Как да инсталирате Kodi на Amazon FireStick

>

В това ръководство стъпка по стъпка ще ви покажа как да инсталирате Kodi 18.5 Leia на FireStick в рамките на 2 минути. Същото ръководство ще работи и за Firestick 4K, Fire TV и Fire TV Cube. Преди да започнем стъпките за инсталиране, нека започнем с кратко въведение.

как да инсталирате kodi на firestickAmazon Fire TV / Stick вече взе пазара за стрийминг на видео от буря. Откакто се появи на сцената, тя се продава като горещи торти, благодарение на невероятната си лекота на използване и поддръжка на популярни развлекателни услуги като Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video и много други. В допълнение към всичко, Amazon FireStick идва с поддръжка на Alexa. Затова просто легнете на дивана си и започнете да навигирате през всичко, само използвайки гласа си. Сега дори няма да е необходимо да вдигате пръсти. Не е ли супер готино!!!

Въпреки това, колкото и примамливо да звучи, има само един лек проблем. Въпреки че голямо количество мултимедийно съдържание се предлага безплатно, премиум съдържанието се предлага с етикети за премиум цени. Това определено е притеснение за повечето потребители и най-голямата причина, поради която потребителите инсталират Kodi на Firestick. Kodi е едно от най-добрите приложения на Amazon Fire Stick, което ще отвори нов свят на безплатно мултимедийно съдържание, което може би дори не е достъпно във вашия регион или идва с прекомерна цена.

Ако вече използвате Kodi на вашия Fire TV или Fire Stick и търсите просто обикновена актуализация до 18.5 Leia, трябва да прочетете това - как да актуализирате Kodi на FireStick.

Забележка: Не насърчаваме да използваме софтуер или хардуер / услуга за достъп до незаконно съдържание. Моля, бъдете добър съдия за вашите действия.

Как да инсталирате Kodi на FireStick

Kodi for Fire Stick предлага много възможности за стрийминг. Мултимедийното съдържание, предлагано от Kodi, наистина е потресаващо. Ако сте решили да jailbreak Amazon Fire Stick, Вие сте точно на точното място. На път сте да научите как да инсталирате Kodi на FireStick по възможно най-много начини.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick се намери поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочети:
Как да инсталирате и използвате Best VPN за FireStick

СТЪПКА 1: Подгответе своя FireStick за инсталация на Kodi

На първо място, ако току-що сте закупили своя Fire TV или FireStick, ето как да настроите Fire Stick за първи път. Сега, след като успешно сте настроили своя Stick, го подгответе за инсталацията на Kodi. Ще трябва да направите четири ощипвания. Активирайте отстраняването на грешки в ADB, Включете приложения от неизвестни източници, изключете данните за използването на устройството и изключете събиране на данни за използването на приложението. Можете лесно да направите всичко това, като изпълните следните стъпки:

# 1: Просто отидете до Настройки на вашия Fire TV / Stick. След това изберете Моята пожарна телевизия / устройство и изберете Опции за програмисти

  Как да инсталирате и използвате ES File Explorer на FireStick

как да инсталирате kodi на firestick

# 2: Сега ще се изисква да направите две неща. Преди всичко, активирайте отстраняването на грешки в ADB (по избор) и след това Включете Приложения от неизвестни източници (задължителен)

фистрек коди

# 3: Сега преминете към Настройки и отворен Предпочитания > Настройките за поверителност. Сега просто изключете Данни за използване на устройството и Събиране на данни за използването на приложението

амазонски фистрек коди

Вашият Amazon Fire TV вече е готов. Сега сме на крачка по-близо до инсталацията на Kodi.

СТЪПКА 2: Вземете приложението Downloader

Това е най-популярният, най-лесният и бърз метод за инсталиране на Kodi на Fire TV Stick. Ако следвате внимателно всички стъпки, това няма да отнеме повече от 2 минути. Downloader е невероятно приложение и се предлага безплатно в Amazon App Store. Това прави процеса на инсталиране на Kodi много гладък и удобен.

Просто се насочете към магазина за приложения на Amazon и потърсете „Downloader" за него. За да отидете в Amazon Store, изберете Търсене опция в горния ляв ъгъл на началния екран на вашия FireStick.

как да инсталирате kodi на Amazon firestick

След като изтеглите и инсталирате приложението Downloader на вашия Fire TV или Fire Stick, ние сме само на една крачка да инсталирате Kodi.

