Как да инсталирате мишката да се включва в FireStick / Fire TV

>

Определени приложения за Android са предназначени за устройства с докосване и не функционират правилно на вашето дистанционно управлявано устройство Fire TV Stick. Това лишава потребителите на FireStick от някои добри приложения. Основната причина, поради която не можете да използвате такива приложения, е, че те не са съвместими с дистанционното ви Amazon FireStick. Ако обаче имаше начин да използвате мишка с FireStick, можете да накарате някои от тези приложения да работят.

Можете да получите указател на мишката на вашия FireStick интерфейс, без да свързвате физическа мишка към него. Всичко, от което се нуждаете, е приложението Mouse Toggle. В това ръководство ще се научим да инсталираме мишката Toggle на FireStick. Можете да маневрирате с показалеца на мишката, като използвате навигационните бутони на вашето дистанционно. За да щракнете върху обект, просто задръжте курсора върху него и натиснете Изберете бутон на дистанционното.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочети:
Как да инсталирате и използвате VPN на FireStick

Mouse Toggle App за Fire TV Stick: Ръководство за инсталиране

Нека първо настроим нашето FireStick устройство, така че да ви позволява да инсталирате приложения на трети страни. Приложението Mouse Toggle, което ще инсталираме, е също приложение на трети страни. Следвайте стъпките по-долу:

  Как да скриете своя IP адрес

Етап 1: Включете устройството си FireStick и отворете Настройки от началния екран (опцията за настройки е в лентата с менюта в горната част на екрана)

превключване на мишката за пожарна телевизия

Стъпка 2: Навигирайте до приспособление и го отворете на следващия екран

превключване на мишката на фистак

Стъпка 3: Сега отворете Опции за програмисти

как да инсталирате превключване на мишката на Firestick

Стъпка 4: Вижте дали Приложения от неизвестни източници е OFF или ON. Ако е OFF, щракнете върху него, за да го включите.

превключвател на мишката

Стъпка 5: Появява се предупредително съобщение, което ви информира за рисковете от активиране на приложения от неизвестни източници. Игнорирайте това съобщение. Ще инсталирате приложението Mouse Toggle, което лично съм използвал. Това е безопасно приложение.

Кликнете Включи

приложения от неизвестни източници на fire tv stick

Вашият FireStick вече ще инсталира всяко приложение на трети страни. Да започнем с Mouse Toggle.

Стъпка 6: Първото нещо, от което се нуждаете, е приложение за страничен товарач. FireStick не позволява директно изтегляне на файловете от браузъра. препоръчвам Downloader ап. Това е много ефективно средство за странично зареждане на FireStick. Инсталирайте Downloader на FireStick и го стартирайте. Можете лесно да получите това приложение от магазина на Amazon

Стъпка 7: Главният екран на Downloader изглежда така. Както можете да видите, У дома опцията вляво вече е щракната. Вдясно има поле, в което можете да въведете изходния URL адрес, откъдето ще бъде изтеглена Mouse Toggle.

Кликнете върху това поле за URL адрес

приложение за изтегляне

Стъпка 8: Въведете следния URL адрес (според вашето устройство), когато видите екранната клавиатура (погледнете изображението по-долу):

За Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Ако имате FireStick 4K, Fire TV 3 или Fire TV Edition, използвайте тази връзка - http://bit.ly/mousefire

Hit ОТИВАМ след въвеждане на URL адреса

мишката превключва за пожар тв apk

Стъпка 9: Разрешете на приложението Downloader да изтегли APK файла с мишката. Може да отнеме няколко минути.

изтегляне мига превключване apk на firestick

Стъпка 10: Хубавото на Downloader е, че не е необходимо да изпълнявате изтегления APK ръчно. Той стартира файла и стартира инсталацията автоматично. Сега трябва да видите следния подкана.

Кликнете Инсталирай

мишка с фистук

Стъпка 11: Сега изчакайте Mouse Toggle APK да се инсталира на устройството

Стъпка 12: Ще получите потвърждението за инсталиране с Приложението е инсталирано бързо, което показва.

Когато щракнете отворено тук, стартирайте приложението Mouse Toggle веднага. Но по-късно ще стартираме и използваме приложението.

  Как да инсталирате и използвате ES File Explorer на FireStick

Първо щракнете Свършен и се върнете към приложението Downloader. Ще ви покажа как да изтриете току-що изтегления Mouse Toggle APK. APK файловете не се изискват след инсталирането. Нека освободим малко място.

превключване на мишката за ограждане

Стъпка 13: Кликнете Изтрий

превключване на мишката

Стъпка 14: Кликнете Изтрий още веднъж

мига превключване apk

Успешно премахнахте APK файла от FireStick.

Как да получите достъп и да използвате мишката да се включва в FireStick

Всички приложения, които инсталирате на FireStick, могат да бъдат достъпни от Вашите приложения & Канали секция. Ето как можете да стигнете до там:

  • Натиснете и задръжте У дома бутон на вашия FireStick дистанционно за около 5 секунди
  • Когато се появи екранът на менюто, щракнете Apps
  • Там сте във Вашите приложения & Канали

Сега превъртете надолу до дъното, като използвате дистанционното си устройство, където ще намерите приложението Mouse Toggle. Не забравяйте, че когато инсталирате приложение, иконата му се показва в долната част на Вашите приложения & Канали. Другото, което трябва да се отбележи, е, че наскоро инсталираните приложения не се появяват на началния ви екран FireStick.

За да преместите всяко приложение на началния екран, изберете иконата му във Вашите приложения & Раздел Канали и натиснете клавиша за меню на дистанционното. Сега щракнете върху Преместване и преместете иконата в един от горните редове.

Сега ще ви покажа как да използвате мишката.

Първо, за да работи приложението Mouse Toggle, ADB Debugging трябва да е ВКЛЮЧЕН. Ето как можете да го включите: Начален екран на FireStick > Настройки > приспособление > Опции за програмисти > Отстраняване на грешки в ADB

Отворете приложението от Вашите приложения & Секция канали. Ето как изглежда приложението. Има само един екран.

превключване на мишката за пожарната телевизионна пръчка

Уверете се Активирайте услугата на мишката опцията е включена. Ако искате услугата на мишката да стартира при стартиране на FireStick, дръжте втората опция включена. Препоръчвам да го поддържате. Mouse Toggle е само 2 MB приложение и запазването му през цялото време не влияе на производителността на устройството.

Когато услугата на мишката е активирана, Статус в долната лява част на екрана трябва да се казва започна.

Ако статусът е включен стартиране тогава може да се наложи да изключите отстраняването на грешки в ADB и обратно. Можете да щракнете върху бутона НАСТРОЙКИ НА ADB в приложението, за да го изключите и включите. 

  Как да върнете Firestick към фабричните настройки

мишка превключване на екрана на приложението на фистарк

Това е доста за интерфейса. Нека сега ви покажа как да използвате показалеца на мишката с всяко приложение.

Ще използвам Showbox HD като пример, тъй като това приложение не може да се навигира с дистанционното FireStick. Ето началния екран на Showbox HD:

как да използвате превключвател на мишката за пожарна телевизионна пръчка

Както виждате, в горния ляв ъгъл има менюто. Не мога да стигна до него без превключване на мишката. Но все още няма показалец на мишката на моя телевизионен екран. И така, как да го направя?

За да покажете показалеца на мишката, всичко, което трябва да направите, е бързо да натиснете Play / Pause бутон на дистанционното ви Amazon FireStick два пъти.

Направих това и маневрирах с показалеца на мишката върху менюто. Сега просто трябва да натисна Изберете бутон на дистанционното, за да щракнете върху менюто.

как да използвате превключвателя на мишката на Firestick

Появява се следното меню. Сега мога да използвам показалеца на мишката, за да задържите курсора на мишката и щракнете върху който и да е елемент от менюто, който искате.

превключване на мишката за пожарна телевизия

Кликнах върху Филми и бях пренасочен към екрана, съдържащ списъка с филмите. Отново мога да използвам показалеца на мишката, за да отворя всеки филм, който харесвам.

Моля, имайте предвид също, че показалеца на мишката изчезва след няколко секунди, когато остане бездействащ. Просто натиснете два пъти бутона за възпроизвеждане / пауза на дистанционното, за да го върнете обратно.

Как да превъртате страници с мишката?

Първото нещо, което трябва да направите, е да покажете курсора на мишката на екрана на екрана, като натиснете два пъти бутона за пускане / пауза на дистанционното.

Сега бързо натиснете следните бутони на дистанционното един след друг в същия ред:

  • Play / Pause
  • Навигация надолу

Курсорът ще става по-голям и по-бърз и ще ви позволи да превъртате страници.

Обобщавайки

Mouse Toggle ви позволява да използвате приложения като Showbox в FireStick, които иначе са несъвместими. Когато показалецът на мишката се появи на екрана, можете да го преместите с помощта на навигационния бутон на дистанционното. Можете да достигнете до елементите в несъвместимо приложение, което обикновената дистанционна функция не може. Mouse Toggle е леко приложение и вярвам, че всеки потребител на FireStick трябва да го има.

Свързани:

Как да Jailbreak FireStick
Как да нулирате Kodi на FireStick
Как да инсталирате Catmouse APK на FireStick
Как да инсталирате Morphix TV на FireStick
Как да инсталирате UnlockMyTV на FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me