Slik installerer du Kodi på Amazon FireStick

>

I denne trinnvise guiden vil jeg vise deg hvordan du installerer Kodi 18.5 Leia på FireStick innen 2 minutter. Den samme guiden vil også fungere for Firestick 4K, Fire TV og Fire TV Cube. La oss begynne med en kort introduksjon før vi starter installasjonstrinnene.


hvordan du installerer kodi på ildstedetAmazon Fire TV / Stick har allerede tatt markedet for videostreaming med storm. Helt siden den kom på scenen har den solgt som hotcakes, takket være den utrolige brukervennligheten og støtten til populære underholdningstjenester som Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video og mange andre. For å toppe det hele, kommer Amazon FireStick med Alexa-støtte. Så bare legg deg ned på sofaen din og begynn å navigere gjennom alt bare ved å bruke stemmen din. Du trenger ikke engang å løfte fingrene nå. Er det ikke superkult!!!

Men så forlokkende som det kan høres ut, er det bare en liten bit av problemet. Selv om en stor mengde multimediainnhold er tilgjengelig gratis, kommer premiuminnholdet med premium prislapper. Dette er definitivt en plage for de fleste brukere, og den største grunnen til at brukere installerer Kodi på Firestick. Kodi er en av de beste Amazon Fire Stick-appene, som vil åpne en ny verden med gratis multimediainnhold som kanskje ikke en gang er tilgjengelig i din region eller kommer med en ublu prislapp.

Hvis du allerede bruker Kodi på Fire TV eller Fire Stick og ser etter bare en enkel oppdatering til 18,5 Leia, bør du lese dette - hvordan du oppdaterer Kodi på FireStick.

Merk: Vi oppfordrer ikke til å bruke programvare / maskinvare / tjeneste for tilgang til det ulovlige innholdet. Vær en god dommer av dine handlinger.

Slik installerer du Kodi på FireStick

Kodi for Fire Stick tilbyr mange streamingmuligheter. Multimediainnholdet som tilbys av Kodi er faktisk svimlende. Hvis du har bestemt deg for det jailbreak Amazon Fire Stick, du er akkurat på rett sted. Du skal lære deg hvordan du installerer Kodi på FireStick på så mange måter som mulig.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Lese:
Hvordan installere og bruke Best VPN for FireStick

TRINN 1: Forbered din FireStick for Kodi-installasjon

Først av alt, hvis du nettopp kjøpte din Fire TV eller FireStick, slik kan du sette opp Fire Stick for første gang. Nå som du har satt opp Stick vellykket, må du forberede den for Kodi-installasjonen. Du må lage fire justeringer. Aktiver ADB-feilsøking, slå på apper fra ukjente kilder, slå av enhetsdata for bruk og slå av samle data om appbruk. Du kan enkelt gjøre alt dette ved å følge disse trinnene:

#1: Bare naviger til innstillinger på din Fire TV / Stick. Velg deretter Min brann-TV / enhet og velg Utviklermuligheter

hvordan du installerer kodi på ildstedet

# 2: Nå må du gjøre to ting. Først av alt, aktiver ADB-feilsøking (valgfritt) og slå deretter PÅ Apper fra ukjente kilder (påbudt, bindende)

firestick kodi

# 3: Naviger nå til innstillinger og åpne Preferanser > Personverninnstillinger. Nå er det bare å slå AV Bruksdata for enheten og Samle bruksdata for apper

amazon firestick kodi

Amazon Fire TV-en er nå klar. Nå er vi et skritt nærmere Kodi-installasjonen.

TRINN 2: Få Downloader-appen

Dette er den desidert mest populære, enkleste og raskeste metoden for å installere Kodi på Fire TV Stick. Hvis du følger alle trinnene nøye, vil det ikke ta mer enn to minutter. Downloader er en fantastisk app og er tilgjengelig gratis i Amazon App Store. Det gjør Kodi-installasjonsprosessen veldig jevn og praktisk.

Bare ta turen til Amazon App Store og søk “Downloader”For det. For å gå til Amazon Store, velg Søk alternativet øverst til venstre på startskjermen til FireStick.

hvordan du installerer kodi på amazon firestick

Når du har lastet ned og installert Downloader-appen på Fire TV eller Fire Stick, er vi bare et skritt unna å installere Kodi.