СТЪПКА 3: Инсталирайте Kodi на FireStick

В тази стъпка ще се научим да изтегляме и инсталираме Kodi 18.5 Leia на вашия Amazon Fire TV Stick. За тези, които не са запознати, Leia 18.5 е най-новата стабилна версия към датата.

# 1. Стартирайте приложението Downloader, което току-що сте инсталирали, и щракнете върху полето за URL адрес (където пише HTTP: //)

МОНТАЖ KODI НА FIRESTICK

# 2: Сега ще се появи изскачаща клавиатура

Да инсталираш Kodi Leia 18.5, въведете https://www.firesticktricks.com/kapk кликнете върху „GO“.

# 3: Това ще започне процеса на изтегляне.

как да инсталирате kodi на firestick

# 5: След като изтеглянето приключи, щракнете върху „Инсталирай"

стартира kodi 18.o на военен

# 6: Изчакайте изтеглянето да завърши

как да инсталирате kodi 18.0 на firestick

# 7: Виждате съобщението за инсталирано приложение, след като Kodi е инсталиран. Кликнете OPEN за стартиране на приложението Kodi. Ако искате да го отворите по-късно, щракнете СВЪРШЕН

инсталирайте kodi на firestick

Няма да намерите приложението Kodi на началния си екран, така че просто се насочете към Настройки -> Приложения -> Управление на инсталираните приложения -> Коди -> хвърлям

Можете също така да натиснете У дома бутон / бутон на дистанционното за 5 секунди и щракнете Apps на изскачащия екран за достъп до Kodi.

Как да използвате Kodi на FireStick

Сега, когато сте инсталирали Kodi, е моментът, в който знаете как да го използвате на Fire Stick за безопасно и здраво забавление. С Kodi ще имате достъп до огромния свят на безплатно съдържание, вариращо от филми до телевизионни предавания и много повече.

Но преди да започнете да използвате Kodi на своя Fire TV / Stick, бих искал да ви предупредя, че каквото и да предавате в Kodi е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Ако ви хванат да гледат съдържание, защитено с авторски права (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт), може да се окажете в някои сериозни правни проблеми.

За щастие, има начин да продължите да се наслаждавате на любимото си съдържание чрез Kodi, без да се притеснявате кой може да търси. Това, което трябва да използвате, е надеждна VPN услуга, която ще маскира всички ваши интернет активности от мрежата. VPN ви помага да заобиколите Интернет Throttling, онлайн наблюдение и гео ограничения на съдържанието.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN. Това е най-бързият VPN, което е най-важното за гладко изживяване.

Никога не насърчаваме или насърчаваме нарушаване на авторски права. Но ние също не искаме да се озовете в юридическите проблеми. Освен това ние вярваме в правото на неприкосновеност на личния живот и сме неговият категоричен привърженик.

Така че, преди да започнете да използвате Kodi на Fire TV / Stick, нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Кликнете ТУК да се абонирате за услугата ExpressVPN. Има 30-дневна, пълна, без зададени въпроси гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от него (което не виждам причина защо), можете да поискате пълно възстановяване в рамките на първите 30 дни.

  Как да тествате скоростта на интернет на Amazon FireStick / Fire TV Cube

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отворете лупата (иконата за търсене). Ще го намерите в крайната лява част. Сега започнете да пишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

инсталирайте expressvpn firestick

Стъпка 3: Щракнете върху „Get“, за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашия Fire TV / Stick

получите vpn jailbroken firestick

Стъпка 4: След инсталиране стартирайте приложението ExpressVPN и влезте с имейл / парола за електронна поща, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN.

влизане expressvpn на военен

Стъпка 5: Сега щракнете върху иконата Power, за да се свържете към VPN сървър (вижте изображението по-долу). Можете също да промените предпочитаното си местоположение, като кликнете върху „Избор на местоположение“, както е показано на изображението по-долу. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете да прочетете повече за използването на ExpressVPN с FireStick.

Сега, когато вашите онлайн дейности са частни, е време да научите какво да правите по-нататък с Kodi на Fire TV Stick. Както споменах по-рано, няма да намерите никакво съдържание в Kodi, тъй като е обикновен медиен плейър. За да предавате филми, телевизионни предавания или спорт, ще трябва да инсталирате различни Kodi Addons / Builds. Ако сте напълно начинаещ, ето моето ръководство за начинаещи стъпка по стъпка за използване на Kodi.

