Szolgáltatási feltételek

>

Felhasználási feltételek

Ezek a „Általános Szerződési Feltételek” szabályozzák és ellenőrzik a www.firesticktricks.com weboldalhoz való hozzáférését és használatát, valamint a weboldal elérését vagy használatát, úgy vélik, hogy Ön kizárólag elfogadja ezeket a „Felhasználási feltételeket” és „Adatvédelmi irányelveinket”.

Erősen javasoljuk, hogy olvassa el a következő „Általános Szerződési Feltételeket” a webhely használata előtt, ha nem ért egyet a „Felhasználási feltételekkel”, javasoljuk, hogy ne használja a „Fire Stick Tricks” webhelyet..

Bármely kifejezés, például „mi”, „mi”, „minket” stb. Használata ebben a „Általános Szerződési Feltételekben” a „Fire Stick trükkök”. És minden olyan kifejezés, mint például „Ön”, „Az Ön” stb. Használata ebben a „Általános Szerződési Feltételekben” a „Fire Stick trükkök”.

Általános használat:

Fire Stick trükkök”Egy online blog, amely elsősorban az„ Amazon Fire TV ”, az„ Amazon Fire TV Stick ”, a„ Virtuális magánhálózatok (VPN-k) ”és a„ Kodi ”alkalmazásokról ír, valamint számos harmadik féltől származó kiegészítő, amelyre A „Kodi” alkalmazás és a felhasználók online filmeket, TV-műsorokat és sportokat tölthetnek le ingyenesen ezekkel a kiegészítőkkel. Az „Fire Stick trükkök” csak oktató vagy oktató cikket nyújt az ilyen kiegészítők és alkalmazások telepítéséről és használatáról, de a „Fire Stick Tricks” semmilyen módon nem áll kapcsolatban az ilyen „Kodi” alkalmazásokkal vagy a „Kodi-val elérhető vagy társított kiegészítőkkel”. Alkalmazás és a „Fire Stick trükkök” nem köti össze és tárolja a szerzői jogi védelem alatt álló tartalmakat blogunkon.

Ha úgy dönt, hogy a „Fire Stick trükköket” (a „webhely”) és a weboldal bármely tulajdonságát használja, vagy azt meglátogatja, akkor ez az Ön kizárólagos hozzájárulásának tekinti a jelen „Általános Szerződési Feltételek” összes feltételének betartását..

Megváltoztathatjuk, módosíthatjuk, hozzáadhatjuk vagy eltávolíthatjuk ezek bármely részét Felhasználási feltételek bármikor, amely a kiküldetés után azonnal hatályba lép. A felhasználónak aggódnia kell ezek felülvizsgálatáról Felhasználási feltételek a weboldal minden használata előtt és a weboldal folyamatos használatával „Tűzcsap trükkök” úgy véli, hogy az Ön kizárólag elfogadja ezeket a módosításokat.

Szerzői jog:

Az összes tartalom, beleértve, de nem kizárólag, a logót, képet, védjegyet, szolgáltatási védjegyet, dizájnt, ikont, grafikát, videót, cikkeket, tartalmat és az ezen a weboldalon használt összes egyéb információt a „Fire Stick trükkök” és az 1957. évi indiai szerzői jogi törvény és más alkalmazandó szellemi tulajdonról szóló törvény védi.

„Fire Stick trükkök” semmilyen módon nem támogatja, nem támogatja vagy ösztönzi semmilyen illegális vagy bűncselekményt. A szerzői jogi tartalom streaming / letöltése törvénytelen, és nem szabad gyakorolni. Minden illegális / kalóz tartalom megemlítésre kerül a weboldalon, ha van ilyen, és azt szigorúan oktatási és informatív célokra kell értelmezni. Erősen elriasztjuk a kalózkodást, és szigorúan tanácsoljuk olvasóinkat, hogy ezt minden áron elkerüljék.

Fire Stick trükkök”Nem tehető felelőssé az olyan jogi következményekért, amelyekkel a felhasználók illegális streaming / letöltés vagy egyéb tevékenységek miatt szembesülhetnek. A felhasználóknak azt tanácsolják, hogy ellenőrizzék a kalóz tartalom streamingjével kapcsolatos helyi törvényeiket, és azt javasoljuk olvasóinknak, hogy szigorúan tartsák be a vonatkozó területi törvényeiket.

