Как да гледате Hotstar в САЩ / Великобритания (Разблокиране извън Индия)

>

В това ръководство ще ви покажа как да гледате Hotstar в САЩ или друга държава. Ще ви помогна да предавате индийското забавно съдържание, включително спорт (крикет) на Hotstar извън Индия. Тази статия ще обхване Hotstar достъп до FireStick, Android, iOS чрез приложението и компютрите, използвайки официалния уебсайт.

Ако искате да гледате филми, предавания и спортно съдържание от Индия, вярвам, че Hotstar е най-добрият вариант за вас. Hotstar е онлайн стрийминг услуга, която ви предоставя телевизия на живо и съдържание по поръчка от Индия, както и подбрани филми и предавания от други страни, включително САЩ и Великобритания. Какво представлява Netflix за света, Hotstar вероятно е за Индия. Тази услуга има повече от петдесет хиляди часа стрийминг съдържание.

Hotstar също е много популярен в Индия за предаване на живо на крикет мачове като IPL a.k.a Индийска Висша лига и ICC World Cup. Въпреки че Hotstar е по-популярен за крикет, той също така разпространява други спортове, включително футбол, тенис, хокей, бокс и други. Услугата е собственост на STAR India, една от най-големите медийни мрежи в страната. STAR India притежава Star Sports, което е спортното портфолио на тази компания. По-голямата част от телевизионното предаване за спортни предавания на Star Sports е достъпно за стрийминг на Hotstar.

Hotstar е официално достъпен в САЩ, Великобритания и някои други страни. Въпреки това по-голямата част от индийското съдържание е с географско ограничение. Не се разочаровайте все още. В това ръководство ще ви покажа как да получите неограничен достъп до съдържанието, достъпно в Hotstar India от всяка точка на света, без значение в коя държава или континент живеете. 

Гледайте Hotstar в САЩ или навсякъде по света

Hotstar е приложение за индийски развлечения и повечето от филмите, предаванията, спортните потоци са гео ограничени до Индия. Въпреки че Hotstar е официално достъпен в някои страни извън Индия, като САЩ и Великобритания, има ограничение за съдържанието. Също така услугите на Hotstar струват много повече извън Индия.

Докато плащате близо 15 долара, за да се абонирате за ежегодната услуга Hotstar в Индия, за да получите неограничен достъп до цялото първокласно съдържание, в САЩ трябва да плащате 99,99 долара годишно; почти 7 пъти повече от това, което бихте платили за годишен абонамент за индийски Hotstar). Освен това дори не получавате достъп до цялата библиотека на съдържанието.

За щастие можете да гледате всичко, което индийците гледат на Hotstar на същата цена, дори ако живеете в САЩ или друга държава, различна от Индия. Всичко, което трябва да направите, е да използвате VPN услуга.

VPN ще ви локализира виртуално до Индия, като ви свърже към един от индийските сървъри. Това ще ви позволи да получите достъп до индийската версия на Hotstar. VPN също така гарантира, че всичките ви онлайн дейности са маскирани и вашата интернет връзка е безопасна.

Използвам VPN от дълго време. След като изпробвах и тествах няколко VPN услуги, най-накрая се спрях на ExpressVPN, който използвам от доста време. За ограничено време ExpressVPN предлага и огромни 49% отстъпка + 3 месеца допълнително в годишния си план.

Използвам и препоръчвам ExpressVPN, тъй като е много стабилен, бърз и има близо 2000 сървъра по целия свят. Дизайнът на ExpressVPN е оптимизиран за всички популярни платформи, включително FireStick, Windows, Mac, Android, iOS и т.н..

Чудите се как да гледате Hotstar в САЩ или други страни? Това ръководство обхваща всичко, което трябва да знаете и да започнете работа с Hotstar. Продължавай да четеш! 

Свържете се с индийски сървър, за да започнете да използвате Hotstar извън Индия

Ако искате да знаете как да гледате Hotstar извън Индия, първото нещо, което ще трябва да направите, е да се свържете с индийско местоположение с помощта на ExpressVPN. Следвайте стъпките по-долу.

Етап 1: Кликнете ТУК за да получите ExpressVPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. В случай, че не харесвате услугите на ExpressVPN (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване на сумата през първите 30 дни.

Стъпка 2: Изтеглете и инсталирайте приложението ExpressVPN от тази ВРЪЗКА.