Чудите се как да получите най-добрите Kodi Addons или Builds на вашия Fire TV / Stick? Вижте връзките по-долу, които ще ви помогнат да инсталирате популярни Addons и компилации, които работят добре и изтеглят качествени потоци.

 • Как да инсталирате Exodus Redux
 • Как да инсталирате Venom Addon
 • Как да инсталирате FEN Addon
 • Как да инсталирате Titanium Build
 • Как да инсталирате No Limits Magic Build

Прочетете също: Ръководство за рязане на шнур FireStick за безплатни филми, телевизия, спорт & | Повече ▼

Видео ръководство за инсталиране на Kodi на Amazon FireStick

Успешно сте инсталирали Kodi на Fire Stick. Ако този метод не работи, можете да опитате други методи, дадени по-долу.

Как да получите Kodi при използване на FireStick Алтернативни методи

Downloader е надеждно приложение и обикновено трябва да се сблъскате с трудности при инсталирането на Kodi на FireStick чрез него. Но ако случайно имате премиум абонамент на популярното приложение за управление на файлове, наречено ES File Explorer, можете да искате да го използвате вместо това.

ES File Explorer вече не поддържа безплатно странично зареждане на приложения на трети страни. Имате нужда от първокласен абонамент, който ще ви струва $ 9,99 на месец. От друга страна, Downloader е сто процента безплатно. Ако вече сте инсталирали Kodi на FireStick по метода на Downloader (както е предвидено по-горе), можете да пропуснете този раздел).

Инсталирайте Kodi на FireStick с помощта на ES File Explorer

Можете да научите повече за приложението ES File Explorer в нашето ръководство Как да инсталирате & Използвайте ES File Explorer на FireStick.

Ето стъпките за инсталиране на Kodi на Amazon Fire TV Stick:

 1. Включете вашия Amazon Fire TV Stick
 2. Отидете на Настройки > Моята пожарна телевизия
 3. отворено Опции за програмисти
 4. Включи Приложения от неизвестни източници
 5. Отворете началната страница на Fire Stick и отворете „Търсене“В горната лява част на вашия екран.
 6. Тип "ES File Explorer“И щракнете върху него, когато се покаже в резултатите от търсенето.
 7. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате приложението ES File Explorer на FireStick
 8. След като приложението е инсталирано, стартирайте го. Сега отидете на десния раздел, където виждате няколко икони. Изберете и щракнете върху иконата за изтегляне
 9. Кликнете +нов на дъното
 10. Ще се появи изскачащ прозорец. Въведете HTTPS: // WWW.firesticktricks.com/kapk в секцията Път и всяко име по ваш избор в секцията Име
 11. Кликнете Свали сега
 12. Изчакайте, докато Kodi се изтегли на FireStick
 13. Кликнете Отвори файл
 14. Кликнете Инсталирай когато бъдете подканени
 15. Кликнете Инсталирай отново
 16. Това е всичко. Kodi вече е инсталиран на вашия FireStick / Fire TV.

Как да инсталирате Kodi на FireStick с помощта на AppStarter

Ако по някакъв начин не можете да инсталирате Kodi APK на вашия Amazon Fire TV Stick по гореспоменатите методи, трябва да опитате този. AppStarter позволява инсталирането на приложения на трети страни и по този начин прави процеса на инсталиране на Kodi доста прост и гладък.

  Как да инсталирате TeaTV на FireStick

Излишно е да казвам, че отново ще се наложи да включите приложенията от неизвестни източници и да изключите събирането на данни за използването на приложения, както е споменато в първия метод. След като направите това, инсталирайте приложението Downloader, както е показано по-горе в първия метод.

След това просто следвайте тези стъпки, за да инсталирате лесно Kodi на вашия Fire Stick с помощта на AppStarter:

ЕТАП 1: Стартирайте приложението Downloader

СТЪПКА 2: Щракнете върху полето за URL адрес, където пише HTTP: //

firestick kodi помощ

СТЪПКА 3: Сега ще се появи нов прозорец. Въведете HTTPS: //firesticktricks.com/as4.apk и щракнете ОТИВАМ

как да изтеглите kodi на firestick

СТЪПКА 4: След като AppStarter се изтегли, щракнете върху „Инсталирай."