TRINN 3: Installer Kodi på FireStick

I dette trinnet lærer vi å laste ned og installere Kodi 18.5 Leia på Amazon Fire TV Stick. For de som ikke er klar over, er Leia 18.5 den siste stabile versjonen som på datoen.

#1. Start Downloader-appen du nettopp har installert, og klikk på URL-boksen (der den står http: //)

INSTALLER KODI PÅ FIRESTICK

# 2: Nå vises et popup-tastatur

Å installere Kodi Leia 18.5, Tast inn https://www.firesticktricks.com/kapk klikk på 'GO'.

# 3: Dette vil starte nedlastingsprosessen.

hvordan du installerer kodi på ildstedet

# 5: Når nedlastingen er ferdig, klikker du på “Installere

lansere kodi 18.o på ildsted

# 6: Vent til nedlastingen er fullført

hvordan du installerer kodi 18.0 på ildstedet

# 7: Du ser meldingen om appinstallert når Kodi er installert. Klikk ÅPEN for å starte Kodi-applikasjonen. Hvis du vil åpne den senere, klikker du på FERDIG

installer kodi på ildstedet

Du finner ikke Kodi-appen på startskjermen, så bare ta turen til innstillinger -> applikasjoner -> Behandle installerte applikasjoner -> Kodi -> Launch

Du kan også trykke på Hjem tast / knapp på fjernkontrollen i 5 sekunder og klikk Apps på popup-skjermen for å få tilgang til Kodi.

Slik bruker du Kodi på FireStick

Nå som du har installert Kodi, er det tiden du vet hvordan du bruker den på Fire Stick for sikker og lydunderholdning. Med Kodi har du tilgang til den enorme verdenen med gratis innhold som spenner fra filmer til TV-serier og mye mer.

Men før du begynner å bruke Kodi på Fire TV / Stick, vil jeg advare deg om at hva enn du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Hvis du blir fanget og ser på opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport), kan du havne i alvorlige juridiske problemer.

Heldigvis er det en måte å fortsette å glede seg over favorittinnholdet ditt gjennom Kodi uten å måtte bekymre deg for hvem som ser. Det du må bruke er en pålitelig VPN-tjeneste, som vil maskere alle internettaktivitetene dine fra nett-snoptene. En VPN hjelper deg å omgå Internett-throttling, online overvåking og geo-begrensninger for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN. Det er den raskeste VPN, som er det viktigste for en jevn streamingopplevelse.

Vi promoterer eller oppmuntrer aldri brudd på opphavsretten. Men vi vil ikke at du ender opp i lovlige problemer. Videre tror vi på retten til personvern og er dens sterke talsmann.

Så før du begynner å bruke Kodi på Fire TV / Stick, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Klikk HER for å abonnere på ExpressVPN-tjenesten. Det er en 30-dagers, full, ingen spørsmål stilte pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med det (som jeg ikke ser noen grunn til), kan du be om full refusjon i løpet av de første 30 dagene.

Steg 2: Slå på Fire TV / Stick og naviger til lupen (søkeikon). Du finner den på ytterste venstre side. Begynn nå å skrive “Expressvpn” (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

installer expressvpn firestick

Trinn 3: Klikk "Få" for å laste ned og installere ExpressVPN-applikasjonen på Fire TV / Stick

få vpn jailbroken firestick

Trinn 4: Når installert, start ExpressVPN-appen og logg inn med e-post-ID / passord som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet.

logg inn expressvpn på ildsted

Trinn 5: Klikk nå på Power-ikonet for å koble til en VPN-server (se bildet nedenfor). Du kan også endre ønsket sted ved å klikke på "Velg beliggenhet" som vist på bildet nedenfor. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan lese mer om bruk av ExpressVPN med FireStick.

Nå som dine online aktiviteter er private, er det på tide å lære hva du skal gjøre videre med Kodi på Fire TV Stick. Som jeg nevnte tidligere, vil du ikke finne noe innhold på Kodi, da det er en enkel mediaspiller. For å streame filmer, TV-show eller sport, må du installere forskjellige Kodi Addons / Builds. Hvis du er helt nybegynner, her er min trinn-for-trinn-nybegynnerveiledning for å bruke Kodi.