Стъпка 3: Стартирайте приложението ExpressVPN и се свържете с един от наличните индийски сървъри. Кликнете върху бутона „Избор на местоположение“ на началния екран на ExpressVPN (или в главния прозорец)

как да гледате hotstar в САЩ

Стъпка 4: Кликнете върху раздела „ВСИЧКИ“, когато се появи прозорецът със списъка на сървъра (този прозорец е озаглавен „ExpressVPN - VPN Locations“)

- Разширяване „Африка, Близкия изток & Индия "

–Разгъване „Индия“

–Двоен кликнете върху един от сървърите в списъка, за да се свържете със сървъра

hotstar в САЩ

Сега, когато сте свързани с индийски сървър, можете да започнете да гледате тонове безплатно съдържание, достъпно на Hotstar в САЩ, като използвате индийския акаунт.

Регистрирайте се за индийски Hotstar в САЩ или друга държава

Забележка: На Hotstar има тонове безплатно съдържание, което можете да гледате безплатно, без да се регистрирате и да влезете. Така че, ако търсите безплатно съдържание от Hostar India, всички сте добре веднъж свързани с индийския сървър чрез VPN (като показано по-горе). Просто отидете на Hotstar.com и започнете да гледате любимите си филми / телевизионни предавания.

Ако искате да гледате премиум съдържание като турнири по крикет, изпълнете стъпките по-долу, за да регистрирате акаунта и да се абонирате за услугите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Описаният по-долу метод за регистрация ще работи САМО ако имате индийска кредитна / дебитна карта. Hotstar India не приема карти, издадени извън Индия. Ако това е проблем, може да искате да вземете помощ от някой, който може да извърши плащането от Индия от ваше име. Забелязах някои концерти във Fiverr, където можете да получите помощта за извършване на плащания в индийска валута. Обърнете внимание, че не съм свързан с никоя от тези услуги. 

След като приключите с плащането, всичко, което трябва да направите е, Включете VPN и започнете да стриймвате Hotstar India.

Етап 1: Отворете всеки уеб браузър и отидете тук

Кликнете върху „ИЗБЕРЕТЕ ПЛАНА си“

hotstar САЩ

Стъпка 2: Изберете един от наличните планове (всички валутни индийски рупии). Понастоящем са налични следните три плана:

 • INR 999 (приблизително $ 15): Това е ГОДИШНИЯ план, който ви позволява достъп до цялото първокласно съдържание, включително спорт и развлечения за една година. Това е най-рентабилният план
 • INR 199 (приблизително $ 3): Това е МЕСЕЧНИЯТ план, който ви позволява да гледате първокласно забавно и спортно съдържание в продължение на месец. Планът се подновява автоматично всеки месец, освен ако не решите да прекратите абонамента
 • INR 365 (приблизително $ 5,2): Истинският план Hotstar Ви дава достъп до крикет, F1 и Висша лига. Можете също да гледате премиерите на нови индийски филми с този план. Освен това можете да предавате поточно предаване на Hostar Specials (изключително за Hotstar) и най-новите излъчени епизоди на телевизионните предавания (само за индийски).

как да използвате hotstar в САЩ

Стъпка 3: Въведете вашето име, имейл адрес и парола, за да се регистрирате. Можете също така да се регистрирате с вашия акаунт във Facebook

как да гледате гореща звезда извън Индия безплатно

Стъпка 4: Сега направете плащането и следвайте инструкциите на страницата, за да завършите процеса на регистрация.

ценови планове за hotstar

Промяна на региона, за да изтеглите приложение Hotstar извън Индия

В зависимост от вашата страна на пребиваване може да се наложи да промените региона, за да изтеглите приложението Hotstar.

Достъп до Hotstar чрез уебсайт

Ако искате да получите достъп до Hotstar в САЩ или друга държава, като Великобритания, на компютър, чрез техния уебсайт, НЕ трябва да променяте региона в нито един от магазините за приложения.

Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението ExpressVPN на вашия компютър и да се свържете с индийски сървър. След това отворете всеки браузър и отидете на www.hotstar.com и влезте. Можете да започнете да гледате любимото си съдържание веднага.

За Hotstar в САЩ

САЩ са една от достъпните страни на Hotstar. Ето бърз списък на платформите и наличността на приложението:

андроид: Hotstar е официално достъпен в Google Play Store в САЩ. Не е нужно да променяте региона, за да изтеглите Hotstar, ако използвате Android. Можете да го изтеглите на смартфони и таблети.

Amazon App Store: Hotstar се предлага и в Amazon App Store в САЩ. НЕ трябва да променяте региона. Можете лесно да го получите на Amazon FireStick или Fire TV устройства.

IOS: Hotstar отново е наличен в Apple App Store в САЩ. Промяна в региона НЕ се изисква. Предлага се за устройства iPhone, iPad и iPod Touch.