как да инсталирате kodi 18 leia на firestick

СТЪПКА 5: След като AppStarter е инсталиран, стартирайте го.

СТЪПКА 6: Първо, за да инсталирате Kodi, отидете на „Актуализациите“В менюто отляво на AppStarter. Сега кликнете върху „Инсталирай”От дясната страна, където показва Kodi.

как да инсталирате kodi на Amazon fire TV

Kudos, докато успешно забихте своя Amazon Fire Stick и инсталирате Kodi върху него с помощта на AppStarter. Ако обаче този трик също не работи и не можете да затворите Amazon Fire Stick, тогава можете да преминете към следващия метод.

Инсталирайте Kodi на Amazon Fire TV Stick с FileLinked

FileLinked е ефективен инструмент за споделяне на файлове, който можете да използвате и за странично зареждане на приложения на FireStick. Ето как можете да инсталирате Kodi на FireStick с помощта на приложението FileLinked.

ЕТАП 1: Първото нещо, което искате да направите, е да инсталирате FileLinked на FireStick

СТЪПКА 2: Стартиране на FileLinked

СТЪПКА 3: Когато видите следния екран, въведете кода 54780130 и щракнете продължи

код с код, свързан с файл

СТЪПКА 4: Щракнете върху Изтегли икона до версията на Kodi, която искате да инсталирате

инсталация на kodi на Firestick

СТЪПКА 5: Когато изтеглянето приключи, щракнете върху бутона Възпроизвеждане до версията на файла, който сте изтеглили. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате Kodi на FireStick

как да инсталирате kodi на firestick

Често задавани въпроси

Коди безопасно ли е & правен?

Kodi е сто процента сигурен и легален сам по себе си. Можете да изтеглите Kodi от официалните магазини за приложения на различни устройства, като Google Play Store за Android и Microsoft Store за Windows 10. Тези магазини за приложения никога не биха били домакин на опасно и незаконно приложение. Имайте предвид обаче, че Kodi допуска определени добавки на трети страни, които могат да предават съдържание, защитено с авторски права. Предаването на такова съдържание не е законно.

Какво можете да гледате на Kodi?

Можете да гледате филми, телевизионни предавания, спорт, телевизия на живо, документални филми, детско съдържание, аниме и почти всичко, за което можете да се сетите..

Не забравяйте, че Kodi не хоства никакво съдържание. От вас се изисква да изпращате съдържание чрез Kodi addons. Има буквално стотици добавки за всички видове видеоклипове, които искате да стриймвате. Kodi поддържа както официални добавки, така и добавки на трети страни. Можете също така да използвате Kodi builds за подобрено изживяване.

Можете ли да инсталирате Kodi на Fire TV Cube?

Да, можете да инсталирате Kodi на Fire TV Cube. Всички устройства за пожарна телевизия (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K и Fire TV Cube) имат същия интерфейс и навигационна система. Инструкциите за инсталиране на Kodi, използвани в това ръководство, се отнасят и за Fire TV Cube.

Каква е най-новата версия на Kodi за Firestick?

Kodi Leia 18.5 е най-новата версия на Kodi. Тази версия е пусната през ноември 2019 г. и предлага някои малки корекции на грешки и козметични промени.

заключение

Това е то. Надявам се, че сте имали гладко изживяване с гореспоменатите инструкции. Сега седнете и се насладете на множеството невероятно мултимедийно съдържание, предлагано от Kodi. Въпреки това ще ви препоръчаме да внимавате при достъпа до пиратско или незаконно съдържание. Ако сте нови за Kodi, ето ръководството за начинаещия ми как да използвам Kodi. Също така, вижте как да използвате истински дебрид за изтегляне на качествени поточни връзки и избягвайте проблеми с буферирането на Kodi. Ако в бъдеще се сблъскате с някакви грешки, можете да нулирате Kodi на FireStick и той ще бъде толкова добър, колкото нов.

Всички тези методи за инсталиране на Kodi са изпитани и тествани от мен и работят перфектно.

Ако знаете за друг по-добър начин инсталирайте Kodi на FireStick или имате някакви проблеми вследствие на която и да е от тези стъпки, не се колебайте да оставите вашите запитвания в коментарите по-долу.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me