Как да инсталирате Kodi Collusion Build на Kodi

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Kodi Collusion build на Kodi 18 Leia. Стъпките за инсталиране в ръководството се отнасят за всички поддържани от Kodi устройства, включително FireStick, Windows / Mac PC, Android и други.

Единствената причина, поради която предпочитам изгражда Kodi е, че те идват с предварително инсталирани добавки и ме щадят усилията да ги инсталирам отделно. Сгради като Kodi Collusion са оборудвани с най-добрите добавки за съдържание при поискване, както и телевизия на живо. Напоследък слагам няколко конструкции и изглежда, че съм намерил вратар.

Коди сговор изгражда пакети тонове популярни добавки и добавя много нови функции на Kodi. Той също така добавя нов визуален живот към иначе нежен, интерфейс на Kodi по подразбиране. Сделката също е част от най-добрите ни Kodi изгражда и заслужено е така. Минималният дизайн и бързата скорост бяха моменталното теглене и изглежда, че ще се придържам към Kodi Collusion поне за малко.

Kodi Collusion Build е прекратено. Можете да опитате някоя от другите конструкции от нашия списък.

Ръководство за инсталиране на сговор kodi

Kodi Collusion е лека конструкция, което го прави идеален за FireStick и други поточни устройства с ограничено съхранение. Сега ще споделя стъпките за инсталиране на Kodi Collusion build. Продължавай да четеш!

Ръководство за инсталиране на Kodi Collusion Build

Първото нещо, което ще искате да направите, е да позволите на Kodi да инсталира трети странични конструкции като Kodi Collusion. Това изисква да направите някои промени в настройките за защита. Ето стъпките:

# 1. Отворете менюто „Настройки“ от началния екран на Kodi. Това е иконата на зъбче, поставена под логото на Kodi горе вляво. Сега щракнете върху System Settings на следващия екран

как да инсталирате kodi collusion build

# 2. Изберете „Добавки“ в лявата колона на следващия екран и след това щракнете върху превключване „Неизвестни източници“ вдясно

kodi неизвестни източници

# 3. Ето предупредителното съобщение, което ще видите. Игнорирайте това съобщение и кликнете върху „Да“. Ще инсталираме Kodi Collusion Build, който е 100% безопасен

kodi неизвестни източници предупреждение

Сега Kodi е готов за инсталиране на сделката за сблъскване на Kodi. Ще разделим процеса на инсталиране на следните три стъпки:

  1. Добавете източника към Kodi, за да инсталирате един Nation Portal Repository
  2. Инсталирайте едно хранилище на Nation Portal от добавения източник
  3. Инсталирайте Kodi Collusion Build от хранилището на One Nation Portal
  Как да инсталирате в Flix Kodi Addon

Да преминем през всяка част една по една

Внимание: Kodi Builds носи неограничен поток на съдържание, но също така може да ви изпадне в правна неприятност. Потребителите на Kodi трябва да използват VPN, за да скрият самоличността си, докато стриймират филми / телевизионни предавания / спорт. Освен това много популярни Addons са геоблокирани и ще изискват VPN за работа.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN което е най-доброто VPN за Kodi. Можете да получите 3 месеца безплатно и да спестите 49% от годишните си планове.

Стъпка 1: Добавете източника към Kodi, за да инсталирате хранилище One Nation Portal

Сега ще добавим URL адреса към Kodi, който ще го насочи към сървъра, откъдето по-късно ще инсталираме репото One Nation Portal. Следвайте стъпките по-долу:

# 1. Щракнете иконата „Настройки“ на началния екран на Kodi още веднъж

настройки на kodi

# 2. Този път на следващия екран щракнете върху опцията „Файлов мениджър“ в „Настройки“

системни настройки на kodi

# 3. Сега продължете напред и кликнете върху „Добавяне на източник“. Може да се наложи да превъртите малко надолу, за да намерите тази опция

Коди сговор изграждане

# 4. Кликнете върху „Няма“, когато видите прозореца, озаглавен „Добавяне на източник на файл“

хранилище за тайни тайни споразумения

# 5. Въведете URL адреса http://www.onenation.info/Portal/ както е показано на изображението по-долу и щракнете върху OK.

Винаги въведете правилния URL адрес, за да избегнете караници по време на инсталацията в следващите стъпки

едно национално хранилище

# 6. Сега напишете името на източника в полето „Въведете име за този медиен източник“ и щракнете върху „OK“. Може да бъде всяко име по ваш избор, с което искате да идентифицирате този източник. За да го направя подходящ за източника, в това ръководство го назовавам OneNation.

kodi сговор една нация връзка за изтегляне

Стъпка 2: Инсталирайте едно хранилище на Nation Portal от добавения източник

# 1. По този начин източникът е добавен. Сега се върнете на началния екран на Kodi и кликнете върху „Добавки“ в лявата колона

менюто на kodi addons

# 2. Сега маркирайте и щракнете върху опцията „Инсталатор на пакети“ в горния ляв ъгъл на следващия екран

инсталатор на Kodi Addon

# 3. Продължете и щракнете върху „Инсталиране от zip файл“

как да инсталирате kodi collusion build

# 4. Кликнете върху „OneNation“ (или името, което сте избрали за източника по-рано)

Ръководство за инсталиране на коди за тайната сговор

# 5. Кликнете върху файла „plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip“. Тук числата 1.0.7 в името на zip файла представляват номера на версията. Това може да варира, ако новата версия бъде издадена в бъдеще.

