Slik installerer du Morpheus TV på FireStick

>

Terrarium TV-utviklere kunngjorde slutten på dagene for denne utrolige appen vi hadde blitt så glad i. Det er et slag vi fremdeles har å gjøre med. Men i streamingverdenen er en app som blir avviklet ikke noe nytt. Mange apper kommer i søkelyset, blir populære, og en dag blir de tatt ned. Terrarium TV som går ned er et stort tap foreløpig, men jeg er sikker på at vi vil finne en måte å gå videre på.

Heldigvis er det mange Terrarium TV-alternativer du kan bruke til å se favorittepisodene og filmene dine. I denne guiden vil vi lære å installere Morpheus TV på FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; et av de beste Terrarium TV-alternativene.

Morpheus TV er en on-demand app, akkurat som Terrarium TV. Det kan skryte av et imponerende mediebibliotek og har noen solide skrapere av høy kvalitet for å gi deg de beste strømbare lenker. Denne lette appen er enkel på dine FireStick-ressurser, tilbyr jevn ytelse og har et brukervennlig grensesnitt.

Ansvarsfraskrivelse: Morpheus TV-utvikler har kunngjort slutten av støtten til appen. Når du kjører appen første gang etter installasjon, vil du se varsel om utgått prosjekt. Imidlertid står det også at du kan streame eksisterende filmer og show så lenge skrapere er tilgjengelige. 

Hvis du ikke vil gå med den forlatte appen, foreslår jeg at du får klonen som heter Morph TV, som jevnlig blir oppdatert for det ferske innholdet og den smidige streamingopplevelsen. 

Trinn for å installere Morpheus TV på FireStick

Det tar bare noen få minutter å installere Morpheus TV på FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube. Det første du må gjøre er å sikre deg Apper fra ukjente kilder er slått på i enhetsinnstillingene for å godta tredjeparts APK av apper som Morpheus TV. Her er trinnene:

1. Slå på din FireStick og velg fra hovedskjermen innstillinger på toppen.

hvordan du installerer Morpheus TV på ildsted

2. Når du ser følgende sett med alternativer, gå videre og åpne Enhet

enhet i innstillinger: morpheus tv

3. Klikk deretter på Utviklermuligheter

utvikleralternativer på ildsted

4. Hvis Apper fra ukjente kilder er av, klikk på den for å slå den på

Morpheus TV

Du kan nå komme i gang med installasjonen. La meg vise deg hvordan.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Husk at du ikke kan laste ned og sidelaste APK-filene direkte gjennom en nettleser på FireStick, slik tilfellet er med andre Android-enheter. Derfor trenger du en app som letter en slik nedlasting.

Downloader er den beste sidelaster-appen for FireStick. Så gå videre og installer Downloader på enheten din først. Du kan gjøre det fra Amazon Store (ved å bruke søkefunksjonen på Hjem-skjermen til FireStick).

Når du har Downloader, åpner du den og følger trinnene nedenfor:

Trinn 1: Det du nå skal se er Downloader-startsiden med Hjem fane til venstre.

Klikk på URL-feltet til høyre

hvordan du får Morpheus TV ved å laste ned appen

Steg 2: Skriv inn følgende URL http://bit.ly/morp166 og klikk  

morpheus tv på ildsted

Trinn 3: Du blir omdirigert til nettleser-delen av Downloader-appen der den følgende websiden åpnes. Bla ned og klikk LAST NED MORPHEUS TV.APK knapp.

last ned morpheus tv apk på ildstedet

Trinn 4: Vent til Morpheus TV APK lastes ned på FireStick

installere morpheus tv apk på firestick

Trinn 5: Når APK-filen er lastet ned, vil Downloader-appen starte installasjonen på egen hånd. Her er neste vindu du må se. Bla ned til høyre nederst på skjermen og trykk Installere

hvordan du installerer morpheus tv på ildstedet

Det vil ta omtrent et minutt for Morpheus TV å installere på FireStick. Når det er gjort, App installert varsel vises.

Mens du kan kjøre Morpheus TV-app straks fra dette vinduet ved å klikke ÅPEN, Jeg foreslår at du klikker FERDIG og gå tilbake til Downloader-grensesnittet for å slette Morpheus TV APK.

Når appen er installert, trengs det ikke APK-fil lenger. Du kan spare litt plass ved å slette den.

hvordan få morpheus tv på brannstokk

Klikk Slett

morpheus tv for filmer

Klikk Slett en gang til

slett morpheus tv apk fra ildstedet

Du har installert Morpheus TV på FireStick og også slettet APK-filen.

Utforske Morpheus TV

Gå foran og åpne appen. Hvis du ikke ser det på FireStick-startskjermen, kan du gå til appene dine & Kanalseksjonen. Du finner appen der.

Når du kjører appen for første gang etter installasjonen, blir du ønsket velkommen med Prosjekt avsluttet beskjed. Som jeg allerede har sagt, er Morpheus TV-app avviklet. Men dette betyr bare at ingen nye skrap og innhold blir lagt til. Så lenge de eksisterende skraperne fungerer, kan du fortsette å se på tilgjengelige filmer og show.

Klikk OK

morpheus tv ned

Det neste vinduet gir deg en meny med alternativene Film, TV-show, Nedlastinger og Innstillinger.

hvordan du bruker Morpheus TV

Når du klikker på Filmer, ser du et nytt sett med alternativer: Trending, Popular, Search etc.

Gå videre og grave dypere ved å klikke på et hvilket som helst valg du velger. Du finner alle filmtitlene Morpheus TV-verter her.

hvordan du kan se filmer på Morpheus TV

Hvis du klikker på TV-show på hovedskjermen til appen, vises følgende meny.

se tv-serier på Morpheus TV

Få tilgang til Morpheus TV fra FireStick Hjem-skjerm

Du kan alltid få tilgang til appene dine fra Dine apper & Kanaler-området, som du får tilgang til ved å trykke lenge på Hjem -knappen på fjernkontrollen og klikk deretter Apps.

I appene dine & Kanalseksjonen, vil du merke at bare appene i de øverste radene vises på startskjermen. Appene som nylig er installert, plasseres i den nederste raden. Så det kan hende at de ikke vises på startskjermen.

Hvis du vil flytte Morpheus TV over på FireStick-startskjermen, er dette hva du kan gjøre:

  • Velg Morpheus TV-ikonet i Dine apper & kanaler
  • Trykk på menyknappen på FireStick-fjernkontrollen. Det er knappen med tre horisontale linjer
  • Nederst til høyre på TV-skjermen vil du nå se en meny. Klikk Bevege seg og flytt Morpheus TV-ikonet manuelt inn i en av de øverste radene. Eller klikk Flytt til fronten for å plassere ikonet på det første stedet i den første raden.

Pakk sammen

Morpheus TV er lett et av de mest levedyktige alternativene til Terrarium TV. Denne on-demand appen gir deg favorittfilmene dine og viser med bare noen få klikk på knappene. Jeg har funnet Morpheus TV raskere enn de fleste andre apper i samme kategori. Den henter også koblingene raskere. Dessverre har Morpheus TV også blitt avviklet fordi utvikleren ikke lenger kan støtte den. Men det gode er at det vil fortsette å hente strømmer til skrapene er tilgjengelige. Jeg mener appen skal være bra i noen måneder til.

I slekt:

Hvordan Jailbreak en FireStick
Beste apper for FireStick
Hvordan installere Cinema APK
Hvordan installere Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me