Опровержение

>

Последна актуализация: 15 февруари 2018 г.


Информацията, съдържаща се на уебсайта https://www.firesticktricks.com/ („Услугата“) е само за общи информационни цели.

Fire Stick Tricks не поема отговорност за грешки, пропуски или пълна точност в съдържанието на Услугата.

В никакъв случай Fire Stick Tricks не носи отговорност за каквито и да е специални, преки, косвени, последващи или случайни щети или каквито и да било други щети, независимо дали в договор за действие или друго деликт, включително небрежност, произтичащи от или във връзка с използването на Услугата или съдържанието на Услугата. Fire Stick Tricks си запазва правото да прави допълнения, изтривания или модификации на съдържанието в Услугата по всяко следващо време от момента на нейното оригинално публикуване на уебсайта без предварително уведомление.

Fire Stick Tricks не гарантира, че уебсайтът е без вируси, злонамерен софтуер или други вредни компоненти. Уебсайтът използва бисквитки за безпроблемно изживяване и Fire Stick Tricks по никакъв начин няма да бъде отговорен, ако някоя злонамерена програма / атака или друга атака се случи поради използването на уебсайта..

Fire Stick Tricks си запазва правото да задържи всяка информация, която би сметнала за подходяща и по никакъв начин не носи отговорност за вреди, дължащи се на неразгласяването на тази информация. Освен това, Fire Stick Tricks не носи отговорност за щети за предоставена информация или услуга, дори ако Fire Stick Tricks е бил информиран за възможните щети.

Нищо, което се хоства на Fire Stick Tricks, не трябва да се тълкува като опит за предлагане или предоставяне на правно становище или услуга. Уебсайтът не дава гаранция за валидност и не носи отговорност за автентичността или истинността на всяко публикувано на него съдържание.

Понякога уебсайтът може да хоства съдържание, което не е подходящо за всички аудитории, включително деца. В тези случаи се препоръчва дискретността на зрителите.

Използване на пиратско / авторско съдържание

Ние (Fire Strick Tricks) по никакъв начин не подкрепяме, насърчаваме или насърчаваме незаконна или престъпна дейност. Предаването / изтеглянето на съдържание за авторско право е незаконно и не трябва да се практикува. Споменаването на незаконно / пиратско съдържание на уебсайта, ако има такова, се случва, тогава то трябва да се тълкува строго за образователни и информационни цели. Силно обезкуражаваме пиратството и стриктно съветваме нашите читатели да го избягват на всяка цена.

Ръководствата, намерени на Fire Stick Tricks, са само за образователни цели и са предназначени за съдържанието, което е достъпно в публичното пространство. Тези ръководства / уроци НЕ ТРЯБВА да се използва за всякакви неразрешени или незаконни дейности.

Fire Stick Tricks не може да бъде отговорен за всички правни последици, с които потребителите могат да се сблъскат поради незаконното си предаване / изтегляне или други дейности. Потребителите се съветват да проверяват местните си закони относно стрийминг на пиратско съдържание и съветваме нашите читатели стриктно да спазват съответните общински закони..

Триковете на Fire Stick НЕ хостват или свързват съдържание с авторски права.  

expressvpn

Продукти / Логотипи Авторски права

Amazon е законният собственик на авторските права на Fire TV Stick. Kodi е софтуер с отворен код, който се изброява и поддържа от официалните му разработчици на уеб сайта Kodi.tv. Ние по никакъв начин не сме свързани с Amazon или Kodi (преди XBMC). Други инструменти / приложения или графики, споменати / използвани на този сайт, са авторските права на техните съответни разработчици / собственици. „Fire Stick Tricks“ не претендира да притежава авторски права и собственост на Amazon Fire TV Stick, Kodi или други инструменти / приложения, споменати на уебсайта.

Отказ от отговорност за външни връзки

https://www.firesticktricks.com/ уебсайтът може да съдържа връзки към външни уебсайтове, които не са предоставени или поддържани от или по някакъв начин свързани с Fire Stick Tricks.

Тези връзки се предоставят като удобство и само за информация; те не представляват одобрение или одобрение от Fire Stick Tricks за някой от продуктите, услугите или мненията на корпорацията или организацията или физическото лице. Fire Stick Tricks не носи отговорност за точността, законността или съдържанието на външния сайт или за тези на следващите връзки. Моля, свържете се с външния сайт за отговори на въпроси относно неговото съдържание.

Моля, обърнете внимание, че Fire Stick Tricks не гарантира точността, уместността, актуалността или пълнотата на всяка информация на тези външни уебсайтове..

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me