инсталирайте един съветник нация

# 6. Изчакайте известието за „One Nation Portal Add-on Installed“. Може да отнеме 1-2 минути, за да се появи

един национален портал аддон

# 7. Сега трябва да видите следния изскачащ прозорец, който пита дали искате да активирате някоя от изброените Настройки. Ако искате да активирате настройка, продължете и я проверете. След като изберете това, което искате да активирате, щракнете върху бутона „Продължи“ в долната част. Ще оставя всичко по подразбиране и щракнете веднага „Продължи“.

  Как да инсталирате Tubi TV на FireStick / Kodi

настройки за един национален портал

# 8. Ще се появи още един прозорец. Можете директно да отидете в менюто Build или да го игнорирате и да отидете до менюто по-късно. Засега натискам „Игнорирай“, за да мога да ви покажа как да отидете до него от началния екран на Kodi.

меню за изграждане на тайни споразумения

Ще трябва да щракнете върху „Продължи“ и „Игнорирайте“ отново, за да се отървете от тези изскачащи прозорци.

Успешно сте инсталирали хранилището на One Nation Portal. Сега ще се научим да инсталираме Kodi Collusion Build от това репо.

Стъпка 3: Инсталирайте Kodi Collusion Build от хранилището на One Nation Portal

Единственото, което ви остава, е инсталирането на Kodi Collusion Build. Изпълнете следните стъпки, за да инсталирате тази компилация:

# 1. Върнете се на началния екран на Kodi и отворете Добавки> Програмни добавки Тук ще видите иконата на портал One Nation (вижте изображението по-долу). Кликнете върху тази икона, за да продължите

отвори портал за една нация

# 2. Кликнете върху опцията „(OneNation Portal) Builds

един национален портал изгражда

# 3. Както можете да видите на изображението по-долу, Kodi Collusion build вече е пусната за предстоящата версия на Kodi 18 Leia. Стабилната версия на Kodi Leia обаче все още не е пусната. Ако сте един от малкото, които имат достъп до версията на Leia, продължете напред и щракнете върху изграждането на Kodi Collusion за тази версия. Ако не, преминете към следващата стъпка

как да инсталирате коди сговор на kodi 18 leia

# 4. Превъртете надолу и щракнете върху версията на Kodi-Collusion под Krypton Builds (изображението по-долу)

как да инсталирате kodi сговор на kodi 17.6 krypton

# 5. Ще ви бъдат предложени две опции за инсталиране – Fresh и Standard.

Избирането на Fresh първо ще възстанови Kodi до фабричните настройки по подразбиране и ще премахне всичките ви съществуващи добавки, настройки и т.н. Стандартната инсталация ще запази някои добавки и настройки. Ще избера „Fresh“, тъй като нямам какво да запазя. Но, това е изцяло ваш избор.

Kodi тайно съгласие за пресни инсталации

# 6. Сега Kodi ще ви попита дали искате да възстановите конфигурацията на Kodi до настройките по подразбиране. Кликнете върху „Продължи“

възстанови kodi за инсталация на сглобяване

# 7. Инсталирането на Kodi Collusion build сега ще започне. Може да отнеме 3-4 минути, за да инсталирате тази компилация.

изтегляне kodi сговор изграждане

# 8. Когато инсталацията е инсталирана, ще видите следното съобщение. Опцията „Презареждане на потребителския профил“ всъщност не прави много. И така, ще щракнете върху „Принудително затваряне“.

  Как да настроите Amazon Fire TV Stick за първи път

принудително затвори приложението kodi

Kodi вече ще се затвори. Инсталирали сте Kodi Collusion Build успешно. Рестартирайте Kodi и началният екран на Kodi ще се промени към това

ето как изглежда коди тайната кожа

Много ми харесва този интерфейс. Изглежда готино! Върви напред и проучи тази конструкция. Тук ще намерите шепа предварително инсталирани добавки, включително Deceit, Seren, Limitless.

Кликнете върху „Филми“ и ще видите следните опции (изображението по-долу). По същия начин можете да изследвате и други елементи от менюто.

как да използвате kodi collusion build

И така, това е начинът, по който инсталираме Kodi Collusion build на Kodi.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

заключение

Kodi Collusion build събира шепа популярни добавки, така че не е нужно да ги инсталирате отделно. Това ръководство е опит да ви помогне да инсталирате тази компилация бързо и лесно. Ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да ни уведомите чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да инсталирате OneNation Portal Kodi Builds
Как да инсталирате No Limits Magic Build
Как да инсталирате Titanium Build
Как да инсталирате Kodi
Най-добър Kodi VPN
Как да инсталирате Addons над Builds

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me