger for å gå tilbake til hovedmenyen. Åpne nå Tilleggsmenyen.

last ned Covenant Kodi

TRINN 11: Nå åpner du pakkeinstallasjonsprogrammet (ikonet med åpen boks øverst til venstre som vist nedenfor).

Pakt Kodi

TRINN 12: Velg nå åpne Install fra zip-fil.

installer Covenant Kodi

TRINN 13: Finn og velg Covenant (eller et annet kildenavn du la til tidligere) og åpne repository.covenant-x.x.zip. Installasjonen vil starte. Vent til depotet blir installert

Merk: Hvis du brukte den alternative lenken https://cy4root2.github.io/zip, klikker du zip-filen repository.cy4root-master.zip

pakt addon på kodi

TRINN 14: Gå tilbake til hovedmenyen, klikk deretter på Åpne tilleggsprogrammer, og klikk deretter på åpne installasjonsprogrammet som tidligere. Denne gangen klikker du på åpne Install from Repository som vist på bildet nedenfor.

hvordan du installerer Covenant på Kodi

TRINN 15: Velg nå Covenant Repository og velg deretter Video-tillegg.

Merk: Velg cy4root Repository hvis du brukte den alternative lenken

Pakt Kodi

TRINN 16: Nå er det bare å bla ned og finne pakt. Når du har funnet den, klikker du for å åpne den.

Pakt Kodi

TRINN 17: Klikk nå Installere på neste skjermbilde

For Kodi Leia-brukere vil en popup vises når du har klikket på Installer. Klikk OK for å fortsette

last ned Covenant Kodi

TRINN 18: Gratulerer. Alt er gjort, og du har nå installert Covenant på din Kodi med denne metoden. Nå kan du glede deg over det enorme hav av fantastiske medier som Covenant tilbyr, og nyt det på din PC eller Amazon Fire TV.

Kodi-pakten

Vi håper at denne veiledningen hjalp. Slipp gjerne inn eventuelle spørsmål i kommentarfeltet nedenfor hvis du har problemer med å følge et trinn eller på annen måte. I mellomtiden kan du også se på listen vår over de beste Kodi Addons.

Merk - Hvis du får problemer med buffring, kan du løse Covenant-buffring på Kodi slik.

Pakt Kodi Addon fungerer ikke

Covenant Addon blir ikke oppdatert lenger, og hvis du prøver å få det fra Colossus repo, vil det ikke fungere da denne repoen er lagt ned. Imidlertid kan brukere fortsatt installere og bruke Covenant fra Covenant repo som vist i guiden ovenfor. Jeg fortsetter å teste og oppdatere denne artikkelen med noen få dager. Hvis du har problemer med å installere den med denne guiden, kan du gjerne kommentere nedenfor.

Kodi Covenant Addon: Ingen strømmer tilgjengelig

Det vanligste problemet Kodi-brukere står overfor er - "Ingen strømmer tilgjengelig" for mange populære Addons. Pakt er også plaget av disse spørsmålene, men heldigvis er det en løsning. Du kan få Real Debrid på Kodi som gir mange ekstra strømningskilder i full HD og problemet ditt med No Streams Available vil bli borte for alltid. Imidlertid vil jeg sterkt anbefale å få en Kodi VPN da Real Debrid fører loggen over alle dataene vi får tilgang til.

I slekt:

  • Beste VPN for Kodi
  • Hvordan installere Exodus Redux på Kodi
  • Beste Kodi Builds
  • Slik oppdaterer Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me