Услови коришћења

>

Услови

Ови „Услови и одредбе“ регулишу и контролишу ваш приступ и употребу веб локације ввв.фирестицктрицкс.цом, ваш приступ или коришћење ове веб странице, сматра се вашим прихватањем ових „Услова и одредби“ и наше „Политике приватности“..

Топло вам препоручујемо да прочитате следеће „Услове и одредбе“ пре коришћења ове веб странице, ако се не слажете са овим „Условима и одредбама“, предлаже се да не користите нашу веб локацију „Трикови са ватром“..

Употреба било којег појма попут „ми“, „наши“, „нас“ итд. У овим „условима и одредбама“ ће се сматрати репрезентацијом „Трикови са ватреном палицом“. И употреба било којег израза као што су „Ви“, „Ваш“ итд. У овим „Условима и одредбама“ сматраће се представљањем корисника „Трикови са ватреном палицом“.

Генерална употреба:

Трикови са ватреном палицом“Је интернетски блог који углавном пише о„ Амазон Фире ТВ “,„ Амазон Фире ТВ Стицк “,„ Виртуал Привате Привате Нетворкс (ВПНс) “и„ Коди “апликацији, заједно са многим додацима других произвођача који се могу инсталирати на апликација „Коди“ и корисници могу бесплатно преносити онлине филмове, ТВ емисије, спортове помоћу тих додатака. Тхе „Трикови са ватром“ пружа само водич или упутства о томе како инсталирати и користити такве додатке и апликације, али ни на који начин „Фире Стицк трикови“ немају повезаност са таквим „Коди“ апликацијама или било којим додатком који је доступан или је повезан са „Коди“ "Апликација и „Трикови са ватром“ не повезује и не садржи садржај заштићен ауторским правима на нашем блогу.

Ако одлучите да користите или посетите „Фире Стицк Трицкс“ („Веб локацију“) и неку од карактеристика веб странице, сматраће да је ваш једини пристанак да се придржавате свих услова ових „Услова и одредби“..

Све њихове делове можемо изменити, изменити, додати или уклонити Услови у било које вријеме, а које ступају на снагу одмах након слања. Корисник би требао бити забринут да их прегледа Услови пре сваке употребе веб странице и сталном употребом „Трикови са ватреном палицом“, сматрат ће да је ваше прихватање таквих модификација.

Ауторско право:

Сав садржај који укључује, али није ограничен на логотип, слику, заштитни знак, услужни знак, дизајн, икону, графику, видео, чланке, садржај и све остале информације које се користе на овој веб страници су оригинално дело „Трикови са ватром“ и заштићен је Индијским законом о ауторским правима из 1957. и другим важећим законом о интелектуалном власништву.

„Трикови са ватром“ ни на који начин не подржава, не промовише или не подстиче било какву незакониту или криминалну активност. Стреаминг / преузимање ауторског садржаја је незаконит и не сме се практиковати. Спомињање било каквих илегалних / пиратских садржаја на веб страници, ако их има, догађа се, и онда би то требало тумачити строго у образовне и информативне сврхе. Изузетно обесхрабрујемо пиратство и строго саветујемо нашим читаоцима да га избегавају по сваку цену.

Трикови са ватреном палицом“Не могу бити одговорни за било какве правне последице са којима би корисници могли да се суоче због илегалних стриминг / преузимања или других активности. Корисницима саветујемо да провере своје локалне законе у вези са стримингом пиратских садржаја и саветујемо нашим читаоцима да се стриктно придржавају својих територијалних закона..

„Трикови са ватром“ откривају и слажу се да је Амазон законити власник ауторских права Фире ТВ Стицк-а. Остали алати / апликације или графике који се спомињу / користе на овој веб страници су ауторска права њихових развојних програмера / власника. „Трикови са ватром“ не тврде да поседују никаква ауторска права и власништво над Амазон Фире ТВ Стицк или другим алатима / апликацијама поменутим на веб локацији.

Ниједан Садржај не може се мењати, копирати, дистрибуирати, кадрирати, репродуцирати, поново објављивати, преузимати, приказивати, објављивати, преносити или продавати у било којем облику или на било који начин, у целости или делом, без нашег одобрења. Можете преузети или штампати копију било ког дела садржаја, укључујући уџбенике и чланке са наше веб странице, само за личну или некомерцијалну или образовну употребу. Не смете поново објавити било који наш садржај на било ком другом месту на Интернету или екстранету или их уградити у било коју другу базу података или компилацију. Свака друга употреба садржаја строго је забрањена.