Lurer du på hvordan du får de beste Kodi Addons eller Builds på din Fire TV / Stick? Sjekk ut lenkene nedenfor som vil hjelpe deg med å installere populære Addons og builds som fungerer fint og trekke kvalitetsstrømmer.

 • Hvordan installere Exodus Redux
 • Hvordan installere Venom Addon
 • Hvordan installere FEN Addon
 • Slik installerer du Titanium Build
 • Hvordan installere No Limits Magic Build

Les også: FireStick Cord-Cutting Guide for gratis filmer, TV, sport & Mer

Video Guide for installasjon av Kodi på Amazon FireStick

Du har installert Kodi på Fire Stick. Hvis denne metoden ikke fungerer, kan du prøve andre metoder gitt nedenfor.

Hvordan få Kodi på FireStick ved å bruke Alternative metoder

Downloader er en pålitelig app, og du skulle normalt ikke ha problemer med å installere Kodi på FireStick gjennom den. Men hvis du tilfeldigvis har et premiumabonnement på den populære filbehandler-appen som heter ES File Explorer, kan det være lurt å bruke det i stedet.

ES File Explorer støtter ikke lenger sidelading av tredjepartsapper. Du trenger et premiumabonnement som koster $ 9,99 per måned. På den annen side er Downloader hundre prosent gratis. Hvis du allerede har installert Kodi på FireStick ved hjelp av Downloader-metoden (som gitt ovenfor), kan du hoppe over denne delen).

Installer Kodi på FireStick ved hjelp av ES File Explorer

Du kan lære mer om ES File Explorer-appen i vår guide Hvordan installere & Bruk ES File Explorer på FireStick.

Her er trinnene for å installere Kodi på Amazon Fire TV Stick:

 1. Slå på Amazon Fire TV Stick
 2. Gå til innstillinger > Min Fire TV
 3. Åpen Utviklermuligheter
 4. Slå på Apper fra ukjente kilder
 5. Gå til Fire Stick-hjemmesiden og naviger til “Søk”-Ikonet øverst til venstre på skjermen.
 6. Skriv inn “ES File Explorer”Og klikk på den når den vises i søkeresultatene.
 7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere ES File Explorer-appen på FireStick
 8. Når appen er installert, kan du starte den. Gå nå til høyre seksjon der du ser flere ikoner. Velg og klikk på Last ned-ikonet
 9. Klikk +Ny på bunnen
 10. En pop-up vises. Tast inn https: // www.firesticktricks.com/kapk i Sti-delen og hvilket navn du velger i delen Navn
 11. Klikk Last ned nå
 12. Vent mens Kodi er lastet ned på FireStick
 13. Klikk Åpen fil
 14. Klikk Installere når du blir bedt om det
 15. Klikk Installere en gang til
 16. Det er alt. Kodi er nå installert på din FireStick / Fire TV.

Slik installerer du Kodi på FireStick ved å bruke AppStarter

Hvis du på en eller annen måte ikke kan installere Kodi APK på Amazon Fire TV Stick ved hjelp av de ovennevnte metodene, bør du prøve dette. AppStarter tillater installasjon av tredjepartsapper, og gjør derfor Kodi-installasjonsprosessen ganske enkel og smidig.

Unødvendig å si, du vil nok en gang bli pålagt å slå PÅ apper fra ukjente kilder og slå av Innsamle bruksdata for apper som nevnt i den første metoden. Når du har gjort dette, installerer du Downloader-appen som vist ovenfor i den første metoden.

Etter det er det bare å følge disse trinnene for å enkelt installere Kodi på Fire Stick ved hjelp av AppStarter:

TRINN 1: Start Downloader-appen

STEG 2: Klikk på URL-boksen der det står http: //

firestick kodi hjelp

TRINN 3: Nå vises et nytt vindu. Tast inn https: //firesticktricks.com/as4.apk og klikk 

hvordan du laster ned kodi på ildstedet

TRINN 4: Når AppStarter er lastet ned, klikker du på “Installere.”

hvordan du installerer kodi 18 leia på ildstedet

TRINN 5: Etter at AppStarter er installert, starter du det.

