Slik installerer du Kodi Collusion Build på Kodi

>

I denne guiden skal jeg vise deg hvordan du installerer Kodi Collusion bygge på Kodi 18 Leia. Installasjonstrinnene i guiden gjelder alle Kodi-støttede enheter inkludert FireStick, Windows / Mac PC, Android og mer.

Den ene grunnen til at jeg foretrekker Kodi builds er at de kommer med forhåndsinstallerte tilleggsprogrammer og sparer meg for innsatsen for å installere dem separat. Bygninger som Kodi Collusion er utstyrt med de beste tilleggene for innhold on-demand og live TV. Jeg har holdt på med noen få bygg i det siste og ser ut som jeg har funnet en keeper.

Kodi collusion bygger pakker med mange populære addons og tilfører Kodi mange nye funksjoner. Det tilfører også nytt visuelt liv til et ellers intetsigende, standard grensesnitt til Kodi. Samarbeid er også den delen av våre beste Kodi-bygninger og fortjener det. Den minimale designen og den raske hastigheten var øyeblikkelig uavgjort, og det ser ut til at jeg kommer til å holde meg til Kodi Collusion i det minste en stund.

Kodi Collusion Build er avviklet. Du kan prøve en av de andre byggene fra listen vår.

installasjonsveiledning for kodi samvirke

Kodi Collusion er en lett konstruksjon, som gjør den perfekt for FireStick og andre strømmenheter med begrenset lagring. Jeg skal nå dele trinnene for å installere Kodi Collusion build. Fortsett å lese!

Kodi Collusion Build Installasjonsveiledning

Det første du vil gjøre er å la Kodi installere tredjepartsbygg som Kodi Collusion. Det krever noen endringer i sikkerhetsinnstillingene. Her er trinnene:

#1. Åpne "Innstillinger" -menyen fra Kodi-startskjermen. Det er tannhjulikonet plassert under Kodi-logoen øverst til venstre. Nå, klikk på Systeminnstillinger på neste skjermbilde

hvordan du installerer kodi collusion build

# 2. Velg "Tillegg" i venstre kolonne på det påfølgende skjermbildet, og klikk deretter på "Ukjente kilder" for å slå til høyre

kodi ukjente kilder

# 3. Her er advarselen du vil se. Ignorer denne meldingen og klikk på 'Ja'. Vi skal installere Kodi Collusion Build, som er 100% sikkert

kodi ukjente kilder advarsel

Nå er Kodi klar til å installere Kodi-samspillsbygget. Vi skal dele installasjonsprosessen i følgende tre trinn:

  1. Legg kilden til Kodi for å installere One Nation Portal Repository
  2. Installer One Nation Portal-arkivet fra den tilførte kilden
  3. Installer Kodi Collusion Build fra One Nation Portal-depotet

La oss gå gjennom hver del en etter en

Merk følgende: Kodi Builds har ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i juridiske problemer. Kodi-brukere må bruke en VPN for å skjule identiteten sin mens de streamer filmer / TV-show / sport. Dessuten er mange populære Addons geo-blokkerte og vil kreve en VPN for å fungere.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN som er den beste VPN-en for Kodi. Du kan få 3-måneders gratis og spare 49% på årsplanene.

Trinn 1: Legg kilden til Kodi for å installere One Nation Portal repository

Vi skal nå legge til URL-en til Kodi som vil peke den til serveren der vi senere vil installere One Nation Portal repo. Følg trinnene nedenfor:

#1. Klikk på "Innstillinger" -ikonet på Kodi-startskjermen en gang til

kodi-innstillinger

# 2. Denne gangen, på neste skjermbilde, klikker du på "Filbehandler" -alternativet i Innstillinger

systeminnstillinger på kodi

# 3. Gå videre og klikk på "Legg til kilde". Du må kanskje bla litt ned for å finne dette alternativet

kodi samvirke bygg

# 4. Klikk "Ingen" når du ser vinduet "Legg til filkilde"

kodi samvirkelagringssted

# 5. Skriv inn nettadressen http://www.onenation.info/Portal/ som vist på bildet nedenfor og klikk OK.

Skriv alltid inn riktig URL for å unngå problemer under installasjonen i de senere trinnene

ett nasjonslager

# 6. Skriv inn navnet på kilden i feltet 'Angi et navn for denne mediekilden' og klikk på 'OK'. Det kan være et hvilket som helst navn du ønsker, du vil identifisere denne kilden med. For å gjøre det relevant for kilden, navngir jeg det OneNation i denne guiden.

