10 FireStick nasvetov in trikov za začetnike rezanja vrvic

>

V tem priročniku predstavljam najboljše nasvete in trike FireStick za rezalnike vrvic. Ti triki delujejo na vseh napravah Fire TV, vključno z Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K in Fire TV Cube.

najboljši nasveti in triki za firestickFireStick je verjetno najboljša pretočna naprava trenutno. Je stroškovno učinkovit, hiter in zelo uporabniku prijazen. Naprava deluje s široko paleto pretočnih platform, vključno z Netflix, Hulu, Disney + in še več. Poleg tega vam omogoča enostavno prenašanje, namestitev in uporabo različnih aplikacij drugih proizvajalcev.

Vendar obstaja veliko načinov, kako lahko izboljšate splošno izkušnjo z nekaj majhnimi in koristnimi nasveti in triki. O tem bomo govorili v tej objavi.

Naprave Fire TV uporabljam že več let. Sem rezalnik kablov in nasveti, ki sem jih zaokrožil v tem članku, so mi pomagali, da kar najbolje izkoristim svojo napravo. Upam, da bi vam pomagalo enako.

Najboljši nasveti in triki FireStick za rezalnike vrvic

Torej, tukaj je moj seznam najboljših nasvetov za FireStick. Te so preproste, varne in enostavne za uporabo.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick nasvetov in trikov za začetnike rezanja vrvicJailbreak vaš FireStick, da kar najbolje izkoristite to. Vendar ne govorimo o običajnem postopku iz zapora, kot pri vašem telefonu. Jailbreaking FireStick je preprost postopek, brez tveganja. Vse kar morate storiti je, da naložite nekaj aplikacij tretjih oseb iz zapora.

Ko zaprete svoj FireStick, si dovolite neomejen dostop do filmov, oddaj, športa, novic in še veliko več.

Za zagon naprave ne potrebujete nobenega tehničnega znanja. Celo laični delavec, kot sem jaz, to lahko stori v nekaj minutah.

Pojdite skozi naš korak za korakom navodila o tem, kako rešiti svoj FireStick in raziskati neskončni svet pretakanja.

2. Uporabite telefon kot daljinski upravljalnik za FireStick

Če imate telefon Android ali iOS, ga lahko uporabite kot daljinski upravljalnik za FireStick. Preprosto morate prenesti aplikacijo Amazon Fire TV iz trgovine Google Play ali Apple App Store.

firestick triki in nasveti za rezalnike vrvic

Oddaljena aplikacija Amazon Fire TV ima enake kontrole kot fizični daljinski upravljalnik (razen gumbov za glasnost in napajanje televizorja). Oddaljena aplikacija za mobilne naprave namesto navigacijskega obroča in gumba Izberi / V redu ima sledilno ploščico. Če želite krmariti po FireSticku in drugih nameščenih aplikacijah, povlecite navzgor / navzdol ali levo / desno. Če želite klikniti, tapnite kjer koli na sledilni ploščici.

Če vaš daljinski upravljalnik FireStick ne deluje ali preprosto želite nadomestni daljinski upravljalnik, je lahko oddaljena aplikacija Fire TV zelo učinkovita. Deluje s FireStick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K, pa tudi s Fire TV Cube.

3. Namestite Mouse Toggle za krmarjenje po določenih aplikacijah

najboljše aplikacije za požarno tv palicoNekateri APK-ji niso namenjeni televiziji ali FireSticku. Zasnovane so za naprave na dotik, na primer vaš mobilni telefon. Še vedno jih lahko naložite na svojo napravo FireStick / Fire TV. Vendar bi bilo težko - tudi nemogoče - krmariti po takšnih aplikacijah. Vaša oddaljena navigacija preprosto ne bi dosegla določenih odsekov, ne glede na to, koliko poskušate.

V takih primerih lahko namestite aplikacijo drugega proizvajalca, imenovano Mouse Toggle. Ta aplikacija prikazuje kazalec miške na vašem FireSticku. Po kazalcu lahko krmarite z daljincem. S tem kazalcem lahko dosežete in kliknete tiste odseke različnih aplikacij, kjer vaš daljinski upravljalnik FireStick ne bo dosegel.

Mouse Toggle priporočam kot eno izmed obveznih aplikacij. Pravzaprav je tudi na našem seznamu najboljših aplikacij za FireStick.

Kako namestiti Mouse Toggle na FireStick

4. Kalibrirajte TV zaslon, da ustreza videom

Če menite, da videoposnetki niso pravilno umerjeni z velikostjo TV zaslona, ​​je to mogoče odpraviti. Ne glede na to, ali so videoposnetki skrčeni ali prekratek zaslon, vam bo umerjanje pomagalo pri prilagajanju velikosti zaslona. Na srečo vam ni treba to storiti vsakič, ko želite kaj gledati; to moraš storiti samo enkrat.

