Как да инсталирате най-новите филми HD на FireStick

>

В този урок ще научите да инсталирате най-новите филми HD APK на FireStick. Най-новите филми HD е развлекателно приложение за филми и телевизионни програми по заявка.

Към този момент има голяма вероятност вече да знаете, че TV Terrarium вече не се предлага официално. Можете да използвате закърнената версия на Terrarium TV, но тя никога няма да се актуализира с новото съдържание. Това беше внезапно и тъжно разрушаване на невероятно приложение. Но, всичко не е загубено. Бях на търсене да намеря добри алтернативи за телевизор на Terrarium и открих куп жизнеспособни възможности.

Най-новите филми HD предлагат широка гама от филми и телевизионни предавания. Това е леко приложение, което остава лесно на вашия FireStick. Ето защо реших, че мога да му дам шанс като алтернатива на ТВ терариум. Приложението не е напълно съвместимо с дистанционното FireStick. Ако обаче го използвате с мишката Toggle, ще имате прилично изживяване. Нека сега да видим как да инсталирате най-новите филми HD на FireStick.

Най-новите филми HD: Инструкции за инсталиране на FireStick

Преди да можете да инсталирате всяко приложение на FireStick извън магазина на Amazon, трябва да разрешите Приложения от неизвестни източници. И така, за да инсталирате приложението Newest Movies HD, ето какво трябва да направите:

1. Включете устройството си FireStick и когато се зарежда, изберете Настройки опция от лентата с менюта в горната част (на началния екран на FireStick)

Как да инсталирате най-новите филми HD на FireStick

2. Сега отворете опцията приспособление и го отвори

Инсталирайте най-новите филми HD на FireStick

3. След това щракнете върху Опции за програмисти 

Най-новите филми HD на FireStick

4. Ако Приложения от неизвестни източници в момента е изключен, ще трябва да го включите. Щракнете върху опцията, за да го включите

щракнете върху приложения от неизвестни източници на Firestick

5. Сега изберете Включи когато се появи следният прозорец с предупреждението, че приложения на трети страни от неизвестни източници могат да причинят вреда на вашето устройство. Това важи за приложенията, които не са тествани, но не и за най-новите филми HD. Това е безопасно приложение.

как да получите най-новите филми HD на FireStick

Успешно сте настроили устройството си FireStick, за да разрешите приложенията на трети страни от неизвестните източници. Нека сега да продължим с процеса на инсталиране.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Страничното зареждане на всяко приложение в FireStick е преди всичко процес от две части - в първата част изтегляте APK на приложението, във втората част инсталирате този APK. Следващите стъпки ще обхванат двете части заедно за най-новите филми HD APK.

Ето ни:

6. Продължете и инсталирайте Приложение за изтегляне от магазина на Amazon. Имате нужда от това приложение, защото ще ви помогне да изтеглите и заредите най-новите филми HD APK на вашето FireStick устройство. Не можете да изтеглите APK директно от уеб браузър на Fire TV или FireStick.

Отнема само няколко минути, за да инсталирате това приложение. Просто изберете опцията за търсене на началния екран на FireStick и потърсете приложението Downloader

7. Стартирайте приложението Downloader, когато го инсталирате. Ето как изглежда началният екран на това приложение.

Както виждате, лявата страна има странична лента с куп опции. Горната опция У дома вече е избран. Просто трябва да отидете в дясната страна и да кликнете върху текстовото поле за URL адрес

изтегляне на най-новите филми hd на firestick

8. Сега виждате нов прозорец с буквите и цифрите. Използвайте тази клавиатура, за да въведете следния URL адрес: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Когато приключите, натиснете ОТИВАМ бутон или просто натиснете бутона за възпроизвеждане / пауза на вашето FireStick дистанционно

най-новите филми hd apk изтегляне

9. Изтеглящият ще започне да установява връзката със сървъра, към който е насочен URL адресът. След няколко минути най-новите филми HD APK ще започнат да се изтеглят на вашия FireStick

най-новите филми hd apk изтегляне на firestick

Изтеглянето не трябва да отнема повече от минута, тъй като най-новите филми HD са малко приложение.

10. След това щракнете Инсталирай за да започнете да инсталирате приложението на FireStick

как да инсталирате най-новите филми hd на firestick

Когато е инсталирано най-новото приложение за филми HD, ще бъдете уведомени със следния прозорец, който казва: Приложението е инсталирано

Отдолу има две опции. Както се очаква, отворено бутон ще стартира най-новото филми HD приложение. Макар че ще щракна Свършен. Това ще ми позволи да отида в приложението Downloader и да изтрия файла с най-новите филми HD APK.