„Fire Stick trükkök” nyilvánosságra hozza és egyetért azzal, hogy az Amazon a Fire TV Stick szerzői jogainak tulajdonosa. A webhelyen említett / használt egyéb eszközök / alkalmazások vagy grafikák a megfelelő fejlesztők / tulajdonosok szerzői jogai. „Fire Stick trükkök” ne állítsa, hogy szerzői joga és tulajdonjoga az Amazon Fire TV Stick vagy más, a weboldalon említett eszközök / alkalmazások tulajdonában van.

A Tartalom nem módosítható, másolható, terjeszthető, bekeretezhető, sokszorosítható, újra közzétehető, letölthető, megjeleníthető, elküldhető, továbbítható vagy értékesíthető bármilyen formában vagy bármilyen módon, egészben vagy részben, engedélyünk nélkül. A tartalom bármely részét, beleértve az oktatóanyagokat és cikkeket, a weboldalunktól letöltheti vagy kinyomtathatja, kizárólag személyes vagy nem kereskedelmi vagy oktatási célokra. A tartalmat semmilyen módon nem teheti közzé az interneten vagy az extranet más pontján, és nem építheti be az információkat más adatbázisba vagy összeállításba. A tartalom bármilyen más felhasználása szigorúan tilos.

A weboldalon található tartalom, kép, formatervezés, logó, videó, védjegy, szolgáltatási védjegy vagy bármely más információ személyes vagy kereskedelmi felhasználása szigorúan tilos. Az ilyen tartalom, kép, védjegy, szolgáltatási jel, logó, ikon, grafika, szoftver és minden egyéb információ jogosulatlan használata ezen a weboldalon jelenik meg a www.firesticktricks.com, az 1957. évi indiai szerzői jogi törvény vagy más vonatkozó szabályok megsértésének minősül. szellemi tulajdonjog Indiában és a felhasználó területi szellemi tulajdonjoga vagy más alkalmazandó nemzetközi jog .

Magánélet:

Megnézheti az adatvédelmi irányelveinket, amelyek minden oldal alján találhatók. A Weboldal vagy a BLOG használatával az Önre vagy bármelyik weboldalunk felhasználóira vonatkozó összes politikát a weboldal aljára beillesztett „Adatvédelmi irányelvek” fogják követni..

Tiltott tevékenységek:

Webhelyünk használata során mindig békés, polgári, körültekintő és tiszteletteljes módon kell viselkednie. Sőt, nem fog, és szigorúan tilos:

Speciális módon járjon el, többek között bárki másává téve; a) Zaklatni vagy támadni a „Fire Stick Tricks” webhely bármely más tagját vagy felhasználót; b) terjessze a „spam” -t; c) „keret” vagy „tükör” a weboldal bármely részén; d) módosítsa, adaptálja, allicenczi, fordítsa, eladja, bontja össze vagy más módon szétbontja a „Fire Stick trükkök”Vagy annak tartalma, vagy a weboldalon használt bármely szoftver, vagy ösztönözni kell mások számára. e) A www.firesticktricks.com webhelyről származó tartalmat vagy információt bármilyen módon, vagy közvetítő módon felhasználhatja, továbbíthatja vagy terjesztheti (például képernyőkaparást), bármilyen módon. Vegyen részt minden olyan tevékenységben, amelyet bármely törvény szerint bármilyen módon semmisnek vagy törvénytelennek tekintnek.

Korlátolt felelősség:

A „Fire Stick Tricks” felelőssége Önre vagy bármely más személyre korlátozódik a weboldalunk használatából eredő közvetlen, közvetett vagy különleges károkért vagy veszteségekért..

A jelen Általános Szerződési Feltételek megsértéséért felelősségünk kizárólag Önre vonatkozik, ha ez a megsértés a webhelyünk és azFelhasználási feltételek.

