Условия за ползване

>

Правила и условия

Тези „Общи условия“ регулират и контролират вашия достъп и използване на уебсайта www.firesticktricks.com, вашият достъп или използване на този уебсайт, считате за единствено вашето приемане на тези „Общи условия“ и нашата „Политика за поверителност“.

Силно ви препоръчваме да прочетете следните „Общи условия“, преди да използвате този сайт, ако не сте съгласни с тези „Общи условия“, се препоръчва да не използвате нашия уебсайт „Трикове с пожар“.

Използването на който и да е термин като „Ние“, „Нашите“, „Нас“ и т.н., в настоящите „Общи условия“ ще се счита за представителство на „Трикове с огнени пръчки“. И използването на който и да е термин като „Вие“, „Вашето“ и т.н. в настоящите „Общи условия“ ще се счита за представителство на потребителите на „Трикове с огнени пръчки“.

Обща употреба:

Трикове с огнени пръчки“Е онлайн блог, който главно пише за„ Amazon Fire TV “,„ Amazon Fire TV Stick “,„ Virtual Private Networks (VPNs) “и„ Kodi “, заедно с много добавки на трети страни, които могат да бъдат инсталирани на приложението „Kodi“ и потребителите могат да предават безплатно филми, телевизионни предавания, спорт, използвайки тези добавки безплатно. Най- „Трикове с огън“ предоставя само ръководство или инструкция за това как да инсталирате и използвате такива добавки и приложение, но по никакъв начин „Fire Stick Tricks“ нямат връзка с такива „Kodi“ приложения или с каквито и да е добавки или са свързани с „Kodi“ ”И приложението „Трикове с огън“ не свързва и хоства никакво съдържание, защитено с авторски права в нашия блог.

Ако решите да използвате или посетите „Трикове с пожар“ („Сайта“) и някоя от характеристиките на уебсайта, ще се счита за ваше единствено съгласие да спазвате всички условия на тези „Общи условия“.

Можем да променим, модифицираме, добавим или премахнем всяка част от тях Правила и условия по всяко време, което влиза в сила веднага след публикуване. Потребителят трябва да бъде загрижен да ги прегледа Правила и условия преди всяко използване на уебсайта и чрез непрекъснато използване на „Трикове с огнени пръчки“, това ще бъде вашето единствено приемане на такива модификации.

Авторско право:

Цялото съдържание, включително, но не само лого, изображение, търговска марка, марка на услугата, дизайн, икона, графика, видео, статии, съдържание и цялата друга информация, използвана на този уебсайт, са оригиналната работа на „Трикове с огън“ и защитен от Индийския закон за авторското право от 1957 г. и други приложими закони за интелектуална собственост.

„Трикове с огън“ по никакъв начин не подкрепя, насърчава или насърчава каквато и да е незаконна или престъпна дейност. Предаването / изтеглянето на съдържание за авторско право е незаконно и не трябва да се практикува. Споменаването на незаконно / пиратско съдържание на уебсайта, ако има такова, се случва и тогава то трябва да се тълкува строго за образователни и информационни цели. Силно обезкуражаваме пиратството и стриктно съветваме нашите читатели да го избягват на всяка цена.

Трикове с огнени пръчки“Не носи отговорност за всички правни последици, с които потребителите могат да се сблъскат поради незаконното си предаване / изтегляне или други дейности. Потребителите се съветват да проверяват местните си закони по отношение на стрийминг на пиратско съдържание и ние съветваме нашите читатели да спазват стриктно техните съответни териториални закони..

„Трикове с огън“ разкриват и се съгласяват, че Amazon е законният собственик на авторските права на Fire TV Stick. Други инструменти / приложения или графики, споменати / използвани на този сайт, са авторските права на техните съответни разработчици / собственици. „Трикове с огън“ не претендирайте да притежавате никакви авторски права и собственост на Amazon Fire TV Stick или други инструменти / приложения, споменати на уебсайта.

Никое Съдържание не може да бъде променяно, копирано, разпространявано, рамкирано, възпроизвеждано, преиздавано, изтегляно, показвано, публикувано, предавано или продавано под каквато и да е форма или по какъвто и да е начин, изцяло или частично, без наше разрешение. Можете да изтеглите или отпечатате копие на всяка част от съдържанието, включително уроци и статии от нашия уебсайт, само за лична или нетърговска или образователна употреба. Нямате право да публикувате никое наше съдържание на друго място в интернет или екстранет или да включвате информацията в друга база данни или компилация. Всяка друга употреба на съдържанието е строго забранена.