Защо изтривам този файл? Тъй като приложението вече е инсталирано. APK файлът не е от полза. Добра практика е да продължите да изчиствате хранилището на FireStick, когато имате възможност. По този начин той ще остане незатрупан.

Вземете най-новите филми hd on fire stick

Когато видите следното на екрана си FireStick, щракнете Изтрий

най-новите филми hd

Отново щракнете Изтрий

най-новите филми hd fire tv

Ето! Най-новото приложение за филми HD APK успешно е инсталирано на вашето устройство FireStick. След това научаваме как да осъществявате достъп и да използвате това приложение.

Най-новите филми HD на FireStick: Как да получите достъп

Вероятно вече знаете как се движите около устройството си и как да получите достъп до всички приложения, които сте инсталирали наскоро. Но много от моите читатели имат проблеми с намирането на приложенията след инсталирането. И така, позволете ми да се спра на бързо как да получите достъп до най-новите филми HD (или всяко приложение) на FireStick.

Всички инсталирани и облачни приложения могат да бъдат достъпни от секцията, наречена Вашите приложения & Игри. За да стигнете дотам, изпълнете стъпките по-долу:

 • Дълго натиснете бутона Начало на дистанционното устройство на вашето устройство (около 3-4 секунди)
 • Когато се появи изскачащият прозорец, щракнете върху първата опция Apps
 • Ето го, списъкът на всичките ви инсталирани FireStick приложения
 • Отидете в края на списъка и стартирайте най-новото филми HD приложение

Забелязахте ли, че току-що инсталираното от вас най-ново филми HD приложение е в долната част на вашите приложения & Списък с игри? Това е причината, поради която не можете да намерите приложението на началния екран на FireStick.

Приложенията в горните 2-3 реда се показват на началния екран. Така че, ако искате да получите достъп до най-новото приложение за филми HD от началния екран, ето какво трябва да направите:

 • Изберете приложението Най-нови филми HD във Вашите приложения & Игри
 • Натиснете дълго Изберете бутон на дистанционното или просто натиснете бутона на менюто на дистанционното и щракнете върху Ход опция, която се появява в изскачащото меню в долната дясна част на вашия екран
 • Преместете приложението в най-горния ред (или някой от първите три реда)
 • Натиснете бутона Select отново, за да освободите приложението
 • Сега се върнете на началния екран на FireStick и стартирайте най-новото HD приложение от там

Как да използвате най-новите филми HD App

Приложението Newest Movies HD има редовен, познат интерфейс. Това е вид интерфейс, често срещан сред такива приложения. Така че, ако сте използвали Terrarium TV или харесвате, не трябва да имате никакви затруднения при използването на това приложение.

Стартирайте приложението и това е, което виждате. Ако е налице нова версия на приложението, подкана за инсталирането на тази версия ще се покаже на видно място в горната половина на началния екран на приложението. Препоръчвам да инсталирате актуализацията бързо, тъй като тя не само ще ви позволи да се отървете от досадната подкана, но и ще ви предостави най-актуалната версия на приложението.

как да използвате най-новите филми HD на FireStick

Началният екран на приложението показва най-новите добавени заглавия, както и представените заглавия в различни категории. Екранът по подразбиране се отваря към TV Shows.

В горната лява част има меню, което можете да използвате за превключване между филми & Телевизионни предавания. Менюто има и други опции, включително Нова актуализация, Карикатури, Списък за гледане, Последно издание, История и други.

Можете също да отидете на Настройки на приложението от менюто

как да използвате най-новите филми hd приложение на пожарна телевизия стик

В горния десен ъгъл на приложението е опцията за търсене (икона на обектива). Кликнете върху тази икона, за да потърсите всички филми или предавания с ключови думи. Например, можете да въведете името на филм или актьор, за да потърсите свързаното видео съдържание

Най-новите филми HD е приложение, съвместимо с дистанционно Amazon FireStick. Но забелязах, че понякога не реагира добре на отдалечените команди. За да си пощадите всякакво неудовлетворение и да направите нещата по-гладки, препоръчвам да използвате мишката Toggle с това приложение. Превключване на мишката ще направи живота ви много по-лесен с най-новите филми HD.

Навиване

Най-новите филми HD не са най-доброто приложение по поръчка за FireStick, тъй като не е наистина добро с дистанционното. Въпреки това, той има солидна колекция от филми и шоу програми и работи добре, ако имате мишка. Затова съм го поставил като една от алтернативите на Terrarium TV. Ако не ви харесва това приложение, можете да опитате няколко други. Ето нашия препоръчителен списък:

 • FreeFlix HQ
 • Коди
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Алтернативи на Showbox

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me