Honlapunk használatával kapcsolatban:

  1. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor korlátozzuk vagy korlátozjuk annak hozzáférését vagy láthatóságát vagy hozzáférését bármely felhasználó számára.
  2. Semmilyen esetben sem veszélyeztetik egyik felet sem a következő összejövetelre, beleértve a harmadik feleket is, a veszteség előnyeinek, lehetőségeinek, üzleti vállalkozásának, jóakaratának vagy jó hírnevének elkötelezettségére, akár szerződéses, akár károkozás nélkül, függetlenül attól, hogy felvilágosítást kapnak az ilyen jellegű események valószínűségéről. idő előtt káros.
  3. A „Tűzcsap-trükkök” felelőssége Önre vagy bármely más személyre korlátozódik a weboldal használatából vagy a használatának elmulasztásából eredő közvetlen, közvetett vagy különleges károkért vagy veszteségekért..
  4. EzekFelhasználási feltételek a következőkre korlátozódik, ha bármilyen veszteség vagy kár merül fel a felhasználók tulajdonát képező vagyon eltulajdonítása vagy bármilyen veszteség vagy kár miatt, amelyben a felhasználók hozzájárulnak az ilyen veszteséghez vagy kárhoz.
  5. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a „Tűzcsap trükkök ” nem felelõs vagy felelõs semmilyen fenyegetõ, rágalmazó, obszcén, sértõ vagy illegális tartalomért vagy bármely másik fél magatartásáért vagy bármely más joga, beleértve a szerzõi jogokat, megsértéséért. Ha elégedetlen az „Általános Szerződési Feltételek” és az „Adatvédelmi Szabályzat” bármelyikével, akkor az Ön rendelkezésére álló egyetlen és kizárólagos jogorvoslati lehetőség a webhely használatának abbahagyása..
  6. A „Fire Stick Tricks” fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint kivizsgáljon és megfelelő jogi lépéseket tegyen mindenki ellen, aki megsérti a „Felhasználási feltételeket” és az „Adatvédelmi irányelveinket”.

Jogi korlátozások:

Mivel egyes joghatóságok nem engedélyezik a jelen „Általános Szerződési Feltételekben” meghatározott kizárások vagy korlátozások egy részét, néhány ilyen kizárás vagy korlátozás esetleg nem vonatkozik rád. Ebben az esetben a felelősséget a hatályos jogszabályok szerint a jogilag lehetséges mértékben korlátozni kell. A „Fire Stick trükkök” ezeket a „Szerződési Feltételeket” bárhonnan hivatkozhatnak az Ön által benyújtott bármely igényre, keresetet, eljárást vagy keresetet illetően, bármilyen panaszból fakadó, vagy a „Felhasználási Feltételek” vonatkozásában egyéb módon felmerülő ügyre..

Vitarendezés:

Minden, a Weboldalunk használatával vagy azzal kapcsolatos panaszt, panaszt vagy panaszt először a támogatási központ kezel. Ha az ügyek jogi stádiumba lépnek, ügyvédünk megbeszél egy időt a felhasználóval történő beszélgetésre.

Amennyiben a „Fire Stick trükkök” weboldal használatával vagy bármely személy vagy cég szellemi tulajdonának megsértésével kapcsolatos panaszok, viták vagy viták nem választhatóak meg a vonatkozó törvények alapján vagy más módon, akkor Ön és a „Fire Stick trükkök” "Mindkettő megállapodik abban, hogy weboldalunkon keresztül fennálló bármely igényt vagy vitát kizárólag a jelen„ Általános Szerződési Feltételek ".

Irányadó jog és joghatóság:

Ezeket a „feltételeket” a vonatkozó indiai törvényekkel és más nemzetközi joggal kell szabályozni, és azok értelmezésével összhangban kell értelmezni azokat, amelyek alkalmazhatók, és ahol alkalmazhatók, valamint a jelen „Általános Szerződési Feltételek” és „Adatvédelmi irányelveink” végrehajtására..

Ha ezen „Általános Szerződési Feltételek” bármely része jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, akkor ezt a részt elválaszthatónak kell tekinteni, és nem befolyásolja a fennmaradó részek érvényességét és végrehajthatóságát.