Свака лична или комерцијална употреба било ког садржаја, слике, дизајна, логотипа, видео записа, заштитног знака, услужног знака или било које друге информације уметнуте на овој веб страници строго је забрањена за било какву неовлашћену употребу. Свако неовлашћено коришћење таквог садржаја, слике, заштитног знака, заштитног знака, логотипа, иконе, графике, софтвера и свих осталих информација које се појаве на овој веб локацији ввв.фирестицктрицкс.цом сматраће кршењем Индијског закона о ауторским правима из 1957. Или другим важећим закон о интелектуалној својини у Индији и територијално право интелектуалне својине корисника или друго применљиво међународно право .

Приватност:

Можете погледати нашу политику приватности која је повезана на дну сваке странице. Коришћењем Веб локације или БЛОГ-а, сва правила која се тичу вас или било ког корисника нашег вебса биће спроведена помоћу наше „Политике приватности“ која је уметнута на дну наше веб странице.

Забрањене активности:

Када користите нашу веб страницу морате се понашати мирно, грађански, разборито и са поштовањем у сваком тренутку. Штавише, нећете и строго је забрањено:

Понашајте се на пријеваран начин, између осталог, лажним представљањем било које особе; а) узнемиравати или зауставити било којег другог члана или корисника веб странице „Фире Стицк Трицкс“; б) дистрибуирати „нежељену пошту“; ц) "оквир" или "огледало" било који део веб странице; д) Изменити, прилагодити, подлиценцирати, превести, продати, декомпилирати или на неки други начин раставити било који део „Трикови са ватреном палицом“Веб странице или њеног садржаја или било којег софтвера који се користи на веб локацији, или мотивисати друге на то. е) Користите, преносите или дистрибуирате, директно или индиректно, (нпр. стругање екрана) на било који начин или на било који начин објавите било који садржај или информације добијене са ввв.фирестицктрицкс.цом. Учествујте у било којој активности која се на било који начин сматра неважећом или незаконитом по било којем закону.

Ограничење одговорности:

Одговорност „ватрених трикова“ биће ограничена на вас или било коју другу особу за било каква директна, индиректна или посебна оштећења или губитке настале коришћењем наше веб странице.

Наша одговорност за кршење ових „Услова и услова“ ограничена је на вас, ако се такво кршење односи на општу употребу наше веб странице и овеУслови.

У вези са коришћењем наше веб странице:

  1. Придржавамо право да у било ком тренутку ограничимо или ограничимо његов приступ или видљивост или приступ било којим корисницима.
  2. Ни у којем случају ниједна страна није изложена ризику или се обавезала на следеће окупљање, укључујући треће стране за било какве губитке, прилике, пословање, добру вољу или репутацију, било да су у уговору, одштете, без обзира на то што су образовани о вероватноћи било каквог таквог штети испред времена.
  3. Одговорност „ватрених трикова“ биће ограничена на вас или било коју другу особу за било каква директна, индиректна или посебна оштећења или губитке, настале услед коришћења или немогућности коришћења веб странице.
  4. ОвеУслови ограничаваће се на, ако је било какав губитак или штета настао из разлога крађе имовине која припада корисницима или због било каквог губитка или штете, у којој корисници имају било какав допринос таквом губитку или штети.
  5. Признајете и слажете се да је „Трикови са ватреном палицом “ није одговоран или одговоран за било који претећи, клеветнички, опсцени, увредљиви или илегални садржај или понашање било које друге стране или било какво кршење било ког другог права, укључујући ауторска права. Ако сте незадовољни било којим од услова наших „Услова и одредби“ и „Политике приватности“, једини и ексклузивни лек који вам је доступан је да прекинете употребу наше веб странице.
  6. „Фире Стицк Трицкс“ задржава право, по сопственом нахођењу да истражи и предузме одговарајуће правне мере против свакога ко крши наше „Услове и одредбе“ и „Политику приватности“.

Правна ограничења:

Како неке јурисдикције не дозвољавају нека искључења или ограничења утврђена у овим „Одредбама и одредбама“, нека од ових изузећа или ограничења се можда не односе на вас. У том случају одговорност ће бити ограничена колико је законски могуће према важећем законодавству. „Фире Стицк Трицкс“ може се изјаснити о овим „Условима и одредбама“ на траци у вези са било којим захтевом, поступком, поступком или тужбом коју сте поднели против нас по било ком питању проистеклом из било какве жалбе или на неки други начин у вези са овим „Условима и одредбама“..

