Slik installerer du Showbox på FireStick

>

Showbox er en av de mest populære tredjepartsappene på forespørsel for Android-plattformen. Denne appen gir deg tilgang til et stort mediebibliotek med filmer og TV-serier. Når Terrarium TV er borte, må du lete etter noen av alternativene. Showbox er en del av de beste Terrarium TV-alternativene.

Denne appen har eksistert en stund og støttes av et aktivt team av utviklere. Du vil merke at det nye innholdet blir lagt til Showbox ganske regelmessig. Appen lar deg spille av innholdet i SD, HD og full HD-kvalitet. Det er en lett app med nesten ingen innvirkning på enhetens ytelse.

Det er en viktig ting du trenger å vite om Showbox. Den er designet for Android-mobilplattformen og er ikke veldig fjernvennlig. For å navigere i denne appen jevnlig på FireStick, trenger du en museskift. Ikke bekymre deg hvis det høres forvirrende ut. Jeg vil dekke hver del hver for seg. Jeg vil først vise deg hvordan du installerer Showbox fra Aptoide markedet. Senere vil jeg fortelle deg hvordan du installerer Mouse Toggle. La oss komme i gang!

OPPDATERING: Showbox er avslått og fungerer ikke på FireStick eller andre Fire TV-enheter. Få en av de andre lignende appene fra listen over beste showbox-alternativer.

Showbox på FireStick: Installasjonsveiledning

La oss først konfigurere FireStick / Fire TV / Cube slik at den kan godta tredjepartsapper, for eksempel Aptoide og Showbox. Bare en liten endring i sikkerhetsinnstillingen er påkrevd.

Når du slår på FireStick og er på startskjermen, bruker du fjernkontrollen til å velge innstillinger fra menylinjen på toppen

  Slik blokkerer du annonser og popup-vinduer på FireStick med Blokada

hvordan du installerer showbox på ildstedet

Nå velger du og åpner Enhet fra følgende sett med alternativer

showbox hd på ildsted

Åpen Utviklermuligheter

showbox for ildsted

Velg og klikk Apper fra ukjente kilder å slå den på hvis den er deaktivert

firestick showbox-app

Bekreft handlingen ved å klikke Slå på. Ikke bekymre deg for advarselen. Både Showbox og Aptoide er trygge apper

showbox last ned brannstokk

FireStick-enheten din er nå klar. Du kan installere hvilken som helst tredjepartsapp du ønsker.

Installer Aptoide på FireStick

Aptoide er en tredjeparts appbutikk, som fungerer som et alternativ til Amazon Store på FireStick. Denne appmarkedet har dusinvis av kule apper du aldri vil finne på Amazon Store.

Det første du vil gjøre er å installere Aptoide app store på enheten din. Med Aptoide installert, kan du få Showbox og en rekke andre fantastiske apper på FireStick.

Aptoide er en Android-appbutikk, primært designet for Android-mobiler. Noen av appene her installerer kanskje ikke eller fungerer kanskje ikke ordentlig på FireStick. Men det har fremdeles mange apper for denne enheten.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

  Hvordan skjule din IP-adresse

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

Installer Showbox på FireStick ved bruk av Aptoide Store

Her er trinnene for å raskt installere Showbox på FireStick ved å bruke markedsplassen Aptoide:

1. Start Aptoide, og standardskjermbildet åpnes med Redaktørens valg alternativet til venstre allerede valgt. Du vil se en haug med utvalgte apper til høyre. Det er en god sjanse for at du kan finne Showbox-appen i dette vinduet

last ned showbox apk på ildstedet

Du kan også klikke på Topp applikasjoner alternativet til venstre. Denne delen inneholder også de mest populære Android-appene.

firestick showbox apk

Hvis du ikke finner Showbox i noen av de to alternativene, klikker du Redaktørens valg alternativet igjen, og du vil se søkeikonet øverst til venstre. Klikk på dette alternativet og slå opp etter appen.

2. Klikk på Showbox-ikonet

showbox apk

3. Nå klikker du på Installere knapp

last ned showbox på ildstedet

4. Det vises en advarsel om at Showbox har Google Services-avhengighet, og at det muligens ikke fungerer på FireStick-enheten din. Ikke bekymre deg for det. Vi vil gjøre at denne appen fungerer ved hjelp av museviklingen.

Klikk OK

installer showbox apk på firestick

Vent til nedlastingen er fullført

showbox for ildsted

5. Når appen har lastet ned, vises følgende ledetekst. Bla ned til neste knappen nede til høyre. Når du navigerer til Neste-knappen, endres den til Installere

hvordan du installerer showbox på brann tv-pinne

6. Klikk Installere å fortsette

installer showbox på brann-tv

Vent til Showbox-appen skal installeres på FireStick

hvordan få showbox på brannstokk

7. Etter en stund, App installert varsel vises. Klikk Åpen for å starte appen. Hvis du vil kjøre appen senere, klikker du på Ferdig. Du kan alltid åpne appen fra Appene dine & kanaler.

legg til showbox på ildstedet

Det var alt!

Viktig: Installer musevisning for å bruke Showbox

Husk advarselen som Aptoide kastet på skjermen din og sa at Showbox har Google Services-avhengighet og kanskje ikke fungerer på FireStick-enheten din?

  Slik installerer du SportsDevil på Kodi

Showbox er ikke først og fremst designet for FireStick. Det er ikke akkurat fjernvennlig. Du kan ikke navigere rundt i appen med bare Amazon FireStick-fjernkontrollen. For å bruke denne appen, er det du trenger en ekstra applikasjon kalt Mouse Toggle.

Mouse Toggle-app får en museknapp til å vises på FireStick-skjermen. Denne pekeren kan brukes til å klikke på forskjellige elementer i Showbox, som din vanlige fjernfunksjon ikke kan nå. Pekeren manøvreres ved hjelp av navigasjonsknappene på fjernkontrollen. Gå videre og installer Mouse Toggle på FireStick ved å bruke lenken nedenfor.

Hvordan installere Mouse Toggle på Fire TV Stick

Når Mouse Toggle-appen er installert, åpner du den og aktiverer musetilknytningstjenesten. For å få frem musepekeren, trenger du bare å trykke raskt på Play / Pause -knappen på fjernkontrollen to ganger.

Med Mouse Toggle på FireStick kan du bruke Showbox alle andre apper som ikke er fjernvennlige.

Pakk sammen

Da Terrarium TV var i live, hadde jeg knapt noe behov for å slå opp etter noen andre apper på forespørsel. Nå som Terrarium TV er borte, har jeg blitt tvunget til å utforske andre veier. Det er sant at ikke mange apper kan komme nær denne eksepsjonelle underholdningsplattformen som har tjent oss en god stund. Likevel har vi fortsatt underholdningsbehov, og de må oppfylles.

Showbox er kanskje ikke det største valget for FireStick, da det krever en ekstra musevikringsapp for å fungere. Men det er et levedyktig alternativ som lar deg se på masse filmer og show. Foruten Showbox, kan det være lurt å vurdere følgende apper:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Kino APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me