Всяка лична или търговска употреба на всяко съдържание, изображение, дизайн, лого, видеоклипове, търговска марка, марка на услугата или всяка друга информация, вмъкната в този уебсайт, е строго забранена за неправомерно използване. Всяко неоторизирано използване на такова съдържание, изображение, търговска марка, знак за обслужване, лого, икона, графика, софтуер и всяка друга информация, появила се на този уебсайт www.firesticktricks.com, ще счете за нарушение на индийския закон за авторското право от 1957 г. или друга приложима закон за интелектуалната собственост в Индия и териториалното право на интелектуална собственост на потребителя или друго приложимо международно право .

Поверителност:

Можете да видите нашата Политика за поверителност, която е свързана в долната част на всяка страница. Използвайки Уебсайта или BLOG, цялата политика, отнасяща се до вас или някой от нашите потребители на уебсайта, ще се води от нашата „Политика за поверителност“, поставена в долната част на нашия уебсайт.

Забранени дейности:

Използвайки нашия уебсайт, трябва да се държите спокойно, гражданско, благоразумно и уважително по всяко време. Освен това няма да го направите и е строго забранено:

Държи се като благоразумен начин, като, наред с други неща, представяйки се за всеки човек; а) тормозят или блокират всеки друг член или потребител на уебсайта „Fire Stick Tricks“; б) разпространявайте „спам“; в) “рамка” или “огледало” всяка част от уебсайта; г) Промяна, адаптиране, сублицензия, превод, продажба, декомпилиране или разглобяване по друг начин на всяка част от „Трикове с огнени пръчки”Уебсайт или неговото съдържание или всеки софтуер, използван на уебсайта, или мотивирайте другите да го направят. д) Използвайте, предавайте или разпространявайте, пряко или косвено (напр. изстъргване на екрана) по какъвто и да е начин или медиирайте всяко съдържание или информация, получени от www.firesticktricks.com. Участвайте във всяка дейност, която по какъвто и да е закон се счита за невалидна или незаконна.

Ограничаване на отговорността:

Отговорността на „Трикове с пожар“ се ограничава до вас или всяко друго лице за преки, косвени или специални щети или загуби, произтичащи от използването на нашия уебсайт.

Нашата отговорност за нарушаване на тези „Общи условия“ се ограничава до вас, ако такова нарушение е свързано с общото използване на нашия уебсайт и тезиПравила и условия.

Във връзка с използването на нашия уебсайт:

  1. Ние си запазваме правото да ограничим или ограничим неговия достъп или видимост или достъп до всеки потребител по всяко време.
  2. В никакъв случай никоя от страните не е изложена на риск или е ангажирана със следващото събиране, включително трети страни за всякакви ползи за загуба, възможност, бизнес, репутация или репутация, независимо дали в договор, деликт, независимо от факта, че е образована за вероятността от такова подобно вреди преди време.
  3. Отговорността на „Fire Stick Tricks“ е ограничена до вас или всяко друго лице за преки, косвени или специални щети или загуби, произтичащи от използването или невъзможността да използвате уебсайта..
  4. тезиПравила и условия се ограничава до ако някоя загуба или вреда възникне поради причината за кражба на имущество, принадлежаща на потребителите или за загуба или вреда, в която Потребителите имат някакъв принос за такава загуба или вреда.
  5. Вие потвърждавате и се съгласявате, че „Трикове с огън “ не носи отговорност или носи отговорност за заплашващо, клеветническо, нецензурно, обидно или незаконно съдържание или поведение на която и да е друга страна или за нарушаване на други права, включително авторски права. Ако не сте доволни от някое от условията на нашите „Общи условия“ и „Декларация за поверителност“, единственото и изключително средство за защита, достъпно за вас, е да прекратите използването на нашия уебсайт.
  6. „Fire Stick Tricks“ си запазва правото по свое усмотрение да разследва и предприема подходящи правни действия срещу всеки, който нарушава нашите „Общи условия“ и „Декларация за поверителност“.

Правни ограничения:

Тъй като някои юрисдикции не позволяват някои изключения или ограничения, установени в тези „Общи условия“, някои от тези изключения или ограничения може да не се отнасят за вас. В този случай отговорността ще бъде ограничена, доколкото е законосъобразно възможно, съгласно приложимото законодателство. „Fire Stick Tricks“ може да пледира тези „Условия и условия“ в лента към всеки иск, действие, производство или иск, предявен от вас, срещу всеки въпрос, произтичащ от някакво оплакване или друго по отношение на настоящите „Общи условия“.