За Hotstar във Великобритания

Hotstar също е официално достъпен във Великобритания и предлага следните два абонаментни плана:

 • £ 59.99 годишно (с икономия от £ 84)
 • £ 11,99 на месец

Можете да се регистрирате за услугите на Hotstar UK на https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Hotstar UK ви позволява да гледате индийски телевизионни предавания, филми, крикет и други. Точно като Hotstar USA, можете да изтеглите приложението Hotstar UK от Google Play Store, Amazon App Store или iOS App Store. Ти НЕДЕЙ трябва да промените региона, за да гледате Hotstar във Великобритания.

Това е страхотно. Но много съдържание на Hotstar India е ограничено във Великобритания. Следователно, вместо Hotstar UK, все пак може да искате да гледате Hotstar India.

Освен това Hotstar India е много по-евтин в сравнение със своя колега във Великобритания. Годишният му план струва 999 INR, което е приблизително 10,5 паунда (близо 6 пъти по-евтино от годишния абонамент на Hotstar UK). При INR 199 (приблизително 2,1 британски лири) месечният план също е по-евтин.

За да гледате Hotstar Indian във Великобритания, всичко, което трябва да направите, е да следвате нашите инструкции в това ръководство.

Как да промените региона в различни магазини за приложения

За да гледате Hotstar в страните, в които услугата не е официално достъпна, ето един бърз поглед върху това как можете да промените региона в различни магазини за приложения.

Google Play Store

 • Отидете тук и влезте с вашия Google ID
 • Кликнете върху опцията „Настройки“ в лявата странична лента
 • Тук можете да редактирате и променяте страната в Индия. Освен това променете адреса на индийски адрес в секцията „Име и адрес“. Тук можете лесно да генерирате произволни индийски адреси.

Apple App Store

За подробна информация как да промените държавата / региона в App Store, посетете официалната страница за поддръжка на Apple.

Ето бързото обобщение

 • Отворете „Настройки“ на вашето iOS устройство
 • Докоснете Вашето име
 • Докоснете „iTunes& App Store “
 • Докоснете опцията „Преглед на Apple ID“ в изскачащото меню
 • Удостоверете идентификационния номер, ако бъдете помолени
 • Докоснете опцията „Държава / регион“
 • Следвайте инструкциите на екрана, за да промените настройките.

Магазин Amazon

 • Отидете в Amazon, като следвате тази връзка
 • Изберете раздела „Настройки“ вдясно
 • Кликнете върху бутона „Промяна“ под „Настройки за държава“.

Как да инсталирате Hotstar и да го използвате с VPN

След като знаете как да промените региона в Google Play, Apple App Store и Amazon App Store, можете лесно да изтеглите и инсталирате Hotstar в САЩ, Великобритания или където и да е другаде по света.

Сега ще ви покажа как да инсталирате и използвате приложението Hotstar на FireStick или Fire TV. Този метод работи почти същото и на други платформи. Единствената разлика е, че вместо да изтеглите приложението от Amazon App Store, ще го изтеглите от магазина за приложения за съответните си платформи.

Ако използвате Android, изтеглете Hotstar USA от Play Store. Ако притежавате iOS устройство, изтеглете го от Apple App Store.

Нека започнем с метода FireStick.

Когато сте на началния екран на FireStick, използвайте дистанционното и изберете опцията за търсене (иконата на обектива) в горния ляв ъгъл на екрана

hotstar on firestick

Въведете името на приложението (т.е. Hotstar), като използвате дистанционното или друго устройство за въвеждане, което може да използвате

как да инсталирате hotstar на firestick

Изберете приложението Hotstar от резултатите от търсенето под екранната клавиатура

Вземете Hotstar приложение на пожар телевизионен стик

Сега щракнете върху иконата на приложение Hotstar на следващия екран

как да гледаме гореща звезда извън Индия

Кликнете върху бутона Изтегляне. FireStick ще започне да изтегля приложението. След като приложението бъде изтеглено, инсталацията ще започне автоматично.

hotstar САЩ

След като приложението е инсталирано, на екрана ще видите бутона „Отваряне“.

Забележка: Още не стартирайте приложението Преди да стартирате приложението, уверете се, че стартирате ExpressVPN и се свържете с индийски сървър. Това ще гарантира, че Hotstar показва индийския интерфейс на приложението.

След като сте свързани с индийския сървър чрез ExpressVPN, отидете на „Вашите приложения & Секцията на каналите и стартирайте приложението оттам.

hotstar в САЩ

Ако сте включили Express VPN и сте избрали индийски сървър (както току-що обсъдихме), това ще изглежда началният екран на Hotstar. Продължете да четете, за да научите как да използвате Hotstar в САЩ с индийския интерфейс на приложението.

как да гледате hotstar в САЩ

Крикетът на живо и другите програми, означени като „Премиум“, могат да се гледат само когато сте закупили абонамента за Hotstar. Ако се чудите как да гледате Hotstar извън Индия безплатно, можете да продължите напред и да предавате видеоклипове, които не са маркирани като Premium. Безплатните видеоклипове, добре, са безплатни и дори не е необходимо да се регистрирате, за да ги гледате.

