Как да инсталирате Showbox на FireStick

>

Showbox е едно от най-популярните приложения по поръчка на трети страни за платформата Android. Това приложение ви дава достъп до огромна медийна библиотека от филми и телевизионни предавания. С изчезналата телевизия на Terrarium, трябва да търсите някои от алтернативите му. Showbox е част от най-добрите ни алтернативи на Terrarium TV.

Това приложение съществува от известно време и е подкрепено от активен екип от разработчици. Ще забележите, че новото съдържание се добавя към Showbox доста редовно. Приложението ви позволява да възпроизвеждате съдържанието в SD, HD и full HD качество. Това е леко приложение с почти никакво въздействие върху производителността на устройството.

Има едно важно нещо, което трябва да знаете за Showbox. Той е проектиран за мобилната платформа Android и всъщност не е удобен за отдалечаване. За да се придвижвате безпроблемно в това приложение в FireStick, ще ви е необходима мишка. Не се притеснявайте, ако звучи объркващо. Ще покрия всяка част отделно. Първо ще ви покажа как да инсталирате Showbox от пазара Aptoide. По-късно ще ви кажа как да инсталирате Mouse Toggle. Да започваме!

Актуализация: Showbox е изключен и не работи на FireStick или други Fire TV устройства. Моля, получете едно от другите подобни приложения от нашия списък с най-добри алтернативи на Showbox.

Showbox на FireStick: Ръководство за инсталиране

Нека първо да конфигурираме вашия FireStick / Fire TV / Cube, за да му позволим да приема приложения на трети страни, като Aptoide и Showbox. Необходима е само малка промяна в настройката за сигурност.

Когато включите FireStick и сте на началния екран, използвайте дистанционното си, за да изберете Настройки от лентата с менюта в горната част

как да инсталирате showbox на firestick

Сега изберете и отворете приспособление от следния набор от опции

showbox hd на firestick

отворено Опции за програмисти

showbox за firestick

Изберете и щракнете Приложения от неизвестни източници за да го включите, ако е деактивиран

приложение firestick showbox

Продължете напред и потвърдете действието си, като щракнете върху Включи. Не се притеснявайте за предупредителното съобщение. И Showbox, и Aptoide са безопасни приложения

showbox изтегляне огън стик

Вашето устройство FireStick вече е готово. Можете да инсталирате всяко приложение на трета страна, което искате.

Инсталирайте Aptoide на FireStick

Aptoide е магазин за приложения на трети страни, който служи като алтернатива на Amazon Store в FireStick. Този пазар на приложения има десетки готини приложения, които никога не бихте намерили в Amazon Store.

Първото нещо, което искате да направите, е да инсталирате магазина за приложения на Aptoide на вашето устройство. С инсталиран Aptoide можете да получите Showbox и различни други страхотни приложения на FireStick.

Aptoide е магазин за приложения за Android, предназначен основно за мобилни телефони с Android. Някои от приложенията тук може да не се инсталират или може да не работят правилно на FireStick. Но все още има много приложения за това устройство.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.

Инсталирайте Showbox в FireStick с помощта на Aptoide Store

Ето стъпките за бързо инсталиране на Showbox в FireStick с помощта на пазара Aptoide:

1. Стартирайте Aptoide и екранът по подразбиране се отваря с Избор на редакторите опцията вляво вече е избрана. Вдясно ще видите куп представени приложения. Има голям шанс да намерите приложение Showbox на този прозорец

изтегляне showbox apk на firestick

Можете също да щракнете Топ приложения опция отляво. В този раздел са представени и най-популярните приложения за Android.

firestick showbox apk

Ако не намерите Showbox в някоя от двете опции, щракнете Избор на редакторите опция отново и ще видите иконата за търсене горе вляво. Кликнете върху тази опция и потърсете приложението.

2. Щракнете върху иконата Showbox

showbox apk

3. Сега щракнете върху Инсталирай бутон

изтегляне showbox на firestick

4. Появява се предупредително съобщение, че Showbox има зависимости от услугите на Google и следователно може да не работи на вашето устройство FireStick. Не се тревожете за това. Ще направим това приложение да работи с помощта на мишката.

Кликнете Добре

инсталирате showbox apk на firestick

Изчакайте изтеглянето да завърши

showbox за firestick

5. Когато приложението се изтегли, се появява следната подкана. Превъртете надолу до Следващия бутон в долната дясна част. Когато преминете към бутона Next, той се променя на Инсталирай

как да инсталирате showbox на fire tv stick

6. Кликнете Инсталирай за да продължите

инсталирайте showbox на пожарна телевизия

Изчакайте приложението Showbox да се инсталира на FireStick

как да получите витрина на пожарната пръчка

7. След малко, Приложението е инсталирано ще се появи известие. Кликнете отворено за стартиране на приложението. Ако искате да стартирате приложението по-късно, щракнете Свършен. Винаги можете да отворите приложението от Вашите приложения & Канали.

добавете showbox на firestick

Това ще бъде всичко!

Важно: Инсталирайте мишката, за да използвате Showbox

Запомнете предупредителното съобщение, което Aptoide хвърли на вашия екран, казвайки, че Showbox има зависимости от услугите на Google и може да не работи на устройството ви FireStick?

Showbox не е предназначен основно за FireStick. Не е точно отдалечен. Не можете да се движите из приложението, като използвате само дистанционното Amazon FireStick. За да използвате това приложение, необходимо е допълнително приложение, наречено Mouse Toggle.

Приложението Mouse Toggle кара превключването на мишката да се появява на вашия екран FireStick. Този показалец може да се използва за щракване на различни елементи на Showbox, до които вашата обикновена дистанционна функция не може да достигне. Показалецът се маневрира с помощта на навигационни бутони на дистанционното. Продължете и инсталирайте Mouse Toggle на FireStick, използвайки връзката по-долу.

Как да инсталирате Mouse Toggle на Fire TV Stick

Когато приложението Mouse Toggle е инсталирано, отворете го и активирайте услугата за превключване на мишката. За да покажете показалеца на мишката, всичко, което трябва да направите, е бързо да натиснете Play / Pause бутон на вашето дистанционно управление два пъти.

С Mouse Toggle на вашия FireStick можете да използвате Showbox всякакви други приложения, които не са удобни за отдалечаване.

Увиване

Когато Terrarium TV беше жив, едва ли имах нужда да търся друго приложение по заявка. Сега, когато ТВ терариум го няма, бях принуден да изследвам други пътища. Вярно е, че не много приложения могат да се доближат до тази изключителна развлекателна платформа, която ни служи доста време. И все пак ние все още имаме нужди от забавления и те трябва да бъдат изпълнени.

Showbox може да не е най-добрият избор за FireStick, тъй като изисква допълнително приложение на Mouse Toggle, за да функционира. Но това е жизнеспособна опция, която ви позволява да гледате много филми и предавания. Освен Showbox, може да искате да разгледате и следните приложения:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Кино APK
  • CatMouse APK
  • Коди

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me