Slik installerer du nyeste filmer HD på FireStick

>

I denne opplæringen lærer du å installere Newest Movies HD APK på FireStick. Newest Movies HD er en underholdningsapp for on-demand filmer og TV-serier.


På dette tidspunktet er det en god sjanse for at du allerede vet at Terrarium TV ikke lenger er offisielt tilgjengelig. Du kan bruke den lappede versjonen av Terrarium TV, men den vil aldri bli oppdatert med det nye innholdet. Det var en plutselig og trist bortgang av en utrolig app. Men alt er ikke tapt. Jeg har vært på jakt etter å finne gode Terrarium TV-alternativer og har oppdaget en haug med levedyktige alternativer.

Nyeste filmer HD tilbyr et bredt spekter av filmer og TV-show. Det er en lett app som holder seg lett på din FireStick. Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi det en sjanse som Terrarium TV-alternativ. Appen er ikke helt kompatibel med FireStick-fjernkontrollen. Imidlertid, hvis du bruker den med Mouse Toggle, vil du få en anstendig opplevelse. La oss nå se hvordan du installerer Newest Movies HD på FireStick.

Nyeste filmer HD: Installasjonsinstruksjoner for FireStick

Før du kunne installere noen app på FireStick fra utenfor Amazon Store, må du tillate Apper fra ukjente kilder. Så for å installere den nyeste filmen HD-app, er dette hva du trenger å gjøre:

1. Slå på FireStick-enheten, og velg den når den lastes opp innstillinger alternativet fra menylinjen øverst (på FireStick-startskjermen)

Slik installerer du nyeste filmer HD på FireStick

2. Naviger nå til alternativet Enhet og åpne den

Installer nyeste filmer HD på FireStick

3. Klikk deretter på Utviklermuligheter 

Nyeste filmer HD på FireStick

4. Hvis Apper fra ukjente kilder er slått av, må du slå den på. Klikk på alternativet for å slå det på

klikk på apper fra ukjente kilder på ildstedet

5. Velg nå Slå på når følgende vindu vises med advarsel om at tredjepartsapper fra ukjente kilder kan forårsake skade på enheten din. Det stemmer for appene som ikke er testet, men ikke for Newest Movies HD. Det er en trygg app.

hvordan du kan få de nyeste filmene HD på FireStick

Du har konfigurert FireStick-enheten din for å tillate tredjepartsapper fra ukjente kilder. La oss nå gå videre med installasjonsprosessen.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Side-lasting av en hvilken som helst app på FireStick er først og fremst en todelt prosess - i den første delen laster du ned APK for appen, i den andre delen installerer du den APK. Følgende trinn dekker begge delene sammen for Nyeste filmer HD APK.

Her går vi:

6. Fortsett og installer Nedlastingsapp fra Amazon Store. Du trenger denne appen fordi den vil hjelpe deg å laste ned og sidelaste de nyeste filmene HD APK på FireStick-enheten din. Du kan ikke laste ned en APK direkte fra en nettleser på en Fire TV eller FireStick.

Det tar bare noen få minutter å installere denne appen. Bare velg søkealternativet på startskjermen til FireStick og slå opp etter Downloader-appen

7. Kjør Downloader-appen når du har installert den. Slik ser startskjermen til denne appen ut.

Som du ser har venstre side en sidefelt med en mengde alternativer. Det øverste alternativet Hjem er allerede valgt. Du trenger ganske enkelt å navigere til høyre side og klikke på tekstfeltet for URL

last ned de nyeste filmene HD på eldstick

8. Du ser nå et nytt vindu med bokstaver og tall. Bruk dette tastaturet til å skrive inn følgende URL: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Når du er ferdig, trykker du på -knappen eller ganske enkelt trykke på Play / Pause-knappen på FireStick-fjernkontrollen

nyeste filmer hd apk nedlasting

9. Nedlastingsenheten vil begynne å etablere forbindelsen til serveren URLen peker til. Om noen øyeblikk begynner den nyeste filmen HD APK å laste ned på FireStick

nyeste filmer hd apk last ned på ildsted

Nedlastingen skal ikke ta mer enn ett minutt, siden Newest Movies HD er en liten app.

10. Klikk deretter på Installere for å begynne å installere appen på FireStick

hvordan du installerer nyeste filmer HD på firestick

Når den nyeste filmen HD-appen er installert, vil du bli varslet med følgende vindu som sier: App installert

På bunnen er det to alternativer. Som forventet, Åpen -knappen lanserer den nyeste filmen HD-appen. Skjønt, jeg kommer til å klikke Ferdig. Dette vil tillate meg å gå til Downloader-appen og slette den nyeste filmen HD APK-filen.

