Slik starter du på nytt / starter din FireStick eller Fire TV

>

I denne guiden lærer du hvordan du starter FireStick og andre Amazon Fire TV-enheter på nytt.

Det kan være flere årsaker til at du ønsker å starte FireStick på nytt. Hvis du for eksempel har problemer med ytelsen selv etter at du har ryddet lagringsenheten, kan det være en god hjelp å starte FireStick / Fire TV på nytt.

Noen ganger fryser FireStick-appene og vil ikke la deg gå tilbake til hjemmevinduet. I så fall er omstart det eneste alternativet for å få enheten til å fungere normalt igjen.

Du har kanskje installert en oppdatering eller sannsynligvis en ny app, som krever en omstart før den trer i kraft.

Så uansett hva som er din grunn, la meg hjelpe deg med forskjellige måter å starte FireStick på nytt.

Viktig notat!! Hvis du bruker VPN på FireStick, vil enheten starte på nytt skru av. Sørg derfor for at du gjør det koble til VPN igjen etter omstart.

hvordan du starter en ildstokk på nytt

Metode 1: Hvordan starte FireStick på nytt med innstillinger

Det er et alternativ for omstart i FireStick-innstillingene som lar deg raskt starte enheten på nytt. Det er sannsynligvis den mest ukompliserte metoden for å starte Amazon FireStick på nytt. For at denne metoden skal fungere, må fjernkontrollen din imidlertid fungere, og du skal kunne navigere i FireStick.

Hvis enheten er frossen eller sitter fast og ikke svarer på de vanlige fjernkommandoene (for eksempel trykk på knappen), kan du bruke de to andre metodene jeg har gitt senere i denne guiden..

Forutsatt at fjernkontrollen fungerer normalt og enheten din ikke er frossent, følg disse trinnene for å starte FireStick på nytt:

1- I hjemmevinduet til FireStick finner du menyalternativene på toppen (trykk Hjem-tasten på fjernkontrollen for å gå til Hjem-vinduet)

Plukke ut innstillinger

hvordan du starter brann-tv på nytt

2- Gå videre og naviger til Min Fire TV og klikk på den

hvordan starte amazon firestick på nytt

3- Bla nå litt ned og velg Omstart

start ildstokken på nytt

4- Når du blir bedt om det, klikker du på Omstart en gang til

hvordan du starter brann tv-pinne på nytt

5- Din FireStick vil nå begynne å starte på nytt. Meldingen 'Avstenging' vises også på skjermen

Slik starter du FireStick på nytt ved å bruke Innstillinger-alternativene.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Les: Slik installerer du & bruk en VPN på Fire Stick

Metode 2: Start FireStick direkte på nytt med fjernkontrollen

Hvis FireStick-skjermen din sitter fast og hindrer deg i å navigere ordentlig og få tilgang til Innstillingene, kan du starte direkte på nytt med fjernkontrollen ved hjelp av en kombinasjon av knapper. Det er en hard omstart som tvinger lukker alle apper som kjører. Bruk denne metoden bare når den første metoden ikke fungerer.

Slik gjør du det:

- Hold nede Plukke ut og Play / Pause tastene på fjernkontrollen sammen i omtrent 5 sekunder

ekstern snarvei for å starte ildstedet på nytt

- FireStick-enheten din vil starte direkte på nytt uten å kaste noen bekreftelsesmelding på skjermen som med den første metoden

Metode 3: Koble fra strømkilden for å starte FireStick på nytt

Dette er en annen måte å tvinge opp FireStick på nytt. Bruk den bare når de to første metodene ikke fungerer.

Denne metoden for å starte FireStick på nytt er praktisk når FireStick-skjermen er frossent og ikke vil svare på noen eksterne kommandoer. Det er også nyttig når Amazon FireStick-fjernkontrollen ikke fungerer i det hele tatt.

Alt du trenger å gjøre er å koble FireStick- eller Fire TV-enheten fra strømkilden. Det ville være en god idé å vente i omtrent et minutt før du kobler enheten tilbake til strømforsyningen.

Dette kan være den enkleste metoden for å starte FireStick på nytt hvis strømkilden er innen rekkevidde.

Pakk inn

Så det er hvordan du kan starte FireStick på nytt. Metodene er utrolig enkle å følge. Når det er startet på nytt, kan det ta noen minutter å starte opp FireStick.

I slekt:

Hvordan sette opp Amazon Fire Stick
Hvordan fikse ikke-fungerende FireStick Remote
Slik tilbakestiller du Kodi på FireStick
Beste FireStick-innstillinger
Beste tips og triks for Fire Stick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me