TRINN 6: Hvis du vil installere Kodi, går du først til “oppdateringer”I venstre meny til AppStarter. Klikk nå på “Installere”På høyre side der den viser Kodi.

hvordan du installerer kodi på amazon fire tv

Kudos har lykkes med å jailbroken din Amazon Fire Stick og installert Kodi på den ved hjelp av AppStarter. Imidlertid, hvis dette trikset ikke fungerer og du ikke klarer å jailbreak Amazon Fire Stick, kan du gå til neste metode.

Installer Kodi på Amazon Fire TV Stick With FileLinked

FileLinked er et effektivt fildelingsverktøy, som du også kan bruke til å laste ned apper på FireStick. Slik kan du installere Kodi på FireStick ved å bruke FileLinked-appen.

TRINN 1: Det første du vil gjøre er å installere FileLinked på FireStick

STEG 2: Start FileLinked

TRINN 3: Når du ser følgende skjermbilde, skriver du inn koden 54780130 og klikk Fortsette

filelinket kodekode for ildsted

TRINN 4: Klikk på nedlasting -ikonet ved siden av Kodi-versjonen du ønsker å installere

kodi-installasjon på ildsted

TRINN 5: Når nedlastingen er ferdig, klikker du på Spill-knappen ved siden av versjonen av filen du lastet ned. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Kodi på FireStick

hvordan du installerer kodi på ildstedet

Spørsmål og svar

Er Kodi trygg & lovlig?

Kodi er hundre prosent trygg og lovlig i seg selv. Du kan laste ned Kodi fra de offisielle appbutikkene på forskjellige enheter, for eksempel Google Play Store for Android og Microsoft Store for Windows 10. Disse appbutikkene vil aldri være vert for en utrygg og ulovlig app. Husk imidlertid at Kodi tillater visse tredjeparts tillegg som kan strømme opphavsrettsbeskyttet innhold. Streaming av slikt innhold er ikke lovlig.

Hva kan du se på Kodi?

Du kan se filmer, TV-serier, sport, live TV, dokumentarer, barnas innhold, anime og omtrent hva du kan tenke på.

Husk at Kodi ikke er vertskap for noe eget innhold. Du må kilde innhold gjennom Kodi-tillegg. Det er bokstavelig talt hundrevis av tillegg for alle slags videoer du liker å streame. Kodi støtter både offisielle tillegg så vel som tredjeparts tillegg. Du kan også bruke Kodi builds for en forbedret opplevelse.

Kan du installere Kodi på Fire TV Cube?

Ja, du kan installere Kodi på Fire TV Cube. Alle Fire TV-enheter (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K og Fire TV Cube) har samme grensesnitt og navigasjonssystem. Installasjonsinstruksjonene for Kodi som brukes i denne guiden gjelder også Fire TV Cube.

Hva er den siste versjonen av Kodi for Firestick?

Kodi Leia 18.5 er den siste versjonen av Kodi. Denne versjonen ble utgitt i november 2019 og tilbød noen mindre feilrettinger og kosmetiske endringer.

Konklusjon

Det var det. Jeg håper du hadde en jevn opplevelse med de ovennevnte instruksjonene. Nå kan du lene deg tilbake og nyte mengden av utrolig multimediainnhold som tilbys av Kodi. Vi vil imidlertid anbefale deg å være på vakt mot tilgang til piratkopiert eller ulovlig innhold. Hvis du er ny på Kodi, her er min nybegynnerguide om hvordan du bruker Kodi. Ta også en titt på hvordan du bruker real-debrid for å trekke streaming-koblinger av kvalitet og unngå Kodi-buffering. Hvis du møter noen feil i fremtiden, kan du tilbakestille Kodi på FireStick, og den vil være så god som ny.

Alle disse metodene for å installere Kodi har blitt prøvd og testet av meg og fungerer helt greit.

Hvis du vet om noen annen bedre måte å gjøre det på installer Kodi på FireStick eller har noen problemer som følger noen av disse trinnene, kan du slippe spørsmålene i kommentarene nedenfor.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me