Kártalanítás:

Minden felhasználónak kártérítést kell nyújtania, meg kell védenie és ártalmatlanoknak kell lennie a „Fire Stick Tricks” és annak képviselői, partnerei, alkalmazottai vagy jogutódjai, valamint az esetleges igényekből eredő követelések, veszteségek, költségek, károk, felelősségek és költségek ellen és ellen engedélyezett átruházásaival szemben. , valamely harmadik fél által kezdeményezett vagy indított intézkedés, nyomozás vagy eljárás a „Fire Stick trükkök”Weboldal megsértésével, a jelen„ Általános Szerződési Feltételek ”megsértésével és / vagy a jelen„ Általános Szerződési Feltételek ”bármely más megsértésével, és / vagy a jelen„ Általános Szerződési Feltételekben ”meghatározott kijelentéseinek és garanciáinak megsértésével..

Vegyes:

Ezek a különféle rendelkezések szinte minden online „Általános Szerződési Feltétel” részét képezik annak végrehajthatóságának biztosítása érdekében. Ön beleegyezik abba, hogy a „Fire Stick Tricks” és a „Fire Stick Tricks” között nincs közös vállalkozás, partnerség, foglalkoztatás vagy ügynökségi kapcsolat a „Felhasználási feltételek” eredményeként.

Abszolút mérlegelési jogkörünk van, hogy átruházjuk vagy átruházjuk az ezen „Általános Szerződési Feltételek” szerinti jogainkat teljes egészében vagy bármelyik részére, és jogunk van harmadik fél vállalkozóit átruházni vagy felhasználni a jelen „Általános Szerződési Feltételek” szerinti kötelezettségeink és kötelezettségeink teljesítéséhez. weboldalunk / Blogunk használatával kapcsolatban.

Harmadik fél linkje:

Az oldal „Fire Stick trükkök” tartalmazhatnak linkeket harmadik fél webhelyeire vagy forrásaira. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem vagyunk felelősek vagy felelõsek az ilyen webhelyek vagy források elérhetõségéért vagy pontosságáért, vagy az ezeken a más webhelyeken vagy erõforrásokon elérhető, illetve azokon elérhető tartalom, termékek vagy szolgáltatásokért.

Az ilyen típusú webhelyekhez vagy forrásokhoz való kapcsolódás nem befolyásolja az ilyen webhelyek vagy források, illetve az ilyen webhelyekről vagy forrásokból elérhető tartalom, termékek vagy szolgáltatások semmilyen kapcsolatát velünk. Ön kizárólagos felelősséget vállal és vállal minden olyan kockázatot, amely az ilyen webhelyek vagy források, illetve az ilyen webhelyeken vagy forrásokon elérhető vagy azokon elérhető tartalom, termékek vagy szolgáltatások használatából származik..

Változás vagy módosítás:

A „Fire Stick Tricks” fenntartja a jogot a weboldalon felsorolt ​​összes irányelv módosítására, frissítésére és / vagy felülvizsgálatára. Az ilyen módosítások és módosítások a weboldal megfelelő területein történő közzététel vagy közzététel után azonnal hatályba lépnek. A webhely folyamatos használata azt jelzi, hogy elfogadja az ilyen módosításokat és felülvizsgálatokat. Megváltoztathatjuk vagy megszüntethetjük hozzáférésünket az Ön értesítésével vagy anélkül, az Önkel vagy bármely harmadik féllel szembeni felelősségvállalás nélkül. Ügyeljen arra, hogy gyakran ellenőrizze irányelveinket.

Kérdőívek és kapcsolatfelvétel:

A „Fire Stick trükkök” kizárólagos hatáskörébe tartozik a „Felhasználási feltételek” magyarázata. Nyugodtan válaszoljon a „Felhasználási feltételekkel” kapcsolatban. Vegye fel velünk a kapcsolatot az alább említett e-mail címmel:

Email: [Email protected]

Weboldal: www.firesticktricks.com

FYI: Felhívjuk figyelmét, hogy ezen oldal tartalma előzetes értesítés nélkül megváltoztatható.

E szolgáltatási feltételeket utoljára 2018. július 8-án, vasárnap frissítették

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me