Популярни Kodi Addons Shut Down: Ето какво можете да направите

>

В тази публикация ще научите как да продължите да предавате и гледате любимото си съдържание след скорошното изключване на популярните добавки на Kodi.

изключване на kodi addons

Вследствие на ареста на разработчика на Kodi addon, много други разработчици затвориха магазините си на пръв поглед преференциално. Supremacy Repository бе затворена преди малко повече от седмица, докато другите популярни хранилища като Maverick TV, 13Clowns и Eggman последваха костюма скоро.

Популярно изключване на Kodi Addons

В резултат на това много широко използвани и популярни добавки незабавно преминаха офлайн, оставяйки потребителите в състояние на объркване. Ето списъка с видни добавки, които вече не са налични:

- Maverick TV
- надмощие (включително всички добавки към върховенството)
- 13 клоуна
- Gen-X
- На Flix
- Свръхестествен
- Съдбата
- Йода
- Monster Munch

Забележка: Добавките Magic Dragon и Yoda Kodi са достъпни чрез нови хранилища и актуализирахме ръководствата за инсталиране. Тъй като техните родителски хранилища вече не са достъпни, не можем да гарантираме тяхната надеждност. 

И така, какво да правим сега?

Тъй като това бяха най-използваните добавки на Kodi за стрийминг, намирането на правилните алтернативи се превърна в някаква задача. Но не се притеснявайте! Ние ви покрихме. Актуализирахме нашия списък с най-добрите Kodi Addons с няколко нови и работещи добавки. В този списък ще намерите множество страхотни опции за стрийминг за филми, телевизионни сериали, телевизия на живо, спорт и други.

Преди да започна, искам да ви напомня, че срещу доставчиците на Kodi addon се предприемат правни действия. Въпреки това, пропуските може да не са ограничени само за разработчиците. Има огромна вероятност потребителите, които стриймират от тези източници на трети страни, също могат да бъдат съдени.

За да останете на сигурна страна, препоръчвам да използвате VPN през цялото време, докато стриймирате. Аз лично използвам ExpressVPN на всичките си поточни устройства, включително FireStick, Android TV Box, Mobiles & НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР. Предлагам ви да направите същото.

Този месец ExpressVPN също предлага 49% отстъпка + допълнителни 3 месеца в годишния си план.

След като поточните ви дейности са частни, ето някои от нашите препоръки:

1. Изход Редукс: Този аддон предлага много филми и шоу програми. Последно проверих, дърпаше редица работещи потоци.

Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi

2. 7 От 9: С разширена библиотека от съдържание и разнообразни поточни категории, 7 Of 9 се превърна в един от любимите ни. Това е добавка всичко в едно с филми, сериали, спортове, телевизия на живо и много екстри

Как да инсталирате 7 Of 9 на Kodi

3. Безграничен: Още едно допълнение с широк спектър от стрийминг категории, включително редовни филми и предавания, както и телевизия на живо, спорт, аниме и много други.

Как да инсталирате Limitless Kodi Addon

4. Масло за киносалон: Това е друга жизнеспособна алтернатива на затворените добавки Kodi. Кинотеатърът Butter разполага с богата библиотека със съдържание по поръчка. Той се предлага в два варианта: едно кликване и многопоточни.

Как да инсталирате маслото от киносалона на Kodi

Защо не опитате APK файлове за поточно предаване?

Промените в миналото и последните показват, че Kodi не е най-надеждният избор за стрийминг. Въпреки че все още има десетки работещи добавки, не можете да сте сигурни дали те все още ще бъдат налични утре (или дори в следващия момент).

От друга страна, поточните APK файлове изглеждат по-малко уязвими от тези цифрови набези от цифровата полиция. Има много APK файлове, които са останали през трудни времена. Така че, защо да не ги разгледаме като възможна алтернатива (дори замяна) на Kodi.

Ето някои от APK файловете, които препоръчваме:

1. Кино HD APK: Известен с огромната си библиотека със съдържание, лесен за използване интерфейс и висококачествено предаване, Cinema APK е лесен избор за тези, които искат да гледат филми и телевизионни предавания.

Как да инсталирате Cinema APK на FireStick

2. CyberFlix TV: С богат каталог на медиите и лекота на използване, CyberFlix TV е един от любимите ни APK файлове за филми и сериали по заявка. Той е безплатен и е от доста време.

Как да инсталирате CyberFlix TV на FireStick

3. BeeTV: Това е друг изключително популярен APK, който бихте искали да опитате. BeeTV предлага солидна медийна библиотека и удобен за потребителя интерфейс.

Как да инсталирате BeeTV на FireStick

4. Mobdro: Ако телевизията на живо ви е на ум, вероятно нищо няма да стане по-добро от Mobdro. Със стотици канали от цял ​​свят и най-висок клас стрийминг, Mobdro е вашият перфектен спътник за стрийминг.

Как да инсталирате Mobdro на FireStick

Силно препоръчваме да използвате Real Debrid

Real Debrid е първокласен хостер, който ви дава достъп до десетки висококачествени поточни връзки, които иначе не са достъпни.

Потоците, получени от Real Debrid, са по-надеждни. Real Debrid също намалява буферирането до страхотно ниво.

Можете да интегрирате Real Debrid в Kodi addons, както и APK.

За по-малко от $ 5 на месец вашето поточно преживяване ще се подобри драстично.

Как да настроите и използвате Real Debrid

Заключителни думи

Въпреки че спирането на различни популярни Kodi хранилища и добавки е неуспех, за щастие, ние все още имаме много възможности за стрийминг на наше разположение. Не само, че все още има много най-добрите работещи добавки, но можете също да използвате APK файлове, за да гледате любимото си съдържание. Надявам се, че тази статия ви помогна да се върнете обратно в поточния вагон.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me