kodi samvirke en nasjon nedlastingslenke

Trinn 2: Installer One Nation Portal-arkivet fra den tilførte kilden

#1. Kilden er dermed lagt til. Gå tilbake til Kodi-startsiden og klikk på "Tillegg" i venstre kolonne

kodi addons-menyen

# 2. Nå markerer du og klikker på alternativet ‘Package Installer’ øverst til venstre på neste skjermbilde

kodi addon installasjonsprogram

# 3. Gå videre og klikk på "Installer fra zip-fil"

hvordan du installerer kodi collusion build

# 4. Klikk på 'OneNation' (eller navnet du valgte for kilden tidligere)

kodi collusion build installasjonsveiledning

# 5. Klikk på filen 'plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip'. Her representerer tallene 1.0.7 i zip-filnavnet versjonsnummeret. Dette kan variere hvis den nye versjonen blir utgitt i fremtiden.

installer en nasjonsveiviser

# 6. Vent på varslingen ‘One Nation Portal Add-oninstallated’. Det kan ta 1-2 minutter å vises

en nasjonsportal addon

# 7. Nå skal du se følgende popup-vindu med spørsmål om du vil aktivere noen av de oppførte innstillingene. Hvis du vil aktivere en innstilling, kan du gå videre og sjekke den. Når du har valgt hva du vil aktivere, klikker du på 'Fortsett' -knappen nederst. Jeg overlater alt til standard og klikker på Fortsett med en gang.

en nasjonsportalinnstillinger

# 8. Et annet vindu dukker opp. Du kan gå direkte til Bygg-menyen eller ignorere den og navigere til menyen senere. Jeg treffer ‘Ignorer’ for nå, slik at jeg kan vise deg hvordan du går til det fra Kodi-startskjermen.

kodi samspill bygge meny

Du må klikke på "Fortsett" og "Ignorer" igjen for å bli kvitt disse popup-vinduene.

Du har installert One Nation Portal-depotet. Nå lærer vi å installere Kodi Collusion Build fra denne repoen.

Trinn 3: Installer Kodi Collusion Build fra One Nation Portal repository

Det eneste du sitter igjen med er installasjonen av Kodi Collusion Build. Følg disse trinnene for å installere denne builden:

#1. Gå tilbake til startskjermen til Kodi og naviger til tillegg> Programtillegg. Du vil se One Nation Portal-ikonet her (se bildet nedenfor). Klikk på dette ikonet for å fortsette

åpne en nasjonsportal

# 2. Klikk på "(OneNation Portal) Builds-alternativet

en nasjonsportal bygger

# 3. Som du kan se på bildet nedenfor, er Kodi Collusion build allerede utgitt for den kommende Kodi 18 Leia-versjonen. Den stabile versjonen av Kodi Leia har imidlertid ikke blitt utgitt ennå. Hvis du er en av få som har tilgang til Leia-versjonen, kan du gå videre og klikke på Kodi Collusion build for denne versjonen. Hvis ikke, hopp til neste trinn

hvordan du installerer kodi collusion på kodi 18 leia

# 4. Bla ned til og klikk Kodi-Collusion-versjonen under Krypton Builds (bildet under)

hvordan du installerer kodi collusion på kodi 17.6 krypton

# 5. Du vil bli presentert for to installasjonsalternativer - Fresh og Standard.

Å velge Fresh vil først tilbakestille Kodi til standard fabrikkinnstillinger og fjerne alle eksisterende tillegg, innstillinger osv. Standardinstallasjon vil beholde noen tillegg og innstillinger. Jeg skal velge ‘Fresh’, da jeg ikke har noe å beholde. Men det er helt ditt valg.

kodi collusion fersk installasjonsguide

# 6. Kodi vil nå spørre deg om du vil gjenopprette Kodi-konfigurasjonen til standardinnstillingene. Klikk "Fortsett"

gjenopprette kodi for å bygge installasjon

# 7. Installasjonen av Kodi Collusion build vil nå starte. Det kan ta 3-4 minutter å installere denne builden.

last ned kodi samvirke build

# 8. Når build er installert, ser du følgende melding. Alternativet "Last inn profil" gjør egentlig ikke så mye. Så jeg kommer til å klikke på 'Force Close.'

tving Lukk kodi-appen

Kodi vil nå stenge. Du har installert Kodi Collusion Build vellykket. Start Kodi på nytt og startskjermen til Kodi vil endre seg til dette

Slik ser kodi-kollusjonshud ut

Jeg liker virkelig dette grensesnittet. Det ser kult ut! Gå videre og utforsk denne bygningen. Du finner en håndfull forhåndsinstallerte tillegg her, inkludert Deceit, Seren, Limitless.

Klikk på "Filmer" så ser du følgende alternativer (bildet nedenfor). På samme måte kan du utforske andre menyelementer.

hvordan du bruker kodi collusion build

Så dette er hvordan vi installerer Kodi Collusion bygge på Kodi.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Konklusjon

Kodi Collusion build setter sammen en håndfull populære tillegg slik at du ikke trenger å installere dem separat. Denne guiden er et forsøk på å hjelpe deg med å installere denne bygningen raskt og enkelt. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Hvordan installere OneNation Portal Kodi Builds
Hvordan installere No Limits Magic Build
Slik installerer du Titanium Build
Hvordan installere Kodi
Beste Kodi VPN
Slik installerer du Addons over Builds

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me