Управление на спорове:

Всички спорове, искове или оплаквания за или свързани с използването на нашия уебсайт ще се управляват първо от нашия център за поддръжка. Ако въпросите преминат към правен етап, тогава нашият адвокат ще уреди време за разговор с потребителя.

Доколкото всяко оплакване, спор или спор относно използването на уебсайтове „Fire Stick Tricks“ или относно нарушаването на интелектуалната собственост на което и да е лице или друга компания, не е спорно съгласно приложимите закони или по друг начин, вие и „Fire Stick Tricks „И двамата са съгласни, че всеки иск или спор относно нашия уебсайт ще бъде решен изключително в съответствие с тези„ Общи условия “.

Управляващо право и юрисдикция:

Тези „Общи условия“ ще се ръководят от и ще бъдат тълкувани в съответствие със съответните индийски закони и друго международно право, което и когато е приложимо и трябва да прилага тези „Общи условия“ и нашата „Политика за поверителност“.

Ако някоя част от тези „Общи условия“ се счита за незаконна, невалидна или неприложима, тази част ще се счита за разделима и няма да засегне валидността и приложимостта на останалите части.

Освобождаване от отговорност:

Всички потребители обезщетяват, защитават и държат безобидни „Трикове с пожар“ и нейните представители, партньори, служител или наследници и разрешени възлагания от и срещу всякакви искове, загуби, разходи, щети, задължения и разходи, произтичащи от всяка претенция , действие, разследване или производство, предприети или образувани от трета страна поради или свързани с използването на „Трикове с огнени пръчки“Уебсайт в нарушение на настоящите„ Общи условия “и / или всяко друго нарушение на тези„ Общи условия “от вас и / или всяко нарушение на вашите представителства и гаранции, посочени в тези„ Общи условия “.

Разни:

Тези различни разпоредби са част от почти всеки онлайн „Общи условия“, за да се гарантира неговата приложимост. Вие се съгласявате, че в резултат на „Общите условия“ между вас и „Fire Stick Tricks“ не съществува съвместно предприятие, партньорство, заетост или агенция..

Имаме абсолютната свобода на преценка, да прехвърляме или възлагаме всички или част от правата си съгласно настоящите „Общи условия“ и ще имаме право да делегираме или използваме трети страни изпълнители за изпълнение на нашите задължения и задължения съгласно тези „Общи условия“ във връзка с използването на нашия уебсайт / блог.

Връзка към трета страна:

Сайта „Трикове с огън“ може да съдържа връзки към уебсайтове или ресурси на трети страни. Вие потвърждавате и се съгласявате, че ние не носим отговорност или отговорност за наличността или точността на такива уебсайтове или ресурси или за съдържанието, продуктите или услугите на или достъпни от тези други уебсайтове или ресурси.

Свързването с този тип уебсайтове или ресурси не интимира никаква принадлежност към нас на такива уебсайтове или ресурси или съдържанието, продуктите или услугите, достъпни от такива уебсайтове или ресурси. Вашата единствена отговорност за и поемате целия риск, произтичащ от използването на който и да е такъв уебсайт или ресурси или Съдържанието, продуктите или услугите на или достъпни от такива уебсайтове или ресурси.

Промяна или модификация:

„Fire Stick Tricks“ си запазва правото да променя, актуализира и / или ревизира всички и всички политики, изброени на уебсайта. Такива промени и ревизии влизат в сила веднага след публикуване или публикуване в съответните области на уебсайта. Непрекъснатото използване на този сайт показва, че приемате такива промени и ревизии. Можем също да променим или преустановим достъпа си със или без предизвестие до вас и без отговорност към вас или трета страна. Моля, не забравяйте да проверявате често нашите Правила.

Въпросници и да се свържете с нас:

„Трикове с пожарна пръчка“ имат единствената юрисдикция да предоставят обяснението на тези „Общи условия“. Чувствайте се свободни, ако имате въпроси относно тези „Общи условия“. За да се свържете с нас, използвайте посочения по-долу имейл адрес:

Електронна поща: [Имейл защитен]

уебсайт: www.firesticktricks.com

FYI: Моля, обърнете внимание, че съдържанието на тази страница може да бъде променено без предварително уведомление.

Тези Общи условия бяха последно актуализирани в неделя, 8 юли 2023 г.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me