Tukaj je nekaj korakov za umerjanje zaslona FireStick s televizorjem:

 1. Odprite Nastavitve v FireStick-u (izberite ga v menijski vrstici na vrhu)
 2. Kliknite Zaslon & Zvoki
 3. Kliknite Zaslon
 4. Kliknite Umerjanje zaslona
 5. Pritisnite gumba gor ali dol na daljinskem upravljalniku, da prilagodite zaslon

najboljši firestick triki in nasveti za strune

5. Uporabite VPN za varnejšo in boljšo izkušnjo pretakanja

zasebno pretakanjeVerjamem, da je za rezalnike kablov obvezen VPN. Prvič, varuje vas. Med pretakanjem skriva vašo spletno identiteto in vas varuje pred radovednimi očmi vladnega nadzora, hekerjev, tretjih oseb in celo vašega ponudnika internetnih storitev. VPN postane toliko pomembnejši, ko prenašate brezplačno vsebino iz aplikacij, kot sta Cinema APK in Kodi.

Drugič, VPN vam pomaga do neomejenega dostopa do geoblokirane vsebine na priljubljenih pretočnih platformah, kot so Netflix, Hulu itd..

In kar je zelo pomembno, s pomočjo VPN se lahko izognete hitrostnemu drobljenju in uživate v pretakanju brez puferja.

Vedno uporabljam ExpressVPN na moji Firestick in drugih pretočnih napravah. Je vrhunski VPN in deluje brezhibno z napravami na daljinsko upravljanje. Če VPN-ja že ne uporabljate, toplo priporočam, da ga preizkusite. ExpressVPN ima 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabite in dobite celotno povračilo, če ne želite nadaljevati. Zahvaljujoč posebni ponudbi Počitnic je na voljo tudi s 49-odstotnim popustom nad svojo redno ceno.

Preberite: Kako namestiti in uporabljati VPN na Amazon Firestick in Fire TV

6. Uporabite Alexa za nadzor glasu in glasovno iskanje

daljinski glasovni gumbTo je lahko priročen trik FireStick za rezalnike vrvic. Verjetno že veste, da vaš FireStick prihaja z vgrajenim, simpatičnim AI-jem, imenovanim Alexa. Odgovarja vam lahko na številna vprašanja, na primer "kako je vreme na Manhattnu" ali "Poiščite mi najbolj ocenjene pekarne v Cincinnatiju".

Vendar pa lahko naredi veliko več kot samo odgovor na vaša vprašanja. Alexa lahko za vas odpre tudi programe za pretakanje - celo poiščite naslov. To pomeni, da vam ni treba uporabljati daljinskega upravljalnika FireStick ves čas.

Upoštevajte, da Alexa deluje samo z uradnimi aplikacijami iz trgovine Amazon. Ne bo odprl aplikacij drugih proizvajalcev za vas.

7. Na FireStick priključite slušalke / zvočnike Bluetooth

Na svoj FireStick lahko priključite slušalke Bluetooth ali zvočnik. Če želite gledati film pozno ponoči in ne želite, da vas drugi okoli sebe motijo, lahko priključite slušalke Bluetooth. Če pa iščete nekoliko kinematografsko zvočno izkušnjo, lahko svoje zunanje zvočnike združite z Bluetooth FireStick.

Tu so naslednji koraki:

 • Vklopite slušalke ali zvočnik. Vklopite Bluetooth in se prepričajte, da je v načinu »odkrito«
 • Odprite FireStick Nastavitve z začetnega zaslona
 • Kliknite možnost Krmilniki & Naprave Bluetooth
 • Kliknite Druge naprave Bluetooth
 • Kliknite Dodajte Bluetooth naprave
 • Počakajte, da FireStick pregleda razpoložljive Bluetooth naprave
 • Vaša naprava se bo na vašem televizorju prikazala čez nekaj sekund. Kliknite svojo napravo, da jo povežete s svojim FireStick / Fire TV

nasveti firestick za rezalnike vrvic

8. Ponastavitev aplikacij (jasni podatki / čisti predpomnilnik)

Kot rezalnik kablov ste morda že opazili, da se nekatere aplikacije brez očitnega razloga začnejo obnašati občasno. To se lahko zgodi tako z aplikacijami Amazon Store kot tudi s tretjimi aplikacijami.