Hvorfor sletter jeg denne filen? Fordi appen nå er installert. APK-filen har ingen nytte. Det er en god praksis å fortsette å rydde opp FireStick-lagringen når du får muligheten. Slik vil den forbli ujevn.

få nyeste filmer hd on fire stick

Når du ser følgende på FireStick-skjermen, klikker du på Slett

firestick nyeste filmer hd

Klikk igjen Slett

nyeste filmene HD Fire TV

Der går du! Den nyeste HDK-appen for Movies HD har blitt installert på FireStick-enheten din. Deretter lærer vi hvordan du får tilgang til og bruker denne appen.

Nyeste filmer HD på FireStick: Hvordan få tilgang til

Du vil sannsynligvis allerede vite veien rundt enheten din og hvordan du får tilgang til apper du har installert nylig. Men mange av leserne mine har problemer med å finne appene etter installasjonen. Så la meg gi en rask oversikt over hvordan du får tilgang til Newest Movies HD (eller hvilken som helst app) på FireStick.

Du får tilgang til alle installerte og skyapper fra delen som heter Appene dine & spill. Følg trinnene nedenfor for å komme dit:

 • Trykk lenge på Hjem-knappen på fjernkontrollen til enheten din (ca. 3-4 sekunder)
 • Når popup-vinduet vises, klikker du på det første alternativet Apps
 • Her er det listen over alle FireStick-appene du har installert
 • Gå til bunnen av listen og kjør den nyeste filmen HD-appen

Merket du at den nyeste filmen HD-appen du nettopp har installert, er på bunnen av appene dine & Spillliste? Dette er grunnen til at du ikke finner appen på startskjermen til FireStick.

Appene i de øverste 2-3 radene vises på startskjermen. Så hvis du vil ha tilgang til den nyeste filmen HD-appen fra startskjermen, er det du trenger å gjøre:

 • Velg HD-appen Nyeste filmer i appene dine & spill
 • Trykk lenge på Plukke ut knappen på fjernkontrollen eller bare trykk på menytasten på fjernkontrollen og klikk på Bevege seg alternativet som vises på hurtigmenyen nederst til høyre på skjermen
 • Flytt appen til øverste rad (eller en av de tre første radene)
 • Trykk på Select-knappen igjen for å frigi appen
 • Gå tilbake til startskjermen til FireStick og kjør den nyeste filmen HD-appen derfra

Slik bruker du den nyeste filmen HD-appen

Den nyeste filmen HD-appen har et jevnlig, kjent grensesnitt. Det er den typen grensesnitt som er vanlig blant slike apper. Så hvis du har brukt Terrarium TV eller liker, bør du ikke ha noen problemer i det hele tatt med å bruke denne appen.

Kjør appen, og det er dette du ser. Hvis en ny versjon av appen er tilgjengelig, vil en ledetekst for å installere den nye versjonen vises tydelig på den øverste halvdelen av appens startskjerm. Jeg anbefaler å installere oppdateringen raskt, da den ikke bare lar deg kvitte seg med den irriterende ledeteksten, men også gi deg den mest oppdaterte versjonen av appen.

hvordan du bruker nyeste filmer HD på FireStick

Hjemmeskjermen til appen viser de siste lagt til titler og også kjennetegn titlene i forskjellige kategorier. Standardskjermen åpnes for TV-show.

Det er en meny øverst til venstre, som du kan bruke til å veksle mellom filmer & TV-programmer. Menyen har andre alternativer også, inkludert ny oppdatering, tegneserier, overvåkningsliste, nylig utgave, historie og mer.

Du kan også gå til appinnstillingene fra menyen

hvordan du bruker nyeste filmer hd app på brann tv-pinne

Øverst til høyre på appen er søkealternativet (linsesymbolet). Klikk på dette ikonet for å se etter film eller show med nøkkelord. Du kan for eksempel skrive inn navnet på en film eller skuespiller for å se etter det relaterte videoinnholdet

Newest Movies HD er en Amazon FireStick ekstern-kompatibel app. Men jeg har lagt merke til at det noen ganger ikke svarer godt til fjernkommandoene. For å skåne deg enhver frustrasjon og for å gjøre ting jevnere, anbefaler jeg å bruke Mouse Toggle med denne appen. Mouse Toggle vil gjøre livet ditt mye enklere med Newest Movies HD.

Ende opp

Nyeste filmer HD er ikke den beste appen på forespørsel for FireStick, da den ikke er veldig bra med fjernkontrollen. Imidlertid har den en solid samling av filmer og show, og den fungerer i orden hvis du har en museskift. Derfor har jeg sagt det som et av alternativene til Terrarium TV. Hvis du ikke liker denne appen, er det noen få andre du kan prøve. Her er vår anbefalte liste:

 • FreeFlix HQ
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Alternativer for Showbox

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me