Опитах се да отворя мач по крикет в ход, без да се регистрирам и това е съобщението, което получих. Имам нужда или от Спортния план, или от някой от другите премиум планове, за да гледам това съдържание.

Ако вече сте създали акаунт и сте купили премиен план, щракнете върху бутона „Вход“, за да влезете в акаунта си

hotstar цялото спортно членство

Ето прозореца за вход. Ако сте се регистрирали с акаунта си във Facebook, влезте със същия акаунт. Ако сте се регистрирали с имейл адрес, продължете напред и въведете имейл адреса и паролата и натиснете бутона „Вход“.

регистрирайте се на hotstar от САЩ

Как да гледате Hotstar в САЩ без VPN

Както вече ви казах, Hotstar е официално достъпен в САЩ в Play Store, App Store и Amazon Store.

Просто изтеглете приложението Hotstar USA и го стартирайте. Ще бъдете помолени да „влезете“ или „да се регистрирате“ на us.hotstar.com/activate и след това въведете кода, показан на екрана

По-рано се регистрирахме за услугите на Hotstar India, които можете да използвате в САЩ с VPN. Тъй като обаче искате да използвате Hotstar в САЩ без VPN, ще трябва да се регистрирате за нов акаунт.

Имате нужда от различна регистрация в САЩ, тъй като цените, политиките и условията за обслужване се различават от Индия. Например, докато в Индия Hotstar едва ви струва 15 долара годишно, в Съединените щати е $ 9,99 на месец или $ 99,99 годишно.

За мен използването на VPN има по-голям смисъл, тъй като не само ми спестява пари, но и ми позволява да гледам цялото гео ограничено съдържание.

Ако все пак искате да продължите с услугата Hotstar USA, отидете на us.hotstar.com/activate и кликнете върху връзката „Регистриране“ под бутона „Вход“ на тази страница

как да гледате hotstar в САЩ

Можете да се регистрирате чрез акаунта си във Facebook или с имейл адрес. Въведете необходимите данни и кликнете върху бутона „Регистриране“ в долната част

hotstar в САЩ

Сега въведете информацията за кредитната си карта и следвайте инструкциите на екрана, за да се регистрирате. Както вече казах, месечният план е за 9,99 долара. Но също така получавате една седмица безплатна пробна версия.

hotstar САЩ

След като регистрацията приключи, автоматично ще влезете. Можете също да влезете по-късно на us.hotstar.com/activate.

След като влезете, въведете кода, който се показва на екрана с приложения Hotstar на вашето устройство.

Ето как можете да гледате Hotstar в Съединените щати, без да използвате VPN услуга.

Как да гледате Hotstar извън Индия безплатно

Hotstar е услуга, базирана на абонамент, но също така хоства много безплатно съдържание. Не е нужно дори да се регистрирате, за да гледате безплатно съдържание. Въпреки че безплатните неща са достъпни само в Индия, все още можете да ги гледате извън Индия, използвайки VPN.

 • Пуснете ExpressVPN на вашето устройство и се свържете към индийския сървър.
 • Ако искате да го гледате на компютър, отидете на www.hotstar.com и отворете всяко безплатно съдържание (НЕ е етикетирано като "Premium").
 • Ако използвате приложението Hotstar, просто отворете приложението и започнете да гледате безплатно съдържание.

Да! Това е толкова лесно, ако сте свързани с VPN.

График на крикет Hotstar 2020

Ако сте голям почитател на крикет, Hotstar India е най-добрият ви залог за поточни крикети на живо. По-долу е разписанието на текущите и предстоящите мачове по крикет на Hotstar.

 • Трофей Ранджи - 9 декември - 13 март 2020 г.

За повече актуализации на турнирите по крикет можете да се обърнете към тази страница Hotstar.

Обобщавайки

И така, ние наблюдаваме Hotstar в САЩ, Великобритания или по този въпрос във всяка страна, в която живеете. Най-важният елемент във всичко това е VPN. Една добра VPN услуга може на практика да прехвърли вашата интернет връзка, което ви позволява да получите достъп до гео ограничени приложения, уебсайтове, филми, телевизионни предавания и какво ли още не. Аз се застъпвам за ExpressVPN, тъй като лично го използвам от известно време. Това ръководство ще ви помогне да използвате Hotstar в САЩ или друга държава, сякаш го използвате в Индия. Добрата новина е, че за разлика от Netflix, Hotstar не е блокирал нито един VPN сървър. Можете да използвате почти всеки индийски сървър и да се наслаждавате на любимото си съдържание без пречки.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me