Как да инсталирате TeaTV на FireStick

>

Когато за първи път попаднах на TeaTV преди известно време, ми хареса приложението, но не му обърнах много внимание, тъй като вече използвах Terrarium TV на моя Fire TV Stick. Бях сто процента доволен от телевизора Terrarium и затова изпитвах малка нужда от всяка друга опция. Въпреки това, през цялото това време, аз постоянно чувах за Tea TV от приятелите си и в онлайн форумите.

Докато TeaTV работеше гладко на смартфони с Android, това не беше точно FireStick дистанционно. Това вероятно е една от най-големите причини, поради които не се придържах към това. Преди няколко дни, когато научих, че TV Terrarium наддава окончателно adieu, веднага започнах да търся алтернативи. Не ми отне много време да си спомня TeaTV и се радвам, че го направих.

Инсталирах най-новата версия на TeaTV на FireStick и с удоволствие открих, че приложението е променено и сега е напълно съвместимо с дистанционния контролер. TeaTV предлага професионално изглеждащ интерфейс, плавност на навигацията и невероятна лекота на използване. Приложението винаги имаше солидна медийна библиотека и сега съм щастлив, че мога да го използвам като алтернатива на Terrarium TV.

Препоръчвам TeaTV на FireStick като една от най-подходящите алтернативи на TTV. Това е цялостна медийна къща. В това ръководство научаваме да инсталираме TeaTV на FireStick или Fire TV или Fire TV Cube. Продължавай да четеш!

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочетете: Как да инсталирате най-добрия VPN на FireStick

TeaTV на FireStick: Методи за инсталиране

Tea TV е приложение за трети страни и не е част от магазина на Amazon. Той трябва да бъде зареден на вашето FireStick устройство. За разлика от обикновените Android мобилни телефони или таблети, FireStick не ви позволява да изтегляте APK-ите на приложенията директно през популярните браузъри. Страничното зареждане на FireStick изисква специални приложения. Ето двете приложения, които ще използваме в това ръководство:

 1. Downloader
 2. ES File Explorer

Активиране на приложения от неизвестни източници

Ще продължа с метода на инсталиране. Но преди това трябва да разрешите FireStick да приема приложенията на трети страни, като включите приложенията от неизвестни източници. Ето какво трябва да направите:

  Как да инсталирате и използвате Stremio на FireStick / Android Box

1. Отворете Настройки от началния екран на FireStick (лента с менюта в горната част)

как да инсталирате teatv на firestick

2. Щракнете MyFireTV или приспособление

Как да инсталирате TeaTV на FireStick

3. Отворете Опции за програмисти

опции за програмисти на Firestick

4. Ако Приложения от неизвестни източници е деактивиран / изключен, включете го като го щракнете

как да получите teatv на firestick

5. Щракнете Включи да пренебрегнете това предупредително съобщение и да потвърдите действието си.

активирайте неизвестни източници на войн

Включването на приложения от неизвестни източници излага устройството ви на заплахи само когато се опитате да заредите лошо APK. Източникът на APK на Tea TV, който ще споделя с вас, е безопасен. Аз лично съм инсталирал приложението от този източник.

Инсталирайте Tea TV на FireStick с помощта на Downloader

Downloader е приложение, което улеснява страничното зареждане на FireStick. Смятам го за един от основните неща на FireStick и той е едно от първите приложения, които инсталирам, докато настройвам устройството си.

За да изтеглите това приложение, отидете на началния си екран FireStick. От началния екран изберете Търсене отляво в горната част. Сега потърсете приложението и го инсталирайте.

След като имате приложението, изпълнете стъпките по-долу:

Етап 1: Стартирайте Downloader и щракнете върху полето URL от дясната страна на началния му екран (приложението се отваря с левия раздел Home, избран по подразбиране)

teatv on firestick

Стъпка 2: Въведете следния URL адрес, когато екранната клавиатура се появи и щракнете ОТИВАМ:

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv on firestick

Стъпка 3: Приложението за изтегляне ще се свърже към посочения URL адрес на сървъра и ще започне да изтегля TeaTV APK на FireStick

teatv on firestick

Стъпка 4: Когато изтеглянето на APK приключи, приложението Downloader стартира инсталацията. Това, което сега трябва да видите, е следната подкана да ви помоли да потвърдите дали искате да инсталирате TeaTV на FireStick.

Можете да видите Следващия бутон в долната дясна част. Придвижете се до този бутон с помощта на вашето дистанционно FireStick

инсталирайте teatv apk на firestick

Стъпка 5: Бутонът Next следва се променя на Инсталирай бутон. И така, сега щракнете Инсталирай

инсталирайте teatv на пожарната телевизионна пръчка

Стъпка 6: Ще минат няколко минути, за да инсталирате TeaTV на FireStick. Когато е готово, следният прозорец се показва с Приложението е инсталирано потвърждаване

TeaTV е инсталиран. Ако искате, можете да щракнете отворено в долния десен ъгъл и го стартирайте. Но, предлагам щракване Свършен така че можете да се върнете към приложението Downloader и да изтриете TeaTV APK.

Защо да изтриете APK? Тъй като APK не е от полза след инсталирането на приложението. Изчистете хранилището на FireStick, като изтриете ненужните файлове.

ръководство за фиат театър

 Стъпка 7: Кликнете Изтрий

приложение Firestick teatv

Стъпка 8: Кликнете Изтрий отново

инсталирайте teatv на firestick

Ето как използвате приложението Downloader, за да заредите TeaTV на FireStick.

Как да използвате FireStick с TeaTV „Безопасно“

Преди да започнете да стриймвате с TeaTV на вашия Fire Stick, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в TeaTV, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права (безплатни филми и телевизионни предавания) може да ви изпадне в правни проблеми.

За щастие, можете да скриете вашите онлайн дейности за стрийминг / сърфиране с VPN. VPN a.k.a виртуална частна мрежа ви помага да заобиколите превключването на ISP, държавния надзор и гео ограниченията на съдържанието.

  Как да рестартирате / рестартирате вашия FireStick или Fire TV

Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

Използвам ExpressVPN на моя Fire Stick, мобилен и компютър. След като изпробвах няколко платени и безплатни VPN, мога да кажа, че ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Ето как да започнете да използвате ExpressVPN на своя FireStick и да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отидете на опцията „Търсене“ в крайната лява част. Сега напишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

използвайте expressvpn на firestick за безопасен поток

Стъпка 3: Кликнете върху „Изтегляне“, за да инсталирате приложението ExpressVPN за Fire TV / Stick.

приложение за teatv на военен

Стъпка 4: Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

как да получите expressvpn на пожар телевизионен стик

Стъпка 5: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете също така да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

TeaTV на Fire TV Stick с помощта на ES File Explorer

ES File Explorer е друго приложение, широко използвано като страничен товарач за FireStick. Отново можете да изтеглите това приложение от Amazon Store. Просто го потърсете в опцията за търсене на началния екран на FireStick.

: ES File Explorer вече не предлага функция за странично зареждане безплатно. Трябва да плащате $ 9,99 на месец. Използвайте приложението Downloader, ако то е достъпно във вашия регион. Безплатно е.

След като инсталирате ES File Explorer, следвайте стъпките по-долу:

Етап 1: Стартирайте ES File Explorer. Ще видите лента с менюта отляво с опции за разгъване. Превъртете надолу и щракнете Инструменти. Щракването ще го разшири. Сега щракнете върху първата опция Мениджър на изтеглянията

изтегляне teatv на firestick с помощта на es файл Explorer

Стъпка 2: Сега отворете в дясната страна на ES Explorer и щракнете в долната част +нов

ръководство за инсталиране на teatv

Стъпка 3: Следният диалогов прозорец трябва да се показва с двете полета

 • път
 • име

teatv за firestick

Стъпка 4: Въведете следното в горните полета:

 • Path: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Име: teatv

Всъщност в полето Име можете да въведете всяко име, което харесвате. Това ще бъде без значение. Кликнете Свали сега

изтегляне teatv за firestick

Стъпка 5: Изчакайте ES File Explorer да се свърже със сървъра и изтеглете TeaTV APK на Fire TV Stick или Cube.

teatv apk

Стъпка 6: Когато това е готово, щракнете Отвори файл когато бъдете подканени

teatv on fire tv stick и fire tv cube

Стъпка 7: След това щракнете Инсталирай

как да инсталирате teatv на firestick

Стъпка 8: Сега се насочвате към подкана за инсталиране. Превъртете надолу до долния десен ъгъл, докато Следващия бутонът се променя на Инсталирай. Кликнете Инсталирай за да продължите

  Как да инсталирате Tubi TV на FireStick / Kodi

вземете teatv за огнена пръчка

Сега всичко, което трябва да направите, е да изчакате FireStick да инсталира TeaTV, което не трябва да отнема повече от минута или две. Ще видите следното съобщение за потвърждение, когато приложението е инсталирано

Стъпка 9: Кликнете отворено и стартирайте приложението. Кликнете Свършен да се върнете към ES File Explorer. Можете да стартирате приложението по-късно от Вашите приложения & Канали (което ще ви кажа как в следващия раздел)

приложение за чай от телевизия firestick

Как да използвате TeaTV на Fire TV Stick

Всички ваши приложения се съхраняват в Вашите приложения & Канали. Ето как можете да посетите този раздел:

 • Натиснете и задръжте У дома бутон на дистанционното ви за няколко секунди
 • Когато видите изскачащото меню, щракнете върху Apps
 • Това се отваря Вашите приложения & Канали

Когато сте тук, превъртете надолу, изберете иконата на приложението TeaTV и щракнете върху нея, за да отворите приложението. Ето как имате достъп до приложенията от Вашите приложения & Канали.

Можете да получите достъп до TeaTV по-бързо, ако иконата му е била на началния екран на FireStick. За да преместите иконата на началния екран, ето какво трябва да направите:

 • Отидете на вашите приложения & Канали
 • Маркирайте приложението TeaTV
 • Натиснете и задръжте Изберете бутон на дистанционното за няколко секунди или натиснете бутона на менюто на дистанционното ви и щракнете Ход в долния десен ъгъл на менюто, което се показва на вашия телевизор
 • Сега преместете иконата на TeaTV в един от горните два реда
 • Пуснете иконата на желаното място, като натиснете Изберете бутон за дистанционно FireStick
 • Върнете се на началния екран на FireStick и ще намерите иконата TeaTV под Вашите приложения & Категория канали

Нека сега стартираме приложението TeaTV на FireStick.

Когато отворите приложението за първи път, се показва следният отказ от отговорност. Кликнете приемам за да продължите.

как да използвате teatv на firestick

Сега ще бъдете подканени да изберете предпочитания от вас език на субтитрите. Кликнете върху езика по ваш избор, за да продължите. Можете да го промените по-късно в Настройките на приложението.

как да използвате teatv за firestick

Ако искате да се абонирате за TeaTV Subreddit, кликнете Посетете друго, щракнете върху Отказ

проучи teatv на пожарната пръчка

Ето как се появява началният екран на TeaTV в FireStick. Както можете да видите, TeaTV предлага гладък, лесен за използване интерфейс. Ще откриете тенденционното съдържание на началния екран. За да гледате повече, можете да използвате опцията за филтриране, за да избирате от различни жанрове и категории. Можете също така да използвате функцията за търсене в горния ляв ъгъл, за да търсите филм по име, изпълнител, режисьор и др. Можете също да потърсите телевизионни предавания и епизоди.

как да инсталирате и използвате teatv на firestick

Увиване

TeaTV е невероятно популярно развлекателно приложение, което ви предоставя множество домакини на филми и предавания по заявка безплатно. Вероятно приложението, което е най-близо до заснемането на точката, TV Terrarium е оставено отворено след изключването му. TeaTV предлага изобилие от активни скрепери от някои висококачествени сървъри. Това леко приложение е точното решение за всички ваши нужди при поискване. В това ръководство научихте да инсталирате TeaTV на FireStick. Ако имате въпроси или коментари, не се колебайте да ни уведомите в секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да инсталирате Morph TV на FireStick
Как да джейлбрейк Fire TV Stick
Как да инсталирате Mobdro на FireStick
Как да инсталирате Kodi на Fire Stick

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me