Pogosto boste dobili predlog, da odstranite in znova namestite problemno aplikacijo, da odpravite težavo. Pravzaprav ta tehnika odpravljanja težav pogosto deluje. Vendar pa boste morda želeli najprej ponastaviti aplikacijo (ali celo očistiti predpomnilnik), preden izpustite dolgoročni postopek odstranitve in ponovne namestitve aplikacije. To vam lahko prihrani nekaj časa.

Ko ponastavite aplikacijo, jo obnovite v prvotne, tovarniške nastavitve. Tukaj je to, kako lahko to storite:

 • Pojdite na FireStick Nastavitve z začetnega zaslona
 • Kliknite Prijave
 • Odprite možnost Upravljanje nameščenih aplikacij
 • Na seznamu aplikacij, ki se prikažejo na naslednjem zaslonu, izberite težavno aplikacijo
 • Kliknite Počisti predpomnilnik (če želite samo počistiti predpomnilnik in ne ponastaviti aplikacije)
  Kliknite Počisti podatke če želite ponastaviti aplikacijo (to bo očistilo tudi predpomnilnik)
 • Kliknite Počisti podatke še enkrat (če ste v prejšnjem koraku izbrali Počisti podatke)

nasveti in triki amazon firestick

9. Cast / Mirror video posnetke na FireStick

Vsebino iz drugih naprav lahko oddajate / zrcalite na FireStick. Zrcaljenje deluje z mobilnimi telefoni, tablicami, pa tudi z računalniki.

Platforma, na kateri predvajate video, mora podpirati funkcijo igranja, da lahko to deluje. Prav tako morata biti FireStick in naprava za vlivanje povezana v isto omrežje Wi-Fi.

YouTube na primer podpira igranje ali zrcaljenje. Če v računalniku ali mobilnem telefonu predvajate YouTube video, kliknite možnost oddaje in izberite FireStick. Video se bo začel predvajati na vašem televizorju.

igra v firestick

Da, to je vse, kar morate storiti. Uživam v tej funkciji kot rezalnik vrvic. Predvajam lahko veliko videov na različnih platformah, ki jih ne morem dobiti na svojem FireSticku.

10. Pridobite naročnino na IPTV

To je verjetno eden najboljših trikov FireStick za rezalnik kablov, ki išče način za pretakanje kanalov kabelske televizije po dostopni ceni.

Obstaja nekaj najbolj ocenjenih IPTV storitev, ki vam omogočajo dostop do sto satelitskih kanalov za plačano naročnino. Te storitve ponujajo stroškovno učinkovito rešitev IPTV v primerjavi z drugimi ponudniki kabelskih storitev.

Oglejte si seznam najboljših ponudnikov storitev IPTV, ki smo jih sestavili. Za vsako storitev boste našli tudi povezavo do navodil za namestitev.

Upoštevajte, da nismo preverili pristnosti teh ponudnikov storitev. Bodite dober sodnik svojih dejanj in pritekajte samo iz pravnih virov. Za ohranjanje zasebnosti in anonimnosti vedno uporabite VPN.

BONUS: Pridobite Real Debrid in Trakt

Real Debrid in Trakt sta dve različni storitvi. Real Debrid je vrhunski gostitelj, ki deluje z različnimi aplikacijami drugih proizvajalcev in številnimi dodatki Kodi. Omogoča vam dostop do več novih in kakovostnih povezav za pretakanje, ko zahtevate predvajanje videoposnetkov (filmi in epizode). Po mojem mnenju je Real Debrid nujno potreben za rezalnike vrvic.

Preberite: Kako nastaviti in uporabljati Real Debrid

Trakt deluje tudi z veliko zunanjimi aplikacijami in Kodi dodatki. Ta storitev vam omogoča sinhronizacijo pretočnih podatkov na različnih medijskih platformah. Sinhroniziral bo vašo zgodovino ogledov, seznam želja (ali videoposnetke, ki ste jih označili za ogled pozneje) in še več. Če uporabljate več platform za pretakanje v več napravah, je Trakt dobra možnost.

Preberite: Kako nastaviti in uporabljati Trakt

Zavijanje

Torej, to je moj seznam najboljših nasvetov in trikov za rezalnike kablov FireStick. Če naletim na kak nov nov trik, bom poskrbel, da bo takoj dodan na seznam. Če ste že odkrili nekaj super in tega že ni na seznamu, me obvestite v spodnjem razdelku s komentarji. To bom zelo cenil.

Več zanimivih tem:

Nastavitve Firestick-a bi morali spremeniti zdaj
Kako prvič nastaviti Firestick
Kako posodobiti Kodi na Firestick-u
Kako namestiti Kodi na Firestick
Kako namestiti Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me