varning

>

Senast uppdaterad: 15 februari 2018

Informationen på https://www.firesticktricks.com/ webbplats ("tjänsten") är endast för allmän informationsändamål.

Fire Stick Tricks tar inget ansvar för fel, utelämnanden eller fullständig noggrannhet i innehållet i tjänsten.

Fire Stick Tricks får under inga omständigheter ansvara för några speciella, direkta, indirekta, följd- eller tillfälliga skador eller andra skador överhuvudtaget, vare sig det handlar om ett avtal eller annan skada, inklusive vårdslöshet, till följd av eller i samband med användningen av tjänsten eller innehållet i tjänsten. Fire Stick Tricks förbehåller sig rätten att göra tillägg, raderingar eller ändringar av innehållet på Tjänsten vid varje efterföljande tidpunkt från tidpunkten för originalets publicering på webbplatsen utan föregående meddelande..

Fire Stick Tricks garanterar inte att webbplatsen är fri från virus, skadlig kod eller andra skadliga komponenter. Webbplatsen använder cookies för en smidig upplevelse och Fire Stick Tricks är inte på något sätt ansvariga om skadlig programvara eller ransomware eller andra attacker inträffar användningen av webbplatsen.

Fire Stick Tricks förbehåller sig rätten att hålla inne all information som den anser vara lämplig och på intet sätt ansvarar för skador på grund av att informationen inte lämnas ut. Fire Stick Tricks ansvarar dessutom inte för några skador för information eller tjänst som tillhandahålls även om Fire Stick Tricks har meddelats om eventuella skador.

Ingenting som finns på Fire Stick Tricks bör tolkas som ett försök att erbjuda eller avge en juridisk åsikt eller tjänst. Webbplatsen garanterar inte giltighet och äger inget ansvar för äktheten eller verifieringen av något innehåll som publiceras på den.

Webbplatsen kan ibland vara värd för innehåll som inte är lämpligt för alla målgrupper, inklusive barn. I dessa fall rekommenderas tittarnas bedömning.

Användning av piratkopierat innehåll / upphovsrätt

Vi (Fire Strick Tricks) stöder inte på något sätt, främjar eller uppmuntrar till olaglig eller kriminell aktivitet. Streaming / nedladdning av upphovsrättsinnehåll är olagligt och får inte utövas. Omnämnandet av eventuellt olagligt / piratkopierat innehåll på webbplatsen, om något, händer, bör det tolkas strikt för utbildnings- och informationssyften. Vi avskräcker starkt piratkopiering och rekommenderar våra läsare strikt att undvika det till varje pris.

  Servicevilkår

Handledning som hittas på Fire Stick Tricks är enbart för utbildningsändamål och avsett för innehållet som finns tillgängligt i det offentliga området. Dessa guider / handledning FÅR INTE användas för obehöriga eller olagliga aktiviteter.

Fire Stick Tricks kan inte hållas ansvariga för juridiska konsekvenser som användare kan drabbas av på grund av olaglig strömning / nedladdning eller andra aktiviteter. Användare rekommenderas att kontrollera sina lokala lagar om strömning av piratkopierat innehåll och vi rekommenderar våra läsare att strikt följa sina respektive kommunala lagar.

Fire Stick Tricks värdar eller länkar INTE upphovsrättsinnehåll.  

expressvpn

Produkter / Logotyper Upphovsrätt

Amazon är den rättmätiga ägaren av upphovsrätten till Fire TV Stick. Kodi är en öppen källkodsprogram som listas och underhålls av sina officiella utvecklare på Kodi.tv webbplats. Vi är inte anslutna till Amazon eller Kodi (tidigare XBMC). Andra verktyg / appar eller grafik som nämns / används på denna webbplats är upphovsrätten till respektive utvecklare / ägare. "Fire Stick Tricks" påstår inte att äga några upphovsrätt och ägande av Amazon Fire TV Stick, Kodi eller andra verktyg / appar som nämns på webbplatsen.

Friskrivning från externa länkar

https://www.firesticktricks.com/ webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte tillhandahålls eller underhålls av eller på något sätt anslutna till Fire Stick Tricks.

Dessa länkar tillhandahålls som en bekvämlighet och endast för informationssyften; de utgör inte ett godkännande eller ett godkännande av Fire Stick Tricks för någon av produkterna, tjänsterna eller yttrandena från företaget eller organisationen eller individen. Fire Stick Tricks bär inget ansvar för noggrannheten, lagligheten eller innehållet på den externa webbplatsen eller för den för efterföljande länkar. Kontakta den externa webbplatsen för svar på frågor om dess innehåll.

  Användarvillkor

Observera att Fire Stick Tricks inte garanterar riktigheten, relevansen, aktualiteten eller fullständigheten av någon information på dessa externa webbplatser..

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me