Как да инсталирате Morpheus TV на FireStick

>

Разработчиците на Terrarium TV обявиха края на дните за това невероятно приложение, което толкова харесвахме. Това е удар, с който все още се справяме. Но в света на стрийминга приложението, което се прекратява, не е нещо ново. Много приложения влизат в центъра на вниманието, стават популярни и един ден се свалят. Спускането на терариумната телевизия засега е голяма загуба, но съм сигурен, че ще намерим начин да продължим.

За щастие, има много алтернативи на Terrarium TV, които можете да използвате, за да гледате любимите си епизоди и филми. В това ръководство ще се научим да инсталираме Morpheus TV на FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; една от най-добрите алтернативи на ТВ терариум.

Morpheus TV е приложение по заявка, подобно на Terrarium TV. Той може да се похвали с впечатляваща медийна библиотека и разполага с някои солидни, висококачествени скрепери, които да ви донесат най-добрите връзки в стремеж. Това леко приложение е лесно във вашите ресурси на FireStick, предлага гладка производителност и има удобен за потребителя интерфейс.

Опровержение: Morpheus TV разработчик обяви края на поддръжката на приложението. Когато стартирате приложението първия път след инсталирането, ще видите известието за прекратено проектиране. Освен това обаче се казва, че можете да стриймвате съществуващите филми и предавания, стига да са налични скрепера. 

Ако не искате да отидете с изоставеното приложение, предлагам да се сдобиете с неговия клон на име Morph TV, който редовно се актуализира за свежо съдържание и гладко преживяване на поточно предаване. 

Стъпки за инсталиране на Morpheus TV на FireStick

Morpheus TV отнема само няколко минути, за да инсталира на FireStick, Fire TV или Fire TV Cube. Първото нещо, което трябва да направите, е да си осигурите Приложения от неизвестни източници е включен в настройките на устройството, за да приеме APK на трети страни от приложения като Morpheus TV. Ето стъпките:

1. Включете FireStick и от главния екран изберете Настройки на върха.

как да инсталирате Morpheus TV на Firestick

2. Когато видите следния набор от опции, продължете и отворете приспособление

устройство в настройки: morpheus tv

3. След това щракнете върху Опции за програмисти

опции за програмисти на Firestick

4. Ако Приложения от неизвестни източници е изключен, щракнете върху него, за да го включите

Morpheus TV

Вече можете да започнете с инсталацията. Нека ви покажа как.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN FireStick и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Не забравяйте, че не можете да изтегляте и зареждате APK файловете директно през уеб браузър на вашия FireStick, както е при другите устройства с Android. Следователно, имате нужда от приложение, което улеснява такова изтегляне.

Downloader е най-доброто приложение за странично зареждане за FireStick. Така че, продължете напред и първо инсталирайте Downloader на устройството си. Можете да направите това от магазина на Amazon (като използвате функцията за търсене на началния екран на FireStick).

Когато имате Downloader, отворете го и следвайте стъпките по-долу:

Етап 1: Сега трябва да видите началния екран на Downloader с У дома раздел отляво.

Кликнете върху полето URL отдясно

как да получите Morpheus TV с приложението за изтегляне

Стъпка 2: Сега въведете следния URL адрес http://bit.ly/morp166 и щракнете ОТИВАМ 

morpheus tv on firestick

Стъпка 3: Ще бъдете пренасочени към секцията Браузър на приложението Downloader, където се отваря следната уеб страница. Превъртете надолу и щракнете ИЗТЕГЛЕТЕ MORPHEUS TV.APK бутон.

изтегляне morpheus tv apk на firestick

Стъпка 4: Изчакайте Morpheus TV APK да се изтегли на FireStick

инсталиране на morpheus tv apk на firestick

Стъпка 5: Когато файлът APK се изтегли, приложението Downloader ще започне инсталацията самостоятелно. Ето следващия прозорец, който трябва да видите. Превъртете надолу вдясно на този екран и натиснете Инсталирай

как да инсталирате morpheus TV на firestick

Ще отнеме около минута, за да се монтира телевизия Morpheus на FireStick. Когато е готово, Приложението е инсталирано показва се известие.

Докато можете да стартирате приложението Morpheus TV веднага от този прозорец, като щракнете върху OPEN, Предлагам да щракнете СВЪРШЕН и се върнете към интерфейса за изтегляне, за да изтриете Morpheus TV APK.

Когато приложението е инсталирано, APK файлът вече не е необходим. Можете да спестите малко пространство, като го изтриете.

как да получите морфей телевизия на огън пръчка

Кликнете Изтрий

morpheus tv за филми

Кликнете Изтрий отново

изтрийте morpheus tv apk от firestick

Успешно сте инсталирали Morpheus TV на FireStick и също сте изтрили APK файла.

Изследване на телевизия Morpheus

Продължете и отворете приложението. Ако не го видите на началния екран на FireStick, отидете на Вашите приложения & Секция канали. Ще намерите приложението там.

Когато стартирате приложението за първи път след инсталацията, ще бъдете посрещнати с Проектът е прекратен съобщение. Както вече казах, приложението Morpheus TV е преустановено. Но това означава само, че няма да се добавят нови записки и съдържание. Докато съществуващите скрепери работят, можете да продължите да гледате наличните в момента филми и предавания.

Кликнете Добре

morpheus tv надолу

Следващият прозорец ви предлага меню с опциите Филми, телевизионни предавания, изтегляния и настройки.

как да използвате Morpheus TV

Когато щракнете върху Филми, виждате нов набор от опции: Тенденция, Популярни, Търсене и т.н..

Продължете напред и копайте по-дълбоко, като щракнете върху всяка опция по ваш избор. Тук ще намерите всички заглавия на кино Morpheus TV.

как да гледате филми по телевизия Morpheus

Ако щракнете върху TV Shows на главния екран на приложението, се появява следното меню.

гледайте телевизионни предавания по телевизия Morpheus

Достъп до Morpheus TV от началния екран на FireStick

Винаги можете да получите достъп до приложенията си от Вашите приложения & Област на каналите, до която можете да получите достъп чрез дълго натискане на У дома бутон на вашето дистанционно управление и след това щракване Apps.

Във Вашите приложения & Раздел „Канали“ ще забележите, че на началния ви екран се показват само приложенията в горните редове. Наскоро инсталираните приложения се поставят в долния ред. Така че те може да не се появяват на началния екран.

Ако искате да преместите Morpheus TV на началния екран на FireStick, ето какво можете да направите:

  • Изберете иконата на Morpheus TV във Вашите приложения & Канали
  • Натиснете бутона на менюто на вашето FireStick дистанционно. Това е бутона с три хоризонтални линии
  • В долния десен ъгъл на телевизионния екран вече ще видите меню. Кликнете Ход и ръчно преместете иконата на Morpheus TV в един от горните редове. Или щракнете Преместване на фронта за да поставите иконата на първо място в първия ред.

Увиване

Morpheus TV лесно е една от най-жизнеспособните алтернативи на Terrarium TV. Това приложение при поискване ви предлага любимите ви филми и шоу програми само с няколко щраквания на бутоните. Намерих Morpheus TV по-бързо от повечето други приложения в същата категория. Освен това извлича връзките по-бързо. За съжаление Morpheus TV също е прекратено, тъй като неговият разработчик вече не може да го поддържа. Но, хубавото е, че ще продължи да извлича потоците, докато скреперите са налични. Вярвам, че приложението трябва да е добро за още няколко месеца.

Свързани:

Как да Jailbreak FireStick
Най-добрите приложения за FireStick
Как да инсталирате Cinema APK
Как да инсталирате Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me