Управљање споровима:

Све спорове, тврдње или жалбе због или укључивања употребе наше Веб странице прво ће решити наш центар за подршку. Ако ствари напредују до правне фазе, тада ће наш адвокат договорити време за разговор са корисником.

До те мере, свака жалба, спор или контроверза у вези са коришћењем „Фире Стицк трикова“ или везано за кршење интелектуалног власништва било које особе или било које компаније, није арбитрирана према важећим законима или на неки други начин, ви и „Фире Стицк Трицкс „Обоје се слажу да ће сваки захтев или спор везан за нашу веб страницу бити решен искључиво у складу са овим„ Условима и одредбама “.

Закон и надлежност:

Овим „Условима и одредбама“ биће регулисано и тумачиће се у складу са релевантним индијским законима и другим међународним правом које и где је применљиво и треба да спроводе ове „Услове и одредбе“ и нашу „Политику приватности“.

Ако било који део ових „Одредби и услова“ који се сматра незаконитим, неважећим или непроводивим онда ће се тај део сматрати раздвојеним и неће утицати на валидност и извршљивост преосталих делова.

Одштета:

Сви корисници ће надокнадити, бранити и држати се безопасних „Трикови ватрених штапова“ и њени представници, партнери, запослени или наследници и дозвољено им је доделити од и против било каквих потраживања, губитака, трошкова, штете, обавеза и трошкова, проистеклих из било каквог потраживања , акције, истраге или поступка које је покренула или покренула било која трећа страна због или у вези са вашим коришћењем „Трикови са ватреном палицом“Веб странице која крши ове„ Услове и одредбе “и / или било које друго кршење ових„ Услова и услова “од вас и / или било које кршење ваших представки и гаранција наведених у овим„ Условима и одредбама “.

Остало:

Ове разне одредбе део су готово свих онлајн „Услова и услова“ како би се осигурала његова извршљивост. Слажете се да између вас и „Фире Стицк Трицкс“ не постоји заједничко улагање, партнерство, запослење или агенцијски односи као резултат „Услова и одредби“.

Ми имамо апсолутно дискреционо право, да преносимо или доделимо сва или било који део наших права у складу са овим „Одредбама и условима“ и имаћемо право да делегирамо или користимо треће добављаче да изврше наше обавезе и обавезе из ових „Услова и одредби“. у вези са коришћењем наше веб странице / блога.

Линк трећих страна:

Сајт „Трикови са ватром“ могу да садрже везе до веб локација или ресурса треће стране. Признајете и слажете се да нисмо одговорни или одговорни за доступност или тачност таквих веб локација или ресурса или за садржај, производе или услуге на или доступним са тих других веб локација или ресурса.

Повезивање с том врстом веб локација или ресурса не интимно повезује с нама такве веб странице или ресурсе или садржај, производе или услуге доступне на тим веб локацијама или ресурсима. Ваша је једина одговорност и преузимате сав ризик који произилази из употребе било којих таквих веб локација или ресурса или Садржаја, производа или услуга на или доступним са тих веб локација или ресурса.

Промена или модификација:

„Фире Стицк Трицкс“ задржава право измене, ажурирања и / или ревизије било које и свих смерница наведених на веб локацији. Такве измјене и измјене ступају на снагу одмах по објављивању или објављивању у релевантним дијеловима веб странице. Ваше непрекидно коришћење ове веб локације указује на прихватање таквих измена и допуна. Такође можемо да изменимо или обуставимо наш приступ са или без обавештења за вас и без одговорности према вама или било којој трећој страни. Молимо вас да често провјеравате наше Правила.

Упитници и контактирајте нас:

„Трикови против ватре“ имају искључиву надлежност да дају образложење ових „Одредби и услова“. Слободно се јавите ако имате било каква питања у вези са овим „Условима и одредбама“. Да бисте нас контактирали, користите доле наведену адресу е-поште:

Емаил: [адреса е-поште заштићена]

Веб сајт: ввв.фирестицктрицкс.цом

ФИИ: Имајте на уму да се садржај ове странице може мењати без претходне најаве.

Ови услови услуге последњи пут су ажурирани у недељу, 8